2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1205496 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Bilmiyorum abi bana fazla geldi rakam bizim takım için. Yönetim stadyum isim anlasmasina güveniyor sanırım konyalı oyuncu için de ciddi miktar para önermişler dediklerine göre
konyalı risk işte para vermeye gerek yok daha doğrusu bonservis verip alınacak bir oyuncu mu onu erak ediyorum benim hiç dikkatimi çekmedi

Çevrimdışı Talisca1903

yok mu daha iyi orta sahalar yahu nedir bu zajch amir aşkı elneny mendy bakayako bu tarz bir adam alalım yine zar atıyoruz en kritik yerde üstelik bedavada değil adamlar

Çevrimdışı almanci

Bu kadroya okey miyiz?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadziahmetovic ve Zajc gereksiz acele transferleri olur. Transfer yapmış olmak için alma'nın uzun vadede ne kadar zararlı olduğunu gördük. Bu yanlıştan vazgeçelim artık.

Cenk'i kanat'ta oynatmak hücum akışını bölmektir. Bu Takım tam performans gösterecekse genelde çift forvet oynamaya mahkum (Boupendza da iyi kanat değil yani çok gereksiz transfer olur). Tayyip Talha'nın yaptığı hatalar inanılmaz. Resmen yerli diye oynuyor. Masuaku fena değil, bu sezon idare eder. Umut onun seviyesine gelebilse yerli sorunu çözülmüş olurdu ama olmayacak gibi. Rosier'in bitkin hali bile Tayfur'dan iyi. Ikili orta sahada da Gedson-Salih ikilisi olmaz. Yani nerden tutarsan tut en az 1 üst düzey yerli alman gerekiyor. 2 olsa daha iyi olur tabi. Ozan Tufan her açıdan sıkıntılı Oyuncu. Çağlar veya Cengiz'i satın alamiyorsan kiralamak nokta atışı olur. Ayrıca Saiss gitmek istiyor. Milli Takımındaki Ruhu yok. Bu durumda faydasından çok zararı dokunur.

[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2023, 15:48:15 almanci ]

Çevrimiçi tolga1903

konyalı risk işte para vermeye gerek yok daha doğrusu bonservis verip alınacak bir oyuncu mu onu erak ediyorum benim hiç dikkatimi çekmedi

Zaten bu konudaki görüşümüz belli ve net anadoludan yabanci oyuncuya 1 kuruş verilmemeli ama bu elemana biraz baktım oyun kurucu pasör defansif orta saha bu arkadaş. Alametifarikası topu aldığı gibi uzun ve isabetli paslar atabiliyor savunma arkasına koşuları görebiliyor ama konyaspor seviyesinde yapıyor bunu o yüzden karşıyım zaten muleka'da kasımpaşa seviyesinde iyi gözüküyordu boyd'da ankaragucu için çok iyi bir oyuncuydu. Kaldı ki bizim savunma arkasına koşu atacak oyuncumuz bile yok hepsi topu ayağına isteyen topsuz oyunda beceriksiz oyuncular biraz işte gedson'a attırdı o koşuları son konya maçında. O yüzden konuşulan paralar çılgınlık geliyor bana bu amir için

Çevrimiçi COB

Abou'ya sağlam sözleşme yapılmış.

Lafta yıllık 2.5 + 5 bin euro maç başı, toplam bonus 500 bin şeklinde iken,

Yıllık 3.1 milyon euro + 12 bin euro maç başı, imza parası belli değil.

Çevrimiçi Samet Demir

Weghorsta daha fazlası verildi. Keza fenerde 3 forvet var 3üde Abudan daha fazla alıyor

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi COB

Weghorsta daha fazlası verildi. Keza fenerde 3 forvet var 3üde Abudan daha fazla alıyor

Fener yıllardır saçma sapan paralar döküyor, daha dün oymatmadıkları adamın bonservisine 4 milyon euro verdiler. Febe'ye bakıp kendimizi rahatlatacaksak işimiz var.

Çevrimiçi Samet Demir

Fener yıllardır saçma sapan paralar döküyor, daha dün oymatmadıkları adamın bonservisine 4 milyon euro verdiler. Febe'ye bakıp kendimizi rahatlatacaksak işimiz var.
Şuan aynı ayarda bir santrfor alsak ne kadara alacağız?
Ücreti düşük olanların ne vereceğini biliyor muyuz? 2 milyona sözleşme yapılsa borçlar bitecek mi sanki. Bildiğimi kaliteli bir oyuncu alındı. Tadını çıkarmak lazım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

imza parası 1.3 mü neymiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Fener lisans çıkarmadığı avrupa'da listeye bildirmediği adama 4.25 milyon euro verip satın aldı. Geçen sene de yaz transfer döneminde satın aldığı adamı yine aynı dönemde yeni gelen hocası beğenmediği için kiraladı. Yönetilme özürlü feneri mi baz alacağız bir oyuncuya verilen ücreti eleştirmek için? Biz bu paraları veremeyiz diye gönderdik adamı 3 sene önce şimdi 3 yaş yaşlanmış haline veriyoruz yönetim aynı yönetim neden fanteziye girdiniz tutsaydınız ya adamı madem batshuayi falan rezil ettiniz bizi boş yere.

Çevrimiçi COB

Şuan aynı ayarda bir santrfor alsak ne kadara alacağız?
Ücreti düşük olanların ne vereceğini biliyor muyuz? 2 milyona sözleşme yapılsa borçlar bitecek mi sanki. Bildiğimi kaliteli bir oyuncu alındı. Tadını çıkarmak lazım.

Bu mesajda yazdıklarına katılıyorum elbette, yanlız febe'yi örnek vermen çok gereksizdi.

Çevrimdışı Talisca1903

abounun maaşı sorun olacak gibi değil bence asıl sorun 3 sene önce bu parayı vermeyip olmayan adamlara 10 kat fazla harcayp  daha az verim almamız

Çevrimiçi Samet Demir

Fener lisans çıkarmadığı avrupa'da listeye bildirmediği adama 4.25 milyon euro verip satın aldı. Geçen sene de yaz transfer döneminde satın aldığı adamı yine aynı dönemde yeni gelen hocası beğenmediği için kiraladı. Yönetilme özürlü feneri mi baz alacağız bir oyuncuya verilen ücreti eleştirmek için? Biz bu paraları veremeyiz diye gönderdik adamı 3 sene önce şimdi 3 yaş yaşlanmış haline veriyoruz yönetim aynı yönetim neden fanteziye girdiniz tutsaydınız ya adamı madem batshuayi falan rezil ettiniz bizi boş yere.

Sonuna kadar haklısın. Feneri baz almıyorumda. Ben artık çok para verilmiş az para verilmiş diye düşünmeyi bıraktım Abuş sakatlanmadan katkı versin. Aldığı parada helali hoş olsun.

Ayrıca bu yönetim yine almazdı Abuyu. Ama şuan hem maddi hemde sportif anlamda en risksiz adam Abu. Sergen zamanı istediği kontratı vermiş olsalar belki Ts o sene şampiyon dahi olamayacaktı.

Çevrimiçi Samet Demir

Amiyane tabirle kalas Larin bile Abu sayesinde kanatta oynayarak çift haneli goller attı. Bu nedenle gol atmayı unutan Muleka Abu ile tekrar canlanabilir. Kızıyoruz ediyoruz ama geçen seneki performansından sonra Muleka bu kadar kolay vazgeçilecek bir adam değil. Yaşıda genç daha.

Çevrimdışı Nazım Ar

Mulekadan hemen vazgeçmek saçma olur zaten, Abounun ince işleri ile beraber Ghezzal ve başka bir yaratıcı ortasaha oyuncusu da geldiğinde Muleka kendini gösterecektir.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1616828631061303296?s=20&t=ne7L37W_UTlZhSfKTPu1JA

Şu çocuğun gelmesini çok istiyorum ya. İnşallah olur

Çevrimdışı almanci

Abou'nun o parayı hakedip etmediği tamamen sahadaki performansına bağlı olacak. Son gidişi hoş olmadı ama olanları tam olarak bilmiyoruz. Ağır sakatlığı olmasa da eski sakatlığı'nı nüksettirebilecek bir durum olduysa son maçlarda oynamamakla en doğrusunu yaptı demektir. Dikkat ettiyseniz Sergen de net şekilde 'hiç bir şeyi yoktu, tam performans verebilirdi' demiyor. Yönetimle aralarında tam olarak ne geçtiğinide bilmiyoruz. Sadece tahmin yürütülüyor ve bu tahminlere göre Aboubakar da hatasız değildi, ancak bu onu hain ilan edebilmek için yeterli değil. Yargısız infaz yapmak ne kadar kolaysa 'kişi kendinden bilir' işi demek de o kadar kolay. Yönetimin de yanlışlarını düşününce devreye Masumiyet karinesi giriyor. Sonuçta elle tutulur olan tek şey Kulübün başarısının Baş sorumlusunun Yönetim olması. Oyuncu değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1616828631061303296?s=20&t=ne7L37W_UTlZhSfKTPu1JA

Bize düşmez. Gençlerle ilgilenip yaşlıları toplar geliriz. Bonservis ödemek maaş ödemekten iyidir. Bunu öğrendiğimizde böyle oyuncuları alırız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı almanci

Mulekadan hemen vazgeçmek saçma olur zaten, Abounun ince işleri ile beraber Ghezzal ve başka bir yaratıcı ortasaha oyuncusu da geldiğinde Muleka kendini gösterecektir.

Abou ile birlikte oynarsa Cenk oynar. Ikisinden biri yoksa Muleka oynamaz. Tek forvete dönülür. Muleka anca ikisinin de yokluğunda oynar ki öyle bir durumla karşılaşmamız zaten kötü olur. Seneye de Muleka ile devam etmek ise yanlış olur.

Çevrimdışı levitate

bize düşürmezler bunu ama umarım olur ya çok takdir ederim böyle bir hamleyi
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bizimkiler böyle para saçtıklarına göre stat isim sponsorluğundan çok ciddi bir para geliyor galiba

buna benzer para saçma işini en son aziz yıldırım-ülker yapmıştı biz mani olmuştuk :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Eray_Steiermark

bizimkiler böyle para saçtıklarına göre stat isim sponsorluğundan çok ciddi bir para geliyor galiba

buna benzer para saçma işini en son aziz yıldırım-ülker yapmıştı biz mani olmuştuk :D
Gelecek tabii ki var mi bizimkisi gibi stad? Otoban kenarindakilere, boklu dereye bakanlara benzemez :)

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Abou ile birlikte oynarsa Cenk oynar. Ikisinden biri yoksa Muleka oynamaz. Tek forvete dönülür. Muleka anca ikisinin de yokluğunda oynar ki öyle bir durumla karşılaşmamız zaten kötü olur. Seneye de Muleka ile devam etmek ise yanlış olur.
Abou ve Muleka'yı birlikte görmeden peşin hüküm vermek doğru olmaz. Bence de Cenk ilk tercih olmalı bu arada.

Etiketler: