2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1211980 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sEuL

Bu Isak icin herkes dun Besiktas’la anlasti derken birden butun haberler kesildi yine. Kim geliyorsa artik cabucak gelip takima katilsin. Ayrica Isak ile yada klubuyle herhangi bir anlasma olsaydi bugun maca cikmazdi heralde

Çevrimdışı Çağrı Öz

ben negatif değilim yatırım için alınması mantıklı tutar tutmaz risk alınır ama bizim 11 i garanti yerliye ihtiyaç varken bu adım atılmıyor emrecan kerem hep geleceğe dönük transfer sıkıntı orda

Piyasada garanti yerli yok. Şu an tek sıkıntı bu. Olsa bile kemiksiz 10 milyon.

Kerem'in geleceğe dönük transfer etiketinden sıyıran güzel bir yönü var o da maç tecrübesi. Çok erken yaşlardan beri üst düzey maç tecrübesi yaşadı.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2022, 23:10:20 Çağrı Öz ]

Çevrimiçi gokhans

Piyasada garanti yerli yok. Şu an tek sıkıntı bu. Olsa bile kemiksiz 10 milyon.

Kerem'in geleceğe dönük transfer etiketinden sıyıran güzel bir yönü var o da maç tecrübesi. Çok erken yaşlardan beri üst düzey maç tecrübesi yaşadı.
kerem transferinin tamamen birilerinin cebini doldurma transferi olduğunu düşünüyorum. Daha potansiyelli can’ı almayıp, emirhana vermediğin ücret ile 1.4 milyon euro’ya sivasta kadroya giremeyen bir oyuncuyu transfer ederek, necati, berkay kençtemur gibi oyuncuların önünü tıkamak bana saçma geliyor. Kartal kayra modeli bir çocuk, muhtemelen rezerv maçlarında forma şansı bularak sezonu tamamlayacak.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı DieForYou1903

hepimizi utandıracak gibi.

Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Çağrı Öz

kerem transferinin tamamen birilerinin cebini doldurma transferi olduğunu düşünüyorum. Daha potansiyelli can’ı almayıp, emirhana vermediğin ücret ile 1.4 milyon euro’ya sivasta kadroya giremeyen bir oyuncuyu transfer ederek, necati, berkay kençtemur gibi oyuncuların önünü tıkamak bana saçma geliyor. Kartal kayra modeli bir çocuk, muhtemelen rezerv maçlarında forma şansı bularak sezonu tamamlayacak.

Bu yorum ilerleyen zamanlarda seni çok utandırır. Şimdiden söyleyeyim

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Lampard: Dele Alli kendine yeni bir yol çizmek istedi.
O zaman sen eskiye biz deliye :)

Çevrimdışı Savaş

bence ikiside olsun
Mütevazi olmaya gerek yok ikisindende gelecekte para kazanma ihtimalimiz yüksek ishak a klas olmadan getirmek önemli bu güne kadar gözden kaçmasına imkan yok illaki bazı kusurları vardır hemde sürekli taranan isveç liginde gözden kaçmazdı
Orasi öyle abi. Dele kendini bulursa tekrar 20 üzeri bi rakama rahatlıkla gider.

Bu seneki transferleri bu sebeple beğeniyorum. 1-2 isim hariç piyasası yüksek olabilecek adamlar alıyoruz ve bunlar daha çok genç.

Epl geçmişi olan oyuncular hep takip edilir genelde. Doğru işler yaptık bu sene.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı Öz

https://twitter.com/sosyalist1545/status/1561959321637769216?t=xTT6cjwhLUtYgxdNa54ecw&s=19

Alen'in maç yorumlarını sevmem, çok fevri bulurum ama kendisi bile neyin ne olduğunu anlamış.

Ben başkan olsam oyuncu değişikliği tezahüratını yapanları bir daha stada sokmam.

Son 10 yıldır taraftar artışı en yüksek kulüp net Beşiktaş'tır. Çocukken öğretmen takımları sorunca 2-3 kişi Beşiktaşlı çıkardık. Şimdi kafamı çevirdiğim her yerde Beşiktaşlı var. Beşiktaşlı olmak havalı bir şey oldu anlıyorum ama aramıza da kusura bakmasınlar bol miktarda alık doldu. Alık dediğime bakmasınlar Beşiktaşlı olmasalar sığır derdim.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2022, 23:55:57 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı DieForYou1903

Bu arada hocanın üçlüden döndüğü filan yok herkese yedirdi ben dahil :)  3-5-4 her türlü oynuyor kimsede çakmıyor.

4-3-3 başlıyor.

3-4-3 oluyor.

5-2-3 oluyor.

maçtan görüntü (maç içinde ben farketmiştim birileri daha farketmiş paylaşmış alıntıdır.)

Bu da karagümrük maçının geneli.

Maç içinde sürekli taktik değişiyoruz.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2022, 23:47:53 DieForYou1903 ]
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı doganay

Yonetimi savunacgim aklima hic gelmezdi de bu nasil bir itham. 1.4m euro ile kim ne cebi dolduracak, daha dune kadar bu paralari bonservisteki kusurat olarak bakiyorduk. Okadar zengin olan Besiktasin basindaki adamlar burdaki komisyona mi tenezul edecek. Kaldiki Kerem Atakan Kesgin'in baya potansiyeli oldugu asikar. Bu cerez paralari risk bile sayilmaz.
Daha potansiyelli dedigin Can ile kiyaslanmaz bile birkac dk vidyosnu izleyince bile anlasiliyor. Emirhan'a o paralari verdigini ama kabul etmedigini soyledi baskan.
1.4m euro'ya aldigin adam direk takimin bankosu olacak degil herhalde, ara ara sonradan girer yedek oyuncu. Potansiyelini ortaya cikarirsa ileride ilk 11 oyuncusu olur.
Sivas'ta bile kadroya giremeyen demissin ilk once baksaydin hic degilse, sadece son Alanya macinda oynamamis onda da kadroda bile degil , muhtemelen Besiktas ile anlasma bitince kadroya alinmadi.  Pes yani dogrusu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Aga bee

Bıraksın bu acıtasyonu!
Geçen maçta 3-3 olduğunda havalara zıplıyordu.

Çevrimdışı celiker1

Senin analizlerine güvenerek hiç görmediğim adam gelsin diye epey heyecanlandım abi
Son bir ayda oynadığı 3 tane maçının 90 dakikasını paylaştım önceki 1-2 sayfada abicim.Bir tanesinin sadece ilk yarısını izlesen sakatlık pozisyonlarını filan ileri alarak oyuncuyu net anlarsın zaten.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Gecenin en heyecan veren haberi Valerien hoca Berkay Kençtemur'un A takım ile idmana çıkmasını istemiş.Şu an için ülkede  A takım ile maça çıkmamış en büyük gelecek vaat eden genç yetenek.Bambaşka bir 8 numara bu çocuk,yolu açık olsun.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Orasi öyle abi. Dele kendini bulursa tekrar 20 üzeri bi rakama rahatlıkla gider.

Bu seneki transferleri bu sebeple beğeniyorum. 1-2 isim hariç piyasası yüksek olabilecek adamlar alıyoruz ve bunlar daha çok genç.

Epl geçmişi olan oyuncular hep takip edilir genelde. Doğru işler yaptık bu sene.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
epl geçmişinden öteye ing basını kendi oyuncularını takip eder grafiği yükselirse bizim birşey yapmamıza gerek yok ingilizler bizim reklamı yapar öyle bir oyuncu alıyorsunki gerçek anlamda dibe vurmuş kimse düzeltmeyi başaramamış burda oynarda yükselirse bize açılacak kapıları düşünemiyorum bu arada onu takip ederken takımıda takip edecekler bu diğer oyuncular içinde avantaj

Çevrimdışı Necmi

Gecenin en heyecan veren haberi Valerien hoca Berkay Kençtemur'un A takım ile idmana çıkmasını istemiş.Şu an için ülkede  A takım ile maça çıkmamış en büyük gelecek vaat eden genç yetenek.Bambaşka bir 8 numara bu çocuk,yolu açık olsun.
8 mi 6 mı ben libero ve stoper oynuyor diye biliyorum

Çevrimiçi mayguntr

epl geçmişinden öteye ing basını kendi oyuncularını takip eder grafiği yükselirse bizim birşey yapmamıza gerek yok ingilizler bizim reklamı yapar öyle bir oyuncu alıyorsunki gerçek anlamda dibe vurmuş kimse düzeltmeyi başaramamış burda oynarda yükselirse bize açılacak kapıları düşünemiyorum bu arada onu takip ederken takımıda takip edecekler bu diğer oyuncular içinde avantaj
Cidden olur da geri donerse hayata, 20-30a alinip tutmamis tum epl oyuncularini bize kiralamak icin siraya girer takimlar seneye.

Çevrimiçi Mehmet57

Tayfur’u bence aliriz transfer sezonu sonunda. Ve almak gerek, kanat bek mevkilerine iyi alternatif olur. Iyi oyuncu.

Çevrimiçi Mehmet57

Apoel macini izleyen oldu mu? Cok ovuluyor yine Hien. Isvecli Van Dijk falan diyorlar

Çevrimdışı murat baltacı

Transferlerin hepsinden memnunum isacda alınmalı hoca üçlüye dönerse arka taraf sağlam olmalı ama kale sıkıntı işte bu sene uefada falan olmak lazımdı yabancıları oynatır hazır tutardık.

Hocayı Alanya maçında çok eleştirdim ama Karagümrük maçında yapılan değişiklik tezahüratı olmaz medyanın gazına gelirsek işler iyice karışır sabredip göreceğiz neler yapıyor Alanya maçı birazda talihsizlikler bizi buldu hocaya karışmadan güven vermemiz lazım ki medyada linç edip degersizlestiremesin shusterede böyle yaptılar adam dayanamadı valeren başarılı olursa Gordon milne etkisi yapar başarısız olursada elimizde iyi bir kadro var yolumuza bakarız. Jesuz gibi saçma sapan transferler yaptırmadı en azından oynattığı oyunda ondan kat kat iyi.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat

8 mi 6 mı ben libero ve stoper oynuyor diye biliyorum
O yaş grubunda 6 -8- 10 hepsini oynayacak kabiliyette.benim görüşüme göre iyi bir 8 olacak.güzel derin paslar atabiliyor.

Çevrimdışı Talisca1903

O yaş grubunda 6 -8- 10 hepsini oynayacak kabiliyette.benim görüşüme göre iyi bir 8 olacak.güzel derin paslar atabiliyor.
yerli guti

Çevrimdışı sozkul

hepimizi değil🙄

Bazı arkadaşlarımız çoğunluğun sesi olduklarını düşünüyorlar. :)
Ama maalesef bir çok durumda küçük bir azınlığın sesi büyük olabiliyor.

Çevrimdışı sozkul

Bıraksın bu acıtasyonu!
Geçen maçta 3-3 olduğunda havalara zıplıyordu.

Mecbur bence zıplamaya, Sivas küçük şehir. Sokağa çıkıp dolaşmaya ihtiyacı var genç çocuğun.

Çevrimiçi Samet Demir

Mecbur bence zıplamaya, Sivas küçük şehir. Sokağa çıkıp dolaşmaya ihtiyacı var genç çocuğun.
Tayfur Alanya da yanlız abi :) konuyu çok yanlış anladın galiba

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: