Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 329661 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mustafa sorunun başının yönetim olduğunu herkes biliyor yazın seçim oldu 3 senelik yönetim seçildi yönetim bırakmayacağına göre ne yapacağız abi söyleyin biz de bilelim
Bizim ülkede seçim falan hikaye. Yönetim destek görmesin ertesi gün seçime gideriz. O dönem hikayelerinin palavra olduğu seçildikten 3 ay sonra giden yöneticiler gidince görüldü.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ardiles

hala önder felan abi siz kime hoca bakıyorsunuz yahu adanaspormu burası bu ne vizyonsuzluk yahu

Öyle deme, Adanadan gidenlerin Alman milli takımını şampiyon yapmışlığı var.

Çevrimdışı Talisca1903

Öyle deme, Adanadan gidenlerin Alman milli takımını şampiyon yapmışlığı var.
löw  :icool: :icool:

Çevrimdışı ardiles

weghorst gedson josef muleka reddmond saiss takımda altyapı oyuncusu yok ki o savunduğunuz adamın da kayıp sezonda oynattığı altyapı oyuncusu yok ne çabuk unutuyoruz biz

Önder hoca için Beşiktaş altyapısı markadır. Dünyanın en iyi futbolcularını yetiştirmektir amaç, öyle eğitim ve terbiye  almıştır ve her oyuncuya o etikeyi yapıştırmaz. Sırf altyapıda oynadığı için forma vermez. Neyse zaten gelmez, basit bir beden hocasından bu kadar korkmayın, vizyonunuza yakışmaz.

Çevrimiçi Samet Demir

weghorst gedson josef muleka reddmond saiss takımda altyapı oyuncusu yok ki o savunduğunuz adamın da kayıp sezonda oynattığı altyapı oyuncusu yok ne çabuk unutuyoruz biz
Önder hoca özkaynak tan gelmedi mi abi. O yüzden yazdı arkadaş. Oyuncu konusunda birşey demedi yani. Kadroda o var bu var diye. Eski mesajlarını da biliyorum onun. Her zaman altyapıdan gelenlere değer veren birisi kendisi. Süreklide özkaynak düzenini savunur. Özkaynağın başarılı olmasını ve öneminin artmasını istiyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada o sattığın öz kaynak oyuncular da Emrah bayraktar dönemi biraz araştır bence
Ne alaka şimdi :) Ben aksini mi yazdım. Bence savunduğum arkadaşın eski mesajlarını okuyun siz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Mustafa sorunun başının yönetim olduğunu herkes biliyor yazın seçim oldu 3 senelik yönetim seçildi yönetim bırakmayacağına göre ne yapacağız abi söyleyin biz de bilelim
Hocanında sözleşmesi yok mu? Hoca bırakabiliyorsa yönetimde bırakabilir.

Çevrimdışı Talisca1903

nasıl uyuyacağız arkadaş sinir tepemden aşıyor :s20: :s20:

Çevrimdışı ardiles

Önder hoca özkaynak tan gelmedi mi abi. O yüzden yazdı arkadaş. Oyuncu konusunda birşey demedi yani. Kadroda o var bu var diye. Eski mesajlarını da biliyorum onun. Her zaman altyapıdan gelenlere değer veren birisi kendisi. Süreklide özkaynak düzenini savunur. Özkaynağın başarılı olmasını ve öneminin artmasını istiyor.

Münih altyapısıyla Bundesligayı, Psg Lig1i besliyor. Real Barça M.City bütün büyük kulüpler oyuncu yetiştiriyor. Parayı basıp transfer yapmalarına rağmen neden uğraşıyorlar? Orası akademidir ar-ge orada yapılır laboratuvar gibididr. Orayı yapamayan yukarıyı hiç yapamaz. Görüyoruz yapamıyorlar da. Yani olay öyle basit bir özkaynak oyuncu savunuculuğu değil.

Çevrimiçi sEuL

Ben sorunun hocada oldugunu dusunmuyorum, bir suclu var ise eger o suclu bu yonetim ve baskandir.
Ilk senelerinde Avci'yi gonderip biz getirmedik, bizi Avci uzerinden elestirmeyin dediler.
Sergen'i getirip sampiyon olduktan sonra, Sergen cok one cikti ve biz kendi reklamimizi yapamiyoruz dediler. Sozlesmeyi son anda imzalayip, isler iyi gitmediginde Sergen'i gonderip butun sucu taraftara attilar.
Ardindan Onder Karaveli'yi getirip hocamizin arkasindayiz dediler, sonra onunda arkasinda duramadan tekrar alt yapiya gonderdiler.
Sonra Valerien'i getirip yeni bir yapilanma icine giriyoruz dediler, ama beraber yatip kalktiklari basin mensuplari Valerien'in kellesini henuz hazirlik macinda kestikleri zaman seslerini cikarmayip ayni basin mensuplari ile yemeklerde boy boy poz verdiler.
Valerien bugun gider yarin baskasi yerine gelir, yeni bir kan falan derken isler once iyi gidebilir ama bu yonetim/baskan varken yine dibi gorecegiz.

Erkek basketbol takimina bakiyorsun kac senedir averaj takimi gibiyiz. Durumumuz oyle icler acisi ki, bir Gs galibiyeti aldik sanirsin sampiyon olduk. Yoneticilerden sosyal medyada paylasimlar falan filan.

Kadin basketbol takimina bakiyorsun gecen sene kume dusmemek icin olup olup dirilen ve son haftada kumede kalmayi basarn bir takim. Suan'da sanirim ligin sonuna demir atmis durumda.

Dunyada kadin voleybolu denince akla gelen en iyi uc ligden biri olarak gosterilen Turkiye kadinlar voleybol liginde maalesef yokuz, yine bu yonetim ve baskan doneminde kume dusup bir daha Sultanlar ligine cikamadik.

Yenilmez armada dedigimiz hentbol takimimiz, 11 sene ust uste sampiyon olduktan sonra ne tesaduftur ki ilk kez bu yonetim ve baskan altinda sampiyonlugu spor toto'ya kaptirdi.

Bir aralar gogsumuzu kabartan tekerlekli erkek basketbol takimimizinda bu yonetim doneminde herhangi bir basarisi bulunmuyor.

Olimpiyatlar'da Fb'li aticilar, yuzuculer, boksorler, atletler gosgumuzu kabartirken Besiktas Spor Klubu olarak kac tane sporcu yetistirebilmisiz.

Bu klupte basarisizliklari normallestiren baskan ve yonetime ses cikmiyorken, Valerien gitsee ne olur kalsa ne olur. Aynen devam ama, klubun altini ustunu getiren hamsi kafalilar yetmez bize, fazlasi gelsin kurtaracaklar onlar bizi.
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2022, 01:30:05 sEuL ]

Çevrimdışı Talisca1903

güneş yalnız da olsa etrafa ışık saçar

Çevrimdışı ardiles

Aynen devam ama, klubun altini ustunu getiren hamsi kafalilar yetmez bize, fazlasi gelsin kurtaracaklar onlar bizi.

En iri hamsi Marmaradan çıkar yalnız, Karadenizdeki küçük oluyo. Bölgeler idari olarak ayrılsa da Artvinden Kırklareline kadar Karadenizlidir. Bu 15 şehrin en hamsi kafalısı İstanbuldur, kuzeyden Karadeniz güneyden Marmara deniziyle hamsilerce kuşatılmıştır. Bizim stadın hemen dibinde kıyıda bolca bulunur. Kimi kime şikayet ediyorsun? Göztepe mi burası. Düpedüz Karadeniz şehri işte.
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2022, 02:19:22 ardiles ]

Çevrimiçi tolga1903

Ben sorunun hocada oldugunu dusunmuyorum, bir suclu var ise eger o suclu bu yonetim ve baskandir.
Ilk senelerinde Avci'yi gonderip biz getirmedik, bizi Avci uzerinden elestirmeyin dediler.
Sergen'i getirip sampiyon olduktan sonra, Sergen cok one cikti ve biz kendi reklamimizi yapamiyoruz dediler. Sozlesmeyi son anda imzalayip, isler iyi gitmediginde Sergen'i gonderip butun sucu taraftara attilar.
Ardindan Onder Karaveli'yi getirip hocamizin arkasindayiz dediler, sonra onunda arkasinda duramadan tekrar alt yapiya gonderdiler.
Sonra Valerien'i getirip yeni bir yapilanma icine giriyoruz dediler, ama beraber yatip kalktiklari basin mensuplari Valerien'in kellesini henuz hazirlik macinda kestikleri zaman seslerini cikarmayip ayni basin mensuplari ile yemeklerde boy boy poz verdiler.
Valerien bugun gider yarin baskasi yerine gelir, yeni bir kan falan derken isler once iyi gidebilir ama bu yonetim/baskan varken yine dibi gorecegiz.

Erkek basketbol takimina bakiyorsun kac senedir averaj takimi gibiyiz. Durumumuz oyle icler acisi ki, bir Gs galibiyeti aldik sanirsin sampiyon olduk. Yoneticilerden sosyal medyada paylasimlar falan filan.

Kadin basketbol takimina bakiyorsun gecen sene kume dusmemek icin olup olup dirilen ve son haftada kumede kalmayi basarn bir takim. Suan'da sanirim ligin sonuna demir atmis durumda.

Dunyada kadin voleybolu denince akla gelen en iyi uc ligden biri olarak gosterilen Turkiye kadinlar voleybol liginde maalesef yokuz, yine bu yonetim ve baskan doneminde kume dusup bir daha Sultanlar ligine cikamadik.

Yenilmez armada dedigimiz hentbol takimimiz, 11 sene ust uste sampiyon olduktan sonra ne tesaduftur ki ilk kez bu yonetim ve baskan altinda sampiyonlugu spor toto'ya kaptirdi.

Bir aralar gogsumuzu kabartan tekerlekli erkek basketbol takimimizinda bu yonetim doneminde herhangi bir basarisi bulunmuyor.

Olimpiyatlar'da Fb'li aticilar, yuzuculer, boksorler, atletler gosgumuzu kabartirken Besiktas Spor Klubu olarak kac tane sporcu yetistirebilmisiz.

Bu klupte basarisizliklari normallestiren baskan ve yonetime ses cikmiyorken, Valerien gitsee ne olur kalsa ne olur. Aynen devam ama, klubun altini ustunu getiren hamsi kafalilar yetmez bize, fazlasi gelsin kurtaracaklar onlar bizi.

Bu diğer branşlar konusunun yeri burası mı emin değilim, buradan taşıyabilir moderasyon taşıdığı yerde daha iyi tartışırız ancak baştan söylemek istiyorum ki umrumda değil. Ayda yılda bir erkek basketbol takımı haricinde bir tane branşını da oturup izlemiyorum ne yapıyorlar bilmiyorum ancak şundan eminim ki kulübe gereksiz ve son derece yüksek derecede külfetler.

Fenerbahçe spor kulübü olarak kurulmuş biz ise jimnastik kulübüyüz her branşta olmamızın da gereğini anlayamıyorum ne yalan söyleyeyim. Gidenler de futbol izleyicisi zaten hani fener'in dönüşümü gibi bir dönüşüm olmadı biz ve gs'nin diğer branşlarında. Kaldı ki fb ülker ile birleşip böyle bir yapıya ulaştı basketbolda en azından, ha adamlar uzağa tükürme yarışı da olsa tepeye oynayacak bir ekip oluşturuyor aziz yıldırım'ın mirasıdır bu onlara biz öyle şanslı olamadık, ancak bu bizim gibi futbol izleyicisi bir ülkede ne kadar takdir görüyor ya da maddi getirisi ne adeta bir hiç.

Öte yandan yine rakiplerimizden gidelim futbolda 10 yıldır şl görememiş bir fenerbahçe var diğer branşlarında ise hemen hepsinde avrupa dahil yarışmacı takımlara sahip ancak bugün bile bilinirlik açısından 23 sene önce uefa kazanmış gs daha çok biliniyor avrupa'da. Burası bir futbol delileri ülkesi 10 sene üst üste şampiyon olan hentbol takımımızdan 3 oyuncu sayamazken tarihimizin en rezil futbol sonucunu alan takımın 11'ini sayarız o yüzden tüm yapılanmayı futbola kanalize edip futbolun gelirinin bir lirasini bile amatör branşlara aktarmamalı, varsa sponsoru o şekilde devam etmeli yoksa kapatılmalı düşüncesindeyim. Maçını izlemeyiz salonuna gitmeyiz belki resmi hesabı var onu bile takip etmiyoruzdur çünkü önemsemiyoruz gerçekçi olalım.

Son olarak manchester city'nin bir basketbol takımı veya amatör branş organizasyonu yokken(varsa kusura bakma) bizim gibi bir ekonomik çöküntünün bu branşları kör topal idare ettirmeye çalışması da anlamsız. Ben hayatımda bir gün bile kadın voleybol takımı yenildi diye sinirimden uykusuz kalmayacağım ancak şu hoca gitmiş mi diye hala twitter geziyorum bilmiyorum derdimi anlatabildim mi. Herkese iyi geceler.

Çevrimiçi sEuL

En iri hamsi Marmaradan çıkar yalnız, Karadenizdeki küçük oluyo. Bölgeler idari olarak ayrılsa da Artvinden Kırklareline kadar Karadenizlidir. Bu 15 şehrin en hamsi kafalısı İstanbuldur, kuzeyden Karadeniz güneyden Marmara deniziyle hamsilerce kuşatılmıştır. Bizim stadın hemen dibinde kıyıda bolca bulunur. Kimi kime şikayet ediyorsun? Göztepe mi burası. Düpedüz Karadeniz şehri işte.
Klupte Ts’li istemiyorum arkadas, Besiktas burasi. Gecen sene takim dogranirken bir tanesi cikip takimin hakkini savundu mu, yok. Ts sampiyon olacak diye susup oturdular yerlerine. Balik bastan kokar, TD’den once bu yonetim ve baskan istifa ettirilmeli- yoksa ayni terane devam eder.

Çevrimiçi Samet Ç

Knutsen'e Valerien'den önce gittiler adam bizim teklifi ciddiye bile almadı Lucescu falan gelmez geçmek lazım Franck Haise var taraftara keyifli futbol izletebilecek biri olarak ama onuda bizim yönetim ikna edemez doğal olarak boşta olan isimli teknik direktörlerden birini getirecekler ya da Rıza Çalımbay veya benzeri camiamızın çocuğu diyebilecekleri birini.
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2022, 03:21:31 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

güneş yalnız da olsa etrafa ışık saçar
Gelse ve başarısız olsa ne yapacaksınız merak ediyorum. Gelsin görelimm En son FB taraftarı Ersun Yanal'ı bu kadar çok istemişti. Sonunu gördük. Kişilerin peşine bu kadar çok koşmamak lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Hocanında sözleşmesi yok mu? Hoca bırakabiliyorsa yönetimde bırakabilir.

Biri atanmış biri seçilmiş.

Çevrimdışı murat baltacı

Çağdaş için bencede erken keşke valerien yerine çağdaş gelseydi. Şenol Güneş Lucescu Sergen Yalçın sıralaması olur aslında luceyi sportif direktör yapıp tüm yetkiyi ona verecek Sergen Yalçında hoca olacak getireceksin.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Talisca1903

Gelse ve başarısız olsa ne yapacaksınız merak ediyorum. Gelsin görelimm En son FB taraftarı Ersun Yanal'ı bu kadar çok istemişti. Sonunu gördük. Kişilerin peşine bu kadar çok koşmamak lazım.
başarısız olursa gitsin deriz sizin gibi elin vasatını savunacağım diye istatistik paylaşmayız

Çevrimdışı Talisca1903

Şöyle düşünün İşlettiği KOBİ lerden senesi dolmadan kovulmuş adama ülkenin en büyük holdinginin CEO luğunu verdik tam olarak bu

Çevrimiçi levitate

Orası doğruda çağdaş hocanın istediği oyunla iç sahada aldığı bir galibiyette bütün yükü omuzlarından almış oluruz taraftar çok büyük destek çıkar geçen hafta gs maçı sonrası galibiyetindeki tribün sevinci falan tam bizimle kaynaşabilecek bir hoca sadece işler onun istediği gibi başlaması lazım

bence bu görevi kaldırabilecek türden birisi bizle de bir yıl kadar çalıştı ama çok yıpranıp saçmalayabilir, kaotik ortamda adamın geleceğini karartmamak lazım büyük takım yönetme hakkını şimdi kullanmamalı

doğru zamanda mutlaka bu takıma gelecektir bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

İstanbulspor maçından sonra yapılmayan teknik direktör değişikliği bizi şampiyonluktan etmiştir.Bu saatten sonra artık şampiyonluk gittikten sonra Valerien gitse ne olur gitmede ne olur?(!)Doğru zamanda reaksiyon alamayan yönetim gitmeli₁ artık
Onlar hocanın arkasındalar

Çevrimdışı umutow

Kardeşim ŞENOL GÜNEŞ olmasa senin son şampiyonluğun hala 2009 daki şampiyonluktu. Ne anlatıyorsunuz siz ya. Yok tsliymiş neymiş. Bu adam bu kulübü önemli bir eşikten atlatmıştır. Bakın bu senede büyük ihtimal jesus fbyi bu eşikten atlatacak.

Çevrimdışı caner.eryigit

Basın sözcüsü hiçbirşey yazıp çizmiyor.
Sercan dikme bekleyin. Ortalığın sakşnkeşmesimi bekliyorlar Ümraniye son şans fln Yerseniz

Etiketler: