Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330044 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı levitate

[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2022, 14:26:51 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence istediği çok değil.
Olmadığını tahmin ediyorduk zaten.

Serdar dışında bu giden oyuncuların neredeyse tamamının ayrılış sebebi yönetimin kıtipiyozluğu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Serdar dışında bu giden oyuncuların neredeyse tamamının ayrılış sebebi yönetimin kıtipiyozluğu.

Necmi abiye soralım derim  :lol:

Çevrimiçi Samet Demir

1 milyon sence fazla değil mi abi

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat baltacı

Ersinin istediği rakam az yada çok mesele değil performans versin bir değil iki istesin istediği parayı verdin beş yıl anlaştın diyelim sezon sonu yine as kaleci bakacaksın Ersinden as kaleci olmayacağı net belli oldu malesef emrede o yolda Ersin kadar şans bulmadı belki ama o ışığı gösteremedi oda.

Bundan sonra Merte kaleyi vereceğiz motivasyon anlamında elimizden geldiği kadar destek olacağız en azından kalitesi kumaşı belli kendine gelirse şampiyonluğumuza etki eder Ersin ve Emre'nin böyle bir kalitesini göremedik şampiyon olduğumuz sezon bile Ersine rağmen olduk kimse şampiyon kaleci apoletli takmasın hepimiz izledik gördük yediğimizden fazla attık ama bu sene bu plan tutmayabilir bazı maçları bir sıfır kazanabiliriz en azından kaleye gelen bir iki top gol olmasın yeter.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ersinin istediği rakam az yada çok mesele değil performans versin bir değil iki istesin istediği parayı verdin beş yıl anlaştın diyelim sezon sonu yine as kaleci bakacaksın Ersinden as kaleci olmayacağı net belli oldu malesef emrede o yolda Ersin kadar şans bulmadı belki ama o ışığı gösteremedi oda.

Bundan sonra Merte kaleyi vereceğiz motivasyon anlamında elimizden geldiği kadar destek olacağız en azından kalitesi kumaşı belli kendine gelirse şampiyonluğumuza etki eder Ersin ve Emre'nin böyle bir kalitesini göremedik şampiyon olduğumuz sezon bile Ersine rağmen olduk kimse şampiyon kaleci apoletli takmasın hepimiz izledik gördük yediğimizden fazla attık ama bu sene bu plan tutmayabilir bazı maçları bir sıfır kazanabiliriz en azından kaleye gelen bir iki top gol olmasın yeter.

Ersin en azından Emre' nin yediklerini yemezdi.
Fayda Maliyet analizi; devre arası almaya çalışacağın yerli bir kalecinin maliyeti + Ersin'in bedelsiz gitmesinden dolayı kaybedeceğin bonservisi Ersin' e vereceğin para ile kıyaslarsın. 1m euro alacak Ersin' e de her zaman bir talip bulursun.

Çevrimdışı Nazım Ar

Ersin'e rağmen şampiyon olduk söylemine katılmıyorum. Zaten kaleciye veya forvete rağmen şampiyon olamazsın.

Emre ilerde iyi kaleci olur mu bilmem hazırlık maçlarından beri izliyorum Karius, Shorumnu falan kötü kaleciydi Emre'nin kaleciliğini henüz hiç göremedik kalede Necip de olsa aynı golleri yerdi. Mert futbolu bırakalı 2 sene oluyor zaten o konuya hiç girmeyelim.

Ersinin bir daha o kaleden çıkmaması gerekiyor ha devre arası bir şekilde tecrübeli kaliteli bir yabancı kaleci düşürülür ise o zaman bakılır. Yerli olayını Tayfur çözecek gibi.

Çevrimdışı aunt minnie

https://twitter.com/DeportesReports/status/1570006701356580867
Gerçek değildir umarım bu rakam asgari ücretin 3 katına mı oynuyor şimdi bu çocuk.Gerçekse ben olsam 5 dk durmam takımda.Bu paralar yüzünden gençleri kaybediyorsak vay halimize

Çevrimiçi Samet Ç

Kalemize 13 isabetli şut gelmiş 8 tanesi gol Ersin'in kurtarış yüzdesi %50 Emre'nin %0. Onun harici N'Koudou Başakşehir maçında 3 net pozisyon harcamasının yanında 10'da top kaybı yaptı çoğuda çok rahat kendini boşa çıkarabileceği yerlerde topu alıp karşısına 3 tane rakip savunmacının gelmesini beklemesinden dolayı kaybedilen toplar. Ayrıca ilk girdiği pozisyonda kafayı kaldırıp Weghorst'a bıraksa Weghorst boş kaleye yuvarlayacak topu Başakşehir maçının en iyiside bence Berkay'dı 3 top çalma 6 pas arası 11 tane ikili mücadele kazandı tertemiz top oynadı kısacası ikinci yarı oynanan mükemmele yakın oyuna yazık oldu. İkinci yarı ligin en çok ve en isabetli pas yapan takımına 150 pas yaptırdık pas yüzdeleride %77 tek şutları var o da gol oldu zaten biz ise 226 pas yapmışız %82 isabet oranıyla 13 şut atmışız xG'miz 1.13 rakip takım ikinci yarı ceza sahası ve çevresinden 26 tane uzaklaştırma yapmış çektiğimiz 13 şutun yanında ama tabi skoru alamayınca herkes birşeyler söylüyor doğal olarak alıştık artık.
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2022, 18:02:01 Samet Ç ]

Çevrimiçi sEuL

https://twitter.com/souza5/status/1570076901703819264

kalıyor galiba
Sacma sapan aciklamalar yapmisti kendimi guvende hissetmiyorum falan diye. Simdi bu copluge geldim diye Tanri’ya sukrediyorum diyor. Bazen susmak en iyisi sanirim.

Çevrimdışı Kursad_Duran

Sacma sapan aciklamalar yapmisti kendimi guvende hissetmiyorum falan diye. Simdi bu copluge geldim diye Tanri’ya sukrediyorum diyor. Bazen susmak en iyisi sanirim.
Bunada şükretmek gerekir. En azından dönünce çok sağlam döner. Motivasyonunu kayıp etmiş bir Josef takıma hiç faydalı olmaz.

Çevrimiçi sEuL

Bunada şükretmek gerekir. En azından dönünce çok sağlam döner. Motivasyonunu kayıp etmiş bir Josef takıma hiç faydalı olmaz.

Orasi oyle tabi, daha istekli ve daha guclu bir sekilde donecektir Josef ve ihtiyacimizda var kendisine.

Çevrimdışı tuncaboylu

1 milyon sence fazla değil mi abi

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam 3 senedir ilk 11'de ve senelik 180 bin liraya oynuyormuş Samet.

3 senede kazandığı tüm parayı biriktirse Renault Clio alamıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mert'in hangi kalitesi belli, oynamadıkça başımıza Neuer kesildi.

Adam geçen sene gördük işte, oynadığı 4 maçta 11 gol yedi ve 3'ünü kaybettik.

Üstüne bir de ağır sakatlık geçirdi ve 34 yaşında. Şaka gibi cidden.
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2022, 22:43:10 tuncaboylu ]

Çevrimiçi murat

Mert transferi de sergen yalçın üstüne yıkılır tepki gelseydi.senenelik 1 milyon eurodan 3 milyonu çöpe atanlar utanmaz.bedava ertaç vardı yarı parasına oynardı.birde mert iöin bonservis ödrmiştik galiba.Beşijtaşın bir kuruşunun hesabını yapıyorlar sözde.

Çevrimdışı Nartallo

Bu Faik Gürses denen faydasıza Hoca bir şey mi yaptı acaba...

Yıllardır bu faydasız Beşiktaşlı diye ortalarda gezinir, daha Beşiktaş'a yönelik bir haksızlıkta konuştuğunu görmedim, hocaya vurmaya çalışıyor yetersiz...

Gerçi Çebi bunları özellikle seçiyor, tanrı parçaçığı, meriç isimli fenerli, bu faydasız...

Tam Çebi'ye yakışan danışmanlar...

Çevrimdışı aunt minnie

2022 yılında FIFA listesine giren Zorbay Küçük; önce 8-11 Mayıs tarihleri arasında Nyon'da yapılan testleri ve kural sınavını geçemedi, son olarak tekrarlanan telafi sınavında da başarısız olunca, UEFA organizasyonlarında ocak ayına kadar görev alma hakkını kaybetti(Milliyet)

Olaya bak.Türkiye Halısaha Ligi diye boşuna demiyoruz.Adam kural sınavını bile geçememiş,vay halimize.

Çevrimdışı sozkul

Bu Faik Gürses denen faydasıza Hoca bir şey mi yaptı acaba...

Yıllardır bu faydasız Beşiktaşlı diye ortalarda gezinir, daha Beşiktaş'a yönelik bir haksızlıkta konuştuğunu görmedim, hocaya vurmaya çalışıyor yetersiz...

Gerçi Çebi bunları özellikle seçiyor, tanrı parçaçığı, meriç isimli fenerli, bu faydasız...

Tam Çebi'ye yakışan danışmanlar...

Faik Gürsesi biraz beğenirdim ben, suya sabuna dokunmazdı. Böyle düşünmesinde sakınca yok, ama danışman görevi nedeniyle bunu yalnızca Başkana rapor edebilir, ortalıkta konuşamaz.
Öğrenilmiş ders.: Gazeteciden danışman olmaz. Ağızları torba çünkü.

Çevrimdışı sozkul

Mert transferi de sergen yalçın üstüne yıkılır tepki gelseydi.senenelik 1 milyon eurodan 3 milyonu çöpe atanlar utanmaz.bedava ertaç vardı yarı parasına oynardı.birde mert iöin bonservis ödrmiştik galiba.Beşijtaşın bir kuruşunun hesabını yapıyorlar sözde.

Mert'i Sergen ve ANÇ beraber transfer etmedi mi?  Sergen'e fikrini sormuştur mutlaka. Ama Lajic'den nekadar FO sorumluysa Mert transferinden de o kadar ANÇ sorumlu..

Çevrimdışı sozkul

Mert'i Sergen ve ANÇ beraber transfer etmedi mi?  Sergen'e fikrini sormuştur mutlaka. Ama Lajic'den nekadar FO sorumluysa Mert transferinden de o kadar ANÇ sorumlu..

Birde yanlış anlaşılmasın, ben iki transferideçok yanlış bulmamıştım zamanında, ama Layiç'i 2.5 alıyor sanıyordum. :)
Fakat işler iyi gidince herşey Başkana yazılacak, ben ben diye konuşacaklar, kötü gidince başkalarına yazacaklar. Olmaz öyle..

Etiketler: