Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330726 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Mert'i Sergen ve ANÇ beraber transfer etmedi mi?  Sergen'e fikrini sormuştur mutlaka. Ama Lajic'den nekadar FO sorumluysa Mert transferinden de o kadar ANÇ sorumlu..
Çok gündeme getirirsek, başkan taraftar olarak bizi de sorumlu çıkarabilir.

Dikkat etmek lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Faik Gürsesi biraz beğenirdim ben, suya sabuna dokunmazdı. Böyle düşünmesinde sakınca yok, ama danışman görevi nedeniyle bunu yalnızca Başkana rapor edebilir, ortalıkta konuşamaz.
Öğrenilmiş ders.: Gazeteciden danışman olmaz. Ağızları torba çünkü.
ANÇ İsmael'i göndermeye çalışıyor hissinden kurtulamıyorum bir türlü.

Çevrimiçi murat

Mert'i Sergen ve ANÇ beraber transfer etmedi mi?  Sergen'e fikrini sormuştur mutlaka. Ama Lajic'den nekadar FO sorumluysa Mert transferinden de o kadar ANÇ sorumlu..
olay transferde yapılan yanlış seçim değil ki?öncekilerin yaptığı beşiktaşın paralarını birilerine peşkeş çekmek gibi gösterilip kendi yaptıklarını transfer hatası taraftarın zorlamasıyla almak ,teknik direktör isteğiyle yapmak.mert transferinin douglastan pjaniç alex transferinin layiç transferinden batsuai transferinin  negredo love transferinden kenan  topa karamanın sezer aras transferinden ne farkı var hiçbirinden fayda elde edemedik para boşa gitti.en azından önceki yönetim beşiktaşın büyüklüğünü tekrar ortaya çıkardı.

Çevrimdışı Kursad_Duran

Dele Alli de son durum ney? Antrenmanlara başlamadı herhalde daha?

Çevrimdışı mellfred

Dele Alli de son durum ney? Antrenmanlara başlamadı herhalde daha?
ghezzal della fener maçı diyorlar

Çevrimdışı murat baltacı

Mert'in hangi kalitesi belli, oynamadıkça başımıza Neuer kesildi.

Adam geçen sene gördük işte, oynadığı 4 maçta 11 gol yedi ve 3'ünü kaybettik.

Üstüne bir de ağır sakatlık geçirdi ve 34 yaşında. Şaka gibi cidden.
Başakşehir ve millî takım kariyeri ortada kalitesi olmasa buralarda olamazdı. Geçen sene form tutamadan sakatlandı adam yediği golllerde formsuz olan her kalecinin yiyecegi goller aynı golleri Ersin formdaykende yiyor zaten ikiside bizim kalecimiz bir sekilde faydalanmamiz lazım muslerada iki kere ağır sakatlık geçirdi 37 yaşında hala oynuyor. Ersinin en formda en iyi zamanında olan performansı belli iki senedir gördük Denenmişi denemek yerine Merte güvenip form tutmasını sağlamak daha mantıklı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Kale konusunu hafife aldık. Geçen sene utkuyu sürekli oynayacağı takıma kiralayıp görecektik Karagümrük gibi as kalecisi olan takıma verdik kendi tercihide olabilir ama sen Beşiktaş olarak bu işi ona bırakmayacaksin. Emre ve ersin arasındaki tercihi hazırlık kampında yapıp biriyle vedalasacaktık. Duruma göre yerli yabancı bir transfer yapacaktık oraya.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tuncaboylu

Başakşehir ve millî takım kariyeri ortada kalitesi olmasa buralarda olamazdı. Geçen sene form tutamadan sakatlandı adam yediği golllerde formsuz olan her kalecinin yiyecegi goller aynı golleri Ersin formdaykende yiyor zaten ikiside bizim kalecimiz bir sekilde faydalanmamiz lazım muslerada iki kere ağır sakatlık geçirdi 37 yaşında hala oynuyor. Ersinin en formda en iyi zamanında olan performansı belli iki senedir gördük Denenmişi denemek yerine Merte güvenip form tutmasını sağlamak daha mantıklı.

Nerelerde olmazdı hocam, bize gelirken Başakşehir'in yedek kalecisi konumundaydı.

34 yaşında adam, kariyerinde oynadığı 2.5 sezon. Bu yaşa kadar 2.5 sezon top oynamış adamın form tutmuş hali ne olacak, üstüne bir de 1 sene sakatlık da geçirmiş.

Ha milli takım ölçüyse, Kenan'ı neden yolladık.

Geldik 7. haftaya, bir de bu Mert'in form tutmasını da bekleyelim. O form tutana kadar da 8-10 puan kaybederiz ama sorun değil, zaten 150 maçlık 450 puanlık bir maraton.

Çevrimiçi sEuL

Kale konusunu hafife aldık. Geçen sene utkuyu sürekli oynayacağı takıma kiralayıp görecektik Karagümrük gibi as kalecisi olan takıma verdik kendi tercihide olabilir ama sen Beşiktaş olarak bu işi ona bırakmayacaksin. Emre ve ersin arasındaki tercihi hazırlık kampında yapıp biriyle vedalasacaktık. Duruma göre yerli yabancı bir transfer yapacaktık oraya.

Utku'nun sozlesmesini uzatip hicbir yere kiralayamamak ve transfer donemi bittikten sonra sozlesmesini askiya almak tam bir skandal ve cocuga buyuk haksizlik. Cok yazip cizdik burada, 100 yillik koca klupte genc oyuncular icin nasil olur da bir kariyer planlamasi yapilmaz aklim almiyor. Bu cocuklarin bir plan ve program dahilinde - ozellikle eger ki kadroda dusunulmuyorlarsa - oynayabilecekleri takimlar belirlenip belli anlasmalar cercevesinde oynayabilecekleri takimlara gonderilmeleri gerekiyor. Ama iste kime ne anlatiyoruz...

Bu arada devre arasinda olurda Ersin'i satarsak, istemeyenler olabilir tabi ama Gunay'i takimda gormek isterim. Son 2 sezonda izledigim maclarda gercekten cok iyi performans verdi.

Çevrimdışı murat baltacı

Nerelerde olmazdı hocam, bize gelirken Başakşehir'in yedek kalecisi konumundaydı.

34 yaşında adam, kariyerinde oynadığı 2.5 sezon. Bu yaşa kadar 2.5 sezon top oynamış adamın form tutmuş hali ne olacak, üstüne bir de 1 sene sakatlık da geçirmiş.

Ha milli takım ölçüyse, Kenan'ı neden yolladık.

Geldik 7. haftaya, bir de bu Mert'in form tutmasını da bekleyelim. O form tutana kadar da 8-10 puan kaybederiz ama sorun değil, zaten 150 maçlık 450 puanlık bir maraton.
Ersinle kaybetmiyormuyuz sanki Emre'yi denedik olmadı Mertede şans vermemiz lazım.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Bu gs nin oynamadan üç puan alması çok can sıkıcı biz her maç ölüm kalım savaşı veriyoruz bunlar rakiplerin hatasıyla lider oldu oyun tempo sıfır normal şartlarda şimdiye Fatih terim tezahüratları başlamıştı nasıl bir bal var ben anlamadım
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi sEuL

https://twitter.com/futbolarena/status/1571033712921305096

Daha 28 yasinda ve en olgun donemini geciriyor, en az 3 - 4 sene yuksek performans alinabilir. Geldigindede yazmistik, TR'deki en iyi Turk orta saha oyuncusunu aldik diye ve halen ayni dusunuyorum. Performansinin ayni sekilde devam etmesi ve sakatsizlik bir donem gecirmesi dilegi ile - umarim sozlesmesi uzatilir.

Çevrimdışı TamerT.

Merhaba değerli arkadaşlar. Forumu stad inşaatından bu yana takip ederim. Hayatımda bir kez canlı Beşiktaş maçı izlemiştim o da yıkılan İnönü Stadımızda (tribünleri ve etrafı izlemekten pek izleyemedim aslında 😁)

Bu gün üye olmak istedim çünkü maç günü olmasına rağmen fazla mesaj yok. Bu gün galip gelirsek eğer geçen hafta mağlup olmamıza rağmen fena bir sezon başlangıcı yapmış olmayız bence. Ne olursa olsun kazanan Beşiktaş'ımız olsun inşallah.Herkeze iyi günler dilerim.

Çevrimiçi sEuL

Merhaba değerli arkadaşlar. Forumu stad inşaatından bu yana takip ederim. Hayatımda bir kez canlı Beşiktaş maçı izlemiştim o da yıkılan İnönü Stadımızda (tribünleri ve etrafı izlemekten pek izleyemedim aslında 😁)

Bu gün üye olmak istedim çünkü maç günü olmasına rağmen fazla mesaj yok. Bu gün galip gelirsek eğer geçen hafta mağlup olmamıza rağmen fena bir sezon başlangıcı yapmış olmayız bence. Ne olursa olsun kazanan Beşiktaş'ımız olsun inşallah.Herkeze iyi günler dilerim.

:hosgeldin Tamer

Çevrimdışı worns

yaz boyu kaleci noktasında çözüm üretilmesi lazım bu kaleci ekibiyle olmaz yazdık durduk. yanlış anlaşılmasın çok özel bir şey keşfettiydim de yazdıydım değil. gözün gördüğü gerçekler vardı, dünya kadar kafam kadar istatistikler vardı. kaleci performansı takımı olduğundan kötü gösteriyor diye dosya yapılacak kadar şey yazdım burda. burdaki arkadaşların itirazları önemli değil. taraftar gözü farklı, altyapı oyuncusu der, olduğundan iyi görür, sever, ona bir şey demiyorum. ama bu kulübün çalışanları idari olsun teknik olsun nasıl şampiyonluk yarışına şu kaleci rotasyonuyla girer ben cidden şaşırıyorum. her maçta aynı şey kaleye gelen her top gol oluyor.  şu an hele geçen senelerden bile korkunç durumdayız. çok basit bir gerçek var amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. şampiyonluğa oynayan takım kaleci yetiştiremez, genç kalecilerle böyle maceralara çıkılmaz. bir kere kalecine rağmen şampiyon oldun diye her sene bunu zorlamaya ne gerek var. ben takımı beğeniyorum sezon genelinde, iyiye gideceğini düşündüğüm bir takım. ama yazıktır, günahtır şu kaleci rotasyona emanet edilir mi bu takım. altyapı oyuncularıyla fantezi yapılacak yer midir kale. bu ligde kalecisi sayesinde şampiyon olmuş takımlar oluyor. şu an sorun formsuzluk filan değil ki, ersin'in zatern bu yükü kaldıramadığı açıktı. emre bilgin zaten yaş olarak bence kaleye koyup ancak harcayabileceğin bir çocuk. çocuklara da yazık. bunlarla devam edelim diyenler bu çocukların da kariyerlerini bitiriyorlar haberleri yok, akıllarınca savunurken.

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetim Şenol'u getirir derbi öncesi bu akşamı zor çıkarır Valerien.

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/ComparisonatorT/status/1570397030911967232

bunlar bir şey göstermez. anlamsız istatistiklerle yemeye çalışmayın mis gibi kaleciyi. neyi vardı bu gece işte. bir şut geldi iki gol yedi, olabilir ortalama bir performans. altyapı düşmanı gibi bir şeyler sezdim bu rakamlarda.

Çevrimiçi sEuL

Yönetim Şenol'u getirir derbi öncesi bu akşamı zor çıkarır Valerien.

Gecen seneden beri kendi TD'lerinin altini kaziyorlar. Getirsinler kendileride rahatlasinlar, belki ondan sonra her mac sahada katledilen takimin hakkini korumaya karar verirler. Kotu oynadik evet ama bugun sahadaki ve VAR basindaki onun bunun cocuguklarinin hesabini kim soracak. Bizimkiler top oynamaya gelmemislerdi bugun zaten ama top oynamaya gelmis olsalardi bile her dokunusa faul calan, sacma sapan kartlar gosteren bir (Hakaret Yasak)₅ evladi vardi sahada. Yonetimde gidebilir₁

Çevrimiçi Samet Ç

Kaleye gelen 15 isabetli şutun 10'u gol oldu çıldırmamak elde değil.

Çevrimiçi murat

Bugün heri iki takımın kalesini ben korusam 1 er golü kesin yemezdim.

Çevrimiçi Samet Ç

Gecen seneden beri kendi TD'lerinin altini kaziyorlar. Getirsinler kendileride rahatlasinlar, belki ondan sonra her mac sahada katledilen takimin hakkini korumaya karar verirler. Kotu oynadik evet ama bugun sahadaki ve VAR basindaki onun bunun cocuguklarinin hesabini kim soracak. Bizimkiler top oynamaya gelmemislerdi bugun zaten ama top oynamaya gelmis olsalardi bile her dokunusa faul calan, sacma sapan kartlar gosteren bir (Hakaret Yasak)₅ evladi vardi sahada. Yonetimde gidebilir₁
Bu maç hariç sürekli yüksek tempoda oynamaya çalışan takımı birde saha dışı sorunlarla muhatap etmek biz bu hocayı göndermek istiyoruz demekten başka bir şey değil Weghorst bile yürüdü bugün sahada.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Totem yaparım normal sezonda girmem foruma şampiyon olmadan ya da iddiamız bitmeden bu maç dönüm maçıydı. Rahat alırız diye izleyeyim. Foruma gireyim dedim. Meğer iddiamız bitmiş. Lig  bizim için a.gücü maçından sonra bitti. Şekil yapacaksan sonucunu alacaksın sonuç alamazsan böyle olur. Bundan sonra her maç daha da ince çalışacaklar üzerimizde Direkt yönetememe sorunu... En önemli oyuncularımızdan josef i kaybettik.  Aidiyeti olmayan yabancıları bugün herkes gördü. Kafa olarak tatile çıkmışlar bile. Transferler iyi başlamıştı sonra yine saçmaladılar. Kaleci golcü-Talisca parasından çok daha fazlası harcandı. Sonuç ortada. Burası Türkiye Redmond-Gedson-Weghourst vs hakeme tepkilerine bakın anlarsınız. Hakemler sindiriyor topçuları böyle böyle 40 m den Talisca saplayacak karşı karşıya Gomez yatıracak dönüp hakemin gözünün içine baka baka gol sevinci yaşayacak. O zaman goller öncesi var a gidiliyor mu gidilmiyor mu görürdük.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Etiketler: