2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1204393 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sEuL

neden ingilizler göztepeye hasiçi vermezsen transfer izni vermeyizmi demiş

Sanirim Southampthon'un sahibi olan Sport Republic Goztepe'yi de aldi. Goztepe'yide 1. lige cikarmak istiyor dogal olarak ve oraya yatirim yapmaya calisiyorlar

Çevrimdışı matias_27

Kesin bitti demi Reis? Skor yapan adama çok ihtiyacımız var . matias_27

Tank birliği gibi olmalıyız  :biggrinking:

Bu soruyu bana sormamışsin sayıyorum 😊
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sanirim Southampthon'un sahibi olan Sport Republic Goztepe'yi de aldi. Goztepe'yide 1. lige cikarmak istiyor dogal olarak ve oraya yatirim yapmaya calisiyorlar

Rasmus Ankersen Red Bull tarzı bir model oluşturmaya çalışıyor gibi.

Çevrimiçi Necmi

yazdıktan sonra öğrendim🤪

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu soruyu bana sormamışsin sayıyorum
Pardon reis sormadım say

Çevrimiçi sEuL

Rasmus Ankersen Red Bull tarzı bir model oluşturmaya çalışıyor gibi.

Bir seyler denedikleri kesin  :tabe:

Southampton forumuna goz atarken Sport Republic'in Valenciennes FC ve Levski Sofia takimlarinida portfoylerine eklemek icin ugrastiklari yaziliyordu. Her bir ligden bir takim falan almaya calisiyorlar heralde

Çevrimiçi Samet Ç

İç sahada böyle çıkarız;

Ersin
Rosier Necip Saiss Masuaku
Gedson Salih Alli
Ghezzal Weghorst Redmond

Dış saha ve derbilerin kadrosuda şu şekil olur;

Ersin
Rosier Necip Saiss Masuaku
Gedson Josef Salih
Ghezzal Weghorst Redmond

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Bu takım aç gibi saldırıyor gol için durmaz bu güne kadar hiç böyle bir takıma sahip olmadık sahada olmaktan oynamaktan zevk alıyorlar bencil değiller nkoudou hariç 😂
Bu takım önce ipi göğüslesin ardından kıyasa girebilirim ama beni foruma yeniden soktular. Son şampiyonluktan bile daha heyecan verici şu ana kadar..

Çevrimdışı Kursad_Duran

Alı Ece sağ bek oynayabilen Türk bir stoper ile ilgilendiğimizi söyledi. Ceyhun Kazancı söylemiş ama ismini gizli tutmasını söylemiş. Bu isim geldikten sonra takım başka bir seviyeye çıkabilir dedi. Acaba kim? Mert Müldür olabilir ama o sakat.

Çevrimdışı XiaoHan

simitçi kahveci gazozcudan umarım çörekçiye bağlamayız olayı
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Hucum hattimiz ferrari, arka hat Tofas Sahin. Sampiyon oluruz buna ragmen :D. Yabanci siniri olmasa sag stoper de cekmistik tutamazlardi bizi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Savaş

Yalnız bu Redmond'un ayağına top fena yakışıyor. Yağ gibi akıyor adam. Enkudu'nun topla az oynayan ve daha iyi vuranını aldık sanırım.

Toparlar kendini biraz en azından. Yedeği yok diye şımarmıştı iyice paşa. 

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KadirA

Alı Ece sağ bek oynayabilen Türk bir stoper ile ilgilendiğimizi söyledi. Ceyhun Kazancı söylemiş ama ismini gizli tutmasını söylemiş. Bu isim geldikten sonra takım başka bir seviyeye çıkabilir dedi. Acaba kim? Mert Müldür olabilir ama o sakat.

Mert Müldür stoper oynayabilen bir sağ bek. Kaan Ayhan sağ bek oynayabilen bir stoper.

O derece iyi kim olabilir ki, Kaan Ayhan var sadece, onun kalitesi de tartışılır zaten. Ben hala Koray Günterin geleceğini düşünüyorum. Korayı biz alacağız diye Verona İsak Hien aldı, muhtemelen fiyat kırmalarını bekliyoruz.

Çevrimdışı Talisca1903

kel çirkin futbolcumu alayım hemen letchkov vardı böyle kel ne topçuydu buda iyi çıkar inşallah

Çevrimdışı caner.eryigit

Nereden çıktı arkadaş şu yabancı sınırı.
Valla Kaan a o paralar verilmez Koray günter  çekelim yapacak birşry yok.
Necip 3 maçını tamamladı başak maçı çok müsait saçmalamaya

Çevrimdışı caner.eryigit

Premier ligten 9 oyuncu var kadromuz da hey maşallah...

Çevrimdışı caner.eryigit

Tayyip Talha diyorlar var mı yorumu olan et mi balık mı tavuk mu?

Etiketler: