2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1207023 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

@EvrenChicago

BESIKTAS  Rostov’daki stoper icin avrupadan unlu klup ile birlikte siraya girdik . sozlu teklif ile yoklama aldik !

dennis hadzikadunic

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

@EvrenChicago

ABOUBAKAR DETAYLAR 2,5+1 sözlesme bu sezon 1,5 mio sonraki kalan sezonlar 3 mio net. Tekrar hayirli olsun

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Kursad_Duran

Evren Aboubakar transferi bitmiş diyor:

ABOUBAKAR

DETAYLAR

2,5+1 sözlesme

bu sezon 1,5 mio

sonraki kalan sezonlar 3 mio net.

Tekrar hayirli olsun

https://twitter.com/evrenchicago/status/1614897157688934400?s=46&t=tFDkTXv36g_QgJF11H-n-A

Çevrimdışı Nartallo

Salih'le sözleşme uzatmışlar, Allah akıl fikir versin..

Çevrimdışı Talisca1903

Salih'le sözleşme uzatmışlar, Allah akıl fikir versin..
rezalet

Çevrimiçi Samet Demir

3 yerli kim var güvenip oynatacağımız? Bir yazar mısınız. Fener daha bu hafta 30 yaşına gelen adama 4milyon bayıldı. Biz alsak ortalık yangın yeriydi. Salihin önüne iyi bir yabancı koy. Rotasyon için gayet yeterli bir adam olur.

2 sene önce bir diğer Salihi bedavaya alacaktık. Taraftar istemedi. Adam Dormund'da şuan.

Çevrimdışı Talisca1903

3 yerli kim var güvenip oynatacağımız? Bir yazar mısınız. Fener daha bu hafta 30 yaşına gelen adama 4milyon bayıldı. Biz alsak ortalık yangın yeriydi. Salihin önüne iyi bir yabancı koy. Rotasyon için gayet yeterli bir adam olur.

2 sene önce bir diğer Salihi bedavaya alacaktık. Taraftar istemedi. Adam Dormund'da şuan.

cenk Talha kaleci Tayfur nejip var işte yerli sorunu yok
Salih’e be gerek var

Çevrimdışı celiker1

6 numaraya Amir Hadziahmetoviç  için görüşünüz nedir?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Bence super bir hamle. Hep istediğim bir adam. O adam giderse konya %20-30 güç kaybeder. Yaşıda 25.

Çevrimdışı Talisca1903

kesmez bizi Konya’daki adam biZde birşey yapamaz Anadolu’dan topçu almayalım
Boypendza gibi bir Arap yarımadası felan görseydi belki

Çevrimdışı Nazım Ar

6 dan ziyade çift 8 için olabilir, 6 için yumuşak kalır bize bence. Fernando olmuyorsa yaşı da müsait denenebilir. Ben yine de yabancı ortasaha alacaksak bam güm kaleyi dövecek bir oyuncu olması taraftarıyım. 8 için Kerem Atakan Kesgini de değerlendirmesi lazım hocanın.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1614947785224376322

bu eleman ciddili iyi topçu daha önce de alınabilir demiştim, 5 milyon bile çok uygun bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

6 dan ziyade çift 8 için olabilir, 6 için yumuşak kalır bize bence. Fernando olmuyorsa yaşı da müsait denenebilir. Ben yine de yabancı ortasaha alacaksak bam güm kaleyi dövecek bir oyuncu olması taraftarıyım. 8 için Kerem Atakan Kesgini de değerlendirmesi lazım hocanın.
Fermandao’nun 1,5 milyon euro çıkış maddesi maalesef yaz transfer dönemi için geçerliymiş.O yüzden Antalya bize vermemek için yüksek fiyat ister.Bitti artık o iş demiştim çıkış maddesisini düşünerek ama maalesf olmaz o iş artık.İyi bir 10 numarada alırsak Gedson asıl yeri 8 de oynayacağı için beraber olur sanki Hadziahmetoviç-Gedson.Hadziahmetoviç’i hiç alıcı gözle izlemedim ama Konya’nın en iyi oyuncusu olduğunu biliyorum.
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2023, 14:47:50 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Nazım Ar

Fermandao’nun 1,5 milyon euro çıkış maddesi maalesef yaz transfer dönemi için geçerliymiş.O yüzden Antalya bize vermemek için yüksek fiyat ister.Bitti artık o iş demiştim çıkış maddesisini düşünerek ama maalesf olmaz o iş artık.İyi bir 10 numarada alırsak Gedson asıl yeri 8 de oynayacağı için beraber olur sanki Hadziahmetoviç-Gedson.Hadziahmetoviç hiç alıcı gözle izlemedim ama Konya’nın en iyi oyuncusu olduğunu biliyorum.

Fernandoyu şimdiden bağlamak lazım hem Antalyaya kapak olur hem de sezon sonu Josefin ne olacağı belli değil ben ayrılacağını düşünüyorum, Atiba artık yok hükmünde her türlü lazım oraya bir oyuncu. 2 sene götürür.

Çevrimdışı celiker1

Devre arası alacağımız oyuncunun kalitesine ve verimine bağlı.Alacağımız oyuncu sahada çok iyi olursa düşünmeyebiliriz.Bunlar tabiki seneye hangi avrupa kupasında olacağına veya olmayacağına,Berkay’ın gelişim durumu,sakatlık gibi bir kaç etkene bağlı kararlar
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1614947785224376322

bu eleman ciddili iyi topçu daha önce de alınabilir demiştim, 5 milyon bile çok uygun bence
paraya bak Yazık günah bunun ağa babası Pjaniç tutmadı bizde
Burnley istiyor diye birde güzelleşmişler bizim seviyelerin topçusu değil kesinlikle çok daha iyisi lazım

Çevrimdışı celiker1

paraya bak Yazık günah bunun ağa babası Pjaniç tutmadı bizde
Burnley istiyor diye birde güzelleşmişler bizim seviyelerin topçusu değil kesinlikle çok daha iyisi lazım
“Çok para” diye itiraz etmene katılırım ama Pjanic ile karşılaştırmana katılmam.Biri 30 yaşını geçmiş,kafasında futbolu bırakmış ve günden güne geriye giderken biri 25 yaşında,beslenmesine,dinlenmesine dikkat eden,idmanlardan önce ve sonra Bosna’lı özel hocası ile çalışan,takımı içinde idmanların en çalışkan oyuncusu.Uzun yıllar burada olup Türkçe öğrenmesini,Türk kültürünü benimsemesinide olumlu olarak eklemek gerekir.
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2023, 15:28:04 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Nazım Ar

Aynen, Şenol Hocanın sevdiği tip oyuncu, istastikleri çok kötü değil, klipleri güzel ama 5 milyon verebileceğümiz bir profil de olmadığı kesin. Belki takas vb. İle halledilebilir Umut bonservis, kiralık Kerem/Salih vb.

Çevrimdışı Sinan23

Hacı macı, derin oyunkurucu vs uymaz bize. Pjanic te uymadı. Yanına dmf koyunca hücum aksiyor, 8 koyunca defans aksıyor. Sergen'in 4 1 4 1 i bize en idealiydi.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

Amir'i alırsan orta sahaya bir tane daha Gedson lazım tek orta saha transferi yapacaksan doğru oyuncu değil konuşulan paralarda abartı 5 milyon euroya Amir'den daha iyi 100 topçu bulursun.

Çevrimiçi Samet Ç

Orta sahaya Matt O'Riley veya o tarz bir oyuncu lazım çekeceksin bir tane o tarz oyuncu arkana yaslanıp keyifle maçları izleyeceksin. Aklı olan Saiss'i de göndermez direkt 6 numaraya yazar mesela Saiss - Gedson - O'Riley taş gibi orta saha olur.
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2023, 18:00:20 Samet Ç ]

Çevrimiçi sEuL

Gecen gun soyleniyordum alamaz miyiz su Amir'i diye bugun ismi dusmus bizimle. Skora katki yapar (gol/asist), oyunu kurar, kilit pas atar, uzaktan sutu var (yillar sonra ceza sahasi disindan gol atan oyuncumuz olur), duran toplari iyi kullanir, topla dribbling'i iyi, teknigi iyi bence bizim takima ilac gibi gelir!

Uzun yillardir TR'de, herhangi bir yabancilik yada ulkeye uyum surecide cekmez, Turkce'si de gayet iyidir kendisinin ve yasida gayet uygun. Keske olsa, Ersnt etkisi yaratir diye dusunuyorum.

Çevrimiçi Necmi

Gecen gun soyleniyordum alamaz miyiz su Amir'i diye bugun ismi dusmus bizimle. Skora katki yapar (gol/asist), oyunu kurar, kilit pas atar, uzaktan sutu var (yillar sonra ceza sahasi disindan gol atan oyuncumuz olur), duran toplari iyi kullanir, topla dribbling'i iyi, teknigi iyi bence bizim takima ilac gibi gelir!

Uzun yillardir TR'de, herhangi bir yabancilik yada ulkeye uyum surecide cekmez, Turkce'si de gayet iyidir kendisinin ve yasida gayet uygun. Keske olsa, Ersnt etkisi yaratir diye dusunuyorum.
ceza sahası dışından golü bırak şutu bile unut gitsin adamlar bize geldiğinde şut atmayı unutuyor

Etiketler: