Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330673 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Gerçekten çok ilginç.Kaleye bidon koy 13 tane yersin zaten en fazla.

Kayseri isabetli şut çekemedi,gol yemedik

Alanyadan akan oyunda isabetli şut yemeden 3 gol yedik.1 penaltı,1 freekick,1 kendi kalesine.Duran topları saymasan 0 şuttan 3 gol yemişiz

Sivas ve Karagümrük 3’er şut 1 gol

Ankaragücü 2 şut 2 gol

Başakşehir 1 şut 1 gol
son iki maçta 3 şut 3 gol
komik

Çevrimiçi levitate

redmond ne topçu ya arada kaynadı övemedik
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sinan23

Halil umutsuz evkadinina bir maç daha verdik. Bu herifle hiç galibiyetimiz var mı?

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Sırf Nkoudou'nun altıpas içinden kaçırdığı 3 pozisyon var. Gedson'un kaçırdıkları var. Salih'in, Cenk'in, Redmond'ın etkili şutları var. Verilmeyen bir penaltı var. Bunlardan birkaçı girse farklı şeyler konuşulurdu. Bekleri hiç çıkarmadan kaleci dahil 7 kişiyle savunma yapan, sürekli tempoyu düşüren bir rakibe karşı ancak bu kadar pozisyon bulunur. Rakip bizim kaleye iki kez geldi, ikisi de Necip'in pas hatalarından...

Yalnız bir an önce "Bize operasyon yapılıyor" psikolojisinden çıkmamız lazım. Bu tür kaos ortamlarının bize hiç faydası olduğunu hatırlamıyorum. Nitekim yine olmadı.

Bence bu takımda Weghorst'a ek olarak sahada mutlaka Muleka, Cenk veya Dele Alli'den birisi olmalı. Ne Ghezzal, ne Nkoudou, ne de Redmond çok golcü isimler değiller.

Nkoudou basit oynamayı, topu ayağından zamanında çıkarmayı öğrense maçlarımız çok rahat geçecek ama her pozisyonda zoru deniyor. Direk kaleye gitmek varken rakip defansın önüne gelmesini bekliyor. Bu alışkanlığından kurtulması lazım.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Doğukan E.

Çok basit adam geçiyor ve topları çok doğru kullanıcak gibi çok efso bir performans görebiliriz İstanbulspor maçında

Çevrimiçi murat

Ben de özellikle tayfuru beğendim.ayağı çok iyi sadece sol bek değil sol ön sağ ön  ortasaha da oynayabilir.nkudu da çok yerilmiş ama nkudu sahanın en iyi ismiydi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben de özellikle tayfuru beğendim.ayağı çok iyi sadece sol bek değil sol ön sağ ön  ortasaha da oynayabilir.nkudu da çok yerilmiş ama nkudu sahanın en iyi ismiydi.

Nkodou bu maç berbattı, fabrika ayarlarına dönmüş gibiydi.

Çevrimdışı goktasoktay

Fark yaratacak adam gerçekten. Araya oynadığı enfes toplar vardı.
Bir de Salih . İkinci yarı bakmadan bizim sağ tarafta, onların yarı sahada bakmadan attığı bir Guti pası vardı ki mest oldum. Nazar değmesin muhteşem oynuyor.
Maçı kaybettik ama oyun bizim. Gelecekten çok umutluyum. İlk 11 oturduğunda dozer gibi olucaz

Çevrimdışı goktasoktay

Tayfur takımın efsane isimlerinden olabilir. Katkısı, duruşu ve oyunuyla. Abartı gelebilir ama ben o ışığı gördüm o çocukta.

Çevrimiçi tolga1903

Nkudu mu sahanın en iyi ismiydi? Abi bir maçta bu kadar siyah beyaz yorum farkı olmamalı ya. Dün necip ve nkudu yerine redmond ve talha olsa +3 dük bugün yapma gözünü seveyim 3 tane yüzde yüz gol kaçırıp ayağına gelen her topta saçmaladı buna güvenip yola çıkılmaz kaç kez yazıldı şu redmond sezonun transferi o anlamda.

Çevrimdışı underworld

Cosef döndükten sonra cedson için son değerlendirme olacak.

Çevrimiçi murat

Aynı nkudu 1 gol atsa süper oynadı yazılacaktı.dün weghorst ta kötüydü muleka da.nkudu iyi oynadı sonuca ulaşamadı.içeri delle ali gibinekstradan giren bir oyuncu olmaması hem weghorst hem muleka hemde nkuduyu etkiledi.berkay oynadığı için hücumda 1 kişi eksik oynadık.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Aynı nkudu 1 gol atsa süper oynadı yazılacaktı.dün weghorst ta kötüydü muleka da.nkudu iyi oynadı sonuca ulaşamadı.içeri delle ali gibinekstradan giren bir oyuncu olmaması hem weghorst hem muleka hemde nkuduyu etkiledi.berkay oynadığı için hücumda 1 kişi eksik oynadık.

1 gol atsa da çok kötüydü. Zaten diğerlerini besleyecek olan Nkodou. Dişlinin ilk çarkı çalışmayınca diğerlerinin çalışması beklenmez. Masuaku'nun yanına kadar yaklaşıp topu alıp 3 kişinin arasına dalmanın hiç bir izahı yok. Aradan kaçsa alabileceği en az net 5 pas sayabilirim. 3 kişiyle cebelleşmeden direk kaleye inebileceği pozisyonlar. Masuaku sabırlı adammış ben olsam maç sonu ıslak odunla dalardım.
Diğer tarafta Redmond hep doğru zamanda doğru yere pas attı, onun problemi de doğru pasları alamadı. Orada da Rosier'in laubaliliği var.
Rosier-Nkodou gelişmesi tamamlanmamış şımarık çocuklar gibi, iki ucu keskin bıçak.
Bir maç çağlayan gibi, bir maç laubaliliğin zirvesi.

Çevrimdışı Akil Emre

Ben bu maçıda Valerian’ın verdiği düşüncesindeyim aynı 3-3 lük maç gibi. Hocanın oyuncu değişiklikleri gerçekten zayıf, bunun yanında maçın bitmesine 20 dk varken hala nkoudu kanadından hucumu devam ettirmesi saçmalıktı, eğer çoğu opsiyonu redmond kanadından devam ethirse gole çok daha yakın olurduk. Ayrıca Talha Tayfur ve Redmond doğrudan formayı almalı, gerekirse rosier veya masauku dinlendirilmeli ve orta saha josef gedson hucum ghezzal redmond muleka ve wedhorzdan oluşmalı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben bu maçıda Valerian’ın verdiği düşüncesindeyim aynı 3-3 lük maç gibi. Hocanın oyuncu değişiklikleri gerçekten zayıf, bunun yanında maçın bitmesine 20 dk varken hala nkoudu kanadından hucumu devam ettirmesi saçmalıktı, eğer çoğu opsiyonu redmond kanadından devam ethirse gole çok daha yakın olurduk. Ayrıca Talha Tayfur ve Redmond doğrudan formayı almalı, gerekirse rosier veya masauku dinlendirilmeli ve orta saha josef gedson hucum ghezzal redmond muleka ve wedhorzdan oluşmalı.

Bence hoca Tayfur ve Redmond' dan bu maç performansını beklemiyordu.
Önümüzdeki maçlarda Nkodou kesin yedeğe gider, belki Tayfur ile de Rosier' e alternatifin var mesajı verilebilir.
Talha ise tartışmaya gerek yok adam en azından stoper.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Mert oynayacağına Ersin oynasın daha iyi.

Çevrimdışı Orhan_

Nkudu elbette 1e1 deneyecek top kaptıracak vs ama dünkü oyununun 0.5 tık üstü Quaresma oluyor. Şımarık oyuncuya ihtiyacımız yok.
Ayrıca dün stat dışına gönderdiği topu pas olarak değerlendirse Weg için yine gole katkıda bulundu diyecektik.

Çevrimdışı Kursad_Duran

Bence dün fena oymadık. Maçı kazanacak pozisyonlara girdik. Usta ayakların eksikliğinden dolayı atamadık ama. 

Redmond, Ghezzal ve Dele takıma girdikten sonra böyle maçlarda çok rahat 2-3 gol buluruz. Unutup devam etmek lazım.

He birde Ersin artık oynamalı. Mukaveleyi uzatmıyorsada oynamalı. Emre oynayacak diye şampiyonluğu kaptırmayalım.

Çevrimdışı celiker1

Dış faktörlerden dolayı camia olarak dağılmazsak şampiyonluğun en büyük favorisiyiz.Kadro planlamasında bana göre yerli kuralından dolayı bir-iki hamle daha güzel planlansaydı çok daha iyi olurdu.Sol beki Türk oyuncu olarak planlayıp Saiss’in yanına “baba” stoper yapsak çok daha iyi olurdu bence.Ayrrıca Dele Alli yerine sert 8 numara olması daha iyi olabilirdi.Bu düşüncelerim harici çok iyi transfer sezonu geçirdik
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı murat baltacı

Dış faktörlerden dolayı camia olarak dağılmazsak şampiyonluğun en büyük favorisiyiz.Kadro planlamasında bana göre yerli kuralından dolayı bir-iki hamle daha güzel planlansaydı çok daha iyi olurdu.Sol beki Türk oyuncu olarak planlayıp Saiss’in yanına “baba” stoper yapsak çok daha iyi olurdu bence.Ayrrıca Dele Alli yerine sert 8 numara olması daha iyi olabilirdi.Bu düşüncelerim harici çok iyi transfer sezonu geçirdik
Kesinlikle bir kale birde sağ stopere kaliteli forvet yiyen birini alabilseydik isac hien yada amartey gibi çok sağlam bir kadromuz olurdu icabında İsac Emrecan tandemide yapabilirdik. Ben hocanın başakşehir gibi takımlara karşı Talha sais Emrecan tandemi yapacaginida düşünüyorum.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Alanya maçı için aynı görüşteyim ama bu maç için ağır olur oyunu okuma ve oyuncu değişikliği konusunda kendini geliştirmeli bunda hemfikiriz burda kilit oyuncu nkoudu Alanya maçında çıkması hata bu maçta çıkmaması.Necip konusunda hocanın iyimser yaklaştığını oyuncuyu demoralize etmek istemediğini düşünüyorum ama Necip demoralize olmasın diye maçı verip bizler demoralize olduk. Bakalım milli aradan sonra tam kadro olunca hocanın hamleleri düzelecek mi fener maçını iyi bir oyunla kazanırsak önümüz açık.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Hocayı şurada anlamıyorum muleka gibi bitirici ceza sahasını karıştıran iş yapacak adamı çıkarıyorsun sonra oyunu ortalar üzerinden oynuyorsun çıkar nkoudu al radmond ilerleyen dakikalarda cenki alacaksan yine al muleka Cenk weghorst kalsın sahada orta golü dene Salih gedsonla dönen topları al şut dene kaybedersende öyle kaybet böyle vurduk vurduk deviremedik gücümüz yetmedi gibi oldu belki radmond dan Kayseri maçındaki ghezal golü bile çıkabilirdi.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Dün özelinde weghorst kötü olması dele ghezal radmond gibi onu anlayacak oyuncuların olmamasıda olabilir. Nkoudunun ne yapacağı belli değil bencil oynuyor bizim oyun sistemimizde weghorst varsa toplar onda birleşecek ya bitirecek ya asist yapacak bu özgürlüğü ona vermezsek biz kaybederiz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tuncaboylu

Mert oynayacağına Ersin oynasın daha iyi.
Mert oynayacağına Necip'i tercih ederim

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ersinle 5 yillik anlasilmis sanirim
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: