2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1202896 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bugun 15.30 da  Istanbuldaymis
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2022, 12:33:48 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Adana Demirspor, Beşiktaş'ın Tayyip Talha Sanuç için yaptığı 1.4 milyon euroluk teklifi tek seferde ödemesini istiyor.

Yağız Sabuncuoğlu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

MHK Hakem Danışmanı Hugh Dallas: "Josef de Souza'nın kırmızı kartı, kurallara göre kırmızı kart. Ancak ben bir şey söyleyeceğim. En önemli konu oyuncuların stadyum içinde kendilerini güvende hissedebilmeleri değil mi? Bu maalesef söz konusu olmadı." (beIN Sports)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

SON DAKİKA-Fenerbahçe‚ Adana Demirspor´un stoperi Tayyip Talha Sanuç için devreye girdi. Sarı lacivertliler‚ 22 yaşındaki futbolcunun şartlarını sordu.

( A Spor)

Çevrimdışı underworld

SON DAKİKA-Fenerbahçe‚ Adana Demirspor´un stoperi Tayyip Talha Sanuç için devreye girdi. Sarı lacivertliler‚ 22 yaşındaki futbolcunun şartlarını sordu.

( A Spor)
Tayyip işine pek sıcak bakmıyorum.
Keza Tayfur'un da kiralık olması avantaj.

Çevrimdışı Nazım Ar

Tayyip işine pek sıcak bakmıyorum.
Keza Tayfur'un da kiralık olması avantaj.

Ben bakıyordum ama fb tam olarak bizim elimiz rahatlamasın diye bu işe giriyor ki adanasporun taveı zaten malum. Olmuyorsa hiç zorlamasınlar Abdülkerimi gördük.

Çevrimdışı c3c2k

( A Spor)
Bırakalım ellerinde patlasın. Ne zaman bizim talip olduğumuz futbolcuya salça olsalar ellerinde patladı.

Çevrimdışı Nazım Ar

Bırakalım ellerinde patlasın. Ne zaman bizim talip olduğumuz futbolcuya salça olsalar ellerinde patladı.

Ellerinden ziyade Tayyip'in kendisi patlar. Gelecek vadeden bir isimdi giderse forma şansı bulamayacak brezilya köylüsü stoperler arasında. Bulduğunda da 2 hata yaparsa Sadık gibi kıçına tekmeyi yer anadoluya geri döner. Bize gelirse muhtemelen ilk maçtan sahaya çıkar.

Çevrimdışı BlackEagle16

Ellerinden ziyade Tayyip'in kendisi patlar. Gelecek vadeden bir isimdi giderse forma şansı bulamayacak brezilya köylüsü stoperler arasında. Bulduğunda da 2 hata yaparsa Sadık gibi kıçına tekmeyi yer anadoluya geri döner. Bize gelirse muhtemelen ilk maçtan sahaya çıkar.
Sağ stoper mevzusuna çok takıldık. Bence gereksiz bir harcama olacak. Umarım sidik yarışına girmeyiz.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı aunt minnie

Defanstaki sıkıntımızı biliyorlar.O yüzden salça oldular

Çevrimiçi sEuL

Defanstaki sıkıntımızı biliyorlar.O yüzden salça oldular
Tayyip zaten defanstaki sikintimizi daha da sikintili hale getirecek potansiyele sahip bir oyuncu. Umarim Fb alir ve bizi bu buyuk riskten kurtarir. Ben bu konusalan paralari ve ismi bizimle gecen Emirhan, Samet , Tayyip ve ismini simdilik hatirlaysmadigim diger Turk oyuncu transferine karsiyim. Potansiyelli olarak gordugum tek oyuncu Emrecan’di onu da aldik. Tayyip falan Necip’ten iyi degiller bence onun icin umarim gerceklesmez bu transfer.

Çevrimdışı doganay

Uçaklardan haber yok mu?

Çevrimdışı annoca

ankaragücünden yediğimiz 2 golün oluşmasında da necip hatalıydı, iki isabetli şutlarını yiyen emre de diğer hatalı kişi. tayyip de iyi defans değil. hay bu yabancı sınırına

Çevrimdışı doganay

Bu İstanbulspor dan aldığımız 2m veripte çok yetenekli denen genç neden oynamıyor. Tamam sol stoper sol ayaklı vs. İki sağ ayaklk stoper oynuyorda iki sol ayaklı stoper neden oynayamiyor.

Çevrimiçi mayguntr

Bu İstanbulspor dan aldığımız 2m veripte çok yetenekli denen genç neden oynamıyor. Tamam sol stoper sol ayaklı vs. İki sağ ayaklk stoper oynuyorda iki sol ayaklı stoper neden oynayamiyor.
Saga Emrecani koyunca sudan cikmis tavsana donuyor, Saissi saga atarsan da Saiss'in verimliligini cok dusuruyorsun. 3'lu plani yapilirken alindi bence Emrecan, sola Emrecan, Ortaya Saiss, saga X gibi.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Saga Emrecani koyunca sudan cikmis tavsana donuyor, Saissi saga atarsan da Saiss'in verimliligini cok dusuruyorsun. 3'lu plani yapilirken alindi bence Emrecan, sola Emrecan, Ortaya Saiss, saga X gibi.
çocuk o haksız kartları yiyene kadar hatasız oynadı 17 de 17 pasla oynadı hakem resmen çocuğu yemek istedi sizde böyle konuşarak ekmeklerine yağ sürüyorsunuz bencede emrecan sağda oynamamalı ama bu onu oynadığı sürede kötü yapmıyor necipin yerine oynasa ondan üç kat daha fazla katkı verir kimse farketmiyor ama saiss iki katı yıpranıyor necipin stoperlik falan yaptığı yok saiss tek başına oynuyor bu sürdürülebilir değil hiç bir orjin stoper necipden daha kötü olmaz rosier ileri çıkıyor zaten çıkmalıda hücumcu bekin anlamı bu onun alanını kapatması gereken necip kendi alanını bile açıyor sağ tarafımız bomboş ileri çıkıyor geri dönemiyor ben salihi onun arkasında son adam görüyorum buda saisse verdiği zarar kadar merkez orta sahayıda düşürmesi demek oluyor gedsonda daha fazla efor sarfediyor yapacağı tek şey yerinde durup alanını kapatmak rakibin ve topun kendisine gelmesini beklemek o rakibe ve topa gidiyor geçildiği anda iş bitti geri dönemiyor

Çevrimiçi Necmi

o hakem doğramasından sonra puan kaybı haksız yere onu hedef yaptı hoca oynatmamakta doğru yapıyor şartlar hazır olduğunda oynatacaktır

Çevrimiçi murat

çocuk o haksız kartları yiyene kadar hatasız oynadı 17 de 17 pasla oynadı hakem resmen çocuğu yemek istedi sizde böyle konuşarak ekmeklerine yağ sürüyorsunuz bencede emrecan sağda oynamamalı ama bu onu oynadığı sürede kötü yapmıyor necipin yerine oynasa ondan üç kat daha fazla katkı verir kimse farketmiyor ama saiss iki katı yıpranıyor necipin stoperlik falan yaptığı yok saiss tek başına oynuyor bu sürdürülebilir değil hiç bir orjin stoper necipden daha kötü olmaz rosier ileri çıkıyor zaten çıkmalıda hücumcu bekin anlamı bu onun alanını kapatması gereken necip kendi alanını bile açıyor sağ tarafımız bomboş ileri çıkıyor geri dönemiyor ben salihi onun arkasında son adam görüyorum buda saisse verdiği zarar kadar merkez orta sahayıda düşürmesi demek oluyor gedsonda daha fazla efor sarfediyor yapacağı tek şey yerinde durup alanını kapatmak rakibin ve topun kendisine gelmesini beklemek o rakibe ve topa gidiyor geçildiği anda iş bitti geri dönemiyor
artık necip için yazmayı bıraktım.izlerken stoper mi ?sağ bek mi? defansif ortasaha mı oynuyor çözemiyorum.hiç olmaması gereken yerlerdeyken gol yiyioruz.

Çevrimdışı doganay

o hakem doğramasından sonra puan kaybı haksız yere onu hedef yaptı hoca oynatmamakta doğru yapıyor şartlar hazır olduğunda oynatacaktır
İnşallah öyle olur abi. Necip yerine oynasa daha faydalı olur gibime geliyor

Etiketler: