2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1200167 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı DieForYou1903

Bu yönetim kimseyi alamaz ben ümidi kestim artık.Sürekli giden var gelen yok kadro kalitesini yerle bir ettiler.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2022, 19:57:49 DieForYou1903 ]
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı KadirA

Çok güzel bir seye denk geldim. Tam bir ay önce, yeni bir yardimci hoca katilmis ekibe. Bu kisinin twitter nicki 442Dean. Ilgi cekici bir detay deyip biraz inceledim, incelemeden önce de şey düsündüm, 'aha sirf 442 oyun sistemi icin ekstra bir teknik yardimci alinmis heralde' dedim. Sonra bir önceki takimin maçlarına falan girdim bu adamın, dizilisine baktım, baya baya 352 3412 arada 343 sistemlerini oynamis o takim. Ve bu hoca tam bir ay önce yeni gelmiş. Ondan önceki takımlarda da 3lü calismis hep.

Çevrimdışı DieForYou1903

Çok güzel bir seye denk geldim. Tam bir ay önce, yeni bir yardimci hoca katilmis ekibe. Bu kisinin twitter nicki 442Dean. Ilgi cekici bir detay deyip biraz inceledim, incelemeden önce de şey düsündüm, 'aha sirf 442 oyun sistemi icin ekstra bir teknik yardimci alinmis heralde' dedim. Sonra bir önceki takimin maçlarına falan girdim bu adamın, dizilisine baktım, baya baya 352 3412 arada 343 sistemlerini oynamis o takim. Ve bu hoca tam bir ay önce yeni gelmiş. Ondan önceki takımlarda da 3lü calismis hep.

Üçlüyü unutun artık dörtlüye döndük kanat transferi filan yapılacak orta saha alınacak hoca 3lüden vazgeçti taraftarın gazı değil oyuncular istememişler o sistemi hoca oyuncularla görüşme gerçekleştirmiş dörtlüde daha iyi hissettiklerini söylemişler rosier,ghezzal filan.üçlü oynayacak olsak monteroyu yollamayız monteroya kendine klüp bul kiralık olarak git denmiş.Sol stoper Saiss-Emrecan sağ stoper Koray-Necip gibi bir şey olacak fazla stoperler yollanıyor orta saha kanat alınıyor hepsi bu üçlü bitti artık.

Çevrimdışı celiker1

Fenerbahçe için yabancı kuralını tekrar saçma şekilde değiştirdiler ve bizimkilerden hala ses yok.8+6+7 nedir a m k?Madem değiştirilmesine müsaade ediyorsan o masada en kòtü 9+2 ye çevirteceksin kuralı.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Welintonu 1 milyona satip, Korayi 1.5 gibi bir rakama alırlarsa cidden büyük basari olur.

Koray çok iyi bir kaliteye sahip degil, ama yerli olarak en iyi tercihlerden biri olur.

Bu arada, Koray net bir 3lü savunma oyuncusu.

Yerli problemini direk çözmüş oluruz, 3 lü oynarsak. 4lü de oynarsak ortasaha Salih yada forvette Cenk ile bu kuralı rahatlıkla idare ederiz.
welinton aşırı gömülüyor Koray weli kadar iş yapmaz wlinton satsak bile koray almam ben illa ki yerli alacaşız diye vasata para dökmeye gerek yok

Çevrimiçi sefaköykartali

Çilek transfer gelirse zaten orta sahaya gelir bence. Koray-Saiss-Emrecan savunma için gayet yeterli, gerektiğinde arkada Koray-Emrecan yaparız, Saiss'ı 6 gibi konumlandırıp Saiss-Gedson-10 numara gibi orta saha merkezi yapabiliriz.

Çevrimdışı Talisca1903

Çilek transfer gelirse zaten orta sahaya gelir bence. Koray-Saiss-Emrecan savunma için gayet yeterli, gerektiğinde arkada Koray-Emrecan yaparız, Saiss'ı 6 gibi konumlandırıp Saiss-Gedson-10 numara gibi orta saha merkezi yapabiliriz.
ha koray ha necip çok abartılıyor

Çevrimdışı KadirA

Ha Koray ha Necipmis. Tamam A klas bir stoper degil ama Italyanin orta sıra takimi olan Veronada son 3 yıldır en az her sezon +30 maca çıkan bir oyuncudan bahsediyoruz.

Emirhani ayni kalibredeki Torinoya 5.ortasaha olarak gönderdik.

Demek ki Emirhan da bir Necip kadar degil suanki haliyle.

Çevrimiçi sefaköykartali

Abdülkerimden 3 kat falan iyidir Koray. Veronada üçlüde çok iyi maçlar çıkartmışlığı var ama orada merkezde oynuyor, sağ stoperde ne verecek bakalım ama ölüsü bizim ligde oynar.

Çevrimiçi Samet Demir

Kaan Ayhanı isteme sebeplerimden birisi çok mevkide oynaması. Onun harici stoperde Korayı 50 defa Kaana karşı tercih ederim.

Elimizi rahatlatması adına çok olumlu olur gelmesi. Hele o şartlarda super olur. Welliton parasına o mevkiyi yerli yapmış olacağız.

Kalan parayıda orta saha ve kanat transferine gömsünler

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Orta sahaya Miha Zajc isterdim, tam ihtiyacımız olan profil bence. Daha uber super bi yıldız gelmeyecekse Mertle falan takasa sokalım, deneyelim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/yeniacikcom/status/1556705944888827906
al işte sercana 1.6 özene 2.5 ertana 2.75 %50 paya biter işleri güçleri algı welinton verdiği faydanın yarısını vermez
neyse biz anlamayız gelsin görelim çok şişiyor stoper rotasyonu sonra göndermek içşn uğraşıyoruz

Çevrimdışı Talisca1903

Orta sahaya Miha Zajc isterdim, tam ihtiyacımız olan profil bence. Daha uber super bi yıldız gelmeyecekse Mertle falan takasa sokalım, deneyelim.
kardeş bunlar vasat oyuncular ama sende haklısın taraftarı öyle bir hale soktularki ben dahil kötünün iyilerine tav oluyoruz

bende pelkasa tav olmuştum düşün yani talisca nöbetçisi adamım ben

Çevrimdışı Talisca1903

menajerler şöyle böyle transferde menajersiz çalışacağız  scout ağı sistem cart curt
dön dolaş koray kaan tayfur ne planlamaymış
ortasaha salih kartal stoper nejip felan

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu rakamin ciddi olduguna inanmiyorum, biz Emrecan icin 2M Euro arti pay verdik. Koray icin bu bonservis ucreti isteniyorsa pazarlik falan yapmadan diger takimlari isin icine sokmadan bugun alip gelsinler. Daha 27 yasinda, banko kendi takiminda oynuyor, Turk statusunde, 3 savunmayada 4’luyede aliskin- e daha ne olsun….

Ustune Welinton ve Montero’yu gonderip, Denayer’i alsinlar - savunma hatti son yillarin en iyisi olur
Koray, Denayer, Saiss, Emrecan + gencler ile.
Hep böyle başlar haberler.

Yarın biz 2 milyon teklif ettik haberi çıkar.

Sonraki gün kulübünü 3.5 milyona düştü haberleri çıkar.

En son gün 2.5 milyona yarısını aldığımız haberleri gelir.

Çevrimiçi Samet Demir

menajerler şöyle böyle transferde menajersiz çalışacağız  scout ağı sistem cart curt
dön dolaş koray kaan tayfur ne planlamaymış
ortasaha salih kartal stoper nejip felan
Sende haklısın abi. Çağlar, Merih falan almamız lazım. Ortayada Orkun Kökçü falan. Hem yerli problemide kalmaz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Eheh başladı artışlar.
birde her muhabirin ayrı ayrı artırması yok mu

Çevrimdışı DieForYou1903

https://twitter.com/yeniacikcom/status/1556705944888827906

Herkes 1.6,1.5 dedi.Murat özenin böyle yazmasında ki amaç 1.5-1.6 bitince yönetimi övmek yönetim çok iyi iş başardı vs. Yoksa haber kaynağı kesilir.

Etiketler: