2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1203273 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi levitate

Hollanda 31 Ağustos 2022

Avusturya 31 Ağustos 2022

Azerbaycan 1 Eylül 2022

Almanya 1 Eylül 2022

Fransa 1 Eylül 2022

İtalya 1 Eylül 2022

Polonya 1 Eylül 2022

Portekiz 1 Eylül 2022

İspanya 1 Eylül 2022

İngiltere 1 Eylül 2022

İskoçya 1 Eylül 2022

Galler 1 Eylül 2022

Jamaika 2 Eylül 2022

Liberya 5 Eylül 2022

Meksika 5 Eylül 2022

Moldova 5 Eylül 2022

Romanya 5 Eylül 2022

Belçika 6 Eylül 2022

Bulgaristan 6 Eylül 2022

Kuzey Makedonya 6 Eylül 2022

Rusya 8 Eylül 2022

Katar 15 Eylül 2022

Suudi Arabistan 17 Eylül 2022

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

meksika mı HMMMMMMMMM
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

Nathan redmond deniyor

Var mı yorumlıcak

Çevrimdışı eskapizim

Diger iki kisiye gerek yok Redmond'i alip getirsinler. Boyd ve Monteroyu bir sekilde elden cikarsinlar, alabiliyolarsa Tayfur'u da alsinlar tamamdir.

Çevrimdışı DieForYou1903

Nathan redmond deniyor

Var mı yorumlıcak

Seneye sözleşmesi bitiyor.Kiralık olmaz gelecekse bedava mı verecekler acaba.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Nazım Ar

Gsnin kiminle adı çıkıyorsa 1 hafta sonra bize de yazılıyor. Redmond beklenen patlamayı yapamamış, ama kaybolup gitmeyecek kadar da oynamış yıllardır. Bu saatten sonra da oralarda yapamaz gibi ama buralarda iş yapabilir tabii. Bence Nkoudoudan iyi değil ama sakatlanırsa da aratmaz gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

Redmond çok iyi transfer olur burada hem gol hemde asistte çift hane yapar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Redmond çok iyi transfer olur burada hem gol hemde asistte çift hane yapar.

Almışken çıtayı yükseltelim Djenepo' yu alalım.

Çevrimdışı KadirA

Redmond lüks olur. Gerçekten ileri üçlüde Weghorst, Cenk, Nkoudou, Ghezzal, Muleka, Dele Alli, Emirhan Delibaş vs varken böyle birinci sınıf oyuncuya ne gerek. Çok kastılar yahu, gidecekler fransa ikinci liginden bir tane yatırımlık topçu alıp gelecekler. Şuanki durumda bile Ghezzal iyileşince hangisini kesecez muhabbetini yapıyoruz. Bize dümdüz yedek kulübesine genç bir alternatif lazım. Çok da zor değil.

Çevrimdışı KadirA

Ayrıca bu Redmond Nkoudou muadili falan bile değil. Direk Ghezzal kalitesinde bir adam. Oyun kurucu kanattır. Belki de Ghezzal gidiyordur. Teklif var deniliyordu, muadilini bulup göndereceğiz belki de Ghezzalı.

Çevrimiçi Samet Ç

Yoane Wissa'yı alalım o daha iyi olur. :D

Çevrimdışı Nazım Ar

Ayrıca bu Redmond Nkoudou muadili falan bile değil. Direk Ghezzal kalitesinde bir adam. Oyun kurucu kanattır. Belki de Ghezzal gidiyordur. Teklif var deniliyordu, muadilini bulup göndereceğiz belki de Ghezzalı.

Hangi özelliği Ghezzal'e benziyor yahu? Oyuncuyu yeterince tanımadığım için 40 dkdır kliplerini döndürüyorum Ghezzal klasında bir hareketini göremedim henüz. Öyle çift hanelere skor yapacak potansiyel de göremedim, kötü oyuncu değil tabii, bizim lige fazla da gelebilir de Cabral şutları pasları oyun görüşü çok daha özellikli adamdı mesela. Ghezzal muadili o olabilirdi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yoane Wissa'yı alalım o daha iyi olur. :D

Onu tanımıyorum ama baktım şimdi hem takımında oynuyor hem gol ve asistleri var hem de sözleşmesine çok var.
Onu vermezler.

Çevrimdışı KadirA

Hangi özelliği Ghezzal'e benziyor yahu? Oyuncuyu yeterince tanımadığım için 40 dkdır kliplerini döndürüyorum Ghezzal klasında bir hareketini göremedim henüz. Öyle çift hanelere skor yapacak potansiyel de göremedim, kötü oyuncu değil tabii, bizim lige fazla da gelebilir de Cabral şutları pasları oyun görüşü çok daha özellikli adamdı mesela. Ghezzal muadili o olabilirdi.

8 9 sezondur banko minimum 30 mac her sezon premier ligde banko oynayan bir oyuncu. Tam takim oyuncusu, sprinter oyuncu degil, daha çok takim oyununa yatkin oyun kurulumunda güzel katki veren bir oyuncu. O sebeple Ghezzal tarzı diyorum. Nkoudou ile uzaktan yakından alakası yok. Bu zamana kadar hep Nkoudouya benzer topcular gündeme geldi, simdi bu topcunun gündeme gelmesi, gercekten soru işareti yarattı. Redmond zaten direk 11 oyuncusu kalitesinde, kenarda oturabilecek bir oyuncu hiç degil.

Çevrimdışı Sezgin1903

Herhalde ghezal gidici 17 gibi bir rakam geçiyordu eğer doğru ise onun yerine gelecek bir oyuncu ile anlaşıp sonra açıklamayı düşünüyorlar herhalde eğer giderse taraftar açısından zor ama kulüp gelir için iyi olacaktır.Hayirlisi olsun

Çevrimdışı BlackEagle16

Herhalde ghezal gidici 17 gibi bir rakam geçiyordu eğer doğru ise onun yerine gelecek bir oyuncu ile anlaşıp sonra açıklamayı düşünüyorlar herhalde eğer giderse taraftar açısından zor ama kulüp gelir için iyi olacaktır.Hayirlisi olsun
Ghezal hiç bir yere gitmez.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı DieForYou1903

Öyle duruyor ghezzalın sakatlığı 1 maçtı haftaya olacaktı yok yarında olmazsa 3 maç kaçırmış olacak 3 hafta sürecek sakatlık değil.Biraz riske atmıyor gibiyiz gidiyor herhalde.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2022, 23:50:07 DieForYou1903 ]
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Sinan23

Defansa da almışken bella-kotchap

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Defansa da almışken bella-kotchap

O sürekli oynuyor onu alamayız ama ben Djenepo' ya fitim.  :D

Çevrimdışı aunt minnie

Ersin’in Beşiktaş defteri kapandı sanırım.Yeni bir sayfa açıyoruz kalede

Çevrimdışı Sinan23

O sürekli oynuyor onu alamayız ama ben Djenepo' ya fitim.  :D

Yok zaten şuan gitse gitse üst takıma gider. Çok beğeniyorum..

Çevrimdışı celiker1

Redmond pek ihtimal vermiyorum ama olursa muazzam transfer olur.Sol kanada N'Koudou'nun müdaili hatta daha iyisi alınmalı diye yazmıştım.Bu çocuk çok daha iyisi.N'Koudou'nun son topta doğru karar verebileni diyelim.Ayrıca ön tarafta her bölgede oynayıp defansif olarak N'Kodou'dan daha kuvvetli diyebilirim.Ayrıca N'Koudou'nun sözleşmeside bitiyor sene sonu.Kotü oynarsa biz tutmayız iyi oynarsada iyi teklif alıp duracağını sanmam.Olurda Redmond gelirse önümüzdeki sene içinde  hazırlık yapmış olursun.Kiralık yazılıyor ama bonservisi ile satın alınmaya çalışıldığını söyledi bir kaç kişi.En başta dediğim gibi çok sürpriz olur benim için gelebilmesi,çok iyi futbolcu.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2022, 12:02:28 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: