2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1207419 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

İçerde neler değerlendiriliyor bilmiyoruz belkide sağ stoper almayacağız hoca berkayı değerlendirecek belkide o bölgede Emrecan ile birlikte.
berkayı düşünüyoruz almayacağız derseler ben kabul ederim kadro berkayı kaldırır

Çevrimiçi Necmi

Berkay orta sahada iyi.

Stoperde olmaz stoperde, onu da kaybederiz.
yoo stoperdede iyi hazırlık maçlarında sol sağ orta stoper oynadı ve hatasızdı bence yaşı müsait sağ stoperi ana mevkisi yapıp devam edebiliriz

Çevrimiçi Necmi

alttan emre geldi sıra onda
ondan daha iyiside onun altında geliyor

Çevrimdışı tuncaboylu

ajax mı talip olmuş hani nerde 2 gün kaldı transferin bitmesine resmi teklifi yapmak için neyi bekliyorlar acaba iki yıldır hayal satıyorsunuz ama iki yıldır tek birtane bile resmi teklif yok yönetim resmen teklif gelirse değerlendireceğiz diye tv ye çıkıp konuşuyor birde teklif gelse bile bir oyuncuya teklif gelmesi onu iyi oyuncu yapmaz
Neyi savunuyorsunuz ben onu anlamıyorum ersin beşiktaşla sözleşme uzatmıyor bu bile onun adını ağzıma almamam için yeter beşiktaşı gram düşünmeyen birini savunmak için ıkınıp duruyorsunuz ha uzatırsada emirhanınkinden farklı bir sözleşme görmeyiz üç günlük veletler beşiktaşı basamak yapıyorlar birde onlar için ölüp ölüp diriliyorsunuz satmak için oynatıyorlarsa eyvallah ama transfer dönemi bittiğinde bence kalenin el değiştirmesi şart
Savunacağınız ne bir yeteneği var nede beşiktaşa aidiyeti var ne istiyorsun beşiktaşın başarısınımı yoksa beşiktaşın umurlarında olmadığı zibidilerin başarısınımı benim hiç bir oyuncu umrumda olmaz tek umursadığım beşiktaşın menfaatidir sözleşme yapmamak için kıvırıp duran oyuncuyla hiç işim olmaz yarın transfer dönemi bittiğinde mecbur kalıp şartlı bir sözleşme yapar oynamak için bana buda lazım değil geriden gayet iyi kaleciler geliyor sözleşmemi yapar onları parlatırım bunuda gömerim gider umrumda bile olmaz üç kuruş para kazanacağım diye dünkü çocuğun oyuncağımı olacağız ben bunları iki yıldır söylüyorum rıdvan ersin serdar sürekli eleştirdim gördünüzmü neden eleştiriyormuşum böylelerini harcayacaksınki sonradan gelenleri kurtarasın çok iyi bir grup geliyor ersinden çok daha iyi üç tane alt yapı kalecisi var gidin emeklerinizi onlara harcayın ersinden daha fazla hak ediyorlar

E Trabzonspor'un kalecisine de 5 senedir teklif gelmiyor, onu neden methediyorsun burada?

Ersin sözleşme yenilemiyorsa, adam gibi maaş vermedikleri içindir. Sanki göreve geldikten sonra herkesle sözleşme yenileyebildiler de, bir Ersin kaldı.

Djurgarden'in santrafordan dönme stoperine senelik 1 milyondan 4 yıllık sözleşme önerdiğin duyulursa, Ersin'e de vermen gerekir.

Diğer altyapı kalecilerinin ne hakettiğini bilmiyoruz daha. Ha şunu da söyleyeyim, tahminimce onlar da şampiyon takımın ilk11'inde banko oynasalar onları da bedava kaçırır bu yönetim.

Çevrimdışı tuncaboylu

yoo stoperdede iyi hazırlık maçlarında sol sağ orta stoper oynadı ve hatasızdı bence yaşı müsait sağ stoperi ana mevkisi yapıp devam edebiliriz
Çok dengesiz hamleleri oluyor, içgüdüsel.

Tandemde son adam olarak, çok kırmızı kart görür.

Çevrimiçi Necmi

E Trabzonspor'un kalecisine de 5 senedir teklif gelmiyor, onu neden methediyorsun burada?

Ersin sözleşme yenilemiyorsa, adam gibi maaş vermedikleri içindir. Sanki göreve geldikten sonra herkesle sözleşme yenileyebildiler de, bir Ersin kaldı.

Djurgarden'in santrafordan dönme stoperine senelik 1 milyondan 4 yıllık sözleşme önerdiğin duyulursa, Ersin'e de vermen gerekir.

Diğer altyapı kalecilerinin ne hakettiğini bilmiyoruz daha. Ha şunu da söyleyeyim, tahminimce onlar da şampiyon takımın ilk11'inde banko oynasalar onları da bedava kaçırır bu yönetim.
yönetimi konuşacaksak bu ayrı bir konu burda konuştuğumuz yönetim değil transferde verdiğin para alt yapı oyuncularını ilgilendirmez ne yapacağız alt yapıdan gelene bir milyonlamı başlatacağız buluyorsalar o parayı buyurup gitsinler mukayese edeceklerse neciple etsinler alt yapı oyuncusu boş mukaveleye imza atar atmıyorsa istediği yere gider ona verilecek paranın pazarlığını yapamaz taktir beşiktaşındır abartmayın bence onlar için en büyük mükafat a takım forması giyebilmektir transfer edeceğin oyuncuya elbette vereceksin orda piyasa konuşuyor vermezsen alamazsın gerçi gördüğün gibi versende alamıyorsun verdiğinin yarısına verenoya gitti
Piyasada pazarlık yaptığın oyuncuyla alt yapı oyuncunu bir tutuyorsan seninle hiç konuşmayalım
Adama on yıl eğitmek için emek ver para harca sonra kendini transfer ettiğin oyuncuyla mukayese etsin sende madem öyle yetiştirmem gider yetişmişini alırım dersin bakalım bu kafayla kaybeden kim olur

Çevrimdışı tuncaboylu

yönetimi konuşacaksak bu ayrı bir konu burda konuştuğumuz yönetim değil transferde verdiğin para alt yapı oyuncularını ilgilendirmez ne yapacağız alt yapıdan gelene bir milyonlamı başlatacağız buluyorsalar o parayı buyurup gitsinler mukayese edeceklerse neciple etsinler alt yapı oyuncusu boş mukaveleye imza atar atmıyorsa istediği yere gider ona verilecek paranın pazarlığını yapamaz taktir beşiktaşındır abartmayın bence onlar için en büyük mükafat a takım forması giyebilmektir transfer edeceğin oyuncuya elbette vereceksin orda piyasa konuşuyor vermezsen alamazsın gerçi gördüğün gibi versende alamıyorsun verdiğinin yarısına verenoya gitti
Piyasada pazarlık yaptığın oyuncuyla alt yapı oyuncunu bir tutuyorsan seninle hiç konuşmayalım
Adama on yıl eğitmek için emek ver para harca sonra kendini transfer ettiğin oyuncuyla mukayese etsin sende madem öyle yetiştirmem gider yetişmişini alırım dersin bakalım bu kafayla kaybeden kim olur

Ersin'in artık altyapı oyunculuğu mu kaldı? Adam ilk 11'de şampiyonluk yaşadı, 2 senedir kalende ilk 11'in değişmezi oldu ve bu sene sözleşme zamanı geldi.

Bu saatten sonra yeni sözleşme imzalayacaksan, senelik 1 milyon Euro istemesi gayet normal artık. Hala boş mukaveleye imza mı bekliyorsun adamdan?

Adam zaten 21 yaşına kadar üç otuza oynadı. Artık bu sene bir zahmet ver parayı.

Beşiktaş'ı düşünsün, tamam düşünsün. Düşünüp de kendisinde 2 yaş büyük, 20 yaşına kadar santrafor oynayan stopere önerilecek parayı isterse haklıdır, fazlasını isterse bence de haksızdır.

Çevrimdışı mellfred

Ersin'in artık altyapı oyunculuğu mu kaldı? Adam ilk 11'de şampiyonluk yaşadı, 2 senedir kalende ilk 11'in değişmezi oldu ve bu sene sözleşme zamanı geldi.

Bu saatten sonra yeni sözleşme imzalayacaksan, senelik 1 milyon Euro istemesi gayet normal artık. Hala boş mukaveleye imza mı bekliyorsun adamdan?

Adam zaten 21 yaşına kadar üç otuza oynadı. Artık bu sene bir zahmet ver parayı.

Beşiktaş'ı düşünsün, tamam düşünsün. Düşünüp de kendisinde 2 yaş büyük, 20 yaşına kadar santrafor oynayan stopere önerilecek parayı isterse haklıdır, fazlasını isterse bence de haksızdır.
ersin’i hep savundum ama 1m euro edecek performansı olmadı
elden çıkarırken de tererrüt oluşturur
emirhan’a rıdvan’a yurt dışından net ne ödenmişse o minvalde bir şey versinler
gideceğin yerde de bunu veriyorlar desinler

Çevrimdışı mellfred

Ormanlı dönemde ederinin bulan futbolcuların gitmemesini tecrübe ettik asıl. O. Özyakup vida ...
evet ettik ama “asıl” denemez, 
bence satılıp  ya da alınmayıp yerine konamayanlarla, satılmayıp pişman edenleri alt alta topla.
bana hak vereceksin

Çevrimiçi annoca

bazen satmadığına pişman oluyorsun, bazen de satıp yerini dolduramadığına. zirve kulüpler bile milyonlar akıtıp tutturamıyorlar. bu işin fıtratında var ama orta segment bir takımsan sistemin varsa giden yerine sisteme uyanı koyarsan pek sıkıntı çıkmaz. gomez yerine abu, abu yerine negredo alırsan olmaz.

Çevrimdışı murat baltacı

oyuncuyu değersizleştirmekte üstümüze yok. son 10-15 yılda fabri hariç kaç kalecimiz oldu ki. görende kaleci yönünden sürekli yüzümüz gülüyorda 2 yıldır kötü kalecimiz var sanacak.
Sende haklısında bizde gülmedigi için gülsün istiyoruz artık fenerin  şampiyonluk hasreti gibi iyi kaleciye hasret kaldık hep diken üstündeyiz uzaktan sutlarda duran toplarda kendini hiç geliştirmedi Ersin ikinci refleks konusunda hiç geliştirmedi normalde bu yaşta bu maçları oynayan adam kaleci olmuştur.

Şansımıza rakiplerde kaleci konusunda altın dönem yaşıyor.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Çağrı Öz

Torinolu Şaban’a hiç üzülmüyorum. O çocuk daha bin beter olur.

Köylü uyanığı bir aileden gelip o mantalitede yaşayan bir insanın şu yaşıma kadar iflah olduğunu görmedim. Bu eleman muhtemelen 25 yaşlarında filan futbolu bırakmış olacak.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ersin'i çok savundum çok da severim ama arkadaş bir kaleci uzaktan düzgün gelen hemen her şutu yer mi yahu. Şampiyon olduğumuz sezon da öyleydi hala yiyor uzaktan gelen şutları. Kolunu kaldıramıyor bazen, düştüğü yerden zor kalkıyor ve ikinci hamleleri çok zayıf. Çevik değil adam bir kere. Fener'in ve Trabzon'un kalecileri Ersin'den iyiler malesef. Yine de cvsi sağlam. 7-8 milyon altına giderse başarısızlık olur yönetim için.

Çevrimdışı murat

Ersin bu haliyle herhangi bir bedelle gitmesi başarı olur.muhtemelen alıcısı çıkarsa seneye bedavaya gidecek.

Çevrimiçi Necmi

Ersin bu haliyle herhangi bir bedelle gitmesi başarı olur.muhtemelen alıcısı çıkarsa seneye bedavaya gidecek.
bonservis ödemeden alıcısı çıkar şans denerler birinin ona yüksek bonservis ödeyeceğine inanasım gelmiyor zaten iki yıldır sürekli satılıyor on veriyorlar dokuz veriyorlar ama daha isteyeni çıkmadı gerçi herkes bir umutla satılsın diye bekliyor

Çevrimiçi Necmi

menejeri kapı kapı dolaşıp satmaya çalışıyor yönetime teklif getireceğini söylemiş böyle dedi diyede hemen teklif var demeye başladılar inşallah olur benden mutlu kimse olmaz ben rıdvan içinde asrın kazığını attık demiştim kaldıki kötüde olsa iyi yapabildiği işler vardı rıdvanın gelecekte bir anadolu takımında kendine forma bulabilir ersinin o kadar bile şansı yok satabilirsek kaça olursa olsun göreceği son bonservis olur benim herhangi bir bonservis göreceği konusunda ümidim yok renkli basın bile eleştirmemek için imtina ediyor biri bir laf etse biliyorlarki tüm beşiktaş taraftarı kusacak içindekini herkesin dilinin ucunda ama yutkunup geri itiyorlar

Çevrimiçi Necmi

Ersin'i çok savundum çok da severim ama arkadaş bir kaleci uzaktan düzgün gelen hemen her şutu yer mi yahu. Şampiyon olduğumuz sezon da öyleydi hala yiyor uzaktan gelen şutları. Kolunu kaldıramıyor bazen, düştüğü yerden zor kalkıyor ve ikinci hamleleri çok zayıf. Çevik değil adam bir kere. Fener'in ve Trabzon'un kalecileri Ersin'den iyiler malesef. Yine de cvsi sağlam. 7-8 milyon altına giderse başarısızlık olur yönetim için.
şampiyon olduğumuz sezon en azından ileri fırlayıp topun önüne atlıyordu şimdi uyandılar ileri çıkınca üstünden kaleye bırakıyorlar hani kalecidir hiç bir noktada iyi değildir ama bazı şeylerde vasata ulaşmıştır yoklukta idare eder dersin bunun hiç bir konuda vasata yaklaştığı bile yok ve yaklaşamayacakta çünkü öncelikle çevik değil geçtim çevikliğini onu izlerken sanki yayını ağır çekime almış gibi oluyor rakip kaleyi tutturursa yüzde doksan gol oluyor

Çevrimiçi sEuL

Ajax bir oyuncusunu Manu’ya 100M Euro’ya satiyormus. Oradan gelen paranin %10’unu Ersin icin kullansinlar iste

Çevrimdışı Talisca1903

şampiyon olduğumuz sezon en azından ileri fırlayıp topun önüne atlıyordu şimdi uyandılar ileri çıkınca üstünden kaleye bırakıyorlar hani kalecidir hiç bir noktada iyi değildir ama bazı şeylerde vasata ulaşmıştır yoklukta idare eder dersin bunun hiç bir konuda vasata yaklaştığı bile yok ve yaklaşamayacakta çünkü öncelikle çevik değil geçtim çevikliğini onu izlerken sanki yayını ağır çekime almış gibi oluyor rakip kaleyi tutturursa yüzde doksan gol oluyor
ersini satmak delle aliyi almaktan daha büyük bir transfer başarısıdır

Çevrimiçi COB

Ersin ile ilgili yorumları okurken aklıma Gökhan Güleç ve onun hakkında yıllarca aklımdan çıkmamış bir yorum geldi. 3 maç oynadıktan sonra bir taraftar:

"Söylemiştim, bu çocuk 2 yıl içinde Chelsea'de oynayacak kapasiteye gelir".

Bu yorumu hiç unutmadım. Çok çabuk hüküm veriyoruz ve abartmakta ozaman da üstümüze yoktu, şimdi de yok.

Çevrimdışı Okan1903

Chelsea ROSS BARKLEYin sözleşmesini fesih etmiş.

Şu an free. Bize satmaya veya kiralamaya çalışıyorlardı.

https://www.transfermarkt.com.tr/ross-barkley/profil/spieler/131978

Çevrimdışı tuncaboylu

Ersin ile ilgili yorumları okurken aklıma Gökhan Güleç ve onun hakkında yıllarca aklımdan çıkmamış bir yorum geldi. 3 maç oynadıktan sonra bir taraftar:

"Söylemiştim, bu çocuk 2 yıl içinde Chelsea'de oynayacak kapasiteye gelir".

Bu yorumu hiç unutmadım. Çok çabuk hüküm veriyoruz ve abartmakta ozaman da üstümüze yoktu, şimdi de yok.
Abartmakta değil, gömmekte üstümüze yok.

Bu saçma tabir de bizim üstümüze yapıştı. Renkiler 2 maç oynayan adamlarına 20 milyon etiket biçiyor, biz elinizdeki değerleri yerin dibine batırıyoruz. Sonra Beşiktaş abartması oluyor.

Ersin 2 sezondur ilk 11 oynuyor, şampiyonluk yaşadı, henüz 21 yaşında dünyada hemen hiç bir kalecide olmayan maç tecrübesi var, UEFA'nın en gelecek vaadeden 40 genç oyuncusu listesinde yer almış; hala burada b.k atılıyor.

İşin komik tarafı da saçma sapan bir çifte standart olması. 21 yaşına kadar ikinci Lig'de yarım sezon oynayan, yarısına 2 milyon Euro verilen, oynadığı ilk maçta saçmalayıp 2 puan kaybetmemize yol açan stoper savunulmak için 40 takla atılırken; Ersin gömülüyor.

Çok enteresan gerçekten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sEuL

https://twitter.com/agacliyol_/status/1564217169046605825

Suan Verona'da 1.1M euro kazaniyor yanilmiyorsam eger, daha az paraya buralara gelecegini sanmiyorum. Zaten Koray'la bir sekilde anlasilirda onemli olan Verona ile bonservisi konusunda anlasabilmek.

Çevrimdışı beno1903

Abartmakta değil, gömmekte üstümüze yok.

Bu saçma tabir de bizim üstümüze yapıştı. Renkiler 2 maç oynayan adamlarına 20 milyon etiket biçiyor, biz elinizdeki değerleri yerin dibine batırıyoruz. Sonra Beşiktaş abartması oluyor.

Ersin 2 sezondur ilk 11 oynuyor, şampiyonluk yaşadı, henüz 21 yaşında dünyada hemen hiç bir kalecide olmayan maç tecrübesi var, UEFA'nın en gelecek vaadeden 40 genç oyuncusu listesinde yer almış; hala burada b.k atılıyor.

İşin komik tarafı da saçma sapan bir çifte standart olması. 21 yaşına kadar ikinci Lig'de yarım sezon oynayan, yarısına 2 milyon Euro verilen, oynadığı ilk maçta saçmalayıp 2 puan kaybetmemize yol açan stoper savunulmak için 40 takla atılırken; Ersin gömülüyor.

Çok enteresan gerçekten.

Sanki biri vardıda 20 ye satmadık. Belki bi tek Larin olabilir

Etiketler: