2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1203268 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Allah rızası için transfer yapın, eksikleri tamamlayın. Rakipler bu kadar kötü iken, başımızda futbolu bilen bir adam varken bu fırsatı kaçırmayalım !!!

Çevrimiçi mayguntr

Hic konusulmuyo ama bence Cenk'in yerine de genc bir Turk yedek forvet almaliyiz. Golculugunun cok iyi olmasina gerek yok, top tutmasini bilsin, press yapsin yeter. 70-80'den sonra Wegorst'un yerine konulabilecek biri olsa yeter.

Çevrimiçi sEuL

Hic konusulmuyo ama bence Cenk'in yerine de genc bir Turk yedek forvet almaliyiz. Golculugunun cok iyi olmasina gerek yok, top tutmasini bilsin, press yapsin yeter. 70-80'den sonra Wegorst'un yerine konulabilecek biri olsa yeter.
Suan bir sol kanat transferi daha yapilacak gibi gorunuyor. Bu durumda solda N’Koudu/Transfer ve sagda Ghezzal olur buyuk ihtimalle. Wout’un yerinede oyuna sonradan giren Muleka olacaktir. Onun icin oraya transfer ihtiyacimiz oldugunu dusunmuyorum. Cenk’i 3. alternatif olarak goruyorum ve illa bir genc oynatilacaksa alttan Semih’in yavas yavas rotasyona girmesi (kupa maclarinda son 20-30 dakika) gerek.

Çevrimdışı Nazım Ar

Semih var, Emirhan var ilerilere Cenk yerine girebilirdi en azından Emirhan. Topu alıp gidecek faul alabilecek tek oyuncu idi sürekli Kenan ile Cenki soktu hoca. Hatta Kerem de driplingli futbolcu ama hoca düşünmedi geçen maçki düşük performansından sonra.

Çevrimdışı goktasoktay

Mevcut kadro sakatlık olmadığı sürece lig için yeterli. He illa transferse bi dediğiniz gibi efektif kanat oyuncusu birde takas ile Tayfur BİNGÖL işimizi çöZer
Hani Tayfur işi bitti, aldık diyorlardı? Takas işini mi çözemediler acep?

Çevrimiçi mayguntr

Suan bir sol kanat transferi daha yapilacak gibi gorunuyor. Bu durumda solda N’Koudu/Transfer ve sagda Ghezzal olur buyuk ihtimalle. Wout’un yerinede oyuna sonradan giren Muleka olacaktir. Onun icin oraya transfer ihtiyacimiz oldugunu dusunmuyorum. Cenk’i 3. alternatif olarak goruyorum ve illa bir genc oynatilacaksa alttan Semih’in yavas yavas rotasyona girmesi (kupa maclarinda son 20-30 dakika) gerek.
Muleka gol opsiyonu  olarak yedegi olur Wegorstun ama oyun baglantisi cok iyi degil, topu alip fizigiyle sakladi dun ama cok fazla efor harcadi. Cok ayni profil oyuncusu degiller. Cenk normalde o isi yapardi eskiden ama su an kendini takimdan ustun goruyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Muleka gol opsiyonu  olarak yedegi olur Wegorstun ama oyun baglantisi cok iyi degil, topu alip fizigiyle sakladi dun ama cok fazla efor harcadi. Cok ayni profil oyuncusu degiller. Cenk normalde o isi yapardi eskiden ama su an kendini takimdan ustun goruyor.
Güven'i gönderip Cenk'i alarak ne halt ettiler, gerçekten düşünüyorum ama bulamıyorum.

Çevrimdışı DieForYou1903

Güven'i gönderip Cenk'i alarak ne halt ettiler, gerçekten düşünüyorum ama bulamıyorum.

Seri B de bile forma şansı bulamayan adam Güven Yalçın.

https://www.transfermarkt.com.tr/guven-yalcin/profil/spieler/341019
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi sEuL

Cenk’i savunma adina degil ama Guven’dende bi cacik olmaz. Imzalamadi bizle ve suan Italya 2. liginde yedek klubesi isitiyor kendisi. 5 mac 90 dakika forma sansi bulmus 0 gol 0 asist. Bize gelen oyuncular birsey ispatlamadan kendilerini dev aynasinda gormeye basliyor. Eminim Larin’de Guven’de suan bin pismandir ama iyi oluyor boylelerine

Çevrimdışı tuncaboylu

Cenk’i savunma adina degil ama Guven’dende bi cacik olmaz. Imzalamadi bizle ve suan Italya 2. liginde yedek klubesi isitiyor kendisi. 5 mac 90 dakika forma sansi bulmus 0 gol 0 asist. Bize gelen oyuncular birsey ispatlamadan kendilerini dev aynasinda gormeye basliyor. Eminim Larin’de Guven’de suan bin pismandir ama iyi oluyor boylelerine

5 maçta 90 dakika diyip küçümseme, Cenk geçen sezon 11 dakika oynamış. Güven 200 dakika daha oynarsa, Cenk'in son 2 sezonda oynadığı süreye ulaşmak üzere anlamına geliyor.

En azından, Cenk'in aksine kendini göstermek için bir şeyler yapardı.

Kendisini dev aynasında görme konusuna gelirsek, Cenk hepsini solda sıfır bırakır gibi duruyor. Sanki Premier League'de gol krallığı yarışı yapmış da gelmiş gibi havalar.

Çevrimdışı XiaoHan

5 maçta 90 dakika diyip küçümseme, Cenk geçen sezon 11 dakika oynamış. Güven 200 dakika daha oynarsa, Cenk'in son 2 sezonda oynadığı süreye ulaşmak üzere anlamına geliyor.

Kendisini dev aynasında görme konusuna gelirsek, Cenk hepsini solda sıfır bırakır gibi duruyor. Sanki Premier League'de gol krallığı yarışı yapmış da gelmiş gibi havalar.

Cenkin havalar yeni değilki ingiltereye transfer olmadan başladı maalesef kendisinden pek umudum yok giderken kazandırdıklarını peyderpey geri alacak
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi sEuL

Dedigim gibi Cenk’i savunma anlaminda yazmadim. Guven’e 6M - 8M civarinda teklif ettigimiz ama 15M civari istedigi konusuluyordu. Guven o paralari etmez. Cenk’in tavir ve performansindan bende memnun degilim ama ozellikle Turk oyuncular icerisinde takimda kendini dev aynasinda gorebilecek tek isim Cenk’tir zaten. Ust uste 3 sene yedekten gelip 20 gole yakin katki vermis ve Besiktas tarihinin en pahali transferini yapmis bir oyuncunu sonucta, o anlamda Guven Cenk’in tirnagi olamaz.

Çevrimdışı KadirA

😂😂😂

Çevrimdışı Talisca1903

Dev aynasında felan gördüğü yok ama form tutamamış belli oldu Cenk her zaman işe yarar sıkışan maçlarda her zaman bir opsiyon cea sahası içersinde
Weghorst ve Mulekanın mükemmel performansı sayesinde şimdilik Cenke ihtiyaç duyulmadı ama lig uzun.En önemli şey Weghortu idareli kullanmak gerisi kolay

Çevrimdışı savaş altay

Cenk konusu kapansın, unutulsun diye yazmıyordum fakat madem konusu açıldı öyle ise burdaki sorumlu; ismael'e cenk'i tanıtamayanlardır(!)

Yok tanıtıldı da ismael bu saçmalığa bulaştı ise sorumlu o'dur. Madem alkışlatacaksın fw'i, al gençlerden birisini pres yap maçı bitir de. Şuradaki yorumları gördümde (!) neyseki kamuoyunun geneli cenk'e ses etmeyip haklılık payı verdi. Cenk sizin hayal dünyanızda olduğu gibi kendini takımdan üstün görmüyordur ama cenk tosun isminin de takımda bir ağırlığı vardır. Kendini yüksek görme ile oyuncunun ağırlığını karıştırmanızdan kaynaklı bir bocalama yaşıyorsunuz.

Ne demişler önce(!) etki sonra tepki..

Çevrimdışı Mehmet57

Umarim Tayfur Bingol transferi sonuclanir. Masuaku’nun yedegi Umut olamaz. Ne ofansta, ne defansta tek bir olumlu hareketi yok. Kisa boylu, sol ayakli, daha az yakisikli bir Kenan Karaman.

Çevrimdışı kaan1903

Yorumlara göre çok fena bir oyuncu geliyor. Hayırlısı olsun. 

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Güvenilir kaynak mı bu?

Evren bence güvenilir, dediği % 90 çıkıyor. Türkçesi biraz bozuk ama olsun.  :evillol:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Yorumlara göre çok fena bir oyuncu geliyor. Hayırlısı olsun.

EPL izleyen arkadaşlar yorumlasın zahmet olmazsa. Türkiye'de iş yapar mı ?

Scor katkısı nedir? Artıları , eksileri.  :biggrinking:

Çevrimiçi sefaköykartali

EPL izleyen arkadaşlar yorumlasın zahmet olmazsa. Türkiye'de iş yapar mı ?

Scor katkısı nedir? Artıları , eksileri.  :biggrinking:
EPL de 260 maçı var, geçen sezon da 32 maçta oynamış 3gol 6 asist yapmış. Yani bitik bi vaziyette değil, Sot’on da uzun süredir oynuyor, takımın gediklisi. Bitiriciliği belli bir seviyenin üzerinde diye biliyorum hatırladığım kadarıyla. Fiziği ve hızı da yüksek. Bence faydalı olur.

Çevrimiçi sEuL

https://twitter.com/yeniacikcom/status/1566846695899627520
Umarim son dakika Kaan’i Gs’nin elinden almak gibi bir hataya dusmeyiz. Soylenilen paralara hic ama hic degmez ve yazik olur.

Etiketler: