2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1206669 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

hulk ADS haberleri dolaşıyordu bir aralar delle almayacak redmondda tatsız tuzzuz yemek gibi 2 sini göberip hulk çeksek süper olur

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/LacazetJK1903/status/1608129104733143043

pay and don't speak diyorum hadi hayırlısı

Bu işin yasal kısmını bilen birileri lazım nasıl satılacak bu kulüp neyi satacaklar. Anonim şirkette kulübün elindeki hisse yüzde 51. Adam sadece o payları satın alabilir gözüküyor çünkü dernek kısmı kamuya yararlı dernek bunlar alım satımı söz konusu mu emin değilim. Biz yönetim kurulu ve başkanını seçiyoruz demi anonim sirkete mı seciyoruz derneğe mı seçiyoruz onu bile bilmiyorum ben derneğe muhtemelen. Yani bu kulüplerin satışının mümkün olabilmesi için yüksek ihtimal mevzuat değişikliğine ihtiyaç var yalnızca a.ş'nin çogunluk payını alınca chelsea satın almış gibi olmuyor yani. Yine de bu işleri iyi bilen birinin açıklamasına ihtiyaç var ben de merak ediyorum bu kulüplere elbet birileri bir gün talip çıkacak nasıl satılabilir ilginç konu.

Çevrimdışı Talisca1903

weghorsta 10 veremeyeceğimize göre Hulk ve sözleşmesi biten Dzeko ikilisini çeksek süper olur

Çevrimiçi Samet Demir

weghorsta 10 veremeyeceğimize göre Hulk ve sözleşmesi biten Dzeko ikilisini çeksek süper olur
Orta sahaya da necip atiba yaptık mı. Arkana yaslan izle maçları.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Orta sahaya da necip atiba yaptık mı. Arkana yaslan izle maçları.

yok fascnacht kenny verelim sana olmadı Championshipten indirirz bir İngiliz daha mutlu olursun o zaman uzun uzun analiz yaparsınız half space falce back felan
nejip atibaya takıldın gidiyorsun kim oynadı nejip atibamı bugün takımın galip gelmiş ads gibi bir takıma gayet anlaşılır bir plan dahilinde gayet dengeli oyun ortaya koymuşsun takım gittikçe düzeliyor siz takıldığınız yerden çıkamadınız

Ayrıca sen HUlk dzekonun nesini beğenemedin ?
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2022, 01:52:38 Talisca1903 ]

Çevrimdışı levitate

Bu işin yasal kısmını bilen birileri lazım nasıl satılacak bu kulüp neyi satacaklar. Anonim şirkette kulübün elindeki hisse yüzde 51. Adam sadece o payları satın alabilir gözüküyor çünkü dernek kısmı kamuya yararlı dernek bunlar alım satımı söz konusu mu emin değilim. Biz yönetim kurulu ve başkanını seçiyoruz demi anonim sirkete mı seciyoruz derneğe mı seçiyoruz onu bile bilmiyorum ben derneğe muhtemelen. Yani bu kulüplerin satışının mümkün olabilmesi için yüksek ihtimal mevzuat değişikliğine ihtiyaç var yalnızca a.ş'nin çogunluk payını alınca chelsea satın almış gibi olmuyor yani. Yine de bu işleri iyi bilen birinin açıklamasına ihtiyaç var ben de merak ediyorum bu kulüplere elbet birileri bir gün talip çıkacak nasıl satılabilir ilginç konu.

işte önümüzdeki kongrede bazı tüzük maddeleri tartışılacakmış, ben pek bir şey anlamadım ama millet satışın önünü açabilir ya da yatırıma izin verebilir diyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

yok fascnacht kenny verelim sana olmadı Championshipten indirirz bir İngiliz daha mutlu olursun o zaman uzun uzun analiz yaparsınız half space falce back felan
nejip atibaya takıldın gidiyorsun kim oynadı nejip atibamı bugün takımın galip gelmiş ads gibi bir takıma gayet anlaşılır bir plan dahilinde gayet dengeli oyun ortaya koymuşsun takım gittikçe düzeliyor siz takıldığınız yerden çıkamadınız

Ayrıca sen HUlk dzekonun nesini beğenemedin ?

Gayet dengeli bir oyun dediğin bir açar mısın? Hoca bile söyledi ortalar dağlara taşlara gidiyor diye. Adamın yıllardır tek bildiği oyun orta kafa gol. Madem taraftar olarak orta kafa gol oyunu izlemek istiyorduk VI'i neden gönderdik.

Bu adamların Neyini beğeneyim artık. 3600 den faydalanamasa EYT den faydalanıyor adamlar. Bir emekli ikramiyeside biz mi verelim.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Gayet dengeli bir oyun dediğin bir açar mısın? Hoca bile söyledi ortalar dağlara taşlara gidiyor diye. Adamın yıllardır tek bildiği oyun orta kafa gol. Madem taraftar olarak orta kafa gol oyunu izlemek istiyorduk VI'i neden gönderdik.

Bu adamların Neyini beğeneyim artık. 3600 den faydalanamasa EYT den faydalanıyor adamlar. Bir emekli ikramiyeside biz mi verelim.

evet ya emekli adam İnter’de oynuyor bizde oynayamayacak gs emekli gomisle yürüyor işte yeter ki topu içeri soksun bizde Hulk Dzeko beğenmiyoruz

Çevrimiçi Samet Demir

evet ya emekli adam İnter’de oynuyor bizde oynayamayacak gs emekli gomisle yürüyor işte yeter ki topu içeri soksun bizde Hulk Dzeko beğenmiyoruz
2side önümüzdeki 6 ay içerisinde 37 yaşına girecek. Seneye bize gelse 38 yaşında olacak. 99 önceside sigorta girişi varsa :)

Çevrimdışı Talisca1903

2side önümüzdeki 6 ay içerisinde 37 yaşına girecek. Seneye bize gelse 38 yaşında olacak. 99 önceside sigorta girişi varsa :)

yoksa da askerlik borçlanır :icool:

Çevrimdışı Talisca1903

Delle ve redmond gönderip sağlam bir 10 alalım Talisca neredesin be oğlum çık gel artık
Salih monterodan felan da çıkıp vereceksin Taliscaya
Weghorst bonservisini almayı düşünüyoruz Taliscaya para yok bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Ronaldo’yuda aldı adamlar bir yoklamak lazım
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2022, 00:54:56 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ronaldo'nun transferi sonrası Abou'yu salmaya karar vermişler. Fenerden önce çökmek lazım ama yönetimin aklına bile gelmez.

Çevrimdışı Talisca1903

Eğer gelme ihtimali var da Aboıyu fenere kaptırırlarsa yazıklar olsun

Çevrimiçi sEuL

Eğer gelme ihtimali var da Aboıyu fenere kaptırırlarsa yazıklar olsun
Parayi veren dudugu calar, Abou para icin cocugunu bile satar.

Çevrimdışı Talisca1903

Parayi veren dudugu calar, Abou para icin cocugunu bile satar.
saçma sapan tiplere para vermektense Abouya vereceksin ha keza Talisca 3-5 adam almaktansa bunlara yoğunlaşacaksın

Çevrimiçi sEuL

saçma sapan tiplere para vermektense Abouya vereceksin ha keza Talisca 3-5 adam almaktansa bunlara yoğunlaşacaksın
Katiliyorum, sacma sapan tiplere verecegimize takim arkadaslarini satan, her zaman arkasinda duran taraftari satan, sakatlik yuzunden futbol hayati bitti denilen ve bir yil boyunca sahaya cikmayan oyuncuya sans veren klubunu satan oyuncuya paralari vermek en akillicasi.

Çevrimdışı Talisca1903

Katiliyorum, sacma sapan tiplere verecegimize takim arkadaslarini satan, her zaman arkasinda duran taraftari satan, sakatlik yuzunden futbol hayati bitti denilen ve bir yil boyunca sahaya cikmayan oyuncuya sans veren klubunu satan oyuncuya paralari vermek en akillicasi.
Bu romantizm bitirecek bizi ona vermediğimiz paranın kaç kat fazlasını ödedik bir fayda görmedik bu işleri halletmesi gereken yönetim

Unutma futbolcuyu sözleşme oynatır ona göre yapacaksın anlaşmanı açık kapı bırakmayacaksın
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2023, 01:27:02 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

B17 dede inatlaştık sonunda şampiyonluk gitti taraftar ne istiyorsa tam tersini yapacaksın romantizme gerek yok Bizim ligin gerçeklerine göre hareket edeceksin yarıştığın rakipler bu işlere hiç takılmıyor

Çevrimiçi Samet Demir

B17 dede inatlaştık sonunda şampiyonluk gitti taraftar ne istiyorsa tam tersini yapacaksın romantizme gerek yok Bizim ligin gerçeklerine göre hareket edeceksin yarıştığın rakipler bu işlere hiç takılmıyor
Taraftarı dinlediği için 2 maçta 4 puanı cebine koydu saygıdeğer hocan. Umut ile oynamaya devam etseydi düşünemiyorum bile olacakları... Bize söyleyeceğine hocana laf et. Kuru inadını bıraksın. 4-4-2 ye dönsün.

Çevrimdışı Talisca1903

Taraftarı dinlediği için 2 maçta 4 puanı cebine koydu saygıdeğer hocan. Umut ile oynamaya devam etseydi düşünemiyorum bile olacakları... Bize söyleyeceğine hocana laf et. Kuru inadını bıraksın. 4-4-2 ye dönsün.

sende buna inandın taraftara kalsa ne wlinton oynar ne cenk hoca bilir işini

Çevrimiçi Samet Demir

sende buna inandın taraftara kalsa ne wlinton oynar ne cenk hoca bilir işini
Sais gelince zaten Welliton yedeğe geçecek. Cenk de kanatta olmuyor hoca onuda görecek yakında. Ben birşey inanmıyorum gözlerim görüyor çok şükür. Zoraki olarak Umutu yedeğe çekmese 4 puan eksideydik şuan onu açıkla sen. Nedir bu inat.

Çevrimdışı Talisca1903

Sais gelince zaten Welliton yedeğe geçecek. Cenk de kanatta olmuyor hoca onuda görecek yakında. Ben birşey inanmıyorum gözlerim görüyor çok şükür. Zoraki olarak Umutu yedeğe çekmese 4 puan eksideydik şuan onu açıkla sen. Nedir bu inat.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiler
welinton kesilir mi hiç ya en yararlı defans Raşit dönünce Cenk tabi ki olmayacak sanki kanat var
Masuaku olayının yönetimsel olduğunu biliyorsun sözleşmesi sıkıntılı

Çevrimiçi Samet Demir

welinton kesilir mi hiç ya en yararlı defans Raşit dönünce Cenk tabi ki olmayacak sanki kanat var
Masuaku olayının yönetimsel olduğunu biliyorsun sözleşmesi sıkıntılı
Yav abi bırak Allah aşkına. Her yalana inanıyorsun. Yönetimselmiş. Yönetimsel olan Abubakar olayıydı. Hem oyuncu hemde yönetim nedeniyle şampiyonluğa koştuğumuz zaman adamı oynatamadık. Şimdi kimse hikaye uydurmasın. Ben yutmam. Hoca istemedi Masuakuyu oynatmak. Zora gelince oynatmak zorunda kaldı.

Welliton Saia varken kulübeye gider. 2+2=4

Çevrimdışı Talisca1903

Yav abi bırak Allah aşkına. Her yalana inanıyorsun. Yönetimselmiş. Yönetimsel olan Abubakar olayıydı. Hem oyuncu hemde yönetim nedeniyle şampiyonluğa koştuğumuz zaman adamı oynatamadık. Şimdi kimse hikaye uydurmasın. Ben yutmam. Hoca istemedi Masuakuyu oynatmak. Zora gelince oynatmak zorunda kaldı.

Welliton Saia varken kulübeye gider. 2+2=4

zorunlu satınalma opsiyonu var

Çevrimiçi COB

Aboubakar birdaha bu kulübün kapısının önünden bile geçmesin. Bazı şeyler çok çabuk unutuluyor. Takımı sabote ettiğinde şampiyonluktan oluyorduk az kalsın.

Etiketler: