2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1208744 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Dele Alli'den umutluyum ben de. Mayışın büyük kısmını Everton veriyor herhalde. Opsiyonu çok düşük adamın hala 16 milyon Euro değeri var. Türkiye'ye gelen en değerli oyuncu bu arada.

Çevrimdışı Nazım Ar

Ben olsam orta sahaya Tolga Ciğerciği bağlar yerli mevzusunu kapatır,Dele Alli’yi de sağ forvete atarım.4-3-3 oynayacaksak tabi.

Allah rızası için almayalım. Kenan, Umut, Boyd un okey masasına 4. olur en fazla.

Çevrimdışı Mehmet57

Ama su var, Weg’e yakin oynayabilecek 8-10 karisimi oyuncu tiplemesine Alli cuk oturdu.

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1559933749571321856
3 yıl önce değeri 100 milyon olan, everton'da 5 maça daha çıksa 20 milyon, 20 maça daha çıksa 30 milyon ödenecek birisi için BAYAĞI iyi opsiyon
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

3 yıl önce değeri 100 milyon olan, everton'da 5 maça daha çıksa 20 milyon, 20 maça daha çıksa 30 milyon ödenecek birisi için BAYAĞI iyi opsiyon
Ama opsiyonun yarin 10M , haftaya 15M, sene sonunda 20 milyon olma potansiyelini unutuyorsun. Yavas yavas ortaya cikar neyin ne oldugu. Hayirli olsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ama opsiyonun yarin 10M , haftaya 15M, sene sonunda 20 milyon olma potansiyelini unutuyorsun. Yavas yavas ortaya cikar neyin ne oldugu. Hayirli olsun.
İşte Matrix'i çözen biri daha:)

Beni daha çok maaş korkutuyor, kimse yazmadı hala.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

İşte Matrix'i çözen biri daha:)

Beni daha çok maaş korkutuyor, kimse yazmadı hala.
Abi tadını çıkar ya. Kasma o kadar. 1 de versek 3 de versek borç azalmayacak. Taraftardan çok muhasebeci gibisin. Akışına bırak gitsin :D

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Çağrı Öz

Dele Ali için kariyer noktasında olduğunu yazmıştım, bu yüzden var olma mücadelesi vereceğini de söyledim.

Bütün bunlar bir kenara Fb ve Gs'nin transfer şov yaptığı bir sezonda en flaş ismi Beşiktaş getirdi. Öyle onlar gibi çok fazla tatava yapan da yok. Komik bir durum düşününce.

Çevrimiçi Samet Demir

:D yorumsuz

Çevrimdışı Mehmet57

Tayfur Bingol transferi ne oldu acaba?

Sol bekte rahat rotasyona girer bizde. Rakibi zaten onde karsilayan takimiz. Umut Meras’in dizleri titremeye basliyor orta cizgiyi gectiginde. Yerli olarak Tayfur, Atakan alinsin. Maca gore Masuaku veya Tayfur oynar.

Çevrimdışı murat

Abi tadını çıkar ya. Kasma o kadar. 1 de versek 3 de versek borç azalmayacak. Taraftardan çok muhasebeci gibisin. Akışına bırak gitsin :D

Grçen sene pjaniç gelmeden önce 49 milyon euro maaş yükümlülüğümüz varmış.bu sene kaça düştü acaba.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Her ne kadar kişisel olarak içime sinmeyen bir transfer ise de madem gelmis hayırlısı olsun. Umarım benim gibileri utandıracak bir performans ve katkı verir.

Çevrimdışı Nazım Ar

Riski ve maliyeti çok daha düşük olacak olan Amiriyi tercih ederdim doğrusu ama Dele Alli den verim alabilirsek çok sansasyonel bir iş olur.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Riski ve maliyeti çok daha düşük olacak olan Amiriyi tercih ederdim doğrusu ama Dele Alli den verim alabilirsek çok sansasyonel bir iş olur.

Amiri de kulübü sıkıntı çıkardı sanırım.

Çevrimdışı beno1903

26 yaşta tam olgunlaşma yaşı bi inansa baby ortalığın a

Çevrimdışı tuncaboylu

Grçen sene pjaniç gelmeden önce 49 milyon euro maaş yükümlülüğümüz varmış.bu sene kaça düştü acaba.
50 milyona düşmüş abi, Ahaber gibi yönetiliyoruz :)

Çevrimiçi levitate

sanmıyorum ama şahsen %40 pay bekliyorum :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat

50 milyona düşmüş abi, Ahaber gibi yönetiliyoruz :)
önemli olan giderleri düşürmek değil gelirleri arttırmak.giderler yarı yarıya düşse ne olur gelirlerde düştükten sonra sadece alt sıra takımı olursun.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

risk ne kadar büyükse kazançda o kadar büyük olur

Çevrimiçi Necmi

hiç anlam veremiyorum ben mantık çizgisine uymuyor

Etiketler: