2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1211217 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sefaköykartali

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1554139742228332545
Masuaku' dan Adriano katkısı beklemiyorum ancak eğer sağlıklı kalırsa iyi bir performans verecektir. 343de sol kenarı da oynayabilir, dörtlü savunmada da sol bekte katkı verir. Hücum katkısı verecektir, Nkoudou' yu da gönderip önüne bir kanat çekebilirsek iyi iş olur.

Çevrimdışı murat

Maaşının yüzde 60 ını kulübü ödüyor.800 bin eurosunu biz ödeyeceğiz.adamlar nr kadar kurtarsaknkardır diye baktığı oyuncuyu biz kurtarıcı gibi görüyoruz.800 bin euro ödeyeceğiz.200 binini emirhana versen gitmezdi.

Kaleci
Rosier - Koray - Saiss - Masuaku
Gedson - Josef - Salih
Ghezzal - Weghorst - Muleka
kurabilirsek hiç fena kadro değil. Yabancı transferlerinde bence çok iyi iş yapıyoruz ama yerlide berbat haldeyiz. Salih sezona çok iyi girdi, inşallah çok iyi bir sezon geçirir yoksa işimiz iş. Salih+Kerem Atakan işimizi görür mü bilemiyorum. Yerlide ciddi sıkıntıdayız.

Çevrimiçi Mehmet57

Premier League’in Londra kuluplerinden birinde oynuyor senelerdir. Tabiki yuksek maasi olacak, ve tabi ki kiralik olarak gittiginde kismen maasini odeyecekler. Bundan dogal bir sey yok.

Çevrimdışı enderersoy15

Yönetim hata yapmış olabilir, hatalarda yapabilir ancak ismini dahi açıkça belirtemeyen birinin Beşiktaş formunda Beşiktaş başkanına 98 mesajın nerdeyse 90 ında hakaret edebilmesi bu kişinin ya Beşiktaşlı olmamasından ya da Beşiktaş tan gecinememesinden kaynaklıdır. Troller gidin kendi çürük takımlarınızı takip edin.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Unnamed

Kaleci
Rosier - Koray - Saiss - Masuaku
Gedson - Josef - Salih
Ghezzal - Weghorst - Muleka
kurabilirsek hiç fena kadro değil. Yabancı transferlerinde bence çok iyi iş yapıyoruz ama yerlide berbat haldeyiz. Salih sezona çok iyi girdi, inşallah çok iyi bir sezon geçirir yoksa işimiz iş. Salih+Kerem Atakan işimizi görür mü bilemiyorum. Yerlide ciddi sıkıntıdayız.

Salih le sezon bitmez. Farzedelim oyuncu formsuz ya da sakatlandı. Ne olacak?

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ersin
Rosier-Saiss-Emrecan-Masuaku
Ghezzal-Salih-Gedson-Cabral
Weghorst-Muleka

Acaba boyle mi olacak takim

Ya da

Ersin
Kaan-Saiss-Emrecan
Salih
Rosier-yabanci 8-Gedson-Masuaku
Ghezzal-Weghorst-Muleka/Cabral
Ben lige kalede Emre ile başlayacağımızı düşünüyorum. Hoca takımı ve kendi kariyerini düşünüyorsa böyle yapmalı bence.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1554139742228332545
Yine başlamış övücü tayfa, normal bir transferi bile sihir gibi anlatıyorlar.

Ciddi sakatlık riski olan, gözden düşmüş bir oyuncu. Riske girmeye değer, parlarsa iyi kâr ettirir. Ama elimizde patlama ihtimali de az değil.

En son buna benzer transfer Perotti'ydi, onda da renkliler öve öve bitiremiyorlardı.

Çevrimiçi Mehmet57

Yabanci 8 sart. Zaten Josef sakatlanmadan sart idi, ama Josef’in sakatligi ile hepten sart. Oynadigimiz oyunda 6’dan ziyade 8’e ihtiyac var. Salih hazirlik maclarinda gosterdigi ile ilk 11’i zorlar, ama uclu orta sahada Gedson ve Salih’in yanina oyunun iki yonunu de oynayabilen biri lazim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı KadirA

Murat Özen'e göre, Emirhan'in bizdeki maaşı 4.5 milyon TL imiş.

Nerede o 5000 TL 15 bin TL diyenler?

200 bin euro dedim diye, biri burada sallamisti, sana da merhaba!

Çevrimdışı underworld

@Muratozen1903: "Emirhan İlkhan, Torino'dan yıllık 4.5 milyon Lira kazanacak." (Yeni Açık TV)

Çalıntı

Çevrimdışı 38life

İnşallah Umut iyi oynar da Masuaku'ya mecbur kalmayız.

Çevrimiçi Samet Demir

Umutta da sıkıntı var yazmışlardı geçen haftada.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

onun döneminde de bi fark yoktu ki, altyapı orada gidip soralım hep beraber 10 senedir altyapıya hangi yatırım yapılmış
alt yapı tesisleri yenilenmişti can içler acısıydı durumu çocukların soyunacağı yer yokmuş ama doğru olan ümraniyeye taşınması a takım kalitesinde tesisler ve çim antrenman sahası sağlık merkezi sıpası olmalı sadece eski futbolculardan hoca değil tam kadro masöründen terapistine kadar olmalı artı eğitimleri içinde destek olunmalı ihtiyaçlarını giderecek bir parada verilmeli o çocuk kapıdan içeri girdiğinde büyük bir kulüpde olduğunu hissetmeli çocuklar sadece sahada koşup topa vurarak yetişmez a takımlada temas halinde olmalı antrenmanları izlemeli maçları izlemeli havayı sürekli koklamalı futbolu akademik seviyede öğrenmeli

Çevrimdışı tuncaboylu

Murat Özen dediğin kişi, yönetimin Kukla Kermit gibi elini içine sokup konuşturduğu adam.

3 gündür yer yerinden oynuyorken konuşmadı, şimdi çıkıp maaşı 4.5 milyon liraydı diye üfürmeye başladı.

Bir sezonda 50 maç oynayıp 20 gol atarsa alacağı bonusları ekleyip söylüyorlarsa şaşırmam

Çevrimiçi gokhans

Josef iyileşene kadar, orta 3lüde, berkay 6 numara için ideal bence. Hatta 4-3-3 dizilişinde weli-emrecan, 6 numaraya saiss de düşünülebilir.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi sEuL

Zaten Umut’a kalmayalim diye transfer yapiliyor. Masuaku nedir ne degildir bilemiyorum ama Umut’tan olsa olsa vasat bir 3. bek olur.

Çevrimdışı 38life

Umutta da sıkıntı var yazmışlardı geçen haftada.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet sakat şuan ama iyileşir herhalde bir gün. :) Oğuzhan Akgün çok iyi oynadı Sampdoria maçında aslında ama sen elde 2 tane sol bek varken Oğuzhanı orada oynatırsan en ufak problemde çarmıha gererler seni.

Çevrimdışı Necmi

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1554155984557408256
beşiktaşta beşinci hocası ve oda kadroda düşünmüyor üstelik +3 kontenjan varken artık üstünde durmaya gerek yok bence yeterince şans buldu

Çevrimdışı 38life

Zaten Umut’a kalmayalim diye transfer yapiliyor. Masuaku nedir ne degildir bilemiyorum ama Umut’tan olsa olsa vasat bir 3. bek olur.

3. 4. 5. Bana göre de 6. bek olur, bizim seviyemizde değil. Ama Masuaku "zarar veren" tipte bir oyuncu. Geçmişte de vardı bu tarz oyuncularımız hatırlarsınız. O yüzden zarar veren tipte bir oyuncu yerine kalitesiz bir futbolcuyu tercih ederim.

Çevrimiçi Mehmet57

Orta cizgiyi gectiginde Umut’un dizleri titremeye basliyor. Oguzhan en azindan kendine guveniyor. Masuaku->Oguzhan-> kalirsa Umut olur.

Salih le sezon bitmez. Farzedelim oyuncu formsuz ya da sakatlandı. Ne olacak?
Bence de bitmez, Sivaslı Kerem Atakan Kesgin' ı istiyormuşuz bence yetenekli çocuk ama bir Emirhan değil.
Saiss' ı 6 yapıp, Emrecan-Koray veya Emrecan-Kaan yaparsak kaleciyle üçüncü yerli işini çözeriz. O zaman orta ve ileriyi komple yabancı oynayabiliriz. Yapılacak en mantıklı iş gibi geliyor. Josef de ilk 7-8 maç yokken bunu denemek gerekir bence.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2022, 22:00:46 sefaköykartali ]

Çevrimiçi sEuL

3. 4. 5. Bana göre de 6. bek olur, bizim seviyemizde değil. Ama Masuaku "zarar veren" tipte bir oyuncu. Geçmişte de vardı bu tarz oyuncularımız hatırlarsınız. O yüzden zarar veren tipte bir oyuncu yerine kalitesiz bir futbolcuyu tercih ederim.

Oyuncuyu tanimiyorum ve izlemedim, umarim yanilirsin demekten baska birsey elimden gelmiyor..

Çevrimdışı 38life

Oyuncuyu tanimiyorum ve izlemedim, umarim yanilirsin demekten baska birsey elimden gelmiyor..

Umarım yanılırım. Benim de çok fazla izlemişliğim yok ama kendini çabuk belli eden bir oyuncu. Dikkat edersen çalımları vs. diye paylaşılan videolarda bile pozisyonların çoğunda top oraya buraya çarpıp bir şekilde önünde kalıyor. Oyun gereği çalım atana canımız feda ama şov için çalım deneyen sıkıntı yaratır.

Etiketler: