Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330343 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ersinle 5 yillik anlasilmis sanirim

Bence çok doğru bir hamle olur. Kaynak nedir?

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bence çok doğru bir hamle olur. Kaynak nedir?

Instada btd sayfasinda gordum ama onlar kimden duydu bilmiyorum
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kursad_Duran

Ersinle 5 yillik anlasilmis sanirim
Eğer öyleyse çok saçma. Adamı anlaşma faslında yedek bırakıyorsun.

Çevrimdışı aunt minnie

Hoca ve oyuncular özelinde saçma sapan eleştiriler var sosyal medyada.4-5 tane net pozisyon var birini içeri tıklasak nisanda mı şampiyonuz martta mı tartışması başlayacaktı.Ben bu tempoya kolay kolay cevap verebilecek bir takım görmüyorum ligte.Başakşehir bizi yavaşlatmayı başardı ama pozisyona girmemizi de engelleyemedi.Attıkları gol de ekstra bir gol oldu.

Oyuncuların ve teknik heyetin kulağını tıkayıp tamamen saha içine odaklanması gerekiyor.Hakemler ne kadar berbat olsa da hakemi en çok konuşan günün sonunda kaybediyor bu ligte

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu bize özgü bir durum değil. Sözleşmesine 1 sene kalan oyuncuyu sözleşmeyi uzatmıyorsa Real Madrid bile oynatmaz.
Kaldı ki en yakın örneği Leicester. Köpek gibi Çağlar' a ihtyiaç duymalarına rağmen oynatmıyorlar ama sözleşme uzatsa o dakikada ilk 11 e koyarlar.

Çevrimiçi sEuL

Hoca ve oyuncular özelinde saçma sapan eleştiriler var sosyal medyada.4-5 tane net pozisyon var birini içeri tıklasak nisanda mı şampiyonuz martta mı tartışması başlayacaktı.Ben bu tempoya kolay kolay cevap verebilecek bir takım görmüyorum ligte.Başakşehir bizi yavaşlatmayı başardı ama pozisyona girmemizi de engelleyemedi.Attıkları gol de ekstra bir gol oldu.

Oyuncuların ve teknik heyetin kulağını tıkayıp tamamen saha içine odaklanması gerekiyor.Hakemler ne kadar berbat olsa da hakemi en çok konuşan günün sonunda kaybediyor bu ligte

Basin hocayi daha lig baslamadan yemeye basladi zaten! Renkli basinin yanina simdi eski futbolcular ve taraftarin bir bolumude katilmis durumda - suclayacak birsey bulamadiklari icin butun maci sadece ve sadece hocanin oyuncu degisiklikleri uzerinden okumaya calisiyorlar. Dun mac konu basliginada yazdim, Necip yerine Taha ile maca baslasa ve Taha bir hata ile golu yedirse bugun ayni kisiler neden kazanan takimi bozdu neden daha takimla iki antrenmana cikmamis olan Taha'yi sahaya surdu diye elestireceklerdi. Ayni sekilde Kayserispor macindan sonra Muleka'ya Anadolu topcusu bundan topcu olmaz diyenler bugun hoca nasil olurda Muleka'yi oyundan cikardi diye hocayi elestiriyor. Cok sey soylenir bunlara ama neyse - umarim dedigin gibi hoca ve oyuncular boyle sacma seylere takili kalmazlar.

Çevrimdışı Kursad_Duran

Bu bize özgü bir durum değil. Sözleşmesine 1 sene kalan oyuncuyu sözleşmeyi uzatmıyorsa Real Madrid bile oynatmaz.
Kaldı ki en yakın örneği Leicester. Köpek gibi Çağlar' a ihtyiaç duymalarına rağmen oynatmıyorlar ama sözleşme uzatsa o dakikada ilk 11 e koyarlar.
Tamamda sonuçta anlaşmışsın Ersin’le. Ersin komple bloke edip uzatmayacağım dese belki anlarsın. Ama görüşmede olduğun futbolcu oynar.
Ben uzatmasada oynatırım. Sonuçta Leicester veya Real Madrid’in bütçesi ve kadrosu seninle bir değil. Bayern Münih mesela oynatıyor herkesi. Kroos, Alaba ve gecen sezon Süleyi oynattı. Hepsi bedelsiz gitti.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tamamda sonuçta anlaşmışsın Ersin’le. Ersin komple bloke edip uzatmayacağım dese belki anlarsın. Ama görüşmede olduğun futbolcu oynar.
Ben uzatmasada oynatırım. Sonuçta Leicester veya Real Madrid’in bütçesi ve kadrosu seninle bir değil. Bayern Münih mesela oynatıyor herkesi. Kroos, Alaba ve gecen sezon Süleyi oynattı. Hepsi bedelsiz gitti.

Zaten anlaşma olmayacak biçimde köprüler atılmış olmasa her türlü oynatılırdı.
Bizimkiler muhtemelen çok komik bir rakam önermiştir ipler kopmuştur.
Ancak şimdi pabucun pahalı olduğunu anlayınca normal bir rakama çekeceklerdir diye tahmin ediyorum.
Zorlama şartlar oluşmadan adamın hakettiğini versen bunlar başına gelmez.
Emre çok başarılı olsaydı zaten kesinlikle sözleşme imzalanması falan da konuşulmazdı.

Bu şuna benziyor, çalıştığın yerde ücretinden memnun değilsin ve gitmek istiyorsun. Sonra bir iş ayarlayıp ayrılmak istediğini söylediğinde problem ne dediğinde ücret diyorsun. Tamam yarından itibaren sana şu kadar zam yapalım diyorlar. (Bana tam iki katı teklif etmişlerdi.) Ancak samimi değil. Çünkü yapabiliyorsan niye başta yapmadın ve zor duruma düşeceğini fark ettiğinde kendini korumak için kerhen bu zammı yapıyorsun?

Çevrimdışı goktasoktay

Sana katılıyorum. Çekmek istedikleri kaos ortamına girmememiz lazım. Bunu da yönetim yapmalı. Gerekeni onlar yapacak, takım saha dışında ve içinde olanlara kulak tıkayıp işine bakmalı. Makine gibi olmamıza bir adım kaldı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sana katılıyorum. Çekmek istedikleri kaos ortamına girmememiz lazım. Bunu da yönetim yapmalı. Gerekeni onlar yapacak, takım saha dışında ve içinde olanlara kulak tıkayıp işine bakmalı. Makine gibi olmamıza bir adım kaldı.

Yönetim mi o kim?
Sergen Hoca' da zamanında yönetimden tek satır destek görmeden herkesle mücadele etti.
Şimdi Josef'i öne itiyorlar, Valerien Hoca'yı öne itiyorlar.
ANÇ, Emre Kocadağ, diğerleri nerede?

Çevrimdışı celiker1

Bu arada ne kadar sevmemekte karaktersiz 21 numara(!)nın çalıştırdığı Başak gerçekten iyi takım olmuş.Ayağı iyi olmayan oyuncusu yok gibi.Presimize karşı topla iyi çıkabildiler.Savunmalarıda başarılı ve ligde gol yememeleri tesadüf değil.O katı savunmayı yinede aşıp pozisyonlar bulduk.O pozisyonları atamamak artık şanssızlıktır.Artı %100 verilmeyen penaltı.Bizden sonra herhalde ligin en iyisi Başak’a karşı.BirdeRedmond’da opsiyon yok değil mi?Çok üzüleceğiz o yoksa maalesef
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi ihtiyacın varsa oynatacaksın, böyle saçmalık olmaz.

Biz Leicester gibi orta sıra takımı değiliz, hedeflerimiz var.

Şampiyonluk yarışındaki en önemli rakiplerinden birine karşı kalede 18'lik çocukla çıkıyorsun, hem takımı yakıyorsun hem kendini.

Dortmund Lewandowski'yi, bırak sözleşme yenilememeyi, Bayern'e gideceğini açıklamasına rağmen son hafta bile oynattı. Üstelik herif o dönem 100 milyon dolarlık oyuncuydu.

Çevrimiçi Samet Demir

Bknz. Çağlar Söyüncü...

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Anlaştıklarını sanmıyorum, bugün yine haber çıkartmışlar 20 milyon istediği için yedek bekletiliyor diye.

Yabancı oyuncu alırken sadece 1.8 milyon Euro verdik, Ersin sözleşme için pazarlık yapınca Oha 20 milyon lira istiyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada ne kadar sevmemekte karaktersiz 21 numara(!)nın çalıştırdığı Başak gerçekten iyi takım olmuş.Ayağı iyi olmayan oyuncusu yok gibi.Presimize karşı topla iyi çıkabildiler.Savunmalarıda başarılı ve ligde gol yememeleri tesadüf değil.O katı savunmayı yinede aşıp pozisyonlar bulduk.O pozisyonları atamamak artık şanssızlıktır.Artı %100 verilmeyen penaltı.Bizden sonra herhalde ligin en iyisi Başak’a karşı.BirdeRedmond’da opsiyon yok değil mi?Çok üzüleceğiz o yoksa maalesef

Ayakları falan çok iyi değil bence. Biz düzgün bir pres yapamadık.
Onlar da hindi gibi düşüne düşüne istedikleri yere doğru oynadılar.
Bizim takımda bir bakıyorum öndeki 2 kişi deli gibi pres yapıyor arkasındaki adamlar halay çekiyor.
Öyle pres yapılmaz.
Gerçek bir preste bunların ne yapacağını görmedik. Kaldı ki 1-2 defa düzgün bastığımızda direk ileri şişirdiler.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Anlaştıklarını sanmıyorum, bugün yine haber çıkartmışlar 20 milyon istediği için yedek bekletiliyor diye.

Yabancı oyuncu alırken sadece 1.8 milyon Euro verdik, Ersin sözleşme için pazarlık yapınca Oha 20 milyon lira istiyor.

Yönetimin klasik gaz almak için önden haber yaymaları.
Umarım imzalarız ama hiç zannetmiyorum.

Bu arada Necmi abiyi gören var mı? Şu kaleci scout gözüyle Emre için 1-2 kelam etti mi ben görmedim.
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2022, 21:56:17 Özgür Gültekin ]

Çevrimdışı goktasoktay

Yönetim mi o kim?
Sergen Hoca' da zamanında yönetimden tek satır destek görmeden herkesle mücadele etti.
Şimdi Josef'i öne itiyorlar, Valerien Hoca'yı öne itiyorlar.
ANÇ, Emre Kocadağ, diğerleri nerede?
Doğrusu geçen yıl da aynı konudan muzdarip idik. Ben de yapıyorlar demiyorum, yapmaları gerek.
Güzel transferler yaptılar, getirdikleri hoca da bence iyi, bu kadar yatırıma da sahip çıkmaları gerek.

Çevrimdışı goktasoktay

Redmondda detayları bilmiyorum ama sanki 2+1 anlaştık gibi bir söylem vardı. Bilen varsa yazar muhtemelen..

Çevrimiçi sEuL

Redmondda detayları bilmiyorum ama sanki 2+1 anlaştık gibi bir söylem vardı. Bilen varsa yazar muhtemelen..

Bende uzun sureli anlastigimizi saniyorum - cunku sozlesmesinin son senesindeydi Redmond.

Çevrimiçi levitate

redmond tapulu oyuncumuz ama sözleşme ya 1+2 ya da 2+1 deniyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

redmond tapulu oyuncumuz ama sözleşme ya 1+2 ya da 2+1 deniyor

Sözleşme bitiş 30 Haziran 2023 gözüküyor. 1+2 ymiş, 3+5,5 muş falan hikaye. 1000 euroya alacağımız Gomez hikayesi gibi.
Bu sezonun tadını çıkaralım zaten iyi performans gösterirse bonservisi elinde istediği yere gider.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yönetimin beslemeleri iyiden iyiye Ersin ve anlaşma haberleri yayıyor.
Ancak hepsinin söylediği 3 vakte kadar falan. Ulan arkadaş anlaştıysak şartları açıklarsın olur biter.
Boş boş gaz alma çabaları.

Çevrimdışı murat baltacı

Radmond ile uzun süreli anlaştık diye biliyorum ama Göztepeye verdiğimiz emirhan kiralık hasicte opsiyon koyuldu diye söylendi öyleyse hasicten kolay vazgeçtik düzenli oynayacağı yere kiralayıp bir sezon görmeliydik enteresan bir şut kabiliyeti var çocuğun Başakşehir maçındada gördük kapanan katı defans yapan takımlara karşı etkili şut çok önemli.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Radmond ile uzun süreli anlaştık diye biliyorum ama Göztepeye verdiğimiz emirhan kiralık hasicte opsiyon koyuldu diye söylendi öyleyse hasicten kolay vazgeçtik düzenli oynayacağı yere kiralayıp bir sezon görmeliydik enteresan bir şut kabiliyeti var çocuğun Başakşehir maçındada gördük kapanan katı defans yapan takımlara karşı etkili şut çok önemli.

Bizi kandırmaya çalışıyorlar.
Adamın TFF de sözleşme bitiş 31.05.2023 gözüküyor.

Ondan sonra bizde kalmak isterse, güzel bir imza parasını da kabul edersek, yüklü bir de maaş bağlarsak neden kalmasın?
Bu sezonun tadını çıkarın derim.

Etiketler: