2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1211331 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bilal Bahadır

https://twitter.com/DeportesReports/status/1554097808189300738
Güzel transfer. Hem 4'lü hem 3'lüde oynar. Satın alma opsiyonu varsa daha güzel olur. Formda döneminde sevdiğim bir topçuydu.

Çevrimdışı Nazım Ar

Masuaku hakkında yazılanlar ile klipleri acayip ters orantılı. Taraftarları anladığım kadarıyla nefret etmişler bu adamdan (sakatlıklarından da değil saha içi tavrından) malzemeci oynasa daha iyi kafasındalar. Kliplerine bakılırsa da savunmada Alaba, hücumda Neymar'dan hallice. Ya tutarsa transferi kısacası bakalım nasıl olacak. sakatlıklarından kurtulup yeteneklerini yansıtırsa bizim lig için acayip bir silah olur. Gerçi göndermeye kastığımız Nkodou da öyle o sebeple pek umudum yok

Çevrimdışı Orhan_

Masuaku hakkında yazılanlar ile klipleri acayip ters orantılı. Taraftarları anladığım kadarıyla nefret etmişler bu adamdan (sakatlıklarından da değil saha içi tavrından) malzemeci oynasa daha iyi kafasındalar. Kliplerine bakılırsa da savunmada Alaba, hücumda Neymar'dan hallice. Ya tutarsa transferi kısacası bakalım nasıl olacak. sakatlıklarından kurtulup yeteneklerini yansıtırsa bizim lig için acayip bir silah olur. Gerçi göndermeye kastığımız Nkodou da öyle o sebeple pek umudum yok

Sanırım defansif olarak biraz dikkatsizmiş. Hani Köybaşı kanadından hücum yapan adamı izlerdi ya :D. Yahu ne biçim bi adamdı Köybaşı, neyse galiba bu arkadaş da bazen pozisyonları sanki kendi tarafından atak yemiyormuş gibi izliyormuş. Tabi Köybaşı seviyesi ayrı sadece anlaşılması kolay olsun diye örnek verdim.
Her sezon bir diz sakatlık problemi var. Özellikle son sezon 20 maç kaçırmış bunun yüzünden. Çalım videolarına bakınca Neymar'ı kıskandırır da sakatlık durumuna bakınca Nkudu kıskanır.

Çevrimdışı can1903

C.k yolun sonu yaklaşıyor  :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Demir

Günah keçisi o mu oldu

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı gorilla

Defansı iyi olmayan defans oyuncusu alıyoruz. mükemmel

Çevrimiçi Samet Ç

Emirhan ve Rıdvan'dan gelen parayla Barkley ve Kaan çeksek şöyle bir kadro kursak fena olmaz. Bu kadro maç içinde yeri geldiğinde hem 3-4-1-2'ye döner hemde Kaan Ayhan'ı 6 numaraya ve gerektiğinde Welinton'u sağ stopere atarak 4-3-3'e döner.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2022, 18:08:48 Samet Ç ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Hahaha bu ne ya, çok daha iyiymiş bu.
Tam bizim yönetim 
Bizimkiler kova da kullanmıyor, çay kaşığı kullanıyor.

Çevrimiçi annoca

Menajerlerleri yasaklasan ne olacak. Ki onların suçu yok amacı yatırım yaptıkları oyuncudan karşılık almak. Oyunculara ilgi alaka sıfır. Kimse la masia gibi olunmasını beklemiyor dünyanın dört bir yanını tara falan bunlar hayal dahi edilmiyor ama en azından sana gelenlere değer ver. İyi hocalar iyi ekipmanlar iyi saha vs yıllık saçma sapan yerlere para harcanıyır alt yapıya biraz daha yatırım yapsan menajerler oyuncusunu götürmek için değil sende kalsın da daha da iyi olup değerlensin diye bekler.

Dernek kafasıyla Türkiyede imkansız. Gelen 4 yıllığına geliyor sadece kendini düşünüp reklam için isim için nam için anlık başarı peşinden koşuyor borçta şahsi borç olmuyor ne güzel be. Yaşça büyük abiler çok şanslısınız Beşiktaşı düşünen başkan Sebayı gördünüz.

Çevrimdışı tuncaboylu

3 senedir takımında doğru dürüst oynamıyor adam.

Onların bizim foruma gelip Ljajic hakkında yazdıklarımızı okuması gibi bir şey, 4 sene önce iyi bir sezonu olmuş istr.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/DeportesReports/status/1554098513444835329
Emirhan rezilliğini unutturmak için oyuncunun %30'una 3 milyon verirler şimdi, Sivasspor başkanı karnını tutarak gülüyordur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Defansı iyi olmayan defans oyuncusu alıyoruz. mükemmel
Geçen sene de hücumu iyi olmayan santrafor almıştık.

Şans işte, aynı takımda bulunamadılar.

Çevrimiçi Mehmet57

Masuaku’nun defansif yonu zayif oldugunda hemfikirim, ama Gokhan Gonul ve Caner’in prime donemlerinde de defansi zayif idi. Ligdeki sag aciklar surekli defansa yardim etmek zorunda kalacagi icin Masuaku’nun siritacagini sanmiyorum. Isteyen sezon basindani City macini acip izlesin. West Ham’in en etkili oyuncusu idi, takimi hucuma cikaran oyuncu idi.

Cok sevindim sahsen bu transfere.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/MustafaKratas/status/1554036835323711488

:D
Biz bu altyapı olaylarını şampiyon olduğumuz sene konuşuyorduk. Birden bire mi gelmiş akıllarına bunlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat

Geçen sene de hücumu iyi olmayan santrafor almıştık.

Şans işte, aynı takımda bulunamadılar.
daha beteri var futbolcu olmayan futbolcular almışlığımız da var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

masuaku izledğim videolarda hızını alamayıp kendine bile çalım atıyor Q7 şaklaban diyenler bakalım bu arkadaşı beğenecek mi?

Ben gelsin oynasın bakarım ondan sonra iyi veya kötü derim hiç izlemedim çünkü

Çevrimdışı Talisca1903

Emirhan ve diğer altyapı oyuncuları ile ilgili durum malum çok can sıkıcı herkes suçun büyüğü kimde biliyor (yönetim)

öte yandan 17-18 yaşındaki çocuklar Beşiktaş gibi büyük camiada menajerleriyle bir olup işlerini yürütüyorlar sonrada vay Beşiktaşın çocuğu felan yok öyle yağma

Beşiktaşın çocuğu takıma gelmek için elinden geleni yapan  Rosierdir adamın yapmadığı kalmadı gelmek için

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nazım Ar

Bazoer de gitmiş. :( 2 sol stoperle 4 lü oynayacağız herhalde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Yönetime günah keçisi lazım. Oh ne guzel hayat. CK' yi ortaya atıp aradan sıyŕılacaklar. Emirhan'ın imza töreninde poz verenler istifasını da versin.

Etiketler: