Ben sorunun hocada oldugunu dusunmuyorum, bir suclu var ise eger o suclu bu yonetim ve baskandir.
Ilk senelerinde Avci'yi gonderip biz getirmedik, bizi Avci uzerinden elestirmeyin dediler.
Sergen'i getirip sampiyon olduktan sonra, Sergen cok one cikti ve biz kendi reklamimizi yapamiyoruz dediler. Sozlesmeyi son anda imzalayip, isler iyi gitmediginde Sergen'i gonderip butun sucu taraftara attilar.
Ardindan Onder Karaveli'yi getirip hocamizin arkasindayiz dediler, sonra onunda arkasinda duramadan tekrar alt yapiya gonderdiler.
Sonra Valerien'i getirip yeni bir yapilanma icine giriyoruz dediler, ama beraber yatip kalktiklari basin mensuplari Valerien'in kellesini henuz hazirlik macinda kestikleri zaman seslerini cikarmayip ayni basin mensuplari ile yemeklerde boy boy poz verdiler.
Valerien bugun gider yarin baskasi yerine gelir, yeni bir kan falan derken isler once iyi gidebilir ama bu yonetim/baskan varken yine dibi gorecegiz.
Erkek basketbol takimina bakiyorsun kac senedir averaj takimi gibiyiz. Durumumuz oyle icler acisi ki, bir Gs galibiyeti aldik sanirsin sampiyon olduk. Yoneticilerden sosyal medyada paylasimlar falan filan.
Kadin basketbol takimina bakiyorsun gecen sene kume dusmemek icin olup olup dirilen ve son haftada kumede kalmayi basarn bir takim. Suan'da sanirim ligin sonuna demir atmis durumda.
Dunyada kadin voleybolu denince akla gelen en iyi uc ligden biri olarak gosterilen Turkiye kadinlar voleybol liginde maalesef yokuz, yine bu yonetim ve baskan doneminde kume dusup bir daha Sultanlar ligine cikamadik.
Yenilmez armada dedigimiz hentbol takimimiz, 11 sene ust uste sampiyon olduktan sonra ne tesaduftur ki ilk kez bu yonetim ve baskan altinda sampiyonlugu spor toto'ya kaptirdi.
Bir aralar gogsumuzu kabartan tekerlekli erkek basketbol takimimizinda bu yonetim doneminde herhangi bir basarisi bulunmuyor.
Olimpiyatlar'da Fb'li aticilar, yuzuculer, boksorler, atletler gosgumuzu kabartirken Besiktas Spor Klubu olarak kac tane sporcu yetistirebilmisiz.
Bu klupte basarisizliklari normallestiren baskan ve yonetime ses cikmiyorken, Valerien gitsee ne olur kalsa ne olur. Aynen devam ama, klubun altini ustunu getiren hamsi kafalilar yetmez bize, fazlasi gelsin kurtaracaklar onlar bizi.