2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1203272 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1614331472365879296
fesih konusunda anlaştı yarın görüşecek bugün görüşecek yeter da haydi çabuk bir işimizde sessiz sakin bitse ne var yani hep bir stres hep bir acaba korkusu yaşamak zorunda mıyız?

Çevrimdışı celiker1

Aboubacar ile forvet işini çözdükten sonra Antalyaspor’lu Fernandao’nun 1,5 milyon euro çıkış maddesini ödeyip orta saha işini Fernandao-Gedson ile minumum 2 sene çözerim.Önlerinede ikna edebiliyor ve bütçem yetiyorsa Hakim Ziyech yaparım.Eğer Hakim Ziyech olmazsa düşünmeden Sivasspor’dan ayrılan,asist-skor katkısı verebilecek,maliyeti 1 milyon dolaylarında olacak Dia Saba çekerim.Ayrıca Fernandao+Ziyech(Dia Saba) paketi yaptığımız anda ligin en tehditkar şut takımına dönüşmüş oluyoruz.Bir başka güzel tarafıda hem Ziyech,hem Saba Ghazzal yokluğunda sağ önüde yedekleyebilecek oyuncular
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2023, 12:54:15 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Akil Emre

Aboubacar ile forvet işini çözdükten sonra Antalyaspor’lu Fernandao’nun 1,5 milyon euro çıkış maddesini ödeyip orta saha işini Fernandao-Gedson ile minumum 2 sene çözerim.Önlerinede ikna edebiliyor ve bütçem yetiyorsa Hakim Ziyech yaparım.Eğer Hakim Ziyech olmazsa düşünmeden Sivasspor’dan ayrılan,asist-skor katkısı verebilecek,maliyeti 1 milyon dolaylarında olacak Dia Saba çekerim.Ayrıca Fernandao+Ziyech(Dia Saba) paketi yaptığımız anda ligin en tehditkar şut takımına dönüşmüş oluyoruz.Bir başka güzel tarafıda hem Ziyech,hem Saba Ghazzal yokluğunda sağ önüde yedekleyebilecek oyuncular
Antalyanın bize oyuncu vereceğini düşünmüyorum, sabayı bilmiyorum ana Ziyech ve abubakarın gelmesi bize çok büyük psikolojik üstünlük sağlar. En can sıkıntısı yerli sınırı cenk, tayyip, salih ve birazda tayfurla sezonu bitirmeye çalışıyoruz, son olarak sakar weligton yerine de topçu bakılması taraftarıyım.

Çevrimdışı celiker1

Antalyanın bize oyuncu vereceğini düşünmüyorum, sabayı bilmiyorum ana Ziyech ve abubakarın gelmesi bize çok büyük psikolojik üstünlük sağlar. En can sıkıntısı yerli sınırı cenk, tayyip, salih ve birazda tayfurla sezonu bitirmeye çalışıyoruz, son olarak sakar weligton yerine de topçu bakılması taraftarıyım.
Antalya’nın yapabileceği bir şey yok.Oyuncunun 1,5 milyon euroya serbest kalır maddesi var deniyor.Oyuncu ile anlaşırsan yatırır 1,5 milyon euroyu alırsın oyuncuyu.Dia Saba ise maliyeti çok fazla olmayacağından dolayı denenebilir.Eşinin Sivas şehrini sevmemesi ve oğlunun okul problemi nedeniyle Sivas’tan ayrıldı.Küçümsenecek bir oyuncu değil bence Dia Saba.Tabi ki gönül Ziyech olsun ister.Çok başka bir şey olur Fernandao-Gedson önünde Ziyech,yanlarında Ghazzal-Cenk ve en önlerinde Aboubacar😀
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2023, 13:21:47 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Hatta ben bonservisi elinde 1 milyon maaşla Dia Saba’yı her türlü alırım kadro genişliği açısından.Kenarda verim alamadığımız 2-3 milyon maliyetli Dele Alli,Redmond duracağına 1 milyon maliyetli Dia Saba dursun.Sivasspor’daki  performansı ile bu ligde her türlü verim alabileceğin oyuncu izlenimi verdi.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi COB

Hatta ben bonservisi elinde 1 milyon maaşla Dia Saba’yı her türlü alırım kadro genişliği açısından.Kenarda verim alamadığımız 2-3 milyon maliyetli Dele Alli,Redmond duracağına 1 milyon maliyetli Dia Saba dursun.Sivasspor’daki  performansı ile bu ligde her türlü verim alabileceğin oyuncu izlenimi verdi.

Dia Saba'dan önce ben Maxim'e teklif yapardım.

Çevrimdışı Talisca1903

Anadolu’dan topçu almayın olmuyor işte Aboubakar boupendza ziyech bir de Alman yada Fransız orta saha aldık mı tamamdır

Çevrimiçi murat

Bupendza andolu takımından sayılmıyor mu?hatay suriye toparğı mı oldu? :D

Çevrimiçi levitate

Anadolu’dan topçu almayın olmuyor işte Aboubakar boupendza ziyech bir de Alman yada Fransız orta saha aldık mı tamamdır
boupendza anadolu topçusu değil mi abi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Kursad_Duran

Fernandonun opsiyonu sezon sonuymuş diyordu başkanları.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ocak 2023, 17:44:46
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimiçi Samet Demir

Fernandonun opsiyonu sezon sonuymuş diyordu başkanları.
Keyifleri bilir. Bizim için risksiz bir tranafer olurdu gerçi.

Başta hiç istemiyordum ama form durumu iyi ise Ozanı alıp gelsinler.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş: Montero Rubio'nun HSV Fussball AG Kulübü'ne 2022-2023 futbol sezonu sonuna kadar, 2.500.000 Avro bedelinde satın alma opsiyonlu olarak geçici transferi konusunda Oyuncu ve Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Akil Emre

Beşiktaş: Montero Rubio'nun HSV Fussball AG Kulübü'ne 2022-2023 futbol sezonu sonuna kadar, 2.500.000 Avro bedelinde satın alma opsiyonlu olarak geçici transferi konusunda Oyuncu ve Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır.

Darısı welligton’a olur umarım

Çevrimiçi sEuL

Umarim bu sansi iyi degerlendirip kariyerine Almanya’da devam eder.

Çevrimiçi Samet Demir

Darısı welligton’a olur umarım
Bence Welliton bu sene yedeklerde kalmalı.

Çevrimiçi Samet Demir

26 yaşındaki Brezilyalı 10 numara Matheus Pereira, 3 aydır ödenmeyen maaşları nedeniyle Al-Hilal'den ayrılmaya çalışıyor. Matheus Pereira, Al-Hilal'de 3 maçtır kadroya alınmıyor. (Zach Lowy)

Çevrimdışı Nazım Ar

26 yaşındaki Brezilyalı 10 numara Matheus Pereira, 3 aydır ödenmeyen maaşları nedeniyle Al-Hilal'den ayrılmaya çalışıyor. Matheus Pereira, Al-Hilal'de 3 maçtır kadroya alınmıyor. (Zach Lowy)

Çok iyi olurdu.

Çevrimdışı Sinan23

Southampton küme düşerse ward prowse. İmkanı yok ama super oyuncu. Bu arada bu sene ghezzalin sakatlığı sadece hücumu etkilemedi. Duran toplarda çok zayıf kaldık. Halbuki ligin en uzunuyduk. Gs maçında oynasa 3 korner golümüz vardı. Nasil olurda bir oyuncu dışında.korner kullanacak oyuncu olmaz takımda.

Çevrimdışı Talisca1903

Aboubakar idmana çıkıyor maç kadrosuna giriyor bu fesih işi ne ayak anlamadım ben bizimle kafa mı buluyorlar bu işte bir terslik var benim içim hiç rahat değil

Çevrimiçi Samet Demir

Aboubakar idmana çıkıyor maç kadrosuna giriyor bu fesih işi ne ayak anlamadım ben bizimle kafa mı buluyorlar bu işte bir terslik var benim içim hiç rahat değil
Weghorst da çıktı idmana. Paran varsa 3-5 atarsın adama, adam direk gelir senin idmanına çıkar. Paran yoksa böyle beklersin malesef.

Çevrimdışı Talisca1903

Weghorst da çıktı idmana. Paran varsa 3-5 atarsın adama, adam direk gelir senin idmanına çıkar. Paran yoksa böyle beklersin malesef.

yalan olmasın da

Çevrimiçi Samet Demir

yalan olmasın da
Olabilir bundan daha doğal birşey yok.

Etiketler: