2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1207050 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1611026470486347779?s=20&t=JDkMLTvoR0nNUnNTsjt6vg

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sercan kardeşim yönetim kurulunun basın Sözcüsü o yüzden bu haberlerde yönetim kaynaklı hocanın konuşmasını beklerim ben başkasına da inanmam hocaya kimi sunmuşlar hoca kimi istemiş illa ki bu olsun mu demiş?

Çevrimiçi Samet Demir

sercan kardeşim yönetim kurulunun basın Sözcüsü o yüzden bu haberlerde yönetim kaynaklı hocanın konuşmasını beklerim ben başkasına da inanmam hocaya kimi sunmuşlar hoca kimi istemiş illa ki bu olsun mu demiş?

Hoca istediğini söylediği zamanda bir şekilde kıvırırsın. O potansiyel var abi sende. Pes ettim artık.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Club Brugge, Ersin Destanoğlu’nu transfer etmek istiyor.(VoetbalNieuws)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Hoca istediğini söylediği zamanda bir şekilde kıvırırsın. O potansiyel var abi sende. Pes ettim artık.

konuşsun bakalım ne diyecek transfer işlemi ne olacak medyanın  haberleri üzerinden yorum yapıyoruz kıvırma kelimesi hoş olmamış söylediğimizin arkasında dururuz korkma 50 kere yazdım ben Ozan İstemiyorum Zach bizi kesmez daha kreatif adam lazım diye sen anlamıyorsan ben ne yapayım
Sevabı günahı hocanın boynuna eğer alınırsa diye kaç sefer yazdım daha ne diyelim

Çevrimiçi Samet Demir

konuşsun bakalım ne diyecek transfer işlemi ne olacak medyanın  haberleri üzerinden yorum yapıyoruz kıvırma kelimesi hoş olmamış söylediğimizin arkasında dururuz korkma 50 kere yazdım ben Ozan İstemiyorum Zach bizi kesmez daha kreatif adam lazım diye sen anlamıyorsan ben ne yapayım
Sevabı günahı hocanın boynuna eğer alınırsa diye kaç sefer yazdım daha ne diyelim
Emirhan İlkhanın menejeri ile Ozanın menejeri aynı. Geçen yaz yaşananlardan sonra yönetim tekrar bu hefifle çalışır mı? Sorunun cevabı belliyken şimdi Ozan isteniyorsa bunu yönetim mi sunmuştur yoksa hoca mı talep etmiştir.

Ki Sercan Dikmenin bir sürü twiti var. Ozan konusunu hocaya bırakın sorumluluk onda diye. Bu herif boş konuşmaz. Murat Özen bile aynı şeyleri ima ediyor.

Sende hala hocayı koruma derdindesin. Babamızın oğlu değil. Şu inadından vazgeç.

Çevrimdışı Talisca1903

Emirhan İlkhanın menejeri ile Ozanın menejeri aynı. Geçen yaz yaşananlardan sonra yönetim tekrar bu hefifle çalışır mı? Sorunun cevabı belliyken şimdi Ozan isteniyorsa bunu yönetim mi sunmuştur yoksa hoca mı talep etmiştir.

Ki Sercan Dikmenin bir sürü twiti var. Ozan konusunu hocaya bırakın sorumluluk onda diye. Bu herif boş konuşmaz. Murat Özen bile aynı şeyleri ima ediyor.

Sende hala hocayı koruma derdindesin. Babamızın oğlu değil. Şu inadından vazgeç.

yazdığımı anlamıyorsun istemediğim adam Ozan başarılı olmazsa hocanın başına ekşiriz günahı sevabı ona ne diye koruyayım ısrarla istiyorsa iyi- kötü hesabını verecek

Çevrimiçi Samet Demir

yazdığımı anlamıyorsun istemediğim adam Ozan başarılı olmazsa hocanın başına ekşiriz günahı sevabı ona ne diye koruyayım ısrarla istiyorsa iyi- kötü hesabını verecek

Abi Şenol Güneşe toz kondurmuyorsun geldiğinden beri :) 

Şenol hoca bize şuan giderken son sene ne yaşattıysa kaldığı yerden devam ediyor. Şampiyon olduğumuz 2 sene ile alakası yok oynattığı futbolun. Takım her geçen maç geriye gidiyor. Oyuncu seçimleri fecaat. Yanlış kadro ile maça çıkıp 2. Yarı yaptığı değişiklikler ile kadroyu toparlamaya çalışıyor.

Geçen sene oynadığı maç başına gol yüzdesi çok yüksek olan Mulekayı kullanamıyor. Cenki kanatta oynatıp verimini düşürüyor.

Hazırlık maçlarında en çok göze batan her maç gol atan Redmondu kullanmıyor.

İnadı yüzünden kaç maç sol beksiz oynadık. Necip inadına girmiyorum bile. Gittiği son senede hep sitem ettik Necibi takıntı haline getirmesini.

VI zamanında herkes takımın savunmasının iyi olduğunu, kaleci değişikliği ile lig için gayet yeterli savunma hattımızın olacağını söyledik. Şenol hoca ileri hattı toparlarsa takımın beli bükülmez dedik. Gelir gelmez defansın ayarını bozdu. Tek olumlu hareketi şuan için kaleye Merti alması. Onun harici takımda hiç bir değişiklik yok.

Şu takıma çok iyi bir 8 numara ve iyi bir kanat alıp Welliton ya da Montero giderse yerine de adam alıp transferi kapatacaksın. 4-4-2 ile büyük takım oyunu oynayacaksın. Ozan, hasan ali gibi miladını doldurmuş adamlarla fantazi arıyoruz resmen.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ: "Takımımıza güç katacak 4-5 transfer yapmayı planlıyoruz. Şenol Güneş hocamız ne istiyorsa, hepsini yapacağız. Bunun için paramız da var, gücümüz de. Taraftarımız merak etmesin, bu konuda rahat olsunlar.”

Çevrimiçi Akil Emre

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ: "Takımımıza güç katacak 4-5 transfer yapmayı planlıyoruz. Şenol Güneş hocamız ne istiyorsa, hepsini yapacağız. Bunun için paramız da var, gücümüz de. Taraftarımız merak etmesin, bu konuda rahat olsunlar.”

Rahat olmadığımız konu ozan, hasan ali, caner vs ama hadi bakalım hayırlısı diyelim.

Çevrimdışı sozkul

Parayı nerden bulduk acaba?

Çevrimiçi Samet Demir

Parayı nerden bulduk acaba?
Abi bunlar Rosieri satacak galiba..

Çevrimiçi Samet Demir

ÖZEL | Beşiktaş, Braga’dan Vítor Tormena’ya resmi teklif yaptı

Hull City - Ozan için kiralama teklifimizi kabul etmemiş

Çevrimdışı levitate

weghorst-manu diyolar oha
bipbipbupbup

Çevrimiçi Akil Emre

weghorst-manu diyolar oha
Gitsin kendini kurtarsın, bu oyun ve oyuncu grubuyla zaten sezon zor geçecek. Şenol hoca için Valerindan sonra çok umutluydum oda beni şaşırttı. Mert , gedson, weghords ve cenk dışında baya dağınık oyuncu grubumuz var.

Çevrimiçi NioHH

Gitsin gitsin… Weghorst var elimizde marka oda gitsin…Rosier de satılsın… Hatta Ghezzal i de gönderim. sonra gelsin Burak’lar Paragöz Aboubakarlar… bide Ozan ve Caneri düşürdük mü işlem tamamdır.

Çevrimdışı Talisca1903

hem weghorst hem aboubakar yazıyorlar manchester utd a lan abouyu bari bize kiralayın vicdansızlar

Çevrimdışı Talisca1903

Hani transfer söylentilerine itibar etmiyorduk?

Hocanın istediği Rosier out Onut Bulut in. Bu hamle ile en az 4 level atlarız.

Sais giderse yerine başka stoper alırız bir 5 level öyle atlarız.

Birde Ozan tufan yapıp arayada Caner sıkıştırdık mı. Al sana milli takım kadrosu.

manches bakalım

Çevrimdışı Talisca1903

weghorst manu yazılıyor aboubkarıda alıyorlarmış diri bir B17 neden olmasın :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Nazım Ar

Sene sonuna kadar kiralık oyuncu nasıl gidecek ben anlamadım.

Abubakardan hiç haz etmiyorum ama Wegh6un erken feshinden para sağlayıp Abubakar + Talisca gibi bir şey olursa hiç olmazsa bu sene maçlar ilginç geçer.

Yok Ozan, Caner gibi adamlar gerçekten gelirse de sezonu kapatırım zaten. Kafam rahatlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Sene sonuna kadar kiralık oyuncu nasıl gidecek ben anlamadım.

Abubakardan hiç haz etmiyorum ama Wegh6un erken feshinden para sağlayıp Abubakar + Talisca gibi bir şey olursa hiç olmazsa bu sene maçlar ilginç geçer.

Yok Ozan, Caner gibi adamlar gerçekten gelirse de sezonu kapatırım zaten. Kafam rahatlar.

Talisca şuan itibariyle imkansız. Takımı seçimi yapmış bile. Aboubakarı serbest bıraktılar. Bu sene maaşını komple (bizde oynadığı 6aylık ile birkte) Man.United verirse bizimkiler direk yollar. Onun harici ekstra para vereceklerini zannetmiyorum. Transfermarkt verilerine göre - 200küsür milyon içerideler.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2023, 23:17:03
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Beşiktaş, Aboubakar'ı istiyor. (Fabrizio Romano)

Alalım su Abou'yu , giderken yapmadığını bırakmadı bize ama şampiyon yaparsa hepsini unutmaya hazırız.
Şampiyon primi üzerine bir sözleşme yapıp sahaya salmak lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Alen de yazmış. WV'un son maçı diye....

Çevrimdışı Nazım Ar

Alalım su Abou'yu , giderken yapmadığını bırakmadı bize ama şampiyon yaparsa hepsini unutmaya hazırız.

Şampiyon falan yapamaz tek başına bize ortasahadan skora katkı verecek oyuncu lazım. Bugün Gedsonun bitiremediği o çalımları şutu her maç yapacak ve golle süsleyecek biri gerekiyor. Ghezzal yarın gelir öbür gün yine sakatlanır takımda bariz yetenek eksikliği var. İstediği kadar asisti olsun bugün Donk Salihten daha faydalı oldu takımına.

Çevrimdışı Talisca1903

al seneyede kafan rahat olsun affettşk  barıştık bile hain main ama topçunun kralı adam

Etiketler: