Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu  [Okunma sayısı 330045 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2022/23 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/vivaspormedia/status/1566549000571985921?s=21&t=HzABfHt_JLAnhImnJfcbGA

İyi konuşmuş. Josef e hangi akılla kırmızı verdi acaba Mete
akılla değil art niyetle kafanın arkasında dönüyor tilki nerden ne bulsamda yapıştırsam diye

Çevrimdışı Talisca1903

Dünkü 2 golü Ersin yese ortalığı yangın yapacak herkes sus pus olmuş. Ersin yüzünden yiyorduk golleri noldu? Geçen hafta 90a 40km hızla giden şuta atlamadı diye yemediği laf kalmadı. Bugünküleri de Ersin yese bi kamyon laf yerdi.
haklısın kardeşim bende ersin yerine emre geçsin demiştim ama çok yanılttı beni pis deplasman olmasına bağlamak istiyorum bir iki maç daha denenmeli

Çevrimdışı Talisca1903

Necip'in yerine stoper almayan şampiyonluğu satar. Bu sene yarış zorlu olacak. Biz iyiyiz ama fenerbahçe de iyi olacak, kolay kolay yarış dışı kalacaklarını sanmıyorum. O yüzden. Stoper transferi şart. Savunma dörtlüsünün üçünün savunması kötü. Sadece Saiss ile yürümez bu. En azından "iki stoperimiz de iyi savunmacı" diyebilmeliyiz. Anca o şekilde beklerimizin zaaflarını kapatabiliriz.
fenerde bir numara yokta hakemsiler sağolsun iyi ittiriyorlar

Çevrimdışı Orhan_

Nazar değmesin, Salih bambaşka bir oyuncu oldu.

Takımda aidiyeti yüksek karakter sayısı çok ve bu yolun sonu belli.

Maçı izlerken zeminin rezil durumu görülüyordu. Hakem desen oynatmamaya and içmiş. Rakip desen çirkef ordusu. Teknik adamları hala kuyruk acısıyla kıvranıyor. Taraftarları desen müptezeller topluluğu. Hepsine ama hepsine çok feci, unutamayacakları bir acı bıraktık. 9 ay sonra meyvesini küme düşerek alırlar!..

Çevrimdışı Orhan_

Dünkü 2 golü Ersin yese ortalığı yangın yapacak herkes sus pus olmuş. Ersin yüzünden yiyorduk golleri noldu? Geçen hafta 90a 40km hızla giden şuta atlamadı diye yemediği laf kalmadı. Bugünküleri de Ersin yese bi kamyon laf yerdi.

Emre'nin o kadar laf yemesi için süresi var daha. Kaçırdığınız nokta Ersin'e yapılan eleştiriler ilk maçla başlamadı. Kimse düşman değil çocuğa.

Çevrimdışı Egos

haklısın kardeşim bende ersin yerine emre geçsin demiştim ama çok yanılttı beni pis deplasman olmasına bağlamak istiyorum bir iki maç daha denenmeli

kağıt üzerinde emre'nin ilk 11'de çıkabileceği ideal rakiplerden biri ankaragücü'ydü, ancak tecrübesiz oyuncuları içeride oynanan maçlarda denemek daha makul. yani rakip doğru, ancak mekânda problem var. kendisi için kötü bir maç, ama iyi bir tecrübe oldu. bence de oynasın, öte yandan transferi gerçekleşmediği takdirde ersin ile ilgili olumsuz eleştirileri de bir süre nadasa bırakmak gerek. elimizdekileri değerlendirmekten başka şansımız kalmadı.

Çevrimdışı DieForYou1903

Mert Günoğu deniyelim birde kalede.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı celiker1

Emre'nin yediği gollerde maalesef "Kalecisiz oynuyoruz" dedirtecek durumdaydı.2 maç daha şans verip Fener maçına hangi kaleciyle çıkacağımız karar vermek lazım.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı DieForYou1903

Souzanın kartının iptali için başvuru yapmışız TFF'ye.Gün içinde resmi hesaplardan sert bir açıklama yayınlacakmış klüp.

Çevrimdışı DieForYou1903

Bu arada souza oyuna girince arka tarafı toparladı delle ali bu tempoyu kaldıramıyor.Salihi geri atıncada üretkenliğimiz azaldı bence souzayı geriye atıp gedson ve salihi ileri atabiliriz dele sonradan oyuna girebilir.Salihin etkinliği artar tekrardan yine başta olduğu gibi souza arkayı toparlar dele sonradan girip yardımcı olur.

Çevrimdışı celiker1

Şu an ülkemizde yazılı ve görsel basının ağırlığını sosyal medya,özelliklede bu platformlardan Twitter almış durumda.Hemen hemen her gün Beşiktaş Twitter'da Tt yani en çok konuşulan,yazılan durumunda.Hatta renkliler ile ilgili önemli bir gelişme olduğu zamanlarda bile bu böyle.Bu da gösteriyor ki sosyal medyada çok güçlüyüz.Forumdaki tüm arkadaşlardan ricam;Burada kendi aramızda tartışırız,sinirleniriz,seviniriz,üzülürüz ama imkanı olan herkesin Twiter'da hesabı olsun ve aktif olarak kullansın.Tepkimizi hemen dile getirelim,Beşiktaş'ımızın menfaatine çok faydası var emin olun.Herkese iyi günler
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

Şu an ülkemizde yazılı ve görsel basının ağırlığını sosyal medya,özelliklede bu platformlardan Twitter almış durumda.Hemen hemen her gün Beşiktaş Twitter'da Tt yani en çok konuşulan,yazılan durumunda.Hatta renkliler ile ilgili önemli bir gelişme olduğu zamanlarda bile bu böyle.Bu da gösteriyor ki sosyal medyada çok güçlüyüz.Forumdaki tüm arkadaşlardan ricam;Burada kendi aramızda tartışırız,sinirleniriz,seviniriz,üzülürüz ama imkanı olan herkesin Twiter'da hesabı olsun ve aktif olarak kullansın.Tepkimizi hemen dile getirelim,Beşiktaş'ımızın menfaatine çok faydası var emin olun.Herkese iyi günler
ekşi sözlükte hakkında en çok entry girilen kulüp biziz orada çoğunluğuz
memnuniyetimizi buraya hakemle ilgili şikayetleri oralara kusuyoruz

Çevrimdışı Talisca1903

deplasmanlarda delle alinin yedek olduğu formülleri denemeliyiz böyle pis deplasmanlarda ve derbylerde tahtaya ilk Josef yazılmalı

Çevrimdışı DieForYou1903

deplasmanlarda delle alinin yedek olduğu formülleri denemeliyiz böyle pis deplasmanlarda ve derbylerde tahtaya ilk Josef yazılmalı

onu diyorum bende içerde ki maçlarda rakip kolaysa salih-gedson-dele olur ama içerdeki maç zorsa veya derbiyse souza şart aynı şekilde zorlu deplasman maçlarında.Salihi geri atınca onun üretkenliği de gidiyor.Dele iyi topçu ama fizik olarak oğuzhan özyakup ikili mücadeleye girmiyor girse de kazanamıyor zayıf ama çok teknik oyuncu.

İçerde kolay maçlar : Salih-Gedson-Dele
İçerde zor maçlar ve derbi : Souza,Gedson,Salih
Deplasman kolay maçlar : Salih,Gedson-Dele
Deplasman zor maçlar : Souza-Gedson-Salih

Dün souza girince gedsonu ileri attı hoca bir depara kalktı gedson oda ilerde oynamak istiyor bence.göz açtırmaz rakip takıma sakatlanmasa ankaragücü o kadar rahat olmazdı.sakatlandı oyundan çıktı orta sahamız düştü.

Çevrimiçi Samet Ç

Derbilere zaten dün maça başladığımız orta saha ile çıkmaz hoca

Çevrimdışı aunt minnie

Bursa-Ankaragücü ve eski bursalı topçuların beşiktaş paranoyası hep lehimize işliyor.Aptallık parayla değil.

Çevrimdışı aunt minnie

Muleka leblebi gibi tamamlıyor ancak defansa yardım 0.Rosier’in anası ağladı dün.Muleka defansa destek vermezse attığı gollere rağmen kesilebilir.

Çevrimdışı Doğukan E.

Görüntülerden birilerinin ceza alabilmesi ihtimaline karşın büyük korku var içimde rosier sanki arada kaynayabilir gibi umarım gereken tepkiyi gösterebiliriz

Çevrimdışı DieForYou1903

Muleka leblebi gibi tamamlıyor ancak defansa yardım 0.Rosier’in anası ağladı dün.Muleka defansa destek vermezse attığı gollere rağmen kesilebilir.

Muleka tam kanat gibi oynamıyor o yüzden, kutuya giriyor rosier o kanadı ya tek başına yada önüne salih,gedson geçiyor.

Mulekanın attığı golde bulunduğu konuma bakın ceza sahasının içi.İkinci larin diye boşuna demiyoruz. :) İkinci santrafor gibi ceza sahasında hep.Sivas maçındada aynıydı.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Josef'in kartı iptal edilecek.

Çevrimdışı Doğukan E.

Josef'in kartı iptal edilecek.
O iptal edilir de görüntülerden bişey çıkmasın rosi ve weghorsttan çekiniyorum bunlar kinliğine uydururlar bişeyler

Çevrimdışı Talisca1903

O iptal edilir de görüntülerden bişey çıkmasın rosi ve weghorsttan çekiniyorum bunlar kinliğine uydururlar bişeyler
geçecekler o işleri organize yapılan bir operasyon var ve de alanen ortaya çıktı Josefe verilen kartla kendi ayaklarına sıktılar artık hiç bir şey yapmaya yeltenemezler

Etiketler: