Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330570 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu Murat Ozen'de hocayı eleştirecek yer arıyor. Yok yönetim Fenerin elinden stoper almış ama Neciple başlamışız.
Kac haftadır organizasyon ile gol atıyoruz. Haber alabileceği bir hoca arıyor anlaşılan.

https://twitter.com/yeniacikcom/status/1569402961763176452?s=19

Çevrimiçi Samet Demir

Bu Murat Ozen'de hocayı eleştirecek yer arıyor. Yok yönetim Fenerin elinden stoper almış ama Neciple başlamışız.
Kac haftadır organizasyon ile gol atıyoruz. Haber alabileceği bir hoca arıyor anlaşılan.

Murat özenin yazdığı transfer haberlerine bakacaksın. Onun harici futboldan anlamıyor kendisi.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kahyaoglueren

Murat özenin yazdığı transfer haberlerine bakacaksın. Onun harici futboldan anlamıyor kendisi.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle ama muhabir gibi oldu iyice. Yorum da yapıyor. Kamoyununda etkili oluyor malesef.

Çevrimiçi sEuL

Cahil, futboldan anlamayan, ve tek isi yonetimden almis oldugu haberleri servis etmek olan birinden ancak boyle yorumlar beklenir. Bugun Taha ilk 11'de cikip hatali bir gol yedirmis olsaydi eminim yine cikip daha takimla iki antrenmana cikamamis genc bir oyuncuyu boyle zor bir macta direkt oynatip takimi yakti diye hocaya gomecekti beyefendi. Neyse, yazilacak cok sey var ama neyse - ortaliklarda Besiktas'liyim diye gecinip her mac hocanin bir hatasi olsun diye elestireyim diye bekleyenlerin sayisi cok tabi - Turk hoca olacak, Turk hocanin ekibindeki Turk antrenorlerden haber sizdiracak birileri olmadiginda boyle oluyor tabi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ersin'i severim, oynmasinida isterim ama bence Emirhan ve Ridvan Avrupa'ya gittikten sonra kendisinin gidememesi psikolojisini bozmus kendisinin. Oynadigi maclarda sahada ki durusu, yuzundeki mutsuzluk her halinden belli oluyordu. Bence en kisa zamanda bu Ersin sorununa bir care bulmamiz gerekiyor - sozlesme yuzunden tatsizlik cikariyorsa yada Avrupa'ya gidemedigi icin mutsuz ise - kadro disi birakilsin ve yolumuza devam edelim yoksa bu Ersin tartismasi bizi icten bolucek. Bu arada Ersin sorununun ortaya cikmasinin 1. sorumlusuda yonetemeyen yonetimdir - Ersin'e de kizamiyorum bu noktada ama alt yapimizdan cikip cok genc yasta kendisine guvenen bu taraftar ve klube karsi takinmis oldugu tavri bana cok koyuyor.
Bilakis Karagümrük maçında çok da oyunun içindeydi. Adamı iyi oynarken kestiler, tek sebebi de sözleşme bence

Yüz ifadesine göre oyuncu seçeceksek, Shorunmu'yu geri getirelim. Gol yedikten sonra bile gülümsüyordu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Murat Özen o günkü Beşiktaş başkanı ne direktif verirse onu yazar, Mehmet Barlas gibi düşünün.

Demek ki başkan Ismael'i göndermeye çalışıyor, artık kafasında Şenol mu ver başkası mı bilemem.

Çevrimiçi sEuL

Bilakis Karagümrük maçında çok da oyunun içindeydi. Adamı iyi oynarken kestiler, tek sebebi de sözleşme bence

Yüz ifadesine göre oyuncu seçeceksek, Shorunmu'yu geri getirelim. Gol yedikten sonra bile gülümsüyordu.

Dedigim gibi, Ersin'in psikolojisinin iyi oldugunu dusunmuyorum. Gecmis senelerde gol dahi yese, hata bile yapsa yuzunun burustugunu falan gormemistim. Bu sezon cocugun yuzunden dusen bin parca ve mutsuz gorunuyor. Umarim bu sorun en kisa zamanda cozulur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada bugün verilmeyen penaltı da cumartesi günkü basın açıklamasının cezası.

Federasyonun dünyaya rezil ettik diye sevinirken, ensemize vurdular yine.

Çevrimdışı solar

Pesimizm en kolayı, bakın:

Emre: Kaleci değil, kaleci hiç değil
Saiss: Getirmişler İngilterede oynamış diye emekli adamı bam güm vursun diye
Necip: Seni altyapıdan çıkarıldığın güne lanet olsun 15 yıldır diyoruz
Masuaku: Ne defans yapar ne bindirir getirin şefim orta açacak
Rosier: Hep diyoruz az sert rakip gelince silindi gitti
Gedson: Sevimli hayalet Casper #1, şut çekmesinin yasaklanması hakkında KHK
Berkay: Hocan sana ne görev verirse versin çıkıp pas yapacaksın burası Beşiktaş koçum biletini taraftar keser
Salih: Sevimli hayalet Casper #2, Oğuzhan Jr.
Nkoudu: Getirin düşme potasından takım Nkouyamadı şov yapacak
Muleka: Anadolu topçusuna Beşiktaşın sol kanadını teslim edenler utansın
Weghorst: Çakma Gomez çelimsiz Türkiye stoperlerine denk gelirse şov yapar, biraz zorlansın gördük

Şimdi şöyle bir mesaj atın, tüm sezon cepte. Siz demiştiniz. Siz daha sezon başında saçınızı başınızı yolmuştunuz ama kimse dinlememişti. Bundan sonra kimse elinize su dökemez vesaire vesaire.

Bu maç özelinde yenemesek bile en azından gollü beraberlik istiyordum, şunların gol yememe istatistiğini sonlandırmak için, olmadı, üzgünüm. İkidir sezon başı kaleci rotasyonu yapıyoruz birisi buna dur demeli artık totonuzdan madde uydurmayın lütfen. Sonuç olarak fazla yükselmiştik kulüp olarak biraz sarsılıp kendimize gelirim umarım. Takımda onbire yazılıcak iki yerli altyapı oyuncusunu telefona bakmıyorlar diye elinden kaçırıp geçen sene sözleşmesini uzatabildiği topçusunu kadro dışı bırakan profesyonel yöneticilerimizi de kutluyorum.

Çevrimiçi sEuL

Bircok macta edilen kufurlerden dolayi taraftarlari elestirdigim cok olmustur ama bugun rezil hakem yonetimine ve Emre (Hakaret Yasak)₅ tahriklerine ragmen ne bir kufur edildi nede sahaya birsey atildi. Bugun tribunde bulunan taraftarlarimiza bravo!

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu arada bugün verilmeyen penaltı da cumartesi günkü basın açıklamasının cezası.

Organize suç örgütü önceden var yokken sosyal medya yokken birşekilde yediriyorlardı. Şimdi alelen yapıyorlar gözüne soka soka. Başkan da ben kapalı kapılar ardından gerekeni yapıyorum fln geçiniz bu yapmış hali ise gerisini siz düşünün.
Bu hakem bu maça nasıl atanır algoritmaymış bu adamın bizle zoru var ztn geçen sene dünya da olmamış şekilde 2 hafta üst üste maçına  verildi sen bu atamaya bile engel olamıyorsun.
Fb maçına da palabıyık atar algoritma yersen.

Çevrimdışı aunt minnie

Bu takım bu sene kovalanan takım olur Mart-Nisan’a kadar.Sonunu da getirirse şampiyon olur.Çok övülen Başakşehir bizimkilerin abdestsiz ayağına şükretsin 3’lük olup giderlerdi yoksa

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sağda, solda, ortamlarda federasyonda güçlüyüm (!) dersin abi kim nereden bilecek !

Çevrimdışı Savaş

Bu arada hakkaten kötü oynamadık. Ben beğendim yine takımı. Çok fazla favori gösterilmeye başlamıştık. Ayaklar yere basar en azindan.

Bir de Necip ve Emre'den vazgeçersek hersey daha güzel olacak. 

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

Berbat bir haftanın finalide berbat oldu bazen ne yapsan olmaz bugünde öyle oldu hocanın gergin geçen haftada takımı hazırlaması kadro seçimi doğru ama ikinci yarıya başlamadan nkoudu radmond Necip Talha değişikliği gelmeliydi necipin hata yapacağını beklersen gölü yersin boylede cikaramazsin bizim bu macta olmazsa olmazimiz golü yememek olmalıydı Kayseri maçı gibi bitane sıkıştırıp maçı alabilirdik.

Nkoudunun 90 dk kalması enteresan mulekanin çıkmasıda öyle tamam oyun katkısı falan eleştirilebilir ama gedsona gelen top ona gelse kaleci donar kalırdı muhtemelen yazardı golü. Takım frikik ve şut çalışmıyor gibi kim vursa kaleyi tutmuyor.

Rövanşta tam kadro çıkar bücürü tokatlariz hiç şüphem yok. Ama hakemleri TFF yi ne yapacağız nasıl üstesinden geleceğiz bu kirli düzenin Sergen Yalçın konuşuyor bir şekilde fren yaptırıyordu bunlara şimdi üstümüze üstümüze geliyorlar yönetim etkisiz bir şeyler yapmaya çalışıyor ama daha kötüye gidiyor iş her maçta hakemi yenemeyiz içinden çıkılmaz bir hal aldı artık.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Şu maçta Necip yerine Emrecan ile başlamak daha akıllıca olurdu keny bu kadar etkili olamazdı Tayyip Talha da hazır geldi hoca adaletli olacağım diye maçı verdi.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı aunt minnie

Ersin olmuş bir kaleci.Saçma sapan goller yese de A takım seviyesinde.Emre’nin o boyla üst seviyede tutunması zor.

1.88 boy kale için kısa.Ersin sadece boyuyla çıkarırdı o topu.

Chelsea’de Kepa vardı çok iyi refleksleri olmasına rağmen boydan dolayı kaptırmıştı kaleyi.Emre’nin Beşiktaş seviyesinde olmasını beklemiyorum açıkçası.

Ayrıca kale tecrübe işi.Saiss zaten Traore’nin sola plase vurmasını engelledi sen de oyuncunun sağına doğru pozisyon alacaksın,uyanık olacaksın.

Çevrimdışı Talisca1903

hakem işini düzeltmezsek işimiz zor her hafta azarak üzerimize geliyorlar geçen sene ne olduysa 5. haftadan sonra şimdi daha şiddetlisi ile olmaya başladı.
Hakeme sığınmayalım felan diye polyannacılık yaparsak işte böyle elinden alır 3 puanı ağzın açık kalırsın

Çevrimdışı aunt minnie

Bu arada hakkaten kötü oynamadık. Ben beğendim yine takımı. Çok fazla favori gösterilmeye başlamıştık. Ayaklar yere basar en azindan.

Bir de Necip ve Emre'den vazgeçersek hersey daha güzel olacak. 

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kötü oynamadık değil gayet iyi oynadık.4-5 tane gol pozisyonumuz vardı.3’ü çok netti.

Ne Gs ne Ts ne Fb giremeyecekler o kadar pozisyona bunlara karşı.He aynı zamanda tek şutla da yenilmezler orası da ayrı konu

Çevrimdışı Talisca1903

iyi felan oynamadık emre ve nejipe gelene kadar Berkayı orta sahada oynatmak tümoyunumuzu bozdu çünkü stoper gibi oynadı orta sahanın yapması gereken pas oyununda ve hücumda koca bir deliğe dönüştü
herkes nkoddu ya kızıyor ama ne masuaku ne kevin ne de rosier yanında pas verecek bir orta saha bulamadı.Ah josef olaydı burada yazanların aksine takımın oyunu 5 kat daha iyi olurdu

19 yaşında Berkay yerine 33 lük Josef mi oynar diyorlarbırak josefi  sakat olmasa 40 lık atiba bile X5 daha iyi oynar

Çevrimdışı caner.eryigit

Kaleye bulan şut 13 yenilen gol 8 şaka gibi

Çevrimiçi annoca

bu kaçıncı penaltı oldu.

ben hakem olsam Beşiktaşı maçta ezerim. birisi maçı katledecek  hemde göstere göstere ortalığı ayağa kaldırmana rağmen 2 hafta sonra tekrar görev alacak. tff başkanı el kol yapacak. oyuncun kendini rakip taraftardan koruyacak kırmızı yiyecek, rakip tüm stadı sahaya fırlatacak ona rağmen sadece 1 maç ceza alacak. kazandığın maçlarda dahi penaltın verilmeyecek .... her maç 12 kişiye karşı oynanmaz. saha dışı olaylar cabası. bir yerden sonra oyuncular ve teknik heyet ne yapacak motivasyon kırıldıktan sonra ne olacak

Çevrimdışı aunt minnie

Kaleye bulan şut 13 yenilen gol 8 şaka gibi
Gerçekten çok ilginç.Kaleye bidon koy 13 tane yersin zaten en fazla.

Kayseri isabetli şut çekemedi,gol yemedik

Alanyadan akan oyunda isabetli şut yemeden 3 gol yedik.1 penaltı,1 freekick,1 kendi kalesine.Duran topları saymasan 0 şuttan 3 gol yemişiz

Sivas ve Karagümrük 3’er şut 1 gol

Ankaragücü 2 şut 2 gol

Başakşehir 1 şut 1 gol

Çevrimdışı aunt minnie

bu kaçıncı penaltı oldu.

ben hakem olsam Beşiktaşı maçta ezerim. birisi maçı katledecek  hemde göstere göstere ortalığı ayağa kaldırmana rağmen 2 hafta sonra tekrar görev alacak. tff başkanı el kol yapacak. oyuncun kendini rakip taraftardan koruyacak kırmızı yiyecek, rakip tüm stadı sahaya fırlatacak ona rağmen sadece 1 maç ceza alacak. kazandığın maçlarda dahi penaltın verilmeyecek .... her maç 12 kişiye karşı oynanmaz. saha dışı olaylar cabası. bir yerden sonra oyuncular ve teknik heyet ne yapacak motivasyon kırıldıktan sonra ne olacak
Ramak kaldı.Bir hakem ciddi şekilde darp edilecek o statta.Bunları yazmak istemiyorum ama iş o noktaya gidiyor.3 maymunu oynamaya devam ediyor herkes

Etiketler: