2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1205663 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

alttan emre geldi sıra onda
emre kotarır bu işi kumaşı sağlam

Çevrimiçi tolga1903

Ersin'i 5 e satıp, Berke Özer'i free alırım.

Berke bence Ersinden daha kaliteli.

Ya konuşmayım diyorum bir tane anadolu takımının dahil 3 aydır alıp da takımına koymadığı kaleciyi bile kendi takımının kalecisinden kaliteli yaptın ya. Ersin git kardeşim gözünü seveyim ajax'ın scoutu gözlemcisi bilmiyor bizim taraftar biliyor bir takım taraftarı kendi oyuncusunu olduğundan daha kötü gostermeye çalışır mı yemin ediyorum bu ersin milattır bu konuda.

Çevrimiçi tolga1903

Oyuncu alırken gençlerin önünü kapatıyor diyenlere, iyi futbolcunun yolu kapanmaz diyen sen değil miydin?

Emre iyi kaleciyse kessin Ersin'i, Ersin'i kesemiyorsa ondan iyi kaleci değil demek ki.

Değil zaten abi ne mert ne emre şu an ersin'in önünde kaleciler değil valerian ismael aylardır çalışıyor işte üçüyle de. Çocuğun tipinde mı bişey var ne var da bu kadar takık insanlar anlam veremiyorum yahu biz hakan arıkan falan izledik ha fevzi'nin sonuna yetisebildim o Beşiktaş efsanesi gibi anılan fabri tarihimize geçecek belki de avrupa finali şansımızın içine etti fener'den 9 kişi gol yedirdi aptallığıyla. Şu çocukta ne var da bu kadar yerin dibine sokuluyor anlam veremiyorum ben, geçenlerde tolga zenginle kıyaslanıp onun da ersin'den iyi olduğuna kanaat getirdiler tam bir kaleci gurmesi forum

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya konuşmayım diyorum bir tane anadolu takımının dahil 3 aydır alıp da takımına koymadığı kaleciyi bile kendi takımının kalecisinden kaliteli yaptın ya. Ersin git kardeşim gözünü seveyim ajax'ın scoutu gözlemcisi bilmiyor bizim taraftar biliyor bir takım taraftarı kendi oyuncusunu olduğundan daha kötü gostermeye çalışır mı yemin ediyorum bu ersin milattır bu konuda.
Ajax geçenlerde bu forumdakilere scout teklifi yaptı, olumlu yanıt alamayınca kendi mevcut yetersiz scoutları ile çalışmaya devam ediyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı Çağrı Öz

Teklif yarın 7'ye, transferin gerçekleştiği gün 5'e düşer.

Şu espiriye birisi gülsün artık bugün 5 kere yapıldı. Ne kadar insafsız bir forum ya adam çatlayacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu espiriye birisi gülsün artık bugün 5 kere yapıldı. Ne kadar insafsız bir forum ya adam çatlayacak.
Öpüyorum yanaklarından ıslak ıslak.

Çevrimdışı Nazım Ar

İşin komiği bugün Ersine sabah akşam sallayanlar yarın tecrübesizlikten veya yeteneği yetmediğinde Emreye ilk cephe alacak kişiler.

Elimizdeki en iyi kaleci Ersin, bu net. Mert oynasaydı 3 maçta alacağımız maksimum 3 puandı, adam gol yemenin bir yolunu buluyor. Emre daha çocuk yahu, iyi o zaman Saissi, Weghorst'u da almasaydık Semih ile Cisse'yi koyup şampiyon olsaydık paramız cepte kalırdı. Ya futbol bu kadar basit bir şey mi?

Ersin'e göm, Rıdvana göm aa bir bakıyorsunuz teklif gelen adamlar ne hikmetse bunlar. Dönelim 2 ay öncesine forumdan seçmeler Nkodou, Rosier bitikti Osayi ligin en iyi bekiydi hatta Boey bile süperdi falan ne hikmetse ama 3 maçta içinden geçtiler bu ikisi rakiplerin. 3. İçinden geçen de bugün taraftarımızın 10 milyon euroya sırtında teslim edeceğini söylediği Ghezzal.

Bazen alternatif evrende yaşıyoruz gibi hissediyorum, bu kadar birbirine aykırı düşünceler nasıl olabiliyor yahu? 😃

Çevrimiçi COB

Şu kartal var iken dele ali gereksiz diyen çocuk mu o :D

Futbol aklı kıt adama gerek yok uzak olsun bize. :)

Kim demiş, anlamadım?

Çevrimdışı Çağrı Öz

Öpüyorum yanaklarından ıslak ıslak.

Aman Fikret ağabey el öpmeye benzemez dikkat et kendine.

Çevrimiçi COB

Ersin benim gözümde net kötü kaleci. Ha ilerde kendini geliştirir, atletik bir yapıya kavuşur ve kurtarabileceği topları kurtarırsa iyi olur. Ajax'ın scoutları acaba Ersin'e nekadar değer biçiyor? Yedek yada 3 cü kaleci için istiyorlarsa diyecek birşey yok ama birinci kaleci olarak düşündüklerini sanmıyorum.

Atınç'ın da potansiyeline 6 milyon euro verildi, Göztepede harikalar yaratmakla meşgul. Yani büyük kulüpler yada scoutlar da değerlendirmelerinde hata yapabilir, bende yapabilirim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aman Fikret ağabey el öpmeye benzemez dikkat et kendine.
Yapılan tespiti espri sandıktan sonra, şimdi de beni Fikret sandın :)

Bu gece ilaçlarını kullanmayı unuttuysan, almayı ihmal etme. Sanrılar falan görürsen de haber ver, destek oluruz.

Çevrimdışı Nazım Ar

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1563963879440408583

Moura çok özel bir oyuncu. Türkiye'ye gelme durumu varsa ki sanmıyorum mutlaka biz olmalıyız. Ama sanmıyorum bu yaşta buralara düşsün.

Çevrimdışı tuncaboylu

Moura çok özel bir oyuncu. Türkiye'ye gelme durumu varsa ki sanmıyorum mutlaka biz olmalıyız. Ama sanmıyorum bu yaşta buralara düşsün.
Bizim artık özel oyuncuya ihtiyacımız kalmadı, bir sağ stoper alalım Allah aşkına ya.

Hala fırsat transferi, özel oyuncu diye takımın en önemli eksiğini gideremedik.

Çevrimiçi Necmi

Demek Ersin 'de TS'nin kalecisinde görmedikleri bir şey gördüler.

Kusura bakma ama benim kötülediğim genç bir oyuncuya Ajax talip olsa, kendimi sorgularım.
ajax mı talip olmuş hani nerde 2 gün kaldı transferin bitmesine resmi teklifi yapmak için neyi bekliyorlar acaba iki yıldır hayal satıyorsunuz ama iki yıldır tek birtane bile resmi teklif yok yönetim resmen teklif gelirse değerlendireceğiz diye tv ye çıkıp konuşuyor birde teklif gelse bile bir oyuncuya teklif gelmesi onu iyi oyuncu yapmaz
Neyi savunuyorsunuz ben onu anlamıyorum ersin beşiktaşla sözleşme uzatmıyor bu bile onun adını ağzıma almamam için yeter beşiktaşı gram düşünmeyen birini savunmak için ıkınıp duruyorsunuz ha uzatırsada emirhanınkinden farklı bir sözleşme görmeyiz üç günlük veletler beşiktaşı basamak yapıyorlar birde onlar için ölüp ölüp diriliyorsunuz satmak için oynatıyorlarsa eyvallah ama transfer dönemi bittiğinde bence kalenin el değiştirmesi şart
Savunacağınız ne bir yeteneği var nede beşiktaşa aidiyeti var ne istiyorsun beşiktaşın başarısınımı yoksa beşiktaşın umurlarında olmadığı zibidilerin başarısınımı benim hiç bir oyuncu umrumda olmaz tek umursadığım beşiktaşın menfaatidir sözleşme yapmamak için kıvırıp duran oyuncuyla hiç işim olmaz yarın transfer dönemi bittiğinde mecbur kalıp şartlı bir sözleşme yapar oynamak için bana buda lazım değil geriden gayet iyi kaleciler geliyor sözleşmemi yapar onları parlatırım bunuda gömerim gider umrumda bile olmaz üç kuruş para kazanacağım diye dünkü çocuğun oyuncağımı olacağız ben bunları iki yıldır söylüyorum rıdvan ersin serdar sürekli eleştirdim gördünüzmü neden eleştiriyormuşum böylelerini harcayacaksınki sonradan gelenleri kurtarasın çok iyi bir grup geliyor ersinden çok daha iyi üç tane alt yapı kalecisi var gidin emeklerinizi onlara harcayın ersinden daha fazla hak ediyorlar

Çevrimiçi Samet Ç

Conte oynatmıyor Avrupa'da transfer dönemi bitene kadar herhangi bir takımla anlaşamazsa bence kiralık düşebilir.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bizim artık özel oyuncuya ihtiyacımız kalmadı, bir sağ stoper alalım Allah aşkına ya.

İçerde neler değerlendiriliyor bilmiyoruz belkide sağ stoper almayacağız hoca berkayı değerlendirecek belkide o bölgede Emrecan ile birlikte.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

ajax mı talip olmuş hani nerde 2 gün kaldı transferin bitmesine resmi teklifi yapmak için neyi bekliyorlar acaba iki yıldır hayal satıyorsunuz ama iki yıldır tek birtane bile resmi teklif yok yönetim resmen teklif gelirse değerlendireceğiz diye tv ye çıkıp konuşuyor birde teklif gelse bile bir oyuncuya teklif gelmesi onu iyi oyuncu yapmaz
Neyi savunuyorsunuz ben onu anlamıyorum ersin beşiktaşla sözleşme uzatmıyor bu bile onun adını ağzıma almamam için yeter beşiktaşı gram düşünmeyen birini savunmak için ıkınıp duruyorsunuz ha uzatırsada emirhanınkinden farklı bir sözleşme görmeyiz üç günlük veletler beşiktaşı basamak yapıyorlar birde onlar için ölüp ölüp diriliyorsunuz satmak için oynatıyorlarsa eyvallah ama transfer dönemi bittiğinde bence kalenin el değiştirmesi şart
Savunacağınız ne bir yeteneği var nede beşiktaşa aidiyeti var ne istiyorsun beşiktaşın başarısınımı yoksa beşiktaşın umurlarında olmadığı zibidilerin başarısınımı benim hiç bir oyuncu umrumda olmaz tek umursadığım beşiktaşın menfaatidir sözleşme yapmamak için kıvırıp duran oyuncuyla hiç işim olmaz yarın transfer dönemi bittiğinde mecbur kalıp şartlı bir sözleşme yapar oynamak için bana buda lazım değil geriden gayet iyi kaleciler geliyor sözleşmemi yapar onları parlatırım bunuda gömerim gider umrumda bile olmaz üç kuruş para kazanacağım diye dünkü çocuğun oyuncağımı olacağız ben bunları iki yıldır söylüyorum rıdvan ersin serdar sürekli eleştirdim gördünüzmü neden eleştiriyormuşum böylelerini harcayacaksınki sonradan gelenleri kurtarasın çok iyi bir grup geliyor ersinden çok daha iyi üç tane alt yapı kalecisi var gidin emeklerinizi onlara harcayın ersinden daha fazla hak ediyorlar
Noktası virgülüne kadar katılıyorum

Çevrimiçi Necmi

yerli bir sağ stoper çok iyi olmasınada gerek yok ortalama stoper işimizi görür bencede çilek kovalama mantığı yok

Çevrimdışı BlackEagle16

Lucas mourada düşer başkalarıda sen önemli olan ihtiyacın varmı şu durumda pek ihtiyaç var gibi durmuyor. Ama ghezalı satma düşüncesi varsa o ayrı. Onu satınca Cengiz mi olr depar mı olur mouramı olur.

Çevrimdışı BlackEagle16

yerli bir sağ stoper çok iyi olmasınada gerek yok ortalama stoper işimizi görür bencede çilek kovalama mantığı yok
Abi bence yerli sağ stoper alacaksak ki piyasada 3 alternatif dışında birşey yok şu an beklemek lazım orayı berkayda emrecanda idare eder devre arasına kadar

Çevrimdışı tuncaboylu

İçerde neler değerlendiriliyor bilmiyoruz belkide sağ stoper almayacağız hoca berkayı değerlendirecek belkide o bölgede Emrecan ile birlikte.
Berkay orta sahada iyi.

Stoperde olmaz o çocuk, onu da kaybederiz.

Etiketler: