Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330157 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı DieForYou1903

Josefin galiba gidesi vardı bu olayı bahane ediyor gibi gelmeye başladı..Kaç yıl bu ülkede oynadı sanki ilk kez görüyor bunları

arabistandan teklif varmış herhalde orda transfer tahtası kapanmadı.Hemen gitmek istemiş sene sonu bedelsiz gidecek gibi.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi sEuL

arabistandan teklif varmış herhalde orda transfer tahtası kapanmadı.Hemen gitmek istemiş sene sonu bedelsiz gidecek gibi.
Salliyorlar, Arabistan’dan kacarak geldi adam bir daha niye oraya gitmek istesin.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı can1903

Futbol takımının geçmişe dönük bütün alacak ve primleri ödendi. 1 ay ön ödeme yapıldı.

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi murat

Neciple bu kadar idare edilir.çok bile dayandı.

Çevrimdışı annoca

her maç iyi oynayamazsın ama her maç bu hakemler maçı katlediyor. penaltı gitti bu kaç oldu be yeter

Çevrimdışı caner.eryigit

1 haftadır 5 kere yazdım necip döngüsünü tamamladı tam patlatmalık maçı diye yine yaptı yapacağını.
Ya hocam Allah aşkına işleyen bir düzen var nereden çıktı yine berkay soktun defansın arasına orta sahadan eksiliyorsun  önde baskı yaparken.
(Küfür Yasak)₅ sana gelelim buz gibi penaltıyı yedin bizim hocayı çat diye attın 4.hakemin yüzüne (Hakaret Yasak)₅ dedi bilmeme oğlu onu atamadın. 91 de frikik çaldın 94 te anca atılabildi 98 de maçı bitirdin
Kaleyi bulan her top gol oluyor anlamadım ben bu işten

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Necip Başakşehir maçında sıcar dedik yanıltmadı.

Çevrimdışı levitate

Necip Başakşehir maçında sıcar dedik yanıltmadı.

şunu bir haftadır herkes söyledi ve cidden oldu inanılmaz yaw
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mehmet57

şunu bir haftadır herkes söyledi ve cidden oldu inanılmaz yaw

Cunku Necip bu, deli dana gibi her topa kosmaya calisip arkada acik verir. Baski yediginde topu rakibe verir. Belli idi, surpriz olmadi.

Çevrimdışı Mehmet57

Mert
Rosier-TT-Saiss-Masuaku
Tayfur-Gedson
Ghezzal-Alli-Redmond
Weghorst

Su 11’i gormek isterim sahsen.

Çevrimdışı underworld

Jedson için gereksiz yaygara koparılmış.
Cosef pamuklara sarılmalı!

Çevrimiçi sEuL

Sizleri bilemem ama ben takimi begendim bugun.

Basaksehir Canakkale gecilmezi oynadi ama buna ragmen cok net pozisyonlarimiz vardi. Hakem, son vuruslardaki beceriksizlikler, sansizlik ve bir bireysel hata ile kaybettik ama ben takimdan umutluyum.

Takimin iskeletide yavas yavas kendini belli etmeye basladi, bugun hocanin Necip'i cikarip Taha'yi almasi bile umit vericiydi. Bir sonraki maca Josef ve Ghezzal'da katilacak takima.

Bugun Redmond ile Tayfur'da bence oyuna girdikten sonra iyi katki verdiler. Rakip her mac bu kadar sansli olmaz

Çevrimiçi sEuL

Jedson için gereksiz yaygara koparılmış.
Cosef pamuklara sarılmalı!

Oynamaya calistigimiz oyun icin bicilmez kaftan bence, ama biraz daha insiyatif almasi gerekiyor. Oyunun savunma yonunde var ama ofansif anlamda biraz daha kendini gostermesi gerekiyor diye dusunuyorum.

Çevrimdışı Savaş

Necip'in bir maçta yakacağını 5 yaşındaki çocuk bile biliyordu. Piyango bugüne vurdu. Allahtan daha geç olmadı da artık izlemeyiz bunu 11'de.

Enkudu kenara alınmalı artık. Redmond'da çok acayip bi kumaş var. Kanatlar Ghezzal Redmond olmalı. Enkudu ve Muleka yorulmuş takıma karşı hamle oyuncusu olmalı.

Elbet maç kaybedecektik. Kazanımlara bakalim. Kale ve savunma için doğru adamlar oynar artık. Akillaniriz umarım.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Oynamaya calistigimiz oyun icin bicilmez kaftan bence, ama biraz daha insiyatif almasi gerekiyor. Oyunun savunma yonunde var ama ofansif anlamda biraz daha kendini gostermesi gerekiyor diye dusunuyorum.
O zaman bu işte bir terslik var

Çevrimdışı Mehmet57

Ben sahsen Josef’in cok sure bulacagini dusunmuyorum. Ozellikle Gedson gibi bir yatirimin yerine oynatilmaz. Oynatmaya calistigimiz oyunda Josef’e cok yer olacagini dusunmuyorum. Yabanci kuralinda en etkili oyuncularimiz on tarafda. Hoca klasik bir 6 ile onyacaksa Berkay ile baslar yabanci kuralindan dolayi. Ya da bu gun ki gibi orda Tayfur’u gorevlendirebilir, ki oynadigimiz oyuna daha yatkin.

Çevrimiçi sEuL

O zaman bu işte bir terslik var

Ben bir terslik goremiyorum sahsen, bugunde kotu oynadigini dusunmuyorum. Ofansta biraz daha insiyatif alabilir mi evet ama onun disinda takimin fizik - kondisyon acisindan en hazir oyuncusu.

Yaninda oynadigi oyuncularda her hafta degisiyor, takima ve diger oyunculara alistikca dahada iyi olacaktir.

Birinci hafta yaninda Salih ve onunde Kartal ile oynarken 2. hafta yaninda Berkay ve onunde Salih ile oynamaya basladi. Gecen hafta Dele Alli onunde baslarken bu hafta kendisi Salih ile onde basladi. Sakatliklar ve kart cezalilari derken tam takim 2-3 hafta ust uste oynayamadik - bence haftalar gectikce ve kendini daha rahat hissetmeye basladikca daha iyi olacaktir.

Çevrimdışı DieForYou1903

Necipin erken hata yapması iyi oldu puan kaybı olmasa daha iyiydi tabi.Kesik yemeyebilirdi iyi gidiyor diye hoca kesmeyebilirdi daha görmeyiz kendisini.

Mert günok oynasın diyorum ama onun menejeri de emirhan ile aynı mirsad.Bu yüzden oynatmıyorlardır.Yinede oynamalı başka kaleci yok.

Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı goktasoktay

1 haftadır 5 kere yazdım necip döngüsünü tamamladı tam patlatmalık maçı diye yine yaptı yapacağını.
Ya hocam Allah aşkına işleyen bir düzen var nereden çıktı yine berkay soktun defansın arasına orta sahadan eksiliyorsun  önde baskı yaparken.
(Küfür Yasak)₅ sana gelelim buz gibi penaltıyı yedin bizim hocayı çat diye attın 4.hakemin yüzüne (Hakaret Yasak)₅ dedi bilmeme oğlu onu atamadın. 91 de frikik çaldın 94 te anca atılabildi 98 de maçı bitirdin
Kaleyi bulan her top gol oluyor anlamadım ben bu işten
Hoca necipin döngüsü olduğunu bilmiyordu. Acı bir şekilde öğrenmiş oldu. Bas bas bağırdık burda ama duyan yok ki. Yaptığı yanlışın farkında ki talhayı aldı oyuna. Keşke redmond, talha ve tayfurla başlasaydı.

Çevrimdışı goktasoktay

Sizleri bilemem ama ben takimi begendim bugun.

Basaksehir Canakkale gecilmezi oynadi ama buna ragmen cok net pozisyonlarimiz vardi. Hakem, son vuruslardaki beceriksizlikler, sansizlik ve bir bireysel hata ile kaybettik ama ben takimdan umutluyum.

Takimin iskeletide yavas yavas kendini belli etmeye basladi, bugun hocanin Necip'i cikarip Taha'yi almasi bile umit vericiydi. Bir sonraki maca Josef ve Ghezzal'da katilacak takima.

Bugun Redmond ile Tayfur'da bence oyuna girdikten sonra iyi katki verdiler. Rakip her mac bu kadar sansli olmaz
Hay çok yaşa. Ben sinirliyim ama uğradığımız haksızlıktan o. Yoksa futbolda kazanmak da var kaybetmek de. Takımdan umutluyum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Necipin erken hata yapması iyi oldu puan kaybı olmasa daha iyiydi tabi.Kesik yemeyebilirdi iyi gidiyor diye hoca kesmeyebilirdi daha görmeyiz kendisini.

Mert günok oynasın diyorum ama onun menejeri de emirhan ile aynı mirsad.Bu yüzden oynatmıyorlardır.Yinede oynamalı başka kaleci yok.
Yahu ne meraklısınız Fenerbahçe eskisi Mert'e.

Arkadaşlar geçen sene de Mert oynadı, gördük işte. Adam geçen sene sakatlanana kadar oynadığı 4 maçın 3'ünü kaybettik, birini 3-2 zar zor kazandık. O 4 maçta 11 gol yedik.

Elimizdeki forma giymeyi en, hatta bence tek, hakeden kaleci Ersin. Bu kadar basit.

Biz sanki Beşiktaş'ın kötülüğünü istiyoruz gibi, her söylediğimde üstüme saldırıya geçiliyor.

Haftalardır diyoruz, Başakşehir maçında Necip yakacak, Emre yakacak. Hele Necip, 2-3 maç iyi oynar, transfer tahtası kapanır, sonraki maç yakar. Yine oldu işte.

35 senedir izliyoruz, bir tecrübemiz var işte.

Siz dua edin, Talha'yı aldık son dakikada. Yoksa, ilk yarı bitene kadar liderden 10 puan yer, 6. lık hesabı yapardık.

Çevrimiçi sEuL

Yahu ne meraklısınız Fenerbahçe eskisi Mert'e.

Arkadaşlar geçen sene de Mert oynadı, gördük işte. Adam geçen sene sakatlanana kadar oynadığı 4 maçın 3'ünü kaybettik, birini 3-2 zar zor kazandık. O 4 maçta 11 gol yedik.

Elimizdeki forma giymeyi en, hatta bence tek, hakeden kaleci Ersin. Bu kadar basit.

Biz sanki Beşiktaş'ın kötülüğünü istiyoruz gibi, her söylediğimde üstüme saldırıya geçiliyor.

Haftalardır diyoruz, Başakşehir maçında Necip yakacak, Emre yakacak. Hele Necip, 2-3 maç iyi oynar, transfer tahtası kapanır, sonraki maç yakar. Yine oldu işte.

35 senedir izliyoruz, bir tecrübemiz var işte.

Siz dua edin, Talha'yı aldık son dakikada. Yoksa, ilk yarı bitene kadar liderden 10 puan yer, 6. lık hesabı yapardık.

Ersin'i severim, oynmasinida isterim ama bence Emirhan ve Ridvan Avrupa'ya gittikten sonra kendisinin gidememesi psikolojisini bozmus kendisinin. Oynadigi maclarda sahada ki durusu, yuzundeki mutsuzluk her halinden belli oluyordu. Bence en kisa zamanda bu Ersin sorununa bir care bulmamiz gerekiyor - sozlesme yuzunden tatsizlik cikariyorsa yada Avrupa'ya gidemedigi icin mutsuz ise - kadro disi birakilsin ve yolumuza devam edelim yoksa bu Ersin tartismasi bizi icten bolucek. Bu arada Ersin sorununun ortaya cikmasinin 1. sorumlusuda yonetemeyen yonetimdir - Ersin'e de kizamiyorum bu noktada ama alt yapimizdan cikip cok genc yasta kendisine guvenen bu taraftar ve klube karsi takinmis oldugu tavri bana cok koyuyor.

Etiketler: