2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1207219 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Hala pürüz varmış gibi yazıyorlar. Yönetimin pazarlık aşkı bizi bitiriyor.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1560803871324340230
başka kulübün devreye girmesini bekliyorlardır

Çevrimdışı BlackEagle16

Bakalım dele alli bugünki everton maçı kadrosunda olacak mı
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı XiaoHan

Dele Alli transferinin bitmesi için henüz tüm koşullar sağlanmadı önce transfer zora girmesi bazı kişilerin dillendirmesi gerek sonra başkanın devreye girerek fedakarlıkla transferi bitirdiğini yayıp show must go on ortamı oluşması lazım.

Zorunlu satın alma ile gelecekse çok yanlış transfer olur ocağımıza incir ağacı diker epl piyasası falan paklamaz, 10m euro 1 futbolcuya verebilecek durumda değiliz yanlız yanlış anlaşılmasın ekonomik olarak değil, tff mhk hakkımızı gasp ettiği halde Beşiktaşımız korunamadığından o paralar dipsiz kuyu olur.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

En sonunda bu trqnsfer yattı diyecekler. Uzadıkça saçma haber sayısı artıyor.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1560933345978187777

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Sallamış yav. Böyle birşey olsa bizimkiler anında vazgeçer. Ki vazgeçsinde

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Sallamış yav. Böyle birşey olsa bizimkiler anında vazgeçer. Ki vazgeçsinde

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakalım kimi övecekler bu işin sonunda.

Çevrimiçi sefaköykartali

Sercan oyuncu çok istiyor yazmış,  diğerleri de oyuncu daha fazla maaş istiyor yazmış birileri sallıyor belli ki oyuncuyu indirip başkan devreye girdi haberleri pompalayacaklar. 

Çevrimdışı Sezgin1903

Şimdi bu haberi ve bundan önceki transfer haberlerini kim piyasa veriyosa ya bilerek veriliyo fiyat 7-8 uygundan basliyo taraftar gazı alınıyor aaa ucuz felan derken yavaş yavaş gerçek değerine çekiliyor yada Everton üzerinden kulübümü öpuyonuz yada fiyat yükseltiler ama biz istediğimiz fiyata aldık demeyemi getiriyonuz adam çat çat alıyo ne fiyat iniyor ne çıkıyor akılda deli sorular bırakmanın ne anlamı var zaten ortam gergin 41 yaşındayım bize özgü transfer stareteji geliştirme ye çalışmayın sözüm ona transferler %80-90 kampta olacaktı hersene aynı şeyleri yaşamak zorundamiyiz.

Şimdi ben bunu yazdığımda farklı algılandı demek istediğim tamda bugün geliştiği gibi sürekli böyle oldu olmadı fiyat yükseldi kulüp vazgeçti yenge istemedi sonra oyuncu burda ne gerek var diyorum bunlara ha oyuncu gelecek onunda soyleyim gündem sansasyonel haberi seviyor birileri burdan işini görüyor herkes mutlu günün sonunda taraftar mutlu sorun yok yani ben sadece bunları birileri nemalanacak diye yaşamak zorunda değilim.

Çevrimdışı Nazım Ar

Şimdi ben bunu yazdığımda farklı algılandı demek istediğim tamda bugün geliştiği gibi sürekli böyle oldu olmadı fiyat yükseldi kulüp vazgeçti yenge istemedi sonra oyuncu burda ne gerek var diyorum bunlara ha oyuncu gelecek onunda soyleyim gündem sansasyonel haberi seviyor birileri burdan işini görüyor herkes mutlu günün sonunda taraftar mutlu sorun yok yani ben sadece bunları birileri nemalanacak diye yaşamak zorunda değilim.
Ya herşeyi geçtim D. Alli hadi kolay bir isim değil Kerem Atakan Kesgin transferi bile sakız gibi uzuyor. Alacaksan alacaksın bak adı ilk çıktığından beri 3 maç kaçırdı bile ispanyadan gelmiyor ya bu adam kesiin anlaşıldıysa yarın getirir antremana çıkarırsın bu nedir yahu?

Çevrimdışı aunt minnie

:)

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1560913697685606402
İngiltere’de Yasin Kol gibi bir organizma olmadığından adam masumane konuşmuş.Son derece sürreal bir ülkede yaşıyoruz gerçekten

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı beno1903

Bakalım dele alli bugünki everton maçı kadrosunda olacak mı

yedekte

Çevrimdışı DieForYou1903

hergün bakıyorum foruma transfer yok moral sıfır.dele alli bile yatmış çıldırırsın.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi sEuL

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam orada net 3.5 alıyor zaten, burada 2.2 muhabbeti tamamen ucuza alıyoruz algısı yaratma kaynaklıydı.

Çevrimdışı caner.eryigit

Sercan dikme karıştırıyor ortalığı daha önce bir oyuncuyu sızdırmış iş bozulmuş.İçerden bilgi sızdıran var o köstebek bulunmalı.
Adam kulübün basın sözcüsü içerden bilgi sızdıran var diyorsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adam orada net 3.5 alıyor zaten, burada 2.2 muhabbeti tamamen ucuza alıyoruz algısı yaratma kaynaklıydı.
Oyuncu ve takımı ile anlaşmadan transfer duyurmanın mantıklı tarafı yok. Yada yönetim yine bir şeyleri zormuş gibi gösterip yaparak başarılı algısı oluşturumaya çalışıyor. Yönetime hiç güvenim yok. Onun için altından ne çıksa şaşırmam.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Mehmet57

Bu siriki dembele iyi hamle oyuncusuna benziyor, sahsen hic izlemedim

Çevrimiçi sEuL

Oyuncu ve takımı ile anlaşmadan transfer duyurmanın mantıklı tarafı yok. Yada yönetim yine bir şeyleri zormuş gibi gösterip yaparak başarılı algısı oluşturumaya çalışıyor. Yönetime hiç güvenim yok. Onun için altından ne çıksa şaşırmam.
Bende bunu anlayamiyorum bir turlu, ozellikle ANC her gordugu mikrofona sarilip ilgilendigimiz oyunculari isim vererek tek tek acikliyor. Gereksiz isler muduru resmen, takimin bir basin sozcusu olur butun aciklamalari o yapar - bizde ise agzi olan konusuyor

Çevrimiçi sEuL

Everton 3 haftada 1 puan alabilmis bugunku beraberlik ile, bu gidisle Lampard kovulur yeni gelen hocada Dele kalsin der.

Çevrimdışı aunt minnie

Everton 3 haftada 1 puan alabilmis bugunku beraberlik ile, bu gidisle Lampard kovulur yeni gelen hocada Dele kalsin der.
Geçen sene düşüyorlardı zaten şansa kaldılar ligte,kadroları yetersiz.

Çevrimiçi doganay

Biraz Everton forumuma Dele Alli ile alakali yorumlara goz attim. Adamlar gitsin diye dua ediyor , burda yazamayacigm kufurleri ediyorlar gitmesi icin , bugun yine yedek kulubesinde gitmedi mi hala lanet olasi falan.. adamlar maasinin bir kismindan kurtulsak bile kardir durumundalar, nasil nefret ettiyseler.

Etiketler: