2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1210763 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

al seneyede kafan rahat olsun affettşk  barıştık bile hain main ama topçunun kralı adam
Senle aynı fikirdeyim bu sefer abi. WV yerine Abu gelirse takıma güç katar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Sene sonuna kadar kiralık oyuncu nasıl gidecek ben anlamadım.

Abubakardan hiç haz etmiyorum ama Wegh6un erken feshinden para sağlayıp Abubakar + Talisca gibi bir şey olursa hiç olmazsa bu sene maçlar ilginç geçer.

Yok Ozan, Caner gibi adamlar gerçekten gelirse de sezonu kapatırım zaten. Kafam rahatlar.
tazminat niyetine para falan verecekler herhalde ya da sorloth'ta olduğu gibi satıştan pay olabilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2023, 23:26:57
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Şampiyon falan yapamaz tek başına bize ortasahadan skora katkı verecek oyuncu lazım. Bugün Gedsonun bitiremediği o çalımları şutu her maç yapacak ve golle süsleyecek biri gerekiyor. Ghezzal yarın gelir öbür gün yine sakatlanır takımda bariz yetenek eksikliği var. İstediği kadar asisti olsun bugün Donk Salihten daha faydalı oldu takımına.
Forvette etkili adam.
Ona göre transfer yaparlar artık.
Türkiye liginin bug'u Abou'l tarzı forvetler.
Boktan Valencia bile iş yapıyor varın siz düşünün.

Çevrimdışı Talisca1903

Senle aynı fikirdeyim bu sefer abi. WV yerine Abu gelirse takıma güç katar.

bunlar alamaz abouyu b17 getirirler

Çevrimdışı Talisca1903

saiss de gidiyormuş redmond ve delle alide gidebilir emrecan kiralık diyorlar elneny ve abouyu kesin almalıyız

Çevrimiçi Samet Demir

saiss de gidiyormuş redmond ve delle alide gidebilir emrecan kiralık diyorlar elneny ve abouyu kesin almalıyız
Elnenye gerek yok abi. Gedson var o tarzda. Oraya bence biraz sert bir adam lazım. 4-4-2  oynamak için. Benim gönlüm ciğersiz ayağı iyi bir zenciden yana.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Elnenye gerek yok abi. Gedson var o tarzda. Oraya bence biraz sert bir adam lazım. 4-4-2  oynamak için. Benim gönlüm ciğersiz ayağı iyi bir zenciden yana.

mendy

Çevrimdışı Talisca1903

abouyu fenenere felan kaptırırlarsa kahrımdan ölürüm

Çevrimdışı Nazım Ar

Forvette etkili adam.
Ona göre transfer yaparlar artık.
Türkiye liginin bug'u Abou'l tarzı forvetler.
Boktan Valencia bile iş yapıyor varın siz düşünün.

Etkisine lafım yok ama bizim takımım forvetten önce başka sorunları var. Yoksa Weghorst, Cenk, Muleka dan da gayet güzel katkı aldık, fener kadar penaltı attırsalar bize daha da alırdık.

Çevrimiçi Samet Demir

mendy
Hoca istemez boyu kısa. Zamanında kanteyide istememiş bu yüzden diye bir rivayet var.

Çevrimdışı Talisca1903

Hoca istemez boyu kısa. Zamanında kanteyide istememiş bu yüzden diye bir rivayet var.

alabilseler ister

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1611796664783601665?s=20&t=hxtNNStUBotpGBbb4p12Zw

Ben artık kesin gitti gözüyle bakıyorum

Çevrimdışı Talisca1903

Etkisine lafım yok ama bizim takımım forvetten önce başka sorunları var. Yoksa Weghorst, Cenk, Muleka dan da gayet güzel katkı aldık, fener kadar penaltı attırsalar bize daha da alırdık.
Aboubakar playmaker forvet çok değişik bir adam elimizdeki forvetlerden çok daha fazla yetenekleri var

Çevrimdışı Nazım Ar

abouyu fenenere felan kaptırırlarsa kahrımdan ölürüm

Ali Koç bütün tuşlara basıyor, Koçun olayı para, Abounun da dini imanı para, almak isterlerse alırlar tabii.

Ben Wegoya çok üzüldüm yıllar sonra tam bizlik, kendimize yakışır bir forvet transferi yapmıştık.

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1611796664783601665?s=20&t=hxtNNStUBotpGBbb4p12Zw

Ben artık kesin gitti gözüyle bakıyorum

gidene dur diyemeyiz oynamaz zaten zorla güzel veda edip 1-2 birşey koparmaya bakalım

Çevrimdışı Talisca1903

Ali Koç bütün tuşlara basıyor, Koçun olayı para, Abounun da dini imanı para, almak isterlerse alırlar tabii.

Ben Wegoya çok üzüldüm yıllar sonra tam bizlik, kendimize yakışır bir forvet transferi yapmıştık.
3 weghorsttan kaldı saiiside satıp verelim Abouya bonservisi yok seneye adam bulacağız diye 2 katı para harcarız istisnasız 4-5 sene forvet aramayız

Çevrimdışı Nazım Ar

3 weghorsttan kaldı saiiside satıp verelim Abouya bonservisi yok seneye adam bulacağız diye 2 katı para harcarız istisnasız 4-5 sene forvet aramayız

Abounun diz ne durumda, arabistanda ne yaptı top mu oynadı yattı mı bilmiyoruz. Yaşı zaten 30. Haydi hepsini geçtim geldi fenomen Ronaldo gibi oynadı diyelim,  sene sonunda gene ortadan kaybolup Çine gitse şaşırır mıyız?

Ha benim zaten bu sene şampiyon olma umudum yok, gelir coşarsa sevnizir, yatarsa da Muleka ile Cenk ile bir şekilde gol atarız da değil 4 sene rahatlamak,  1 sene bile bel bağlamam artık o adama.

Çevrimdışı Talisca1903

Abounun diz ne durumda, arabistanda ne yaptı top mu oynadı yattı mı bilmiyoruz. Yaşı zaten 30. Haydi hepsini geçtim geldi fenomen Ronaldo gibi oynadı diyelim,  sene sonunda gene ortadan kaybolup Çine gitse şaşırır mıyız?

Ha benim zaten bu sene şampiyon olma umudum yok, gelir coşarsa sevnizir, yatarsa da Muleka ile Cenk ile bir şekilde gol atarız da değil 4 sene rahatlamak,  1 sene bile bel bağlamam artık o adama.
hep sakat diyoruz sürekli oynuyor değişik bir adam

Çevrimdışı murat

seneye belki iş bilen bir yönetim olur başımızda.eskilere dönüp durmaya gerek yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Delle'yi boşverdik de; Saiss, Weghorst ve Redmond gittikten sonra kimseyi almaya gerek yok, gençleri koyup oynatsınlar sezon sonuna kadar.

Çevrimiçi sEuL

Delle'yi boşverdik de; Saiss, Weghorst ve Redmond gittikten sonra kimseyi almaya gerek yok, gençleri koyup oynatsınlar sezon sonuna kadar.
Katiliyorum, onceligimiz bastakilerden kurtulmak olmali.

ANC’den ve yonetiminden en kisa surede kurtulma dilegi ile.

Çevrimiçi Samet Ç

Weghorst giderse en fazla Burak gelir bunların Weghorst'tan sonra alabileceği en iyi santraforda Burak olur zaten neyse yönetim değişene kadar sabredeceğiz artık yapacak birşey yok.

Çevrimdışı murat baltacı

Weghorst iyi adam ama vazgeçilmez değil gomezle falan kiyasliyorduk öyle bir etki bıraksa ayrılığı çok koyardı ben yabancı olsun yerli olsun arkasından uzulecegimiz bir oyuncu göremiyorum takımda en iyimiz ghezal onunda sakatlık riski var sonra gedson gelir onunda katkısı tartışılır mücadele dripling var ama takıma şut asist anlamında faydası yok önce yönetimin gidip gelen yönetimin iyi bir yapılanmaya gitmesi lazım nkoudu atiba Josef Salih necip umut Ersin yollansin artık sıkıldım vasat oyunculardan ha oynadı ha oynayacak diye beklemekten formanın ağırlığını bilen kaliteli oyuncular alınsın her sene şampiyon olamayız elbette ama oyun olarak böyle her maçta sıkıntıyada düşmeyelim belli bir fiziki kapasite taktik teknik oyun görelim bir zahmet..
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi COB

Weghorst olayı canımı sıktı ama diyecek birşey yok. Man Utd'den teklif geliyorsa herkez gitmek ister, anlayışla karşılıyorum. Mesele biz bu durumda ne kazanıyoruz. Acaba Manu'dan kiralık yada bonservisli bir oyuncu mu gelecek, yada bonservisten pay mı alacağız? Eğer elimize hiçbirşey geçmezse, yönetime çok fena söverim.

Çevrimiçi Samet Demir

Weghorst olayı canımı sıktı ama diyecek birşey yok. Man Utd'den teklif geliyorsa herkez gitmek ister, anlayışla karşılıyorum. Mesele biz bu durumda ne kazanıyoruz. Acaba Manu'dan kiralık yada bonservisli bir oyuncu mu gelecek, yada bonservisten pay mı alacağız? Eğer elimize hiçbirşey geçmezse, yönetime çok fena söverim.
Ben pek para geleceğini zannetmiyorum. En fazla bu 6 ay zaman diliminde olan maaşını verirler. Transfermarkt verilerine göre Mah. Utd. Bilançosu - 227 mil. Euro. Bu nedenle onlarda Weghorstu kiralık isteyorlar. Para vermek isteseler bir dünya adam bulurlar kendilerine.

Etiketler: