2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1208693 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

https://twitter.com/DeportesReports/status/1567248526660276224
Fenerli müptezel verirmi bize şu yabancı sınırı yüzünden Türk piyasası alt üst oldu. Serbest kalsın bakalım kimlere verecekler o paraları

Çevrimdışı caner.eryigit

Shaktar 10 numarası değişik bir arkadaş takibe alalım

Çevrimdışı Gökhan Kurt

https://twitter.com/DeportesReports/status/1567248526660276224

Belliydi bize vermeyeceği. Bu anadolu takımlarına yağmurlu havada su vermiceksin . Hata yaptıgımız nokta bu.
Yok kardeş klüp yok aramız iyi felan hepsi hikaye.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı murat baltacı

Tayyip Talha işi yatmaz İnşallah radmond Tayfur Talha son üç hamle transfer sezonuna yakışan hamleler bir kale muamma olacak oda nazarlık olsun diyelim İnşallah Emre kendini gösterir gelişim sağlar o konudada kafamız rahatlar
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Mehmet57

Sirf Redmond ve Tayfur bile elimizi cok guclendirdi.

Redmond bu ligin bug’i olan kanat oyuncularindan. Ilk donem Babel performansi verecektir, hatta Basaksehir macinda gol atarsa sasirmam.

Tayfur gercekten cok istedigim bir transferdi. Akilli oynayan, bir cok bolgede yedekleyebilecek, yeteneklere sahip oyuncu. Umut Meras girecegine Tayfur girecek, en azindan ayni formayi giyen kisiye pas atabilir. Umut bunu bile yapmaktan aciz.

Ads’lu cocuga isinmadim. Izledigim her macta begenmedim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Redmond ismi ilk çıktığında keşke Djenepo'yu alsaydık demiştim. Bu arada Redmond' da çok iyi ama Djenepo bir başka.
Şimdi Serdar Sarıdağ açıkladı; ilk hedefimizi Djenepo imiş ama takımı kesinlikle bırakmayız deyip Redmond'u önermişler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı Egos

Çevrimdışı Doğukan E.

"millet" tayyip'i göndermeye çalışıyor, biz almaya çalışıyoruz.
tayyipin top çalma istatistiklerini bi incelemek lazım :D

Çevrimiçi levitate

sıkıntı olmasın diye talha adını kullanırız
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

"Millet" kurtulacaksa biz almaya razıyız :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

hayat bu işde 😂

Çevrimdışı aunt minnie

Redmond baya iyi oyuncu ya.En az Weghorst kadar bu adamın burda ne işi var transferi.Yalnız yine kiralık JK olduk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Redmond baya iyi oyuncu ya.En az Weghorst kadar bu adamın burda ne işi var transferi.Yalnız yine kiralık JK olduk
Kiralıktan ekmek yemek lazım. Satın alıp tuttu, tutmadı riskine girmekten iyidir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Samsundan yunus Emre Adana'dan Tayyip Talha alinabilecek iki stoper vardı zaten adanada Samed var bide ama hataya çok musayit o Tayyip işimizi görür daha fazlasida olabilir en azından orjin stoper neciple bu iş gitmez yerini kaybediyor adamını kaçırıyor kafa vurduruyor golü yedikten sonra verdiğin mücadelenin bir anlamı kalmıyor
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mellfred

vatan sağolsun

Çevrimdışı murat baltacı

Bu Tayyip Talha konusunda analiz yapanlar pek parlak konuşmuyor yine dönüp dolaşıp Kaan Ayhan alacağız gibi kumaş özellik olarak işimizi görecek oyuncu o sanırım
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Karabay

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Çevrimdışı murat

o kadar iyi diyorsun heyecanlandım bak şimdi zaten kel ve çirkin olması da bir artı :)
seda sayana koca mı arıyoruz:)

Çevrimdışı Nartallo

Tüm futbol hayatı İngiltere'de geçmiş İngiliz bir topçunun hemen gelip başarılı olabileceğini sanmıyorum, umarım yanılırım.

Hücumda alternatif ve derinlik olması açısından transfer gerekiyordu, o bakımdan doğru yapıldı...

Çevrimdışı Nazım Ar

Tüm futbol hayatı İngiltere'de geçmiş İngiliz bir topçunun hemen gelip başarılı olabileceğini sanmıyorum, umarım yanılırım.

Hücumda alternatif ve derinlik olması açısından transfer gerekiyordu, o bakımdan doğru yapıldı...

Tüm hayatını Tsl de geçirmiş oyuncunun bile gelip Beşiktaş'ta başarılı olması garanti değil tabii. Neyse ki futbol evrensel ve burada daha kolay. Mesela Dele Alli nin attığı golde pozisyon alışı ve vuruşu klasik Dele Alli hareketi, adamın en büyük özelliği o boşlukları sezip sızmak ve son vuruşu iyi yapmaktı. Ama Epl de bunları uzun zamandır yapamıyordu. Burada savunmalar çok daha kötü, o yüzden uçup kaçmadan, kendini yormadan bile skor yapacağını düşünüyorum.

İşte tek kötü yanı burada sana faul yapıldığında kartı sen görebilirsin, tribünden atlayan kekonun tekmesini yiyebilirsin, ingiliz topçunun bunlara alışması lazım :)

Etiketler: