2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1211986 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Çocuklara hakkını vermeyip menajer kucağına itiyoruz.
Sonra kulüpte menajerler cirit atıyor diye dövünüyoruz.
Sen önce deveyi sağlam bir kazığa bağla, yani üzerine düşeni yap.

Bir de ailesine bilet mevzusu vardı, öyle bir konu olmuş mu?
evet maalesef
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Bu behrad talebi denen şahıs nasıl olur da kulübün içine girebilir? Abicim benim-kardeşim benim diye diye oyuncuların aklını zehirlemiş.

Sen kulüp olarak oyuncuna 2 öğün yemek çıkaramıyosun, protein aldıramıyosun, duş aldıramıyosun bu adamlar bulup keşfedip her şeyiyle ilgileniyor. Sen kulüp olarak ne yapıyosun da çocuklara kızma hakkın var?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Merak ediyorum Ceyhun Kazancı bu olayların neresinde. Bir tek dışardan transferle mi ilgileniyor bu adam?
Kendisinin altyapıya bakışı ofsayt.

Çevrimdışı can1903

Bizim atladığımız nokta biz çocuklara ne veriyoruz ki çocuklar aidiyet duygusu hissetsin, 700 bin € imza parası alıp 4 ay sonra bedava gidebilirdi çocuk allahtan onu yapmadı. Başkan bile her şeyin farkında, menajerlerin hiçbir suçu yok maalesef sen oyuncuna 18 yaşında değil 13 yaşında sahip çıkacaksın ki sözün olsun.

Çevrimdışı Necmi

Sen kulüp olarak oyuncuna 2 öğün yemek çıkaramıyosun, protein aldıramıyosun, duş aldıramıyosun bu adamlar bulup keşfedip her şeyiyle ilgileniyor. Sen kulüp olarak ne yapıyosun da çocuklara kızma hakkın var?
onu bende duydum
Zaten sorun beşiktaşın kuruşlarını sokağa atmamak değilmi demek istediği buymuş anlaşılan
Çok sinirliyim valla sinirden forumu okumak istemiyorum daha fazla kızacak birşey görmeyeyim diye

Çevrimdışı can1903

Bu çocuklar yol parası veremeyeceği için tesis çalışanlarıyla aynı odada kalıyor, eleştirirken biraz da vicdanımızı unutmayalım.

Çevrimdışı levitate

Kendisinin altyapıya bakışı ofsayt.
kesin boş iş diyordur, birine %50 pay verir adam alırız ne gerek var yaw
bipbipbupbup

Çevrimdışı Orhan_

Bana mı soruyorsun çocuklara kızmaya hakkın var mı diye?

Çevrimdışı Orhan_

kesin boş iş diyordur, birine %50 pay verir adam alırız ne gerek var yaw

Boş iş lafını ANÇ söylemiş zaten...

Çevrimdışı can1903

Bana mı soruyorsun çocuklara kızmaya hakkın var mı diye?
Sana niye diyeyim abi  :lol:

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı Orhan_

İnşallah bundan sonrası için gerekli önlemleri almaya başlamışlardır.

Transferlerle ilgili ne alemdeyiz acaba. 1 haftadır geldi, geliyor, anlaşıldı denilen oyuncularla ilgili gelişmeler de olmuyor. Bi Fassnacht vardı. Ona ne oldu acaba? Masuaku gerçekten bitti mi? Sağ stoper işi ne olacak? Yaprak kımıldamıyor.

Çevrimdışı levitate

Beşiktaş Altyapı oyuncularına bu ülkedeki büyük kulüpler ne veriyorsa onu veriyor. Şu an fb u-19daki bir çocukla Beşiktaş veya gs arasında hiçbir fark yok hepsi aynı asgariden biraz fazla para veriyor. Bütün ülke futbolunun altyapıya bakışı sıkıntılı.
Emirhan altyapı oyuncusu değil, altyapıdan çıkmış, şimdiye kadarki işini iyi yapmış, a takımın hatta belki de as kadrosunun oyuncusu olmuşken, ona hala yaşından dolayı altyapı oyuncusu muamelesi yapılması yüzde bir milyon yanlıştır. Yönetimin hatalı olduğu nokta burasıdır ve bu hata bize çok daha para kazanabileceğimiz iki yeteneğimizi çok ucuza kaybetmek olarak dönüyor. Sorumluları gereğini yapmalı. Altyapıdan da çıkmış olsa artık bir şey farketmiyor, Weghorsta maddi anlamda ne muamele ediyorsan, Emirhana da öyle yapmak zorundasın. Aynı parayı ver demiyorum, oyuncuya ve sözleşmeye bakış açın böyle olmak zorunda. Boomerlık yapmanın alemi yok.

Ancak, daha U-19da, U-17de oynayan çocukların da Mirsadmış yok oymuş buymuş menajermiş işlerine girmesini doğru bulmuyorum. Bu adamların da iyi niyetli olmadığını, kulüple ortak çıkar ilişkisi gütmedigini düşünüyorum. Önce bi çocuklar çıksın, A takım kadrosuna girsin, sözleşmelere imza atsın, o aşamada istediği menajere geçsin, profesyonelleşmeden böyle acayip acayip insanlardan kulübün altyapı oyuncularını koruması gerekir. Özellikle a takımda aynı menajerlik şirketinden oyuncu almayı tercih etmiyoruz, sonra bi bakıyoruz u-17de mirsadın 10 tane topçusu var. Bu da olacak iş değil. Bunu engellemek de yönetimin görevi, bu saatten sonra buna göre hareket etsinler.

https://twitter.com/atibasd1/status/1554059683232636929

keyiflerinden bu menajerlerle çalışmıyorlar, ceplerine harçlığı bile bunlar koyuyormuş, sen gider sahip çıkarsın oyuncularında bu işlerle uğraşmazlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı sefaköykartali

https://twitter.com/atibasd1/status/1554059683232636929

keyiflerinden bu menajerlerle çalışmıyorlar, ceplerine harçlığı bile bunlar koyuyormuş, sen gider sahip çıkarsın oyuncularında bu işlerle uğraşmazlar
Benim de eleştirdiğim şey o işte. Sen altyapıdaki gencine sahip çıkmazsan, böyle çakal menajerlerin kucağına bırakmış olursun. 5-7 bin falan gibi asgariden hallice parayla bu oyuncular ne hayatlarını idame ettirebilir, ne de özel hoca tutup antrenmana girebilir.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2022, 15:11:39 sefaköykartali ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu çocuklar yol parası veremeyeceği için tesis çalışanlarıyla aynı odada kalıyor, eleştirirken biraz da vicdanımızı unutmayalım.
Alex Teixeira'ya verdikleri maaş, bugünkü kurdan 50 milyon lira.

Bu parayla altyapıdaki 20 tane çocukla 5'er yıllık sözleşme imzalardık. Hiç biri de kulüp falan aramazdı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Alex Teixeira'ya verdikleri maaş, bugünkü kurdan 50 milyon lira.

Bu parayla altyapıdaki 20 tane çocukla 5'er yıllık sözleşme imzalardık. Hiç biri de kulüp falan aramazdı.

Kardeşim hatırlatma ne biçim para o öyle ya.
Bizimkilerin durumu şu; tarlayı sel almış götürüyor, bunlar bir tane saksıyı (genç oyuncuya ödenecek para) kurtarmanın derdinde.

Çevrimdışı murat

Fikret orman 13 yaşlarındakyen bu çocuklara sahip çıkmamış ve tesislere duş koymamış olarak yorumlafım ben şimdi bu yazdıklarını @can1903   :money:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Bilal Bahadır

Bizim atladığımız nokta biz çocuklara ne veriyoruz ki çocuklar aidiyet duygusu hissetsin, 700 bin € imza parası alıp 4 ay sonra bedava gidebilirdi çocuk allahtan onu yapmadı. Başkan bile her şeyin farkında, menajerlerin hiçbir suçu yok maalesef sen oyuncuna 18 yaşında değil 13 yaşında sahip çıkacaksın ki sözün olsun.

Kesinlikle işin özü bu bence de. Senin eksik kaldığın yeri gelip menajer dolduruyor. Ondan sonra çocuk niye menajerin sözünü dinledi. Kulüp üzerine düşeni tam yapsın, ondan sonra görelim oyuncu 3 kuruşa bırakıyor mu kulübünü yoksa vefa borcumu ödemeden gitmem mi diyor. Bunun yakın zamandaki en güzel örneği Ozan Kabak'tır. Orada da kendisini hiç sevmesem de Fatih Terim'in payının büyük olduğunu düşünüyorum. Biz de altyapıdaki gençlerimize hak ettikleri değeri ve özeni gösterirsek. Bu tarz olaylar yaşamaktan kurtuluruz. Bunun bir ders olması ve sorunun kaynağından düzeltilmesi dileğiyle.

Çevrimiçi Mehmet57

Ersin
Rosier-Saiss-Emrecan-Masuaku
Ghezzal-Salih-Gedson-Cabral
Weghorst-Muleka

Acaba boyle mi olacak takim

Ya da

Ersin
Kaan-Saiss-Emrecan
Salih
Rosier-yabanci 8-Gedson-Masuaku
Ghezzal-Weghorst-Muleka/Cabral

Çevrimdışı can1903

Fikret orman 13 yaşlarındakyen bu çocuklara sahip çıkmamış ve tesislere duş koymamış olarak yorumlafım ben şimdi bu yazdıklarını @can1903   :money:
onun döneminde de bi fark yoktu ki, altyapı orada gidip soralım hep beraber 10 senedir altyapıya hangi yatırım yapılmış

Çevrimdışı murat

Kardeşim hatırlatma ne biçim para o öyle ya.
Bizimkilerin durumu şu; tarlayı sel almış götürüyor, bunlar bir tane saksıyı (genç oyuncuya ödenecek para) kurtarmanın derdinde.
https://twitter.com/Rapi_1903/status/1553240029543153664?t=reFQdO8TIw_2Ne42580X7Q&s=19

Çevrimdışı murat

onun döneminde de bi fark yoktu ki, altyapı orada gidip soralım hep beraber 10 senedir altyapıya hangi yatırım yapılmış
Her kötü şey fo ya atılıyor bunu da oraya yamasınlar.bunlar sütten çıkmış ak kaşık.

Etiketler: