Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330242 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı levitate

Atiba'nın sakatlığı nedir, sözleşmesi dondurulacak kadar ciddi bir şey mi?
kemik ödemi varmış, ilaç kullanmayı reddediyormuş deniyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı İsmail Özyurt

İlginç yani. Adamların her yaptığı yamuk bizim birlik, bütünlük ve motivasyonumuzu arttırıyor. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı. Ne yapsalar kâr etmiyor. Bu sezon da bizim olacak inşallah.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Samet Demir

İlginç yani. Adamların her yaptığı yamuk bizim birlik, bütünlük ve motivasyonumuzu arttırıyor. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı. Ne yapsalar kâr etmiyor. Bu sezon da bizim olacak inşallah.
Bunlar hep şampiyonluk emareleri abi. 9 ve 10. Haftaya kadar kayıpsız gidersek herkes bu durumu kabullenir.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat baltacı

Eskiden böyle olaylarla bizim motovasyonumuzu düşürüp saha dışına cekerlerdi şimdi basaramiyorlar kafalarına vura vura şampiyon Beşiktaş yazdiracagiz.

Ali Koçla jesus kol kola girer kaçarlar. Avcıda paketlenir, Okanın sezon sonunu bile göreceğini düşünüyorum üç dört yılı domine etme şansımız var. Sıkı duralım Birlik olalım hocamıza sahip çıkalım Şenol Güneş gibi Lucescu gibi yem etmeyelim.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı levitate

josef seneye gidiyor galiba, açıklama yapmış
bipbipbupbup

Çevrimdışı aunt minnie

Ülkenin çivisi çıkmış durumda.Umarım benzer olaylar yaşanır.Sahada futbolcular dayak yer.Sonra bizi kurşunladılar ühühüh diye ağlarlar.

Ben bunların motivasyon artırıcı değil kırıcı olduğunu düşünüyorum.Josef çıkıp ülkenizde sporcu güvenliği yok dedi açık açık.Bunu diyen Brezilyalı yahu,Alman falan değil.Büyük skandal yaşandı ama kimsenin ses çıkardığı yok

Çevrimiçi Necmi

Ülkenin çivisi çıkmış durumda.Umarım benzer olaylar yaşanır.Sahada futbolcular dayak yer.Sonra bizi kurşunladılar ühühüh diye ağlarlar.

Ben bunların motivasyon artırıcı değil kırıcı olduğunu düşünüyorum.Josef çıkıp ülkenizde sporcu güvenliği yok dedi açık açık.Bunu diyen Brezilyalı yahu,Alman falan değil.Büyük skandal yaşandı ama kimsenin ses çıkardığı yok
kesinlikle skandal yaşandı bütün dünyada manşet olur bence bunu bilinçli söylettiler tff ye direk saldırdılar

Çevrimdışı matias_27

Josephin açıklamalarını doğru bulmuyorum. Yarış başladı bi sekilde bu ligdeyiz ve her türlü ahlaksızlık yapiliyor takımımıza. Ama bu nasıl aciklama maça kalmış 1 gün bizi sürekli saha dışına çekmeye çalışıyorlar ve biz her seferinde bu oyuna geliyoruz. Yabancı oyuncularımızın psikolojisini düşünün.  Onlarda gitmek isteyebilir bu düşünce ile. Sahaya odaklanmamiz lazim biz saha dışına çıktığımızda bitirirler bizi. Orda sen takim kaptanisin her türlü engellemeye rağmen şampiyon olacağız demesi lazım. Gözyaşı ne ya karşımızda oyle bi sistem yapı var ki ağlayınca verecekler istediklerimizi oyle mi. Ayrıca instagram twitter kullanan futbolcularımızın özel hayat başka attıkları her twit her paylaşım kulüp tarafından denetlenmesi. Çok kızgınım kaptana çok.  çok haklı olduğu halde böyle konuşma böyle instqagramdan gidiyorum diyemez.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı tuncaboylu

Josephin açıklamalarını doğru bulmuyorum. Yarış başladı bi sekilde bu ligdeyiz ve her türlü ahlaksızlık yapiliyor takımımıza. Ama bu nasıl aciklama maça kalmış 1 gün bizi sürekli saha dışına çekmeye çalışıyorlar ve biz her seferinde bu oyuna geliyoruz. Yabancı oyuncularımızın psikolojisini düşünün.  Onlarda gitmek isteyebilir bu düşünce ile. Sahaya odaklanmamiz lazim biz saha dışına çıktığımızda bitirirler bizi. Orda sen takim kaptanisin her türlü engellemeye rağmen şampiyon olacağız demesi lazım. Gözyaşı ne ya karşımızda oyle bi sistem yapı var ki ağlayınca verecekler istediklerimizi oyle mi. Ayrıca instagram twitter kullanan futbolcularımızın özel hayat başka attıkları her twit her paylaşım kulüp tarafından denetlenmesi. Çok kızgınım kaptana çok.  çok haklı olduğu halde böyle konuşma böyle instqagramdan gidiyorum diyemez.
Katılıyorum, bu konu gereksiz uzadı.

Çevrimdışı matias_27

Katılıyorum, bu konu gereksiz uzadı.
Bugun ku basın açıklamasının mantığı ne? O kartı iptal edemediysen bu basın toplantısını yapmayacaksın. Guti Reis ne demişti Beşiktaş amatörler tarafından yönetilen çok büyük kulüp.
Resmen hala sinirliyim hem bu basın açıklamasına hem de josephin ayrılık haberini instagramda paylaşmasına. Oyle ya da böyle tüm dikkatimizi şampiyonluğa vermişiz kimse bozamaz bozmamali. Ayrilacaksanda sene sonu yap basın toplantısı ağzına gelen her şeyi söyle öyle git. Suan değil ama şuan değil. Neyse yazdıkça sinirleniyorum kusura bakmayın
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Takim yönetim taraftar iyi bir sinerji yakaladik, Bizi bi sekilde saha disina cekmeye calisiyorlar, ve josefin tv'ye cikip bu konusmasi hic iyi olmadi, amaclarina ulasmis oldular. Josef cok duygusal bir karekter haksizliga gelemiyor ve bunu dile getirmek istedi, ama keske farkli bi sekilde dile getirseydi,  bu takimdaki diger yabanci oyuncularimizida etkileyebilir. Aslinda bi kac taraftar toplanip josefin evin önünde josefe destek verse keske, ve birilerine kimse bizi kiramiyacak mesaji da verilmis olur.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı aunt minnie

Josef haksız yere ceza almasını tabi ki gururuna yediremeyebilir,ağlayabilir.

Ancak klüp aracılığıyla yapılmaz bu iş.ANÇ Josef’i öne atarak bitirdi adamı.Bu sene de kafayı toplayamaz Josef

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ben bugün yapılan açıklamayı gayet yerinde buluyorum. Kamu vicdanı deyip saçma kararlar veren kurumlara , Josef ve diğer futbolcularımıza daha ağır cezalar verilmesini savunan üç harflilere bir mesaj verilmeli ve futbolcusunun arkasında durulduğunun gösterilmesi gerekiyordu. Gösterildi. Josefin konuyla ilgili hassasiyet göstermesi ise bizleri rahatsız etmemeli bence. Hele kendi taraftarının da bunu zayıflık ve acziyet olarak nitelemesi de ayrıca çok üzücü.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Josef haksız yere ceza almasını tabi ki gururuna yediremeyebilir,ağlayabilir.

Ancak klüp aracılığıyla yapılmaz bu iş.ANÇ Josef’i öne atarak bitirdi adamı.Bu sene de kafayı toplayamaz Josef
Josef'in öne atıldığı da yok bitecek bir durumu da yok bence.

Çevrimiçi Necmi

Bu günkü konuşma tff yi dünya önünde rezil etti bence gayette iyi oldu
Önemli olan bunların beşiktaşı bütünleştirmesi kırılma yaşamamalıyız biz güçlü oldukça azalarak biter bu olaylar bize zarar vermek için kendilerini kötü göstermek önemsedikleri birşey değildi ama bize bu şekilde zarar veremediklerinde kendileri teşhir oluyor biz işimize bakalım pazartesi maçımız var beş haftadır josefsiz çıkıyor kazanıyoruz bir hafta daha çıkar kazanırız en iyi cevapta bu olur
Bu tür haraketlerde ben renkli basın yorumlarına bakarım onlar neyi savunuyorsa doğru olan tersidir

Çevrimiçi tolga1903

Konuya yine yanlış yerden girdi kulüp yöneticileri. Josef 1 maç ceza almış kimsenin ağzından o mete denilen korkak her maç bizi tutmadığını ispat etmek için rakip lehine maç yöneten salak herife bir tane kınama yok. Niye kırmızı gösterdin senin önünde oyuncum siper oldu diyen yok. Maddi hata yoksa kırmızı kaldırmıyorlar bunu herkes biliyor o mete kalkavan pisliği linç edilmeliydi asıl. + Olarak ankaragucu denen b.ktan oluşumun neden ve nasıl 1 maç ceza aldığı konusu uzerinde de kulüp durmadı fazla. Yoksa josefsiz de oynarız oynuyoruz 5 haftadır işte ama kırmızıyı verene tepkisizligi anlamıyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

bence gayet iyi oldu açıklama bu bizi kenetler dünyaya rezil oldular artık kolay kolay art niyet yapamazlar HUM bile bu hafta kıpırdayamaz

Çevrimiçi gokhans

Yanlış bir basın açıklaması oldu. Çebi, yöneticiler ve teknik heyetle beraber basın açıklaması yapmalıydı. “Sahanın ortasında hakemi bıçaklayıp doğrasalar bile, hiç bir oyuncumuz elini bile uzatmayacak, gerekirse kulübeden çekirdeğini alıp izleyecekler” demeleri gerekirdi. Deplasmanlarda, bu gibi durumlar için akreditasyon kartlı özel korumalarımızla çıkıcaz deplasmanlara. Oyuncularımıza saldırı durumundan, 4 yıl pipetle beslenebilecek hale getirilicekler. Ayrıca sahaya giren kişinin serbest bırakılarak, 1 maç ceza verilmesi emsal niteliğindedir.” Denilmesi gerekmekteydi. Mevcut ülke futbolu ortamına uygun hareket edeceğimizide kamuoyu na duyururuz, denmeliydi. İlk doğrandığımız maçta, biri sahaya atlayıp, yumurta topuk ayakkabının burnuyla, hakeme tekme atarak güzel bir cevap verilir. Yanacaksak sadece biz değil, tüm ülke futbolu yansın..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi umutow

Bu açıklama bence takımı ve hocayı daha motive eder.

Çevrimiçi murat

Yanlış bir basın açıklaması oldu. Çebi, yöneticiler ve teknik heyetle beraber basın açıklaması yapmalıydı. “Sahanın ortasında hakemi bıçaklayıp doğrasalar bile, hiç bir oyuncumuz elini bile uzatmayacak, gerekirse kulübeden çekirdeğini alıp izleyecekler” demeleri gerekirdi. Deplasmanlarda, bu gibi durumlar için akreditasyon kartlı özel korumalarımızla çıkıcaz deplasmanlara. Oyuncularımıza saldırı durumundan, 4 yıl pipetle beslenebilecek hale getirilicekler. Ayrıca sahaya giren kişinin serbest bırakılarak, 1 maç ceza verilmesi emsal niteliğindedir.” Denilmesi gerekmekteydi. Mevcut ülke futbolu ortamına uygun hareket edeceğimizide kamuoyu na duyururuz, denmeliydi. İlk doğrandığımız maçta, biri sahaya atlayıp, yumurta topuk ayakkabının burnuyla, hakeme tekme atarak güzel bir cevap verilir. Yanacaksak sadece biz değil, tüm ülke futbolu yansın..
yönetimde sendeki futbol aklı yok.gittiler tff de özür dilettiler ankaragücü başkanına olay kapandı.dün bir toplantı yapıyorsan senin dediğin gibi bir konuşma lazımdı üslubunca.sahaya tribünden biri girer elinde bayrak dolanır güvenlik arkasından koşar vs futbolcu zaten elini sürmez ama koşarak gelir tekme atar meşru savunmaya girer bu olay.birde olay sonu kesici madde benzeri birşeyi ankaragücülğ oyuncu kenardaki görevliye veriyordu öyle bir twit görmüştüm varmı öyle birşey.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

İyi bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum, fena olmayan hamleler yaptık.

3 tane içimde ukte kalan transfer var, biri yunanistana giden sol bek, diğerleri Amiri ve Lucas Moura oldu.

Ersin için sürekli bi nabız yoklama vardı 6-7 milyon bandı teklif gelecekken hep iptal oldu onun dışı en büyük hatamız Emirhan işi oldu. Yapılan hamleler iyi iş çıkarıyor artık gerisi teknik heyet ve taraftarda!

Şampiyon olmak için her maç kapalı gişe!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levent14

Josefin galiba gidesi vardı bu olayı bahane ediyor gibi gelmeye başladı..Kaç yıl bu ülkede oynadı sanki ilk kez görüyor bunları

Çevrimdışı Nazım Ar

İyi bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum, fena olmayan hamleler yaptık.

3 tane içimde ukte kalan transfer var, biri yunanistana giden sol bek, diğerleri Amiri ve Lucas Moura oldu.

Ersin için sürekli bi nabız yoklama vardı 6-7 milyon bandı teklif gelecekken hep iptal oldu onun dışı en büyük hatamız Emirhan işi oldu. Yapılan hamleler iyi iş çıkarıyor artık gerisi teknik heyet ve taraftarda!

Şampiyon olmak için her maç kapalı gişe!

Moura'ya zaten inanmamıştım daha düşmez buralaea gibi, şl olsa belki. Amiri'de benim de aklım kaldı, D.Alli yerine daha iyi olabilirdi zaman gösterecek.

Etiketler: