Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 329823 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

İlginç bir prosedürmüş

Cezanın kalkması için de, oyuncunun ilk lig maçında oynamaması gerekiyor olabilir :D
Ben sevki geç yaparlar diye düşünmüştüm erken oldu. Yarın belli olur josefin durumu bence.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı celiker1

Fene(v)bahce'nin maçtan önce yenilmiş olması+takımın sahada coşkusu+tribünlerin coşkulu olması gibi etkenlerden dolayı Sivasspor maçı son yılların kendi adıma en keyif aldığım maçı oldu.Çogu taraftarda aynı duyguyu yaşamıştır herhalde.Başak maçını sabırsızlıkla bekliyorum bundan sonraki diğer maçlar gibi.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

Denilenlere göre masada güçlüydük, bakalım ne olacak.

Kim dedi masada güçlüyüz diye?

Çevrimdışı XiaoHan

https://twitter.com/bjklicorona/status/1566835630780432386

Canere kamera kaydından 6 maçı yapıştıran beyefendiler, tahrik sadece ağızdan çıkanlamı cezalık oluyor? Yönetim uyuma
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı tuncaboylu

Kim dedi masada güçlüyüz diye?
Bazı muhabirler övüyor bizim başkanı ya, federasyon hep bizim perde arkasında istediğimiz kararları alıyormuş.

Çevrimiçi Necmi

Bazı muhabirler övüyor bizim başkanı ya, federasyon hep bizim perde arkasında istediğimiz kararları alıyormuş.
muhabirleri ne zamandır ciddiye alıyorsun

Çevrimdışı BavyeraKartali

onu bunu bilmem ama bu takim 3 yersem 4 atarim modunu acti !
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı BlackEagle16

onu bunu bilmem ama bu takim 3 yersem 4 atarim modunu acti !
TAKIM bu sene herkesi içine çekti herkesçe sevinç heyecan kıpırtı. Sakatlık olmasın sonu şampiyonluk olsun wegoya bişey olmasın. Alanya maçını hala unatamıyorum ama o maç iyiki öyle bir seneryo yaşadık bundan Emin’im o maç takımı kenetledi. Ankaragücü maçı bunu perçinledi. Başakşehirede aynı tarifeyi uyguladığımızda fener buraya gelmeye korkar.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Necmi

TAKIM bu sene herkesi içine çekti herkesçe sevinç heyecan kıpırtı. Sakatlık olmasın sonu şampiyonluk olsun wegoya bişey olmasın. Alanya maçını hala unatamıyorum ama o maç iyiki öyle bir seneryo yaşadık bundan Emin’im o maç takımı kenetledi. Ankaragücü maçı bunu perçinledi. Başakşehirede aynı tarifeyi uyguladığımızda fener buraya gelmeye korkar.

Takımı değil camiayı birleştirdi ayrık sesler kesildi herkes tek ses oldu ankaragücü maçıda şampiyonluk hedefine kitledi camiayı alanya maçından sonra bu bize yaradı demiştim şimdide ankaragücü camiasına teşekkür edelim bizim tek başımıza başaramayacağımız şeyleri başarmamızı sağladı josefin o haraketleri sadece oda değil sahadaki oyuncuların duruşu şampiyonluk sesleri
Maf döneminden beri bu kadar erken şampiyonluk havasına girmemişdi camia herkesin kalbinin bir köşesinde şampiyonluk ateşi yandı işin güzel yanı yönetim içinde geçerli bu
Bu sezon bitmez 🤔

Çevrimdışı sozkul

Takımı değil camiayı birleştirdi ayrık sesler kesildi herkes tek ses oldu ankaragücü maçıda şampiyonluk hedefine kitledi camiayı alanya maçından sonra bu bize yaradı demiştim şimdide ankaragücü camiasına teşekkür edelim bizim tek başımıza başaramayacağımız şeyleri başarmamızı sağladı josefin o haraketleri sadece oda değil sahadaki oyuncuların duruşu şampiyonluk sesleri
Maf döneminden beri bu kadar erken şampiyonluk havasına girmemişdi camia herkesin kalbinin bir köşesinde şampiyonluk ateşi yandı işin güzel yanı yönetim içinde geçerli bu
Bu sezon bitmez 🤔

tuncaboylu ile ne zaman kenetleneceğiz?  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

tuncaboylu ile ne zaman kenetleneceğiz?  :D
Transfer dönemi bitince

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı mrred

1.Takım her maç duran toptan en az 1 gol atar. Gençler şimdi anladınız mı uzun boylu topçu neden istiyorum ?

2.Weghorst modern futbolcu ve Türkiyeye gelmiş belkide en faydalı takım oyuncusu ve santrafor. Adama boşuna "Tank" demedim.

3.Modern futbolda fizik büyüktür teknikten. Çizerek de anlatayım da net olsun Fizik>Teknik.  İlk 5 maçta yaşayarak gördünüz. Dayanıklı atletik ve güçlü topçular olunca rakipleri eze eze yendik.

Şimdi gelelim diğer takımlarla ilgili öngörülerime
Gs den cacık olmaz 167 boy ortalaması takım hala tiki taka kafasındalar.
Ts den cacık olmaz maç yükleri çok fazla

Rakip FB olur onların da camiaları leş her zaman saçma sapan açıklama yaparak takımı baltalıyorlar.

Bu arada Pjanici unutmadım. Ulan Pjanic allah senin b. versin. Defolup gittin arap ligine. Seni zaten başka kim alırki
The great gig in the sky

Çevrimdışı DieForYou1903

Zaman zaman sol bekte umut meraş oynar sağ stoperde welinton olmaz mı ?
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi Samet Demir

Zaman zaman sol bekte umut meraş oynar sağ stoperde welinton olmaz mı ?
Olur neden olmasın, sağ stoper işi çokda elzem değil. 3-5 milyon vereceğimize o bölge devre arasına kadar idare edilir. Tayfurun da gelmesi elimizi epey rahatlattı ayrıca. Daha cenk falanda var. Çok sıkıştığımız zamanlarda oda devreye girer.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı goktasoktay

Olur neden olmasın, sağ stoper işi çokda elzem değil. 3-5 milyon vereceğimize o bölge devre arasına kadar idare edilir. Tayfurun da gelmesi elimizi epey rahatlattı ayrıca. Daha cenk falanda var. Çok sıkıştığımız zamanlarda oda devreye girer.

Ben izlemedim ama Berkayın stoper oynayabildiği hatta orada daha iyi oynadığını söyleyen Beşiktaşlı, iyi analizciler var. Hocanın Josef dönünce onu da Necipin yerine oynatabileceğini söylüyorlar. Bu da bir alternatif olabilir sanki.
Sanırım Berkayı hoca geçen sezon orada birkaç maç oynatmıştı. Dediğim gibi ben net hatırlamıyorum. Hatırlayan vardır mutlaka..

Çevrimiçi Samet Demir

Ben izlemedim ama Berkayın stoper oynayabildiği hatta orada daha iyi oynadığını söyleyen Beşiktaşlı, iyi analizciler var. Hocanın Josef dönünce onu da Necipin yerine oynatabileceğini söylüyorlar. Bu da bir alternatif olabilir sanki.
Sanırım Berkayı hoca geçen sezon orada birkaç maç oynatmıştı. Dediğim gibi ben net hatırlamıyorum. Hatırlayan vardır mutlaka..
Berkay 3lü de stoper oynadı. 2li için bence fazla riskli olur. Son adam olacak sonuçta. Josefi de 3lü için stoper olabilir diyorduk. Yani stoperde 2liye geçtiğimiz için berkay da Josefde ön libero oynarlar artık.

Çevrimdışı goktasoktay

Berkay 3lü de stoper oynadı. 2li için bence fazla riskli olur. Son adam olacak sonuçta. Josefi de 3lü için stoper olabilir diyorduk. Yani stoperde 2liye geçtiğimiz için berkay da Josefde ön libero oynarlar artık.

Hmm. Anladım. Talha gelmiş, bakalım o formayı alabilecek mi? Yabancı sınırıyla ilgili değişiklik yaparlarsa wellintonu koyar hoca oraya gibime geliyor. Dediğim gibi, hoca o işi çözecek bence. Camiada güveni sağladı sanki. Çatlak ses çıkmasın yeter.
Seneeee, sanki 15-16. Öyle bir coşku var içimde. Transferlerin isimlerinden falan da değil, bu arada PL den harika adamlar aldık, takım gibiyiz. Ne zaman biz makine gibi olsak şampiyon oluyoruz

Çevrimdışı caner.eryigit

Josef de ceza yok hoşgeldin be reis çok özledik tam da maçı lazımsın bu maç çok.

Çevrimdışı caner.eryigit

Josef de ceza yok hoşgeldin be reis çok özledik tam da maçı lazımsın bu maç çok.
Pardon 1 maç ceza almış şaka gibi arkadaş.ankaragücü 1 maç seyircisiz nedir

Çevrimdışı DieForYou1903

Josefe 1 maç ankaragücüne 1 maç seyircisiz.Bu ülkede adalet sadece kadın ismi.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı caner.eryigit

Tahkimden dönmezse kapatalım gidelim valla mesaj açık Messi neymar alsan masada çizerim diyorlar.
Ya şu Ankara nasıl 1 maç alır muz cumhuriyeti yemin ediyorum

Çevrimdışı aunt minnie

O bir maçı kural gereği kaldıramıyorsan kural gereği bu şeref yoksunu mete kalkavanın hakemlik kariyerine son vereceksiniz.Bu hakka tecavüzdür.Tekme atan adam ertesi gün işine gidiyor,tekme atanı uzaklaştıran uzaklaştırdığı için ceza alıyor.

Daha geçen hafta TFF kurşunlandı.Size kurşun değil bozuka müstehak.Dalga mı geçiyorlar anlamıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Tahkimden dönmezse kapatalım gidelim valla mesaj açık Messi neymar alsan masada çizerim diyorlar.
Ya şu Ankara nasıl 1 maç alır muz cumhuriyeti yemin ediyorum
bir maç alması bizim için gayet iyi daha fazla alsa başak ve fener maçlarında cezalı oluyordu bu bize ikinci ceza olurdu en önemli iki rakibimizin zor deplasmanını kolay hale getiriyorduk
E
Josef için ek ceza verilmemesi iyi tahkimde en fazla indirilirdi şimdi tahkim bu cezayı büyük ihtimal erteleyecek kartı iptal edemiyorşarmış yeni kurala göre bakalım tahkim kararını göreceğiz ne çıkacak şu ana kadar böyle ön görülüyordu zaten bundan sonrasına bakacağız

Çevrimdışı caner.eryigit

bir maç alması bizim için gayet iyi daha fazla alsa başak ve fener maçlarında cezalı oluyordu bu bize ikinci ceza olurdu en önemli iki rakibimizin zor deplasmanını kolay hale getiriyorduk
E
Josef için ek ceza verilmemesi iyi tahkimde en fazla indirilirdi şimdi tahkim bu cezayı büyük ihtimal erteleyecek kartı iptal edemiyorşarmış yeni kurala göre bakalım tahkim kararını göreceğiz ne çıkacak şu ana kadar böyle ön görülüyordu zaten bundan sonrasına bakacağız
İnş dediğin gibi olur abi Ankara cezasıyla josef cezası büyük skandal tahkimden dönmezse sıkıntı bu maç çok lazım bize

Etiketler: