2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1208523 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Elimizdeki assetleri 3-5 pazarlığında tek kuruş kazanamadan gönderdik yerlerine bir ton para harcadık
Şu anda imkanı varsa bonservisiyle Cengiz’i çekeceksin herkese para var Sivas yedek oyuncusuna bile net adamlara yok
Gs Fener gidemeyecek böyle bu ligi bırakamayız yeter artık baskette para yok futbolda para yok sonra gelen giden trafik bir dolu
NET ADAM ALIN
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2023, 23:04:47 Talisca1903 ]

Çevrimiçi tolga1903

Hocam ne ozan'ı ya. Gerçi bu adamın güvendiği oyunculara ses ettik zamanında başka oyuncular geldi daha kötüye gittik ama ne ozan'ı hocam gözünü seveyim kanat al stoper al ofansif orta saha al bunu ne yapacağız salih gibi 3 maç iyi 5 maç kötü zaten 6 aylık gelecek verir mi bu kendini oyuna ya bu hasan ali haberleri de doğru heralde vallaha takıma küstürürsünüz bari masuaku'ya ellemeyin.

Çevrimdışı Talisca1903

Ozan haberleri ayyuka çıktı sanırım alıyoruz kilo sve devamlılık sorunu var hoca istiyorsa olumlu yada olumsuz durumda ona yazar
Ben bu riske girmezdim bakalım neler olacak
Attığı twitleri gördüm gelmesin futbolcu mu yok
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2023, 01:26:37 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Sinan23

Hull un kaç tane maçını izledim. Ozanın ciğerleri sönük. Sorunu mental yada fiziki değil. Biyolojik. Sadece maçın başlarında uzaktan şutu var. Şota çok sabretti sonra kovuldu. Maçın 15.dakikasindan sonra geri dönemiyor. Gölge pres bile yapamıyor. Hatta rakip ceza sahasına giderse kaleci ile kalıyor.  Forvetleri bunun yerini doldurmak için geriye geliyor. Her mac 8 10 defa görebilirsiniz. 10 saniyede 10 metre ancak yürüyebiliyor. Birde 2 milyon falan diyorlar. Git kura ile 2. ligden herhangi bir adama ver 2 milyonu bir ihtimal geri dönüşü olabilir. Bunun dönüşü imkansız. Son 3 dakika belki oynar. Ozzy nin en kötü halinin daha kötüsü şuan.

Çevrimiçi Samet Ç

Takım transfer döneminden sonra iyice izlenmiyecek kıvama gelecek maalesef geçen isimlere bakıyorumda umarım bonservisli topçu alınmaz yoksa birde onları göndermeye çalışırız.
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2023, 01:37:50 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Demir

Elimizdeki assetleri 3-5 pazarlığında tek kuruş kazanamadan gönderdik yerlerine bir ton para harcadık
Şu anda imkanı varsa bonservisiyle Cengiz’i çekeceksin herkese para var Sivas yedek oyuncusuna bile net adamlara yok
Gs Fener gidemeyecek böyle bu ligi bırakamayız yeter artık baskette para yok futbolda para yok sonra gelen giden trafik bir dolu
NET ADAM ALIN

Taliscayı ne kadara alıp ne kadar maaş vereceğiz?

Konu her defasında yine aynı yere geliyor. Bir karar ver artık. Kadro mu kötü hoca mı? Çünkü sene başında kadroyu övmeye takımın başındaki hocayı da yermeye doyamıyordun. Şimdi ne değişti? Kadro aynı kadro. Oyun olarak daha kötü bir Beşiktaş var sahada.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

satın almak zorunda kalacağız çok güvenilecek bir adam değil dizler patlak bonservisini alsak yarın elimizde kalabilir o yüzden bonservis vermeden de bırakabilir klubü 25 maç şartı koymanın anlamı ne zorunlu opsiyon koymanın mantığı nedir

O çok güvenmediğin adam son 2 maçta sana 4 puan hediye etti. Hala Şenol Güneş ağzından konuşuyorsun. Beşiktaşda bu performansı veren 3 tane sol bek saysana bana. Sakatlık diyorsun dert ettiğin şeye bak. Doktordan rapor alınıyor bu gibi durumlarda. Risk analizini yaparsın. İşine gelirse alırsın gelmezse devre arası yollarsın bu kadar basit. Senin anlamadığın şey ilk devre tüm maçları oynasa bile opsiyon devreye girmiyor. Adamın sakatlığıda yokken Umutta ısrar etmenin anlamı ne? Yok opsiyon varmışda yok bilmem ne. Hocanın da çok umrundaydı opsiyon.

Böyle giderse dombili Ozanı da aldıracak takıma. Ne kadar vasat varsa topluyor. Seneye nasıl yollayacağız bakalım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Hull un kaç tane maçını izledim. Ozanın ciğerleri sönük. Sorunu mental yada fiziki değil. Biyolojik. Sadece maçın başlarında uzaktan şutu var. Şota çok sabretti sonra kovuldu. Maçın 15.dakikasindan sonra geri dönemiyor. Gölge pres bile yapamıyor. Hatta rakip ceza sahasına giderse kaleci ile kalıyor.  Forvetleri bunun yerini doldurmak için geriye geliyor. Her mac 8 10 defa görebilirsiniz. 10 saniyede 10 metre ancak yürüyebiliyor. Birde 2 milyon falan diyorlar. Git kura ile 2. ligden herhangi bir adama ver 2 milyonu bir ihtimal geri dönüşü olabilir. Bunun dönüşü imkansız. Son 3 dakika belki oynar. Ozzy nin en kötü halinin daha kötüsü şuan.
Salih ve Kerem varken gereksiz bir transfer. Oraya ayağı iyi fizikli bir adam alıp 4-4-2 ye dönmek lazım. Yerli sorunumuz da yokken Ozan inadı nedir anlamak güç.

Çevrimdışı underworld

Ozan mı?
Burası Beşiktaş Rehabilitasyon merkezi değildir.
Herkes aklını başına alsın

Çevrimdışı Talisca1903

Salih ve Kerem varken gereksiz bir transfer. Oraya ayağı iyi fizikli bir adam alıp 4-4-2 ye dönmek lazım. Yerli sorunumuz da yokken Ozan inadı nedir anlamak güç.

oxanı ben istemiyorum beğenmiyorum ama Salih ve Kerem de varken diye bir şey yok sayıca varlar aslında yoklar

Çevrimdışı sozkul

Emre Kocadağ açıkladı işte Masuakunun sözleşmesinde 25 maç opsiyonu varmış ne oldu şimdi oynamasıyla ilgili sorun sözleşmeden kaynaklı yüklenip duruyorsunuz hocaya gerçekler acı bir huyu var er geç çıkıyor ortaya

25 maç  oynarsa almaya mecburuz opsiyonu o.  Tersinden anlamışsın olayı.

Çevrimdışı Talisca1903

25 maç  oynarsa almaya mecburuz opsiyonu o.  Tersinden anlamışsın olayı.
yok abi onu diyorum bende mecburi almak zorunda kalmamak istemiş olabilirler belki bonservisini azaltmak için

Çevrimdışı Talisca1903

Vallahi Ozan Caner söylentileri beni çok rahatsız ediyor bizim yolumuz Cengiz Talisca Elneny gibi adamlar olmalı ama sanırım para yok muhabbetine hocayı Ozanı Caner’i tav ettiler toksa Talisca verdin de hocamı almadı

Bir de şu var ısrarla gelmesini istemiyorum Ozanın ama Fascnacht Kenny gibi vasat altı adamlar VI zamanında alınmaya çalışılırken yapılan güzellemeleri de unutmamak lazım ona böyle buna böyle olmaz
Zamanında bende dahil B17 Volkan istenirken yaptığımız yokuş yüzünden bir şampiyonluktan olduk bu transferler olursa günahı sevabı hocaya yazılır

Çevrimdışı Talisca1903

Ozan caner başka bir isim çıkmıyor nerede abi bunların geniş futbolcu portföyü

Çevrimdışı Akil Emre

Ozan caner başka bir isim çıkmıyor nerede abi bunların geniş futbolcu portföyü
Hasan ali ve zach da çıkıyor. Malesef yönetim gitmeden bütünlüğü sağlayamacağız, motivasyon ve heves olarak bizde bişey bırakmadılar.

Çevrimdışı Talisca1903

Hasan ali ve zach da çıkıyor. Malesef yönetim gitmeden bütünlüğü sağlayamacağız, motivasyon ve heves olarak bizde bişey bırakmadılar.
onu diyorum işte hep aynı isimler sene başında oyuncu havuzumuz çok geniş çok bilimsel çalıştık felan gelinen noktada ozan caner zajch hasan ali

Çevrimiçi Samet Demir

onu diyorum işte hep aynı isimler sene başında oyuncu havuzumuz çok geniş çok bilimsel çalıştık felan gelinen noktada ozan caner zajch hasan ali
Hah işte sene başı ve devre arası istekler neden değişti? Çünkü takımda bir değişiklik oldu çünkü. Sene başı EPL transferleri isteyen biri vardı şimdi TR ligindeki vasat adamları isteyen birisi var.

Çevrimdışı Talisca1903

Hah işte sene başı ve devre arası istekler neden değişti? Çünkü takımda bir değişiklik oldu çünkü. Sene başı EPL transferleri isteyen biri vardı şimdi TR ligindeki vasat adamları isteyen birisi var.

epl transferlerine bak championship den kim kopsa beğeneceksiniz olmadı işte bu mu havuz herkesin bildiği delle ali redmond scout bunlar mı
Artık ingiliz futbolcu görmek istemiyorum ferdinandla zirve yaptık az buçukta walsh başka hatırlamıyorum ben başarılı olanı
adam cengiz talisca istiyor vasat mı bunlar al işte adam talisca cengiz aldın da istemeyecek mi
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2023, 12:38:28 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

epl transferlerine bak championship den kim kopsa beğeneceksiniz olmadı işte bu mu havuz herkesin bildiği delle ali redmond scout bunlar mı
Artık ingiliz futbolcu görmek istemiyorum ferdinandla zirve yaptık az buçukta walsh başka hatırlamıyorum ben başarılı olanı
adam cengiz talisca istiyor vasat mı bunlar al işte adam talisca cengiz aldın da istemeyecek mi
Ne Taliscası abi ya. 1 tane haber yok onunla ilgili. Aksine Şenol Güneş gelmeden önce Dele Alliyi ne methiyeler düzmüştü bunları yazmazsın. Sol bek Hasan Ali Kaldırım. Ortaya göbekli Ozan Tufan. Kendisine ayrı göbeğine ayrı maaş verilecekmiş bu arada.

Redmond konusuna gelince hazırlık maçlarında takım en iyisiydi. Hocanın başka birldiği bir taktik olmadığı için 2 kanat ile sahaya çıkamıyor. Redmond'un faha önceden 1 tane maçını izlemediğin o kadar belli ki. Hocada izlememiş yoksa elindekinin değerini bilirdi.

Neden objektif olmuyorsun ki. Zor birşey değil. Hoca vasat oyuncular istiyor diyeceksin. Hoca vasatı seviyor diyeceksin.

İnşallah hocaya 1 tane bile transfer sormazlar ya da alınan adamlar kiralık olur. En azından Şenol Güneş gidince enkazlarını toplamak zorunda kalmayalım.

Çevrimdışı Talisca1903

Ne Taliscası abi ya. 1 tane haber yok onunla ilgili. Aksine Şenol Güneş gelmeden önce Dele Alliyi ne methiyeler düzmüştü bunları yazmazsın. Sol bek Hasan Ali Kaldırım. Ortaya göbekli Ozan Tufan. Kendisine ayrı göbeğine ayrı maaş verilecekmiş bu arada.

Redmond konusuna gelince hazırlık maçlarında takım en iyisiydi. Hocanın başka birldiği bir taktik olmadığı için 2 kanat ile sahaya çıkamıyor. Redmond'un faha önceden 1 tane maçını izlemediğin o kadar belli ki. Hocada izlememiş yoksa elindekinin değerini bilirdi.

Neden objektif olmuyorsun ki. Zor birşey değil. Hoca vasat oyuncular istiyor diyeceksin. Hoca vasatı seviyor diyeceksin.

İnşallah hocaya 1 tane bile transfer sormazlar ya da alınan adamlar kiralık olur. En azından Şenol Güneş gidince enkazlarını toplamak zorunda kalmayalım.

redmond iyi diyorsun daha iyi oynadığı tek maç yok vitaminsiz biraz çok şey yapacak gibi görünüp hiç bir şey yapamayanlardan
Niye talisca abou babel pepe lerle oynarken vasatmıydı ne verirsen onunla oynuyor işte tpsiç verirsen tosiçle pepe verirsen pepeyle

Çevrimiçi Samet Demir

redmond iyi diyorsun daha iyi oynadığı tek maç yok vitaminsiz biraz çok şey yapacak gibi görünüp hiç bir şey yapamayanlardan
Niye talisca abou babel pepe lerle oynarken vasatmıydı ne verirsen onunla oynuyor işte tpsiç verirsen tosiçle pepe verirsen pepeyle
O zaman eldekilerle oynasın. Sene başında super kadro var diyordunuz.

Çevrimdışı Talisca1903

O zaman eldekilerle oynasın. Sene başında super kadro var diyordunuz.

tamam samet senin dediğin gibi olsun :icool:

Çevrimiçi sEuL

Ligdeki diger sol beklerle karsilastirildiginda Masuaku'nun ligin en iyi sol beklerinden biri oldugu kanatindeyim. Masuaku yerine Caner/Hasan transferi gercekten dusunuluyorsa vay halimize.

Kendimi tekrarlamis olacagim ama bu takim ligin ilk 8-9 haftasi icerisinde ligin en iyi savunma yapan takimiydi. Maclari rakiplere pozisyon vermeden bitiriyor ama ofansta istedigimiz performansi gosteremiyorduk. Avrupa'da olmadigimiz bir denklemde, Saiss'in de kronik bir sakatligi yok ise stoper transferine ihtiyacimiz olmadigini dusunuyorum. Ha Montero ve Welinton'un talipleri varsa ve bu 2 oyuncuda gidiyorsa o zaman birsey diyemem.

Saiss ve Ghezzal'da takimla calismalara baslamis ve suan sakat oyuncumuz yok. Orta sahaya bir, bilemedin iki nokta transfer ile bu takimin halen sampiyonluk sansi olabilir.

Ama gidipte Ozan'in, Caner'in, Hasan Ali'nin, Burak'in pesinden kosulacaksada bu takimdan bir cacik olmaz. Ozan yada Caner transferi olursada bu takimin bir daha hicbir macini takip etmem - Senol ve Cebi gitmedigi surece.

Çevrimdışı Talisca1903

Transferlerde Başka isim çıkmıyor yönetim ve CK ye tek kelam eden yok tek suçlu hoca oldu ne güzel dünyanız var sizin yahu vurun abalıya burdan yürümek kolay tabi
Hocay sunsunlar daha iyilerini istemiyorum mu diyecek Ozan’da Cengiz’de aynı menajerin oyuncusu Cengiz’de gelsin o zaman becerebiliyorlarsa Elneny gelsin Ozan yerine yok mu diyecek

Çevrimiçi Samet Demir

Transferlerde Başka isim çıkmıyor yönetim ve CK ye tek kelam eden yok tek suçlu hoca oldu ne güzel dünyanız var sizin yahu vurun abalıya burdan yürümek kolay tabi
Hocay sunsunlar daha iyilerini istemiyorum mu diyecek Ozan’da Cengiz’de aynı menajerin oyuncusu Cengiz’de gelsin o zaman becerebiliyorlarsa Elneny gelsin Ozan yerine yok mu diyecek
https://twitter.com/sercan_dikme/status/1611026470486347779?s=20&t=JDkMLTvoR0nNUnNTsjt6vg

Etiketler: