2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1200041 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Twitter fenomenlerinin sistem değiştirttiği hoca ağırlık koyabilir mi oyuncuya? Böyle saçma şey görmedim yahu kaç yıllık teknik direktör iki tane twittercının aklıyla hareket edecekse bitmişiz biz

twitter'da her analiz postunun altına hocanın yardımcılarını etiketliyorlar ve adamlar taraftarla sürekli etkileşim halinde, ister istemez görüyordur yazılanları

cidden zor bir çalışma ortamı umarım başarılı olur
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Tuanzebe ve Saiss ligin en uyumlu stoper ikilisi olur.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2022, 23:49:03 Samet Ç ]

Çevrimdışı KadirA

twitter'da her analiz postunun altına hocanın yardımcılarını etiketliyorlar ve adamlar taraftarla sürekli etkileşim halinde, ister istemez görüyordur yazılanları

cidden zor bir çalışma ortamı umarım başarılı olur

Tam da bu sebeple, Valerian den bağımsız konuşuyorum, kimse gelip de kolay kolay uzun süreli başarılı olamaz bizde. Sürdürülebilir başarı bizde imkansız.

Çevrimdışı tuncaboylu

yok o kayıp değil kazanç sözleşme imzalayıp üstümüze kalacak diye ödüm patlıyor kör bir alıcı bulsak mutlu olacağım mertin parasını istemek için önce onun çıktığı seviyeye çıksın transfer tahtası kapalı olan kayseri kalecisi bile daha güven veriyor takımına insan rakibin her atağında korkarmı bir kaleci orta sahadan gol yermi golü yedikten sonra camiada bir kişi bile çıkıp şansızlık demedi yediğimiz her golün sonunda tv kerde duyduğumuz ilk kelime ersin hatalıydı oluyor
Gençleri savun tabi yönetim konusundada haklısın ama kendini herkesi savunmak zorundada hissetme ersinin savunulacak yanı yok ufacık bir ışık görsem sabredelim derim iki sene sabrederiz on yıl kaleci sorunumuz olmaz emre şu oynamamış haliyle ondan daha fazla ışık veriyor 18 yaşında beşiktaşın kalesine geçmiş kendini mertlemi mukayese ediyor önce kendini ispatlada sonra mukayeseye gir bu gün ersini kulübeye çeksek bir daha ersinin adını kimse duymaz o saniyede futbol hayatı başlamadan biter bak ozi kendine takım bulamıyor beş sene önce bıraksaydık olacak olan yine buydu sırf senin kafanda taraftar yüzünden beş yıl zengin ettik futbolcu müsveddesini
Kimsenin futboldan anladığı yok sürü mantığı ile haraket ediyor akşamdan beri salih gömüyorlar ama takımın en iyilerindendi sosyal medya soytarılarından biri çıkıp salih şöyle iyi böyle iyi dese bir saat sonra gedson kötülenir salih övülür
Sosyal medyada güçlüyüz ama bu gücü kullananda çok insan var malesef
Nedir abi Mert'in çıktığı seviye?

30 yaşına kadar yedek kaleci olup, 2 sene Başakşehir'de ilk 11 başlamak mı?

İlk geldiklerinde devamlı bahsettikleri maaş dengesi lafını duyuyor musun bu yönetimden ve savunanlardan? Denge denge dedikleri ilk CL'ye katılana kadarmış.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu de La Fuente ne oynamış da, 1.9 milyon Euro maaş istiyor ve bizimkiler 1.4 milyon Euro öneriyorlar.

Üstüne geçen sene de hem kas yırtmış, hem artroskopi olmuş.

Bunu alacaklarına N'koudou'yu tutsunlar, daha iyi.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu de La Fuente ne oynamış da, 1.9 milyon Euro maaş istiyor ve bizimkiler 1.4 milyon Euro öneriyorlar.

Üstüne geçen sene de hem kas yırtmış, hem artroskopi olmuş.

Bunu alacaklarına N'koudou'yu tutsunlar, daha iyi.
Onun yerine Fassnacht alsınlar miss gibi adam

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Onun yerine Fassnacht alsınlar miss gibi adam

Fassnacht geçirdiği sakatlıkla an itibariyle tam bizlik oyuncu oldu.

Çevrimdışı KadirA

İlk geldiklerinde devamlı bahsettikleri maaş dengesi lafını duyuyor musun bu yönetimden ve savunanlardan? Denge denge dedikleri ilk CL'ye katılana kadarmış.

Ya Allah askina. Azıcık mantık ya. Nereden vuracagini sasirdin. Maas dengesini 1 milyon euro alan YERLI bir kaleci üzerinden konuşuyorsun, bize gelmeden de iyi bir Basaksehirin ve milli takimin kalecisiydi. Yani rica ediyorum, gömmek icin biraz daha efektif argümanlar bul.

Çevrimdışı Mehmet57

De la Fuente cok yetenekli oyuncu. Nkoudou gibi bos alan oyuncusu degil, dar alanda da etkili. La Masia ciksli buyuk bir yetenek, iki ayagini da kullanabiliyor.

Gayet iyi bir transfer olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Fassnacht geçirdiği sakatlıkla an itibariyle tam bizlik oyuncu oldu.
O iyileşene kadar Nkoudou idare eder.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1556376511560794112
nkoudou da öyle bir şey alıyor, ne anladım ben bu işten. nkoudou kendini kanıtlamış ingiltere yapmış adam, bu ne yapmış ?

sola gelecek oyuncu nkoudoudan kötü olmamalı. bire bir aynısı olup sakatlanmayan hali olursa çok iyi olur.

Çevrimiçi COB

Mert'i Pelkas ile başa baş takas etsek iki taraf için de win win olur. Baskılı oyunda Pelkas'ın uzaktan şut tehditi var, üstüne Ghezzal'ın yükü de hafiflenir.

Çevrimdışı beno1903

Ertem Şener Amiri olmayacak dedi fiyatı çok düşük bulmuş

Çevrimdışı Necmi

Twitter fenomenlerinin sistem değiştirttiği hoca ağırlık koyabilir mi oyuncuya? Böyle saçma şey görmedim yahu kaç yıllık teknik direktör iki tane twittercının aklıyla hareket edecekse bitmişiz biz
sosyal medya aklıyla haraket eden hoca değil bence başkaları yusuf yusuf etti

Çevrimdışı KadirA

Mert'i Pelkas ile başa baş takas etsek iki taraf için de win win olur. Baskılı oyunda Pelkas'ın uzaktan şut tehditi var, üstüne Ghezzal'ın yükü de hafiflenir.

Cok doğru. Uzaklara gitmeye gerek yok, Pelkas alınabilir düsük maliyetle. Isimizi de görür, ister forvet arkası, ister orta sahada, hatta kanatta bile Ghezzali falan yedekler zorda kalırsan. Çok güzel derinlik katar kadroya.

Bize dün Ghezalin Weghorst ile yaptigi al veri yapabilecek ve tamamlayabilecek skorer bir oyuncu çok iyi gider.

Çevrimiçi Samet Ç

Ertem Şener Amiri olmayacak dedi fiyatı çok düşük bulmuş
O zaman hayırlı olsun Amiri 1-2 gün içinde açıklanır.

Çevrimdışı Necmi

milli takıma kadar yükselmiş kaleci milli takımıda boş ver bak kaleci diyorum ersinin mert seviyesine gelmesi için önce kaleci olması lazım🤔

Çevrimdışı BlackEagle16

Cok doğru. Uzaklara gitmeye gerek yok, Pelkas alınabilir düsük maliyetle. Isimizi de görür, ister forvet arkası, ister orta sahada, hatta kanatta bile Ghezzali falan yedekler zorda kalırsan. Çok güzel derinlik katar kadroya.

Bize dün Ghezalin Weghorst ile yaptigi al veri yapabilecek ve tamamlayabilecek skorer bir oyuncu çok iyi gider.
Kesinlikle bende pelkasın faydalı olabileceğini düşünüyorum eğerki ihtimali varsa her halükarda gerekirse bir kaç yabancı kontratından da çıkılıp alınabilir Pelkas.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Talisca1903

sosyal medya aklıyla haraket eden hoca değil bence başkaları yusuf yusuf etti
kadroyu kim kuruyor ?

Çevrimdışı Necmi

Kesinlikle bende pelkasın faydalı olabileceğini düşünüyorum eğerki ihtimali varsa her halükarda gerekirse bir kaç yabancı kontratından da çıkılıp alınabilir Pelkas.
bırak takası para ile istesen fener hiç bir oyuncusunu beşiktaşa vermez fener bize karşı tam bir ezik şampiyonluk isterken bizim kadronun güçlenmesini isterlermi sence boşa bu lafları konuşup bir taraflarını kaldırmayın bence ezikler ne zaman şampiyonluk için ümitlense yollarına biz taş koyuyoruz bize karşı ne kadar ezik olduklarını bütün ukrayna biliyor siz öğrenemediniz daha😂

Çevrimdışı Necmi

kadroyu kim kuruyor ?
kadro değil üçlüden dörtlüye döndüren bence yönetimdi hoca değil
Ama temelde oynayacağımız oyun üçlü olacak çünkü hala transferler üçlü oyuna göre yapılıyor sadece şu transfer dönemi kapanıp kadro yapılanması oturana kadar zaman kazanıyorlar

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya Allah askina. Azıcık mantık ya. Nereden vuracagini sasirdin. Maas dengesini 1 milyon euro alan YERLI bir kaleci üzerinden konuşuyorsun, bize gelmeden de iyi bir Basaksehirin ve milli takimin kalecisiydi. Yani rica ediyorum, gömmek icin biraz daha efektif argümanlar bul.

Geldi yine alternatif tarih yazıcısı.

Mert bize geldiği sene, ligi 14. bitirmiş Başakşehir'in rotasyona düşmüş kalecisiydi. Hatta kendisi oynarken Başakşehir küme düşme hattına inmiş, kaleye Volkan Babacan geçince toparlamışlardı.

Sen şampiyon kadrodaki ilk 11 kalecinle sözleşme yenilemeden, böyle bir kaleciyi bu maliyetle alırsan; denge falan kuramazsın.

Her şeyi de savunmak zorunda değilsin, bir şeyi de kabul et.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2022, 01:17:09 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Renkliler İrfan Can Eğribayat'ı aldı, kaçtı o tren.

Çevrimdışı tuncaboylu

milli takıma kadar yükselmiş kaleci milli takımıda boş ver bak kaleci diyorum ersinin mert seviyesine gelmesi için önce kaleci olması lazım
E hani milli takım torpilli yeriydi, şimdi milli takıma kadar yükselmiş kaleci diye savunuyorsunuz.

Valla Ersin kaleci değilse, Mert karpuzcu bile olamaz. Sana o kadar diyeyim.

Etiketler: