2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1209865 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

En cok VI icin seviniyorum. Bu sene ile baslayan uzun sureli bir basarinin adimini atmis oluruz insallah. Yonetime de o kadar giydirdik ama son durakta isi cozmus olacaklar. Bundan sonrasi voltrani olusturup gelene gecen sokusturmak olmali. Saha disinda da takimi yanliz birakmamaliyiz. 4 hafta sadece fragman izledik, lig daha yeni basliyor...

Çevrimdışı Doğukan E.

Josefe vericekleri herhangi cezadan çok korkuyorum sevk edildiği madde 5/10 maç arası diyenler var herşey orta saha yokluğundan kül olup gitmesin

Çevrimdışı Doğukan E.

En cok VI icin seviniyorum. Bu sene ile baslayan uzun sureli bir basarinin adimini atmis oluruz insallah. Yonetime de o kadar giydirdik ama son durakta isi cozmus olacaklar. Bundan sonrasi voltrani olusturup gelene gecen sokusturmak olmali. Saha disinda da takimi yanliz birakmamaliyiz. 4 hafta sadece fragman izledik, lig daha yeni basliyor...
Süperligte en son yabancı hoca olarak zico şampiyon yapmış fenerde. Vİ bunu başarırsa bizde arkasında durursak kendisinin Premier lig oyuncu portföyünden bu transfer sezonu gibi faydalanabilirsek sürdürülebilir başarı gelebilir gibi duruyor.

Çevrimdışı Nazım Ar

Josefe vericekleri herhangi cezadan çok korkuyorum sevk edildiği madde 5/10 maç arası diyenler var herşey orta saha yokluğundan kül olup gitmesin

Öyle bir şey yaparlarsa taraftarın sahaya girip rakibin en önemli topçularının belini kırmasına, bıçaklamasına izin var kendini savunmak yasak mesajını vermiş olurlar. Türkiyede hiç bir futbolcu emniyette değil demek ki.

Çevrimdışı BlackEagle16

Akiyor masallah, Redmond ile Tayfur gelmis - hayirli olsun Besiktas'imiza!

Adana'dan Tayyip - Samet isimleri hep geciyor bizimle ama ben bu arkadaslari ne zaman izlesem boyle defans degil topcu olmaz diyorum. Transferi Redmond ile Tayfur ile bitirirsek ben okeyim  :tabe:
10/10 katılıyorum
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı celiker1

Redmond'un ne olur makul bir satın alma,opsiyon vs. bir şeyi olsun.Şampiyon olduğumuz sene son gün Ghazzal gelmesi gibi bir mevzu bu çocuk!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

Redmond'un ne olur makul bir satın alma,opsiyon vs. bir şeyi olsun.Şampiyon olduğumuz sene son gün Ghazzal gelmesi gibi bir mevzu bu çocuk!
1 yıllık sözleşmesi olacakmış diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

o kadar iyi diyorsun heyecanlandım bak şimdi zaten kel ve çirkin olması da bir artı :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı tuncaboylu

1 yıllık sözleşmesi olacakmış diyorlar
Orada garip şeyler dönüyor.

Futbolcunun sözleşmesi seneye bitiyor zaten, nasıl kiralıyoruz anlamadım.

Çevrimdışı TURKahvesi

Akıyor akıyorrrrrrrrrr  :ishock:

Çevrimdışı levitate

Orada garip şeyler dönüyor.

Futbolcunun sözleşmesi seneye bitiyor zaten, nasıl kiralıyoruz anlamadım.
kiralama yokmuş, southampton bizim için sözleşmeyi feshediyor, biz de 1 yıllık anlaşıyormuşuz

göztepe ile southampton aynı şirkete aitmiş onlar da iki tane kiralık genç istemişler bunun karşılığında
bipbipbupbup

Çevrimdışı KadirA

Kaleci: Ersin Destanoglu, Emre Bilgin, Mert Günok
Stoper: Romain Saiss, Emrecan Uzunhan, Tayyip Sanuc, Necip Uysal
Sag bek: Valentin Rosier, Tayfur Bingöl
Sol bek: Arthur Masuaku, Oguzhan Akgün
Orta saha: Josef de Souza, Berkay Vardar, Salih Ucan, Gedson Fernandes, Dele Alli, Atiba Hutchinson, Atakan Kesgin
Forvet: Wout Weghorst, Jackson Muleka, Cenk Tosun, Rachid Ghezzal, Nathan Redmond, N'Koudou

24 kisilik kadro.

Umut Meras, Montero, Boyd, Welinton gitmeli. Belki Welinton kalabilir.

Keske 1-2 genc daha serpiştirseydik. Kalite çok tavan oldu.

Çevrimiçi Samet Demir

Adam 1 sene bizde oynayıp son sözleşme için bir takıma yağlayacak kendisini.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı Nazım Ar

Tayfur Bingöl geçen sene yarısını sağ sol bek oynadığı, kalanında da ortasaha ve kanatlarda sürekli mevkii değiştirdiği ligi 35 maç 3 gol 10 asistle bitirmiş. Norveçten falan gelse millet tapınırdı bu perfprmansa, küçümsenecek bir ekleme değil, milli takım şişirmesi hiç değil gayet iyi yerli oyuncu. Bonusu da hardcore Beşiktaşlı olması.

Çevrimdışı DieForYou1903

İnternete 2-3 saat bakamadık neler olmuş neler :)

Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı celiker1

Redmond'ı ben Fene(v)bahçe'den Hull City'ye giden Yunan oyuncu Pelkas'ın Türkiye'deki ilk senesinin 1-2 tık iyi hali oyuncu olarak tarif ediyorum.Hücum hattının her bölgesinde oynayıp en etkili olduğu yer sol ön.Çizgi oyuncusundan ziyade içeri kateden oyuncu olarak tarif edebiliriz.Senelerce savunan takım+üst düzey ligden sonra burada sürekli hücum yapan+zayıf ligde seyretmek için heyecanla bekliyorum.Transferi bitmek üzere olan Talha beklentilerin üzerinde performans sergilerse puzzle tamamlanmış olacak!Sezon başında "Bu sene  Dolmabahçe'de 2-3 tane 5-6-7 gollü skorlar bekliyorum" yazıma el yükselteceğim galiba!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sassuolo , Kaan'ı daha vermemiş renklilere .  Son anda 6 demiş yine.
Tayyipten vazgeçip almayız ins .

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Etiketler: