2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1205014 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle16

TFF seminerinde canlı yayında

TFF başkanı hakem tayinleri ne kimsenin müdahale edemiyecegini buna izin vermeyeceklerini önündeki masaya vura vura söylüyor sen kimsinlen 120 yıllık camianın başkanın yaptığı itiraza bu üslupla cevab veriyorsun.
Başkan dediğim şimdi çıkacak canlı yayına vura vura oda diyecek ben milyonluk camianın hakkını kimseye yedirtmem ne algoritma dinlerim ne mhk.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı DieForYou1903

Başkan dediğim şimdi çıkacak canlı yayına vura vura oda diyecek ben milyonluk camianın hakkını kimseye yedirtmem ne algoritma dinlerim ne mhk.

Bizim başkan mı dicek onu ?
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı DieForYou1903

Dele alli evertonun sabah idmanına katılmış onu bile getiremeyecek bu yönetim.
TFF başkanı yumruğunu masaya vuruyor bizim başkana atar gider yapıyor.

Çevrimiçi murat

Bildiğin küçük enişte.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı BlackEagle16

Başkan pazarlığı bıraksın o elini kolunu vura vura konuşan başkana açıklama yapsın kendisi gittiğinde masasına vurmadıysa bu tavır hiç hoş değil derhal gerekli açıklama yapılmalaı
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi murat

Hani masa başında yumruk vurmayla olmazdı bu işler biz federssyona gider dialog yoluyla çözerdik filan. Adam çıktı tv karşısına masaya vura vura konuştu.bu kadar ezik başkan görmemiştim.

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2022, 17:46:22 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Demir

Valla kusura bakmayın ama Tff başkanının öyle masaya yumruğunu vurup birşeyler söylemesi ANÇ özeline değil Beşiktaş Başkanlık makamına yapılmış bir harakettir.

Burda biz nasıl ki ANÇ'den Beşiktaşı savunmasını bekliyorsak, bu haraket sonrası Beşiktaş taraftarının da Başkanlık makamına yapılan bu saygısızca harakete gereken cevabı vermeli.

ANÇ' yi bende yetersiz buluyorum fakat bu bizim aile meselemiz. Dışarıdan kimse bu ailenin başkanlık makamına böyle hareket çekemez.

Bu duruma alkış tutulmasıda heleki Beşiktaş taraftarının bunu gerçekleştirmesi çok üzücü....

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Valla kusura bakmayın ama Tff başkanının öyle masaya yumruğunu vurup birşeyler söylemesi ANÇ özeline değil Beşiktaş Başkanlık makamına yapılmış bir harakettir.

Burda biz nasıl ki ANÇ'den Beşiktaşı savunmasını bekliyorsak, bu haraket sonrası Beşiktaş taraftarının da Başkanlık makamına yapılan bu saygısızca harakete gereken cevabı vermeli.

ANÇ' yi bende yetersiz buluyorum fakat bu bizim aile meselemiz. Dışarıdan kimse bu ailenin başkanlık makamına böyle hareket çekemez.

Bu duruma alkış tutulmasıda heleki Beşiktaş taraftarının bunu gerçekleştirmesi çok üzücü....

Katılıyorum.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı DieForYou1903

katılıyorum  :claps:

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

kesinlikle her kelimesine katılıyorum

Çevrimiçi murat

Beşiktaş başkanlık makamını da taraftar korusun.başkan ve yönetim ne iş yapar.görevi Beşiktaşı rezil etmek mi?

Çevrimiçi umutow

Anç Ankarada çok güçlü diyorlardı.  Bakalım ne kadar güçlüymüş başkan. Biz arka kapılar ardından işimizi yapıyoruz diyordu kendisi, bakalım ne kadar iş yapabiliyorlarmış.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimiçi murat

Beni kastetmiş, sorun yapmayın o yüzden.
bence de.zaten çebinin ne gibi bir sorumluluğu var ki? Transfer suçlusu taraftar başarısızlık suçlusu hoca,borçlar eski yönetim.Beşiktaş ya 1. Olur yada hakem federasyon ,kötü yapılanma 2 veya 3 olur.6.olan Beşiktaşın başında duramaz,durmamalı.

Çevrimdışı beno1903

Yetiş ya muhammed yetiş ya ALLI

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Bu konu hakkında bilgisi olan varmi?

Menajerin oyuncu havuzu bu.

https://www.transfermarkt.com/quadrans/beraterfirma/berater/8195

Denayer dışında bizlik oyuncu da yok gibi.

Çevrimiçi sefaköykartali

MHK Başkanvekili Murat Ilgaz: "Yasin Kol bir süre dinlenecek, süresi gelince yeniden görev alacak."

MHK Başkanvekili Murat Ilgaz: "Yasin Kol'un gözlemci raporları tatmin edici değil. Kabul edilebilir sınırların biraz dışında."

Başkan kızağa çekmiş bunu MHK da karizmayı düzeltmeye çalışıyor sabahtan beri. Bu sezon hakemler hatalı karar verirken iki kere düşünmeliler. 

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Ads Dzyuba'yı almış. Montella da fena top oynatmıyor. Tehlikeli bir takım oldular. Özellikle hücum hattı.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2022, 21:09:18 Samet Ç ]

Çevrimdışı DieForYou1903

Beşiktaş başkanlık makamını da taraftar korusun.başkan ve yönetim ne iş yapar.görevi Beşiktaşı rezil etmek mi?

Biz başkanı değil Beşiktaşı koruyoruz.Başkana yumruk sallamadı o TFF başkanı 25 milyon biz Beşiktaşlıya salladı.

Etiketler: