2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1207550 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı almanci

Abou ve Muleka'yı birlikte görmeden peşin hüküm vermek doğru olmaz. Bence de Cenk ilk tercih olmalı bu arada.

Bunu sadece kalite bakımından söylemedim. Yabancı sınırı var. Önde iki yabancı olursa Tayyip ve Salih'i sadece yerlilerle değiştirebiliyorsun.

Çevrimdışı levitate

kartal analiz delaney'e teklif yaptığımızı iddia etmiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Al ahli de mulekaya 4 milyon teklif yapmış. Delaney iyiydi. Son durumunu bilmiyorum ama.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kopenhag istiyormuş. 3 milyon euro bonservis teklif etmişler takımına. Uğraşmaya gerek yok.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bize düşmez. Gençlerle ilgilenip yaşlıları toplar geliriz. Bonservis ödemek maaş ödemekten iyidir. Bunu öğrendiğimizde böyle oyuncuları alırız.
Salzburg almış bile :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Salzburg almış bile :)
Kim bilir daha sonra kaça okutacaklar

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

salzbıurg kadar bonservis verebilecek miyiz
Ha çok iyidir bilmem de ben İsrail ligi felan izlemem burada herkes takip ediyormuş gibi bir izlenim aldım hemen başladı güzellemeler
İlgilendiğimiz her genç yıldız muamelesi görüyor altyapımızdaki her çocukta ilk 11 oynayacak sanılıyor sonuç Karacabey kiralık

Çevrimdışı Talisca1903

bırak okutsunlar sende öyle bütçemi var adamlar 20 -30-40 giriyorlar tutanın yanında tutmayanda çok transferleri var bizim yolumu bu değil olamayız zaten ütopya bu

Çevrimiçi Samet Demir

bırak okutsunlar sende öyle bütçemi var adamlar 20 -30-40 giriyorlar tutanın yanında tutmayanda çok transferleri var bizim yolumu bu değil olamayız zaten ütopya bu
Amir ya da zajc alınırsa sesini çıkarmayacaksın o zamam.

Çevrimdışı Talisca1903

Amir ya da zajc alınırsa sesini çıkarmayacaksın o zamam.

niye bedavamı alıyoruz Anadolu topçularına 3 er 3 er niye dağıtalım
Abouya 3.1 vermişler sesimi çıkardım mı aynı ayarda adam olsun alsın parasını
Bir de kim bu Gloukh kaç kere izledin her medyaya çıkanı Messi sanıyorsun
Bu arada YouTube dan izlediğim videosunda iyi gözüküyor ama bilmiyorum videolar yanıltıcı olabiliyor
Muleka Emrecan redmond gibi adamların videosunu da izleyince ne topçuymuş diyorsun ama işte
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2023, 12:13:26 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/FreeKickTR/status/1616885121323356161
yürü git manuyu görünce yol aldın işte ne anlatıyorsun Allah yolunu açık etsin görevini yaptın paranı aldın bizde yerine Abou aldık alan razı veren razı

Çevrimiçi Samet Demir

niye bedavamı alıyoruz Anadolu topçularına 3 er 3 er niye dağıtalım
Abouya 3.1 vermişler sesimi çıkardım mı aynı ayarda adam olsun alsın parasını
Bir de kim bu Gloukh kaç kere izledin her medyaya çıkanı Messi sanıyorsun
Bu arada YouTube dan izlediğim videosunda iyi gözüküyor ama bilmiyorum videolar yanıltıcı olabiliyor
Muleka Emrecan redmond gibi adamların videosunu da izleyince ne topçuymuş diyorsun ama işte
Önerin ne orta sahaya?

Çevrimdışı Talisca1903

Önerin ne orta sahaya?

elneny + talisca
Yada mendy+livaja
Olursa bakayako felan üst düzey orta saha
Cikıldao morutan  hasic gudjufi bizim ülkede olmuyor böylesi işler

Çevrimiçi Samet Demir

elneny + talisca
Yada mendy+livaja
Olursa bakayako felan üst düzey orta saha
Cikıldao morutan  hasic gudjufi bizim ülkede olmuyor böylesi işler
Dele Alli var. Şenol hoca oynatsın iste. 150 milyon görmüş adam. :)

Çevrimiçi Samet Demir

Ayrıca Talisca gelmeden önce ismini kaç kişi biliyorduk burada. Bizim için şuanki Gloukh'dan bir farkı yoktu. Sonuç nickname talisca :)

Çevrimdışı ferdi1903

Yedek kulübesi tam bir felaket, en az iki sağlam transfere ihtiyaç var bana kalırsa 4 tane gerekli

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Ayrıca Talisca gelmeden önce ismini kaç kişi biliyorduk burada. Bizim için şuanki Gloukh'dan bir farkı yoktu. Sonuç nickname talisca :)

+41903

millet şl'ye gidiyoruz sosa'dan sonra 22 yaşında oyuncu mu kiralanır, 25 milyon opsiyon mu olur diyordu :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

+41903

millet şl'ye gidiyoruz sosa'dan sonra 22 yaşında oyuncu mu kiralanır, 25 milyon opsiyon mu olur diyordu :D
Bence verilen rakam tartışılır ama her sene bu tarz yerli ve yabancı oyunculara yatırım yapılmalı. Artık yüksek maaşlı transferler yerine yüksek bonservis düşük maaşlı oyunculara yönlenmemiz lazım. Totalde bize maliyeti aynı olduğu için göndermek istediğimiz ya da kiralık vermek istediğimiz zaman zorlanmayacağız.

Çevrimiçi Samet Demir

Yedek kulübesi tam bir felaket, en az iki sağlam transfere ihtiyaç var bana kalırsa 4 tane gerekli

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk
4 tane lazım kesinlikle. 1 kanat, 2 orta saha, 1 stoper. En az 3 tane yapılır ama. Geç kalmayız inşallah

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2023, 16:47:26
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimdışı levitate

zajc için para + umut teklif etmişiz diyorlar :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat baltacı

Takıma acil kanat ve orta saha lazım gelip direk katkı verecek cinsten abou ile olmaz sadece
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Sivas maçına kadar en kötü bir 8.5 numara çözün transfer dönemi başlayalı 10 gün bizim tek yaptığımız iş sorunsuz bölgede sorun yaratıp sonra onu çözmek oldu.

Etiketler: