2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1206255 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı DieForYou1903

Hep mi oyuncular suçlu sevgili Başkan ?
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

yalan soylemek bedava, bedava diye anc bol keseden salliyor :)

madem kal kal diye zirlicaksin o zaman niye cikis maddeli sozlesme yapiyosun?

emirhan sen Besiktasi ve bizi en iyi sekilde temsil ediceksin kardesim inaniyorum, istesen sozlesme imzalamayip bedavada gidebilirdin yolun acik olsun.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

dilkat edin bu aciklamalara. bu ulkede biri daha ayni bu sekilde aciklamalar yapip kendini uste cikarmaya calisiyor akliniza geldi dimi :) camuru at izi kalsin igrenc bir hadsizlik tamamen ad hominem

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi sefaköykartali

Önce fesih bedelli sözleşmeyi imzala sonrada gitme gitme diye ara. Tam bir türk şirketi gibi. Bende olsam bende açmazdım ne açıcam sözleşmede yazıyor 4.5m e gider diye kabul etmeseydin ANÇ. Sözleşmesi bitince gidicek diye kabul ettiler e o zaman şu anda ağlamanın bi faydası yok kendini küçültmeninde bi faydası yok.
Oyuncu fesih bedelliyi imzalamazsan imzalamam diyor. Bedelsiz ayrılacak yoksa. O noktadan sonra ne yapacağız? (O noktaya gelene kadar önem verilseydi vs. onlara katılıyorum ama o ayrı bi konu)

Çevrimdışı DieForYou1903

https://twitter.com/futbolarena/status/1555158789279682560

Bu nasıl üslup ya ? Çok ayıp bandırma başkanı çok iyi bir Beşiktaşlı yarın öbür gün yine işin düşerse adam sana aynı şeyi söylerse ne yapacaksın ?

Çevrimdışı beno1903

Oyuncu fesih bedelliyi imzalamazsan imzalamam diyor. Bedelsiz ayrılacak yoksa. O noktadan sonra ne yapacağız? (O noktaya gelene kadar önem verilseydi vs. onlara katılıyorum ama o ayrı bi konu)

Hak veriyorum. Herkesin istediği 2 sene daha oynasın bizde ŞL/UEFA kendini göstersin 15m e satmaktı. Yönetim oyuncuyu ikna edemedi. Oyuncuda gitmek istedi. Şu anki değeride 4.5m dir bence. Kapa defteri bitsin gitsin. Sıkıntı bana göre şu saatten sonra ailesini aradık maradık yok herkes avrupaya gitmek istiyor muhabbetidir. Oda kendini sıyırmaya çalışıyor işin içinden.

Çevrimiçi Necmi

yumurta dayandığında yapmayacaksın onu daha a takıma alırken koyacaksın önüne uzun soluklu sözleşmeyi imzalamayanında yolu açık olsun

Çevrimiçi COB

Nerden bakarsan bak, neresinden tutarsan tut, Emirhan olayında suçlu 98% yönetimdir.

Menajerinin sözleşme uzatmayız tehditini o menajerden önce akıl edeceksin, adam akıllı sözleşme yapıp kurtlara ve köpeklere yem etmeyeceksin. Ailesini arayıp ta ne konuşacaksınız? Pardon kusura bakmayın, aklımız şimdi başımıza geldi falan mı diyeceksiniz? Vizyon sahibi antrenör ve onların vereceği rapora göre erkenden sözleşme imzalayacaksın.

Ahmet Nur Çebi bence bu konu hakkında çıkıp "Hata yaptık, özür dileriz, bir daha aynı şeyler yaşanmayacak" demesi lazım. Diğer türlü trajikomik oluyor.

Çevrimiçi Necmi

Elindeki oyuncunun değerini bilmediğin zaten tavrından belli bir iki değilki bütün oyuncularda sorun yaşıyorsun serdara imzalatamıyorsun ersine imzalatamıyorsun hadi yedin bir halt o zaman çıkart kadrodan gönder alt yapıya keyifleri bilir ondan sonra

bir insan istedikleri olmayinca nasil bu kadar kolay mahalle agziyla satasicak yer arayabilir? koskoca Besiktasin baskani mide bulandiriyor hareketleriyle.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mellfred

emirhan olayı ders olsun
kaçan balık büyük olur herkes emirhanın çok büyük oyuncu olacağı inancında ama belli de olmaz bakarsınız 4,5’a iyi vermişiz de deriz
salih de büyük umutlarla gitmişti

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimiçi sefaköykartali

Serdara sözleşme teklif etmişler. Yerli bir stoper daha alırlarsa Saiss-Emrecan-Yerli-Serdar-Necip stoper hattı işimizi görür bence. Welintonla Monteroyu yollayabilirsek iyi olur.

Çevrimiçi hasankale

Yillar evvel stadın ışıklarını açtırıp Quresma malzemecinin üzerine isiyormus diye röportaj verdiği anda anlamaliydik aslında seviyesini.Belli ki kendisinde o günden bu güne kadar değişen pek bir şey yok.

Çevrimdışı DieForYou1903

Emirhan 4.5 milyon € ya satılmış.Yarın sağlık kontrolü için İtalya'ya uçuyormuş.Hayırlısı olsun önümüze bakalım artık yapacak bir şey yok.Bundan sonrası için umarım akıllanırız.

Çevrimdışı Talisca1903

Bu nasıl üslup ya ? Çok ayıp bandırma başkanı çok iyi bir Beşiktaşlı yarın öbür gün yine işin düşerse adam sana aynı şeyi söylerse ne yapacaksın ?
burada haklı başkan Bandırma başkanı kim oluyor öyle duruş felan Seba lı paylaşım hayırdır sen kimsin bize ayar verecek az bile demiş ANÇ başkan helal  olsun

Çevrimdışı DieForYou1903

burada haklı başkan Bandırma başkanı kim oluyor öyle duruş felan Seba lı paylaşım hayırdır sen kimsin bize ayar verecek az bile demiş ANÇ başkan helal  olsun

Başkan hariç herkes suçlu zaten abi o da iyimiş.  :)

Çevrimiçi murat

adamın oyuncusunu ayart sonra birde adama laf et.müteahhitnkafasıyla kulüp yönetiliyor.vizyon yokbeşiktaşanlayık görülen başkan bu olmamalı..

Çevrimdışı DieForYou1903

adamın oyuncusunu ayart sonra birde adama laf et.müteahhitnkafasıyla kulüp yönetiliyor.vizyon yokbeşiktaşanlayık görülen başkan bu olmamalı..

Ahmet Nur Çebi: "Kerem Atakan Kesgin için istenen bonservis bedeli, Emirhan'dan gelecek paranın 4'te 1'i bile değil."

Bunu duyan sivas başkanı şimdi ne yapar ? Bizim başkan konuşmasını bilmiyor.

Çevrimdışı levitate

josef bireysel çalışmalara başlamış
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi sefaköykartali

Ahmet Nur Çebi: "Kerem Atakan Kesgin için istenen bonservis bedeli, Emirhan'dan gelecek paranın 4'te 1'i bile değil."

Bunu duyan sivas başkanı şimdi ne yapar ? Bizim başkan konuşmasını bilmiyor.
Yüzde elli verirsen herhalde az ister başkan

Çevrimdışı levitate

İrfancan eğribayat ta şu kadar fiyata gitti 4 te 1 i yeter diyebilir.
ersin'i 2.5'a verir, üstüne yeni alan kulüp satarsa aldıkları paranın %50'sini daha verir temiz iş
bipbipbupbup

Etiketler: