Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330307 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı DieForYou1903

Fener maçına yeni hoca ile çıkmamız lazım ama bu yönetimde onu yapacak kapasite yok o maçı kaybederiz şampiyonluktan uzaklaşırız iş işten geçtikten sonra yaparlar.Yüksek ihtimal Şenol Güneşi getirirler sergen yalçın gelmez bu yönetim var iken.Yazık oldu gül gibi kadroya.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı annoca

istanbulun ilk golü öncesi yan hakemin gözü önünde el oldu atağın devamında gol yedik. geçen hafta maç 0-0 ken %100 lük penaltımız verilmedi. alanya maçında weghorst düşürüldü penaltı almamız gerekirken weghhorst kart gördü. puan kaybettiğimiz hangi hafta adil yönetim oldu. hadi ismaeli gönder klopp veya guardiola gelse ne olacak.

adamların 2 isabetli şutu var 2 gol yedik. ligin en az kalesinde gol pozisyonu veren takımıyız. ligin en çok gol atan takımıyız (verilmeyen penaltılara rağmen)

bu maç hariç kötü oynadığımız maç yok. bu maçta belki kötü oynadık ama yine de rakipten iyiydik. hakemler büyük sıkıntı yalnız. sadece kararlar değil, sürekli düdük çalıp maçn akmasına da izin vermiyorlar.
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2022, 00:12:23 annoca ]

Çevrimdışı 38life

Milli arada yeni hoca getirilsin, taraftarın istifaya davet etmesi maksimum iki ay. (eğer maç sonlarında aforizma patlatıp, taraftarı gazlayan bir tip değilse)

Çevrimdışı aunt minnie

fener giresun ts ne yaparız sizce bu üçlüden neyle çıkarız
Fener’e yenilirsek Giresun maçı final olabilir VI için.
Umarım Ceyhun Kazancıdan da kurtuluruz Dünya Kupası başlamadan

Çevrimiçi sEuL

Takim icerisinde bazi seylerin iyi gitmedigi cok acik - bugun sahaya cikan oyuncularin hemen hemen hepsi mac boyunca yuruduler. Bu denklemde teknik ve taktikten bahsetmek biraz zor, oyuncularin bu isteksizligi ve laubaliligi neden kaynaklaniyor bilemiyorum ama bu sekilde bir yere varamayiz. Saiss bile birkac pozisyonda son adam iken sacma sapan calim denemeleri yapmaya calisti, Rosier'in ciktiktan sonra takinmis oldugu tavir, Ersin'in hali zaten ayri bi vaka ama Josef'te resmen takimi sabote etti bugun. Yavas hareketler, hemen hemen her pozisyonda topu geriye oynamasi, kontra ataga cikacakken yapmis oldugu tercihler, pas hatalari, onundeki toplara dokunamayasi falan pek hayra alamet degildi.

Bazi arkadaslar ve yorumcular sezona yuksek tempoyla girdigimizi ve o tempoyu surdurmenin imkansiz oldugundan falan bahsetmisler. O zaman Avrupa'da oynayan takimlar falan uzayli mi? (...)

Çevrimdışı aunt minnie

Fener maçına yeni hoca ile çıkmamız lazım ama bu yönetimde onu yapacak kapasite yok o maçı kaybederiz şampiyonluktan uzaklaşırız iş işten geçtikten sonra yaparlar.Yüksek ihtimal Şenol Güneşi getirirler sergen yalçın gelmez bu yönetim var iken.Yazık oldu gül gibi kadroya.
Bu yönetim varken kendini ispatlamış alfa adam gelmez.Bruno Pinheiro,Önder Karaveli ve birkaç adet 3.sınıf adamlar anılmaya başlanır.

Şenol Güneş hayatta kaotik ortama gelmez.Sergen zaten kimbilir hangi alemlerde.

İbrahim Üzülmez’in hayalleri gerçek olacak gibi görünüyor

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Şenol Güneş bu kadroyu alır bence Mertide motive edip kaleye koyar bu kadroyu net oynatır inşallah kabul eder teklif gelirse

Almaz bence çoğu kişinin aksine ben çok iyi bir kadromuz olduğunu düşünmüyorum daha doğrusu aslında 11  e yazılacak kalitede oyuncumuz var ama bazı yerlerde gereksiz iyi fazlalık var ve asıl mevkiler eksik. Beklerimizin ayağına hücumculardan daha çok yakışıyor top. Atanın tutanın iyi olacak omurga sağlam olacak. Kaleci yok Mert e de çok güvenmeyin de Ersinden iyi yine Tolga gibi düşünün. Stoperin biri Marcelo gibi olmalı hava topu vermeyen iyi yer tutan tek hamleli de olsa doğru zamanda müdahale eden diğeri Pepe gibi yakın oynayan döndürmeyen pas arası yapan topa sert akıllı hakemi de rakibi de bezdiren tipte olmalı. Orta sahamız iyiydi bu lig için ama yönetim yedi Josef i. Hücum beni Başakşehir maçına kadar çok yanılttı. Beklediğimden çok skor katkısı verdiler ama rakipler zayıftı çünkü hiç kaliteli ayak yok Nkodou-Weghourst-Muleka top hiç yakışmıyor ayaklarına kitlemeyi öğrenecekler zamanla her maç kesin gol yerken her maç atamamaya da başlayacağız. Delle Alli ve Ghezzal şart bu sefer de yabancı sınırı sıkıntı ve düzen değişecek Şenol Güneş olsa oynatacağı belli ama stoperde wellington-saiss olmaz. Weghourst kaçırıp kick boksçu gibi top kontrol etmeye çalışırsa, nkodou top ezerse git-gelde hele de bu kaleciyle 0-4 0-3 çok maçımız olur Şenol Güneş nin son yılı gibi.... iş planlama hatasında bitiyor lafın kısası.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi sEuL

istanbulun ilk golü öncesi yan hakemin gözü önünde el oldu atağın devamında gol yedik. geçen hafta maç 0-0 ken %100 lük penaltımız verilmedi. alanya maçında weghorst düşürüldü penaltı almamız gerekirken weghhorst kart gördü. puan kaybettiğimiz hangi hafta adil yönetim oldu. hadi ismaeli gönder klopp veya guardiola gelse ne olacak.

adamların 2 isabetli şutu var 2 gol yedik. ligin en az kalesinde gol pozisyonu veren takımıyız. ligin en çok gol atan takımıyız (verilmeyen penaltılara rağmen)

bu maç hariç kötü oynadığımız maç yok. bu maçta belki kötü oynadık ama yine de rakipten iyiydik. hakemler büyük sıkıntı yalnız. sadece kararlar değil, sürekli düdük çalıp maçn akmasına da izin vermiyorlar.

Bugun berbattik orasi ayri bir konu ama Man City'yi su hakemlerle bir maca cikarsinlar adamlar futboldan soguyup emekli olurlar. Her dakika basi oyun durdurulur mu, her ikili pozisyonda faul alabilmek icin kendini yere atip kivranana faul verilir mi? Izlerken illallah dedirti herifler/hakemler. Sacma sapan kazandigimiz her top sonrasinda duduk caldi, Josef'e verilen sari gulunc, Redmond'a neden sari verildi belli degil, yedigimiz gol oncesi dedigin gibi neden oyun hemen baslatildi, ilk yarida ofsayt ile uzaktan yakindan alakasi olmayan pozisyonda 3 metre geriden cikan N'Koudu icin neden hemen bayrak kaldirildi, bize karsi olunca ofsaytta olsa pozisyon oynatiliyor sonuna kadar zaten VAR diye. Sezon basindan beri herifler anamizi aglatti - ama iste herseyin sorumlusu VI. Bordo mavi kravatini takio Senol geldiginde hersey cok guzel olacak ve hakemler bize karsi hatalar yapmayacak.

Alanya macinda yapilan (Hakaret Yasak)₅ olmasa, gecen hafta ceza sahasinda topa kulaclama atlayip voleybol oynamaya calisildiginda penaltimiz verilse, bugun VAR'daki (Hakaret Yasak)₅ (...) yapmasa idi bugun 7 mac sonrasinda 21 puanla liderdik.
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2022, 00:30:10 sEuL ]

Çevrimdışı aunt minnie

Takim icerisinde bazi seylerin iyi gitmedigi cok acik - bugun sahaya cikan oyuncularin hemen hemen hepsi mac boyunca yuruduler. Bu denklemde teknik ve taktikten bahsetmek biraz zor, oyuncularin bu isteksizligi ve laubaliligi neden kaynaklaniyor bilemiyorum ama bu sekilde bir yere varamayiz. Saiss bile birkac pozisyonda son adam iken sacma sapan calim denemeleri yapmaya calisti, Rosier'in ciktiktan sonra takinmis oldugu tavir, Ersin'in hali zaten ayri bi vaka ama Josef'te resmen takimi sabote etti bugun. Yavas hareketler, hemen hemen her pozisyonda topu geriye oynamasi, kontra ataga cikacakken yapmis oldugu tercihler, pas hatalari, onundeki toplara dokunamayasi falan pek hayra alamet degildi.

Bazi arkadaslar ve yorumcular sezona yuksek tempoyla girdigimizi ve o tempoyu surdurmenin imkansiz oldugundan falan bahsetmisler. O zaman Avrupa'da oynayan takimlar falan uzayli mi? (...)
Kaleye gelen her topun gol olması takımın motivasyonunu düşürür.Ancak berbat kaleci performansları İsmail’e kalkan olmaya başladı.İkinci yarı oyuncu değişiklikleri çok kötü.Bu adamın pasifliğinden doğru transferler de yapılmadı.Ne malzeme varsa okey dedi.

Yazın gönderilmeye çalışılan Salih en iyi oyuncu oldu birden.Neden alındığını anlamadığımız oyuncular var.Koskoca 3 ay bir tane sağ stoper alamadılar

Kimse konuşmuyor ama hatalar silsilesinden ibaret yönetimin yaptığı işler,şu son Josef olayı dahil her şey hata dolu.Buradan başarı çıkmaz.

Ayrıca ligteki hakem performansları kabul edilebilir değil.Hep söyledim söyleyeceğim ligin sonlarına doğru bir hakem sahada linç edilirse şaşırmam.Korkunç kötüler.

Çevrimiçi sEuL

Kaleye gelen her topun gol olması takımın motivasyonunu düşürür.Ancak berbat kaleci performansları İsmail’e kalkan olmaya başladı.İkinci yarı oyuncu değişiklikleri çok kötü.Bu adamın pasifliğinden doğru transferler de yapılmadı.Ne malzeme varsa okey dedi.

Yazın gönderilmeye çalışılan Salih en iyi oyuncu oldu birden.Neden alındığını anlamadığımız oyuncular var.Koskoca 3 ay bir tane sağ stoper alamadılar

Kimse konuşmuyor ama hatalar silsilesinden ibaret yönetimin yaptığı işler,şu son Josef olayı dahil her şey hata dolu.Buradan başarı çıkmaz.

Ayrıca ligteki hakem performansları kabul edilebilir değil.Hep söyledim söyleyeceğim ligin sonlarına doğru bir hakem sahada linç edilirse şaşırmam.Korkunç kötüler.

Daha lige baslamadan hazirlik maclarinda hocanin kellesi isteniyordu, yonetim cikip hocaya sahip cikamadi.

Kayserispor macinda Muleka'yi Anadolu topcusu ilan edip bu cocuktan birsey olmaz dediler. Bir sonraki macta Alanya'da hakem katliami yapilirken sahada, mactan sonra butun sucu VI'e atip degisikliklerine sardilar adamin. Bir hafta once gomdukleri Muleka nasil olurda oyuna alinmamis, yok Ghezzal cikarmiymis yok N'Koudu cikarilir miymis... Kimsede cikip demiyor ama Ghezzal o macin ilk yarisinda sakatlandi, bak halen sahalara donemedi zorunlu bir degisiklikti o diye. Ayni macta N'Koudu'ya 1. dakika sari cikartan hakem iki sacma sari kartla Emre'yi oyundan atmisti. Kimsede cikip demedi ki bize yapilan her faulde biz sari karti gorduk - hocada daha 1. dakikada kart goren N'Koudu'yu cikarmak zorunda birakildi diye. Butun bu elestiriler sonrasinda Karagumruk macinda sadece bir degisiklik yapti hoca ve ilk yarida sari goren Berkay yerine Kartal'i aldi - sonra yine hocayi elestirdi herkes neden baska oyuncu degisikligi yapmiyor diye. Yedek klubesine bakiyorsun o macta yine kimse yok yedek klubesinde.

Bu arada sezon basindan beri kaleye gelen sut sayisi 15, yenen gol saiyisi 10. Bu seferde kaleci performansi ile hocaya kalkan olmaya calisiliyor deniyor. Hocaya da yazik gitsin hemen, gelsin filozof senol'da herkes rahatlasin. Sanirim Senol'un son iki sezon ligde oynattigi futboluda kimse hatirlamiyor yada Avrupa sampiyonasina surpriz yapabilecek kadro diye anilan A milli takim ile 0 puan cekip turnuva boyunca 1 gol atip averaj takimi oldugumuzu ve oynattigi oyunu kimse hatirlamiyor - ama olsun, filozof gelsin kurtaracak bizi o filozof. Sikisinca hemen milli takima gidip bir daha bizim adimizi anmayan filozof
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2022, 01:37:23 sEuL ]

Çevrimdışı Mehmet57

Kalene gelen 15 sutun 10’u gol oluyorsa, bu takimin basina Ancelotti’yi getirsen bile puan kaybedersin. Kaleci mevkisi futbolda bosuna yok; oraya koydugun adam top tu-ta-cak. Hadi, ikinci gol zor bir top olsada o ilk golu yemek net kotu kalecilik.

Bu maca kadar kaybettigimiz puanlar (Basaksehir ve Alanya) net hakem katliami idi. Bu yetmezmis gibi bir de kaleci sorunu. Bu gun ki macta ise bazi goz ardi edilmemesi gereken seyler gorundu oyun konusunda. Welinton’un neden yaz doneminde gonderilmesi gerektigini gosterdi, Josef’in bu sistemde gereksiz oldugunu gosterdi, tekrardan Muleka’nin sag kanat olmayacagini yeniden gosterdi. Genel anlamda performans kotuydu, ama bu oyuncularin kotu performansi yeniden goze carpti.

Hoca gerekeni yapmali. Emre ile asla olmaz. Ersin ile sozlesme yenileyip istedigi maasa para harcamaya degmez, 16 tl ile sozlesmesi bitene kadar durup gitsin. Mert’i kaleye koyup bir kac mac izlemek gerek. “Ersin kalede dursun” demek su an ulkedeki siyasi durum ile kiyas olabilir. Sans vermeden “Ama daha iyisimi var” diyemezsin.

Oyun konusunda karalari baglamiyorum. Alli ve Ghezzal dondugunde ofans anlaminda baya duzeliriz, ve tekrar iki 8’li oyun planina geceriz. Tek sorun kale; artik Mert iyi performans gosterir diye dua etmek kaliyor.

Bu arada tekrar soyluyorum; Senol Gunes bu takima sadece kalecilik yapmak icin gelir. Hocaligi bitti onun.

Çevrimdışı Mehmet57

Basaksehir ile beraber ligde kalesine en az sut atilan takimiyiz. Bu net olarak saha da hocanin yaptirdiklarinin basarisidir. Ozellikle son iki macta pozisyon vermeden gol yiyoruz; ligin en formda olan Basaksehir’e karsi bile pozisyon vermedi bu takim. Hocayi elestirirken neden bu goz ardi ediliyor? Bu net hoca hocaya yazilir.

Ben de bu gun ki oyunu begenmedim, ama futbolculara yazarim. Kafasina gore takilip 30 dakikada 3 kez ofsayt’a dusen, gol olmasina ragmen endirek vurusu kaleye gonderecek laubaliligi gosteren Nkoudou’ya yazarim.

Ve pas hatasi ustune pas hatasi yapan Josef’e. Bu konuyu gecen hafta da actim; oynatilan (veya bekledigimiz oyunda) Josef’e yer yok. Arkadan top cikaramaz, sakinlik asla guclu yonu degildi, top dagitamaz. Bu gun ki futbolda Josef gibi klasik bir 6’ya yer yok. Varsa bile ayrilacagiligi olan oyuncular; ya fizik cok ustunler digerlerinden ya da ofansif yonleri de guclu. 6 numara icin Josef bana gore Berkay’in bile gerisinde. Josef bu gun Berkay’in Basaksehir performansinin cok gerisinde kaldi, ki 19 yasinda yerli futbolcudan ustun performans gosteremiyorsan, artik belirli sorular sormak gerekir.

Sag kanadi zaten hic kullanamadik. Muleka kanat oyuncusu degil. Iyi bir oyuncu, bunu kanitlayacak istatistiklere sahip, ama kanat oyuncusu degil. Bu etkenleri, bir de kalede duran zat’i (kaleci demiyorum) oyuna katarsan, hangi guzel futbolu bekliyorsun ki? Onlara topu verecegime bende topu Weghorst’a sisirdim. Bunu sahada ki futbolcular da goruyor.
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2022, 01:46:49 Mehmet57 ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yav ne Şenol Güneşmiş ya. Adam muhtemelen bizim maçı izlememiştir bile. Bir sıkıntı oldumu hala Şenol Güneş. Yeter ya duymak, görmek istemiyorum bu ismi. Beşiktaş'ın gücüyle ve ismiyle ayağa kalkmış bir kişilik mi bize deva olacak. Yazık.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Talisca1903

Bu takıma kan değişikliği vermek şart Josef gedson gibi oyuncular tu kaka edilmeye başlandı bile.Yahu senin bir oyun ve hücum planın ok orta sahayı hiç kullanmıyorsun sürekli uzun oynayıp topu rakibe veriyorsun böyle büyük takım oyunu mu olur? Direk oyun diyorlar bire buna bildiğin doldur boşaltın ileri şişirmenin makyajlısı

birde bunu muleka wego cenk gibi golcülerin nathan deli ali kevin gibi oyuncuların varken yapıyorsun şu anda resmen bir akıl tutulması yaşıyoruz camia aklımız aynı fenere dönmüş durumda

Çevrimdışı Talisca1903

Bu yönetim varken kendini ispatlamış alfa adam gelmez.Bruno Pinheiro,Önder Karaveli ve birkaç adet 3.sınıf adamlar anılmaya başlanır.

Şenol Güneş hayatta kaotik ortama gelmez.Sergen zaten kimbilir hangi alemlerde.

İbrahim Üzülmez’in hayalleri gerçek olacak gibi görünüyor
şu an hala kaotik bir ortam yok bence ama iş işten geçmek üzere gittiği hiçbir takımda yılını dolduramadan kovulmuş adamı koca takıma hoca yaptık camia aklımız fenere benzemeye başladı yanisi yok bir akıl

Çevrimdışı murat baltacı

Masuaku nün mulekaya çıkarmadığı topun izahı yok.

Ersinin performansının izahı yok.

Wenilton tercihinin izahı yok

Bu hakemin maç alması hemde bizim maçı almasının izahı yok

Hoca gidermi kalirmi bilmem ama takımda sıkıntı var laubalilik başıboslukluk var. Frikiği nkoudu kullanıyor adamın endirek vuruş olduğundan haberi yok Salih gedson varken nkoudu vuramaz.

Hoca.gitsede kalsada devre arası mutlaka iyi bir kaleci almalıyız yerli yoksa yabancı getir masuaku kes Tayfur oynasın hatta sais kes Talha Emrecan oynasın ne masuaku ne sais iyi bir kaleci performansından fazlasını veremez.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Talisca1903

yine aynı kısır döngü ersin kötü evet emre kötü gedson kötü josef kötü cenk kötü nejip kötü her hafta bir oyuncu yiyoruz daha sıra raşite rosierde gelecek

Kral çıplak HOCA KÖTÜ

Çevrimdışı aunt minnie

Şenol Güneş’i isteyen geçmişte yaşıyordur zaten.Avrupa’ya daha yeni madara olduk Şenol Güneş sayesinde.

Bu takıma kendisini ispatlama derdi olan genç ve dinamik bir hoca lazım.Valerien Ismael bir felsefe ortaya koysa da oyuna müdahale konusunda hep çok yetersiz hatta takımı geriye götürüyor değişikliklerle.Fener maçında bunu telafi etmezse Giresun’da ya tamam ya devam maçına çıkacak.

Kaleci konusuna gelirsek Ersin’in bileti kesildi gibi görünüyor.Devre arası birini alırlar Emre de yedek olur.

Yediği Gol/Yediği isabetli Şut oranı %67.7 takımın.3 şuttan 2’si gol olmuş.Gol atmayı beceremesek ligte son sıradaydık

Çevrimdışı DieForYou1903

yine aynı kısır döngü ersin kötü evet emre kötü gedson kötü josef kötü cenk kötü nejip kötü her hafta bir oyuncu yiyoruz daha sıra raşite rosierde gelecek

Kral çıplak HOCA KÖTÜ

Sezon başı söyledik gedson bile necip gibi oldu.F.T bile daha fazla fayda sağladı kendisinden.Diğer oyuncularında performansı düşüyor bu hocadan ve oyun planından kaynaklanıyor.Değişim şart.
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2022, 10:52:28 DieForYou1903 ]

Çevrimdışı aunt minnie

Özeti izledim bizim ilk gol çift vuruş.Kaleci dokunmasa top direkt kaleye gitse gol sayılmayacak.İlk golü kaleci kuralı bilmediğinden hediye etmiş resmen

Ulan kimlere yenildik ya kabus gibi gerçekten

Çevrimdışı DieForYou1903

Şenol Güneş’i isteyen geçmişte yaşıyordur zaten.Avrupa’ya daha yeni madara olduk Şenol Güneş sayesinde.

Bu takıma kendisini ispatlama derdi olan genç ve dinamik bir hoca lazım.Valerien Ismael bir felsefe ortaya koysa da oyuna müdahale konusunda hep çok yetersiz hatta takımı geriye götürüyor değişikliklerle.Fener maçında bunu telafi etmezse Giresun’da ya tamam ya devam maçına çıkacak.

Kaleci konusuna gelirsek Ersin’in bileti kesildi gibi görünüyor.Devre arası birini alırlar Emre de yedek olur.

Yediği Gol/Yediği isabetli Şut oranı %67.7 takımın.3 şuttan 2’si gol olmuş.Gol atmayı beceremesek ligte son sıradaydık

Genç birisi bu yıldız kadroyu idare edemez.Şampiyonluğun şifrelerini bilen kurt bir hoca gelmeli.Bu Şenol mu olur başkası mı bilmem başarılı olacak biri gelsin yabancı olmaz ligi tanıyıncaya kadar lig bitiyor.

Çevrimdışı underworld

Fitness hocası ayrılmadı mı daha?

Çevrimdışı DieForYou1903

Özeti izledim bizim ilk gol çift vuruş.Kaleci dokunmasa top direkt kaleye gitse gol sayılmayacak.İlk golü kaleci kuralı bilmediğinden hediye etmiş resmen

Yenilmedik berabere kaldık, ama yenilmiş kadar olduk.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yani bir de o var. Gol oldu diye çok konuşulmuyor. Hangi akla hizmet topu direk kaleye vuruyorsun. Bu nasıl bir laubalilik, neyin kafası , rezalet resmen.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı aunt minnie

Seneye için Vincenzo Montella’yı bağlasak çok iyi olur.Adam sanat yapıyor AdanaDemirspor’da.Çok başarılı 2 sezondur

Etiketler: