2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1201536 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

çağlar bu yaşta gelip ne bizde ne de diğer renklilerde oynar. Kimsede 4 yıllık imzalayalım demiyor. Bu yıl leicester sözleşme imzalamadığı için oynatmıcak ama maaşını verecek avrupada transfer tahtası kapandı hem atletico hem kendisi de gelecek sezona hazır girilmesini ister. Eğer leicester başlarım maaşına ceza çeksin derse olmaz ama maaşının bir kısmından kurtulmak isterse 1 yıılığına kiralanması için uğraşılsın. Herkes için win win
ben istemem bu kafada oyuncu adamlar almak için servet ödedi bu yaptığı oynadığı kulübe ihanettir sözleşme uzatmıyorsan para kazandırıp git serdar bile ondan daha adam çıktı en azından para kazandırdı giderken böyle oyunculara kulüpler orim tanımamalı başkasına yaptığını sanada yapar kaldıki başka bir kulübe gitmek için form tutacağı kulüp değil beşiktaş başkasına imza attıysa ne kadarı beşiktaşta olur sakatlanmamak için kaç pozisyonda ayağını çeker
Gerçekten böyle oyuncular gelsin bir sene oynasın demek beşiktaşa saygısızlıktır

Çevrimdışı Sinan23

kariyeri bitmiş pedofilinin
haberim yoktu

Zaten cenk in ilk zamanlarında pas atmıyordu ona. Çok bencil.

Çevrimdışı annoca

ben istemem bu kafada oyuncu adamlar almak için servet ödedi bu yaptığı oynadığı kulübe ihanettir sözleşme uzatmıyorsan para kazandırıp git serdar bile ondan daha adam çıktı en azından para kazandırdı giderken böyle oyunculara kulüpler orim tanımamalı başkasına yaptığını sanada yapar kaldıki başka bir kulübe gitmek için form tutacağı kulüp değil beşiktaş başkasına imza attıysa ne kadarı beşiktaşta olur sakatlanmamak için kaç pozisyonda ayağını çeker
Gerçekten böyle oyuncular gelsin bir sene oynasın demek beşiktaşa saygısızlıktır
haklısın abi ama oyuncu tarafından da bakmak lazım. Haftalık leicesterden 45 bin alıyormuş vergileri düşünce 1-1.5 arası bir şey alıyor. atletico yıllık net 3-5 arası bir şey teklif ettiyse imza parası da 3-5 verdilerse napsın oyuncu. Sen yerinde olsan napardın

Çevrimiçi Necmi

haklısın abi ama oyuncu tarafından da bakmak lazım. Haftalık leicesterden 45 bin alıyormuş vergileri düşünce 1-1.5 arası bir şey alıyor. atletico yıllık net 3-5 arası bir şey teklif ettiyse imza parası da 3-5 verdilerse napsın oyuncu. Sen yerinde olsan napardın
sözleşmeyi benmi imzaladım onu imzalarken düşünecekti az geliyorsa imzalamasaydı o imzayı attın bu bağlayıcı o kulübe aitsin ve kulüp çıkarları önde gelir

Çevrimdışı matias_27

Hadi gecemiz hayırlı olsun.
Nahtan dnomder 😎
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı kaan1903

Bir zamanlar ilgilendiğimiz Ross Barkley yoklanır mı acaba...

Welinton Montero Boyd ile yolları ayırmak lazım bu arada..
Barkley Nice ‘a imza attı.
Ben son dk ya kadar yabancı kuralına takılmayan +3 kısmına giren genç yabancı bir ortasaha alacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı DieForYou1903

3 gün var transferin kapanmasına.Sağ stoper ve kanat lazım.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı XiaoHan

Kameralarla tespit edilip eşi benzeri görülmemiş Canere verilen 6 maçlık cezayı unutmadık Tff, Atakanın bilinçli tahriklerine itip kakmasına ceza ne durumda?

Futbolcun tekme yiyor, savunmadan dolayı alakasız kırmızı kart, kulübende genç oyuncuna posta koyuyolar yem etmeye çalışıyolar, sıcağı sıcağına başkan bey duruma 2 çift lafın yokmuydu Beşiktaş bu kadarmı sahipsiz? (...)
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı alimm

Merkez orta saha takviyesi de gerekli... Gedson/Salih yerine ofansif hamle olarak kimseyi koyamıyoruz...
Transfer sezonunun son günlerine girerken ihtiyaç listemiz :

-Rosier'e yedek kanat bek
-Meşhur sağ stoper
-Sakatlanması muhtemel Nkoudou yerine iki tarafta da oynayabilen kanat
-Merkez orta saha

2-4-8-11
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı BlackEagle16

Merkez orta saha takviyesi de gerekli... Gedson/Salih yerine ofansif hamle olarak kimseyi koyamıyoruz...
Transfer sezonunun son günlerine girerken ihtiyaç listemiz :

-Rosier'e yedek kanat bek
-Meşhur sağ stoper
-Sakatlanması muhtemel Nkoudou yerine iki tarafta da oynayabilen kanat
-Merkez orta saha

2-4-8-11
Mevcut kadro sakatlık olmadığı sürece lig için yeterli. He illa transferse bi dediğiniz gibi efektif kanat oyuncusu birde takas ile Tayfur BİNGÖL işimizi çöZer
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı DieForYou1903

Mevcut kadro sakatlık olmadığı sürece lig için yeterli. He illa transferse bi dediğiniz gibi efektif kanat oyuncusu birde takas ile Tayfur BİNGÖL işimizi çöZer

Kadro yeterli değil hoca dün yorulan N'koudounun yerine umut meraşı soktu kanat yok takımda.Necip biraz baskıda yine topu taca atmaya başladı sağ stoper lazım.Yedek klübemiz zayıf.

Çevrimdışı Talisca1903

defansta emrecan & welinton ikilsininde kısmen kolay maçlarda denenmesi gerek welinton rosieride rahatlatır

Çevrimdışı BlackEagle16

Kadro yeterli değil hoca dün yorulan N'koudounun yerine umut meraşı soktu kanat yok takımda.Necip biraz baskıda yine topu taca atmaya başladı sağ stoper lazım.Yedek klübemiz zayıf.
Ghezal döndüğünde muhtemelen nkoudu o sonradan giren oyuncu olacak

Çevrimdışı BlackEagle16

Sadece lif için bu kadar açılma şansımız yok. Şampiyonluk zaten hep böyle kısır kadrolar dar zamanlarda geldi.

Çevrimdışı BlackEagle16

O şampiyonluk kadroları kadar dar bir kadromuz olduğunuda düşünmüyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

O şampiyonluk kadroları kadar dar bir kadromuz olduğunuda düşünmüyorum.
bir sol kanat olsa iyi olur sonrasına devre arasında bakarız

Çevrimdışı DieForYou1903

Ghezal döndüğünde muhtemelen nkoudu o sonradan giren oyuncu olacak

N'koudou kadar topu hızlı rakip kaleye getiren oyuncu yok yalnız ben N'koudouyu sakatlık,cezalı olmadığı sürece hocanın keseceğini düşünmüyorum.Rakip takım öyle bir hızlı oyuncu olduğunu bildiği için tam olarak üstümüze gelemiyor geride hep en az 2 kişi bırakıyor N'koudouya atılacak bir uzun topu kesmek için.Sağ kanatta ghezzal ve Muleka rotasyona girerler tahminim.N'Koudou hep oynar daha iyisi gelmezse.

Sadece lif için bu kadar açılma şansımız yok. Şampiyonluk zaten hep böyle kısır kadrolar dar zamanlarda geldi.

En azından sağ stoperimiz ve 4 kanat vardı en az takımda mutlaka şampiyon olduğumuz senelerde şuan sağ stoper yok 2 kanat var.

2015/16

Olcay
Töre
Quaresma
Keim Frei

Çevrimdışı alimm

Barkley Nice ‘a imza attı.
Ben son dk ya kadar yabancı kuralına takılmayan +3 kısmına giren genç yabancı bir ortasaha alacağımızı düşünüyorum.
Bize çok ii olurdu aslında... Kaça anlaştı acaba Nice ile..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı aunt minnie

Daha 6. Haftadan ilk 11 yazmakta zorlanmaya başladık.Böyle 36 hafta geçmez.En azından merkeze Can Bozdağan’ı falan kiralayabilirdik.

Çevrimdışı Nazım Ar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Nazım Ar

Ne tıkırtı var ne şıkırtı :)

Etiketler: