2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1207742 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

Türkiye liginden kimseyi vermezler bize sarılar bedavaya alır ama bize vermezler

Çevrimiçi Necmi

Premier ligten 9 oyuncu var kadromuz da hey maşallah...

Hemde premier ligden emekli değil sigortaları devam eden oyuncular 😀

Çevrimdışı Doğukan E.

Nedir tayyip yorumlarınız :D

Çevrimdışı caner.eryigit

Hemde premier ligden emekli değil sigortaları devam eden oyuncular
Harbiden abi eyt li de yok.
Valla uzun zamandır böyle bir an önce maçımız gelse de izlesek diye beklemiyordum takım çok heyecanlandırıyor.
Şu sağ stoper işini de çözsek kaymak olacak. Necip hakkını doldurdu bu hafta birşeyler yapabilir tırsıyorum 

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Doğukan E.

içeri girmek istemiyorum...
Çokta yorum yapmaya gerek yok Adanademirspor başkanı vermem demiş, çok zor diye açıklama yapmış.
Neyse sövemiceğimiz topçuyu bizim forum istemezdi zaten :D

Çevrimdışı KadirA

Bir daha satip degerlendiremeyecegim artik kariyerinin sonuna yaklasmis Kaan veya Koray'a 3-5 milyon bonservis 2 milyon maas vereceğime, Talha gibi genc bir kardeşimize 3-5 milyon bonservis 700 800 bin maas verip alırım. Geri donusu olması daha muhtemel. Kaan da Koray da direk stoper sorununu çözecek isimler degil zaten, biz Necipten aliskiniz, yapacaksa hata genc Talha yapsın.

Çevrimiçi Samet Demir

Çokta yorum yapmaya gerek yok Adanademirspor başkanı vermem demiş, çok zor diye açıklama yapmış.
Neyse sövemiceğimiz topçuyu bizim forum istemezdi zaten :D
Allah razı olsun Adana başkanından. 10 milyonluk balotelliyi 2.5a sattılar. Sözde renkliler istese kolaylık sağlardı. Konu biz olunca...

Yinede kral haraket. Bize kıyak yapmış farkında değil.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Bir daha satip degerlendiremeyecegim artik kariyerinin sonuna yaklasmis Kaan veya Koray'a 3-5 milyon bonservis 2 milyon maas vereceğime, Talha gibi genc bir kardeşimize 3-5 milyon bonservis 700 800 bin maas verip alırım. Geri donusu olması daha muhtemel. Kaan da Koray da direk stoper sorununu çözecek isimler degil zaten, biz Necipten aliskiniz, yapacaksa hata genc Talha yapsın.
Bence yapacaksa hatayı Emrecan yapsın paramızda cebimizde kalsın.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı KadirA

Bence yapacaksa hatayı Emrecan yapsın paramızda cebimizde kalsın.

Emrecan Saissin direk yedeği. Sag stoper oynayamaz. O tecrübesi yok. Yavas yavaş o da kadroya girecektir.

Tayyip Talha icin 1.5 milyon euro bonservis deniliyor. Hiç uzatmaya gerek yok. Hem Necipten kat kat iyi, hem de gelişime açık.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

ÖZEL | Adana Demirspor, Tayyip Talha Sanuç'un transferi için Belçika Ligi takımı Oostende'yle prensip anlaşmasına vardı.

• Tayyip Talha aksilik olmazsa Belçika yolcusu. @ajansspor

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Murat Sancak: "Beşiktaş'ı severim, yönetimle iyi ilişkilerimiz de var. Doğrudur, konuştuk. Ama Tayyip Talha için bizim beklentilerimiz çok yüksek. Bu transferin olması çok zor. Büyük ihtimalle yurtdışı olur." (Fatih Doğan)

Çevrimdışı Nazım Ar

Talha'yı geçen seneden beri beğeniyorum, bize de istersim ama kulübüyle muhatap olmaya değmez. Yarım öbürgün dışarıya transfer olursa veya bonservisini alırsa değerlendiririz.

Çevrimdışı KadirA

ÖZEL | Adana Demirspor, Tayyip Talha Sanuç'un transferi için Belçika Ligi takımı Oostende'yle prensip anlaşmasına vardı.

• Tayyip Talha aksilik olmazsa Belçika yolcusu. @ajansspor

Salim Manavin haberi. Parayla ADS başkanı yaptırmistir bu haberi :)

3 saat sonra Belcikanin transfer tahtası kapanıyor. Bakalım bekleyelim.

Çevrimdışı KadirA

Murat Özen bize gelir diyor. Hadi insallah. Çok rahatlarız.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Kaan Ayhan geleceğine Tayyip Talha gelsin.

Çevrimdışı Doğukan E.

Murat özen tayyipin Belçika işi yetişmedi diyor bugün son gün belçikada transfer kapanıyor 12 ye kadar olmazsa bizde sanırım tayyip

Çevrimdışı Doğukan E.

Yalnız transfer kapanışı tayyip tayfur redmond tam nokta yerlere güzel takviyeler olmuş olucak

Çevrimdışı Nazım Ar

Redmond, Tayfur, Talha biterse kupamızı versinler uzatmasınlar.

Çevrimiçi sEuL

Akiyor masallah, Redmond ile Tayfur gelmis - hayirli olsun Besiktas'imiza!

Adana'dan Tayyip - Samet isimleri hep geciyor bizimle ama ben bu arkadaslari ne zaman izlesem boyle defans degil topcu olmaz diyorum. Transferi Redmond ile Tayfur ile bitirirsek ben okeyim  :tabe:

Etiketler: