2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1210974 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Nerede Zago, Ronaldo, Giunti, Fink, Ernst gibi oyuncular. Kuşak atlayacağımıza geriye gidiyoruz.

FEDA sezonu demissin ya..Evet, cunku Eneramo Weghorst’dan daha iyi. Gokhan Suzen -> Masuaku. Gedson’u saymiyorum bile.

O listede herkesi anlarim da, Finki nedir? Dumduz oyuncu idi.

Çevrimdışı Necmi

Nerede Zago, Ronaldo, Giunti, Fink, Ernst gibi oyuncular. Kuşak atlayacağımıza geriye gidiyoruz.
ronaldo fink ernst gibi oyuncuların bize gelene kadar adınımı duymuştun muleka nın nesini beğenmiyorsun 14 maç oynadı 12 gol 5 asist yaptı gedsonun nesini beğenmedin o kadar hazırlık yaptık çocuğu faul yapmadan durduramadılar
Kim bilir on sene sonrada biri çıkıp senin söylediğini söyleyecek bu sefer bu oyuncuların adını ekleyerek
Bence çok içi boş bir yorum olmuş sanki sezonu ortalamışız verim alamamışızda eleştiri yapıyorsun

Çevrimiçi Mehmet57

Taraftarlarin bazilarinda Weghorst konusunda kuskulu oldugunu gorumuyorum.

Ust uste 17-16-20 gol attigi Bundesliga’da Galatasaraylilarin Mesih muamelesi gosterdigi Seferovic’in en iyi sezonunda 10 gol atti, diger sezonlar 3 golu gecemedi.

Weghorst bu sezon son senelerde bu takima gelen en iyi santroforlardan biri oldugunu gostereceginden eminim.

Çevrimdışı tuncaboylu

FEDA sezonu demissin ya..Evet, cunku Eneramo Weghorst’dan daha iyi. Gokhan Suzen -> Masuaku. Gedson’u saymiyorum bile.

O listede herkesi anlarim da, Finki nedir? Dumduz oyuncu idi.
Öyle diyorsun da ne sokmuştu ama Fener'e.

Çevrimdışı Nazım Ar

Taraftarlarin bazilarinda Weghorst konusunda kuskulu oldugunu gorumuyorum.

Ust uste 17-16-20 gol attigi Bundesliga’da Galatasaraylilarin Mesih muamelesi gosterdigi Seferovic’in en iyi sezonunda 10 gol atti, diger sezonlar 3 golu gecemedi.

Weghorst bu sezon son senelerde bu takima gelen en iyi santroforlardan biri oldugunu gostereceginden eminim.

Weghorstun notunu attığı golde verebilirsiniz bu adama 3 şut imkanı ver 2 sini sokar.

Çevrimiçi Samet Demir

Öyle diyorsun da ne sokmuştu ama Fener'e.
Fink'in yeri bende ayrı

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sefaköykartali

Her ne kadar yetersiz kalsa da Emirhan+Rıdvandan 11m euro para kasaya girdi. Artık hızlanalım şu transferde bir yabancı bir yerli orta saha lazım, yerli stoper alabilirsek baya iyi olur.

Çevrimdışı murat baltacı

Herkes ürperiyorda 4.3.3 de josef gedson salih müthiş orta saha olur arkada emrecan saiss iki solak stoper ama mükemmel ikili olacaklar gibi geliyor iki yanında hücumcu bek işde nasıl olur bilemedim orda bakmak lazım hücumda ghezzal weghors muleka bence çok korkutucu tek sorunumuz kalede olacak her pozisyon golle sonuçlanıyor diyeceğimde maşallah pozisyon yokkende gol yiyor bir kaleci orta sahadan nasıl gol yer aklım almıyor
Josefim bir aya döner orta sahayı dert etmiyorumda kale büyük sıkıntı hocada ersinde ısrar ediyor yönetimde aksiyon alacak gibi görünmüyor nasıl çözülecek bu iş fener bile Altay'ın yerine yedek kaleci kovalıyor bizim as kalecimiz yok
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı BlackEagle16

Can Bozdağanı kaçırmasamıydık acaba ?
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi sEuL

Iyi oldu kacirdigimiz, korkuyordum biz alacagiz diye.
Yerimizde saymaya devam ederdik Can ile.

Çevrimdışı Necmi

Josefim bir aya döner orta sahayı dert etmiyorumda kale büyük sıkıntı hocada ersinde ısrar ediyor yönetimde aksiyon alacak gibi görünmüyor nasıl çözülecek bu iş fener bile Altay'ın yerine yedek kaleci kovalıyor bizim as kalecimiz yok
her maç bir tane yumurtluyor onun yüzünden her maç iki artı atmamız gerekecek maçı kazanmak için resmen takımın psikolojisini yerle bir ediyor samdoria maçında golü yediğinde welinton ne yapıyor izleyin resmen omuzları düştü

Çevrimdışı Necmi

bizde oynamayı istemediki nedir bu beşiktaş formasını istemeyen insanların arkasından koşmak
Gidenin topuğuna bakmayacaksın

Çevrimdışı Nazım Ar

Contenin arkadaşı demiş ya "karını yanlış seçebilirsin ama forvetini veya kalecini yanlış seçemezsin" diye. Bizimki o hesap hatalı goller yedikçe takımın kalanı da dağılacak. Geçen sene de Batshuayi ve Kenan takımı yabaş yavaş bitirdiler. O Takımda Gomez olsa ilk devre 15 tane atardı. Neyse keşke Mertten bir hayır olsaydı.

Çevrimiçi COB

Yeni gelen elemanı hiç tanımıyorum, sadece bir iki videosunu izledim. Videodan oyuncuyu yorumlamak adil olmayabilir ama sakatlık geçmişini de hesaba katarak bu transfer hiç içime sinmedi.

Çevrimdışı murat baltacı

Mertten benimde umudum vardı ama hoca hiç düşünmediğine göre toparlayamadı
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Necmi

Mertten benimde umudum vardı ama hoca hiç düşünmediğine göre toparlayamadı
hafif sakatlığı varmış acele etmiyorlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1554218311419936768
Üçüde gitsin wenilton kadar necipte oynuyor hatta alt yapıdaki cissede oynar belki gelişim gösterir formayı alır wenilton maaşı az kalsada dert değilde sakar adam ne yapıyor ne ediyor yakıyor takımı rakipler üzerine oynuyor onu görünce.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

hafif sakatlığı varmış acele etmiyorlar
Abi Ersin bir şekilde yollansinda Mert emre ikisine de kabulüm Ersin kalınca bir şekilde oynar çünkü
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tuncaboylu

Üçüde gitsin wenilton kadar necipte oynuyor hatta alt yapıdaki cissede oynar belki gelişim gösterir formayı alır wenilton maaşı az kalsada dert değilde sakar adam ne yapıyor ne ediyor yakıyor takımı rakipler üzerine oynuyor onu görünce.
Gönderemedikleri için kalıyorlar zaten.

Çevrimdışı Okan1903

https://twitter.com/FixAnaliz/status/1554079323128225793
Bu arkadaş sağolsun uğraşıp yorumluyor herkesi ama kaan ayhan raporundan sonra kendisine pek güvenim kalmadı

Çevrimdışı sefaköykartali

Dortluye döndük diye Kaan transferinden vazgeçmeyiz umarım. Ben katkı sağlayacağını düşünüyorum.
Josef gelene kadar da Kaan-Emrecan stoperi yapıp, Saiss' ı 6ya atıp önüne Gedson-kaliteli bir 8 koyarsak çok sağlam bir merkez kurmuş oluruz.

Çevrimdışı DieForYou1903

Yaz transfer sezonunda Beşiktaş🦅

✅ Gedson Fernandes
✅ Romain Saiss
✅ Cenk Tosun
✅ Wout Weghorst
✅ Jackson Muleka
✅ Emrecan Uzunhan
✅ Arthur Masuaku

Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Etiketler: