2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1212976 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sEuL

https://twitter.com/scopfive/status/1553748229384294400

https://twitter.com/scopfive/status/1553752085417566208

?

Yonetim seffaf olacagiz falan ayagina hicbirsey aciklamiyor - bu nasil bir seffaflik ise artik bilemiyorum. Bu habere inanmaz istemiyorum ama klup tarafindan hicbir bilgi paylasilmadigi icin yalan da diyemiyoruz. Ulan aylik 6000 TL nedir arkadas? Aylik 6000TL 400$'dan bile az, sanki 10 yasindaki cocugun cebine harclik koyuyorlar. Ben yinede bu tweetlere inanmak istemiyorum.

Çevrimdışı Necmi

Yapardı tabiki, ortaya bir iddia attılar herkes onu yedi ya yazık ettiler çocuğa yönetim kendini aklamak için her şeye başvurdu yazık gerçekten. Ben Emirhan olsam şu 6 ay da yaşanan her şeyi tek tek anlatırım rezil eder öyle giderim.
ben tahmin ediyorum zaten korkum emirhan ilkay değil o gitti artık biz geride kalanlardan korkalım bir bir gidecekler ve bu kadar insan gidiyorsa giden suçlu olmaz nasıl gelir gelmez fo nun yaptığı her projeyi her oyuncuyu yok ettiler buda fo projesi bunu muhaf mı tutacaklar ben geldiklerinde fo nun aldığı oyuncuları göndermek için herşeyi yapıyorlar demişdim takımı hallettiler şimdi sıra alt yapıya geldi emirhan olayı asla affedilecek birşey değil
Fikret ormanla sorunları varsa çözsünler işlediği bir suç varsa mahkemeye versinler ama bu nefretin cezasını beşiktaşa kesmesinler geldiklerinden beri yaptıkları bu çünkü yedi yılda ne zorluklarla geri kazandığımız itibarımızı maşallah iki senede yok ettiler kendi alt yapı oyuncularımız tarafından bile istenmeyen kulüp olduk ben iki sene önce söyledim beşiktaştan oyuncular kaçıyor diye burda bana gülenler oldu o zaman gülenler şimdi yaygara koparıyor daha ruiz olayında taraftarın ayağa kalkması gerekiyordu ki bir daha cesaret edemesinler ama koyun gibi camiayız nereye çekerlerse oraya gidiyoruz uçurumun dibinde gözümüz açılıyor can çekişirken iş işden geçmiş oluyor

Çevrimiçi levitate

Yonetim seffaf olacagiz falan ayagina hicbirsey aciklamiyor - bu nasil bir seffaflik ise artik bilemiyorum. Bu habere inanmaz istemiyorum ama klup tarafindan hicbir bilgi paylasilmadigi icin yalan da diyemiyoruz. Ulan aylik 6000 TL nedir arkadas? Aylik 6000TL 400$'dan bile az, sanki 10 yasindaki cocugun cebine harclik koyuyorlar. Ben yinede bu tweetlere inanmak istemiyorum.

ersin ve rıdvan bile bunun bir kaç katı paralar alıyorlarmış genelde prim ve maç başılarla idare ediyorlarmış, o yüzden yüksek ihtimalle doğrudur diyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/1903altyapi1903/status/1553801863572738051

koca beşiktaş'ın vasıfsız yöneticilerinin gücü anca liseli çocuklara yetiyor, yazık
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

Abi çocuğa 20 kat fazla para vermişler, hem de Serie A takımı.

Çocuğu eleştirenlere %50 fazla maaş teklif etsen, hemen hepsi iş değiştirir.
bırakın artın bizim evlat muamelesini profesyonel dünyada yeri yok bunun gözden giden gönüldende gider bize ne başka takımdaki başarısı ben beşiktaşta oynayana onun başarısına bakarım elma ile armutu birbirine karıştırmayın emirhanın gitmesi ne kadar büyük zararsa ersinin kalmasıda o kadar büyük zarar ben burda evlat penceresinden bakmıyorum bak iyi olan kapışılıyor ersin neden kapışılmadı resmi teklif yok ben her olaya beşiktaş menfaati çerçevesinden bakarım alt yapıdan çıkan beşiktaş formasını hak eden oyuncu giyer bunun elemesinide düzgün insanlar yapmalı ve daha alt yapıdayken kancayı atmalıki bir yere kaçamasın sen uzun süreli lehine olan bir sözleşmeyi yaptırmadığın oyuncuya a takım forması vermeyeceksin hiç biri bizim evladımız değil kendi aileleri var ve o ailelerin hayalleri var sende sadece basamaksın sağlam bir basamak olacaksınki çocuk güvenerek o basamağı çıkacak aidiyeti olmayan oyuncuyu alt yapıda bile tutmayacaksın tuttuğunada hak ettiği değeri vereceksin ben burda sürekli alt yapıyı orda verilen eğitimi eleştiriyorum boşamı eleştirmişim bir kere duymuştum hoca onbinlira maaş alıyormuş senin o paraya çalıştırdığın hoca orda kalıyorsa ven pirelenmeye başlarım öyle vatan yahut silistire diye bakmam olaya biz taraftarız onlar değil biz kendi bakış açımızla profesyonel insanları yorumlayamayız menejerler kim bilir neler döndürüyordur oralarda
Ve bunların hepsindende yönetim suçlu evin pislik içinde ne yapayım kirleniyor diyemezsin

Çevrimdışı Necmi

Yönetimi savunna amaçlı  emirhan kötülemeleri başlamış.herşey tekrardan yoluna girmeye başladı
emirhan kendisini yetiştiren kulübe aidiyet duymadığı için elbette eleştirilir ama gittiği için suçlanmaz profesyonel oyuncu istediğine imza atar evlat muamelesi yapanlar dizlerini dövsün
İşin yönetim yönüne gelince oraya zaten hiç gelmeyelim ben yıllardır söylüyorum anlatmaya çalışıyorum kimseye anlatamadım bunu bu güne kadar anlamayan bundan sonrada anlamaz zaten bana iki senedir evlat muamelesi çektikler ben eleştirince kızdıkları rıdvan ersin beşiktaşla sözleşme uzatmadı gözleri beşiktaşda değil başka yerde beşiktaş çıkarlarıda umurlarında değil rıdvanı vermesek seneye bedava gidecekmiydi seneye ersin hatta ocaktan itibaren zıran zıran takım arayacak bulursa arkasına bakmadan gidecek bulamazsa beşiktaşla masaya oturacak biz daha orta sahadan yediği golü aklamaya çalışalım evlat ya

Çevrimdışı Necmi

ne şeffafı ya şu kadar para verdik kulübe bu kadar verdik diye övünüyorlar ben son mali blançoda yöneticiye borç görmedim benimmi gözümden kaçtı acaba günahlarını almayayım daha öncede çebi cebinden veriyor deniyordu ama giderken çebiye hiç borç yoktu
Şeffaflarmış yerim öyle şeffaflığı

Çevrimiçi murat

Bu başkanımsı ve yöneticimsileri düşününce başarılı bir satış denilebilir sslında.normalde ya bedava elden kaçırırlar yada üstüne para ödeyerek gönderir veya kaçırırlar.

Çevrimdışı Necmi

Bu başkanımsı ve yöneticimsileri düşününce başarılı bir satış denilebilir sslında.normalde ya bedava elden kaçırırlar yada üstüne para ödeyerek gönderir veya kaçırırlar.
hiç sesini çıkartma şimdi pazarlık etmeye kalkarlar fiyatı ikiye düşer oda on taksir olur hiç muatap olmasınlar torino tff ye yatırsın parayı iş bitsin bunların pazarlığı tehlikeli
Oyuncu alırkende adamlar dört istiyor biz iki veriyoruz sıkı pazarlık sonucu işi 4.5 ta bağlıyoruz😂

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim algı oyunları oynamasını biliyor. Durduk yere davalar ortaya çıkmaya başladı.

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1553821627640647682

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı solar

Bu oturmuş ve sorgulanması düşünülemez kabul edilen derebeylik sistemine çomak sokan menajerlerin hepsini tebrik ediyorum ve kendilerinin ve müşterilerinin başarılarını diliyorum. Haftanın herhangi bir günü öğle yemeğinde ödediği hesaptan daha azını özkaynak oyuncularımıza layık gören kodaman ''yönetici'' sınıfımızı kınıyorum. Büyük takım büyük takım gibi yönetildiği sürece büyük takımdır. Ben sizlerden bir Beşiktaş taraftarı olarak bizi temsil ettiğiniz için takımımdan utanıyorum. Ama bir yandan da tabi kadar büyük bir klubüz ki sizin karşınıza dikilebilen bir alternatifiniz de yok. Büyük klüp problems.

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/1903altyapi1903/status/1553801863572738051

koca beşiktaş'ın vasıfsız yöneticilerinin gücü anca liseli çocuklara yetiyor, yazık

Bu haberlerin hepsi yalan gelirdi düne kadar. Çocuğa 12 bin tl teklif ettiklerini öğrenince ben utandım taraftarım ben utandım bu insanlar adına. Ulan douglas futbolu bırakıp inşaatçı oldu bu kulüpte kimlere neler yedirdiniz şu cocuklardan mı zorunuz utanmıyor musun ahmet nur çebi çıkıp da kameralar karşısında gençlerimiz altyapımız demeye? Ne sahipsiz camiayız ki şu adamın karşısına bir tane güçlü birisi çıkmıyor ne acı durum yaşadığımız.

Çevrimiçi tolga1903

Emirhan'ı suçlayanlar bana göre kimse alınganlık göstermesin gram empati yeteneği olmayan kişiler. Salt taraftar olarak herkes der ulan seni bu kulüp çıkardı ne bu daha dünkü b.k avrupa hayali diye. Peki hanginiz bugün iyi şartlarda bir avrupa ülkesinde yaşamak istemez? Bu çocuklar sadece kendisi mi karar veriyor ailesi var anası babası daha velisi bu çocukların o sözleşmeler imzalanırken velisi onay vermeden sözleşme geçerli bile olmuyor 16 17 yaşında çocuğun. Sen kulüp olarak ağırlık koyup da değer mi verdin çocuğa ki kaçtı diye suçluyorsun iki tane bilet vermekten imtina ettin memur maaşı önerdin bu çocuk sana tapmıyor ki seninle kalsın bir ömür, profesyonel bunlar en nihayetinde.

Arkadaşlar abilerim kardeşlerim bu yönetimin ne halt olduğu şampiyon hocasıyla "hele vakti gelsin görüşürüz" diyerek 2 ay geç sözleşme imzalayıp kamp yapamamasindan belli değil midir? Ben sergen yalçın fanı değilim Beşiktaş tarihinin en büyük fiyasko sezonunda imzası var ama önceki sezon da belki en değerli şampiyonluğa imza attı bu adam ve 2 ay görüşmediler. Bu yönetimden kurtulmak şampiyonluktan bile daha değerli ceyhun kazancı valerian ismael kalabilir hiç problem değil bu anç ve dostları def edilmeli kulüpten acilen yoksa bu fiyaskoların ardı arkası kesilmeyecek.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Emirhan olayında aslan payı yönetime ait olmakla birlikte bir Ozan Kabak kadar olamayan Emirhan'a da yazıklar olsun. MAF dönemindeki düzen degistiyse buyrun size güncel örnek. Adam bir  sürü teklif varken ve belki bedelsiz Avrupa'ya gidebilecek iken kulübünü zor durumda bırakmamak için yeni sözleşme imzaladı, giderken de kulubüne 10 milyon euro üstü para kazandırdı. Altyapı once aidiyet demektir, bunu hissetmeyen oyuncu da hissetmesini sağlayamayan yönetim de bir zahmet bu kulübün yakasından düşsün artık.

Çevrimdışı Necmi

Yönetim algı oyunları oynamasını biliyor. Durduk yere davalar ortaya çıkmaya başladı.

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1553821627640647682
fo üzerinden gündem mi değiştirmeye uğraşıyorlar

Çevrimiçi annoca

emirhanın yazın fotosu çıkmıştı vlahovicle falan bireysel antrenmanlarda, yıllık 30 bin euro kazanan biri kendisi gidip o paraları veremeyeceğine göre menajeri sponsor oluyor  ee haliyle kulüpten fazla kendisini düşünen menajerinin sözünden çıkmıyor sadece emirhan özelinde değil diğerleride böyle malesef. burda söylendi koray yağcı niye ayrıldın dendiğinde değer verilmediği söyleniyor. altyapıya bu muamele yapılmamalı

Çevrimdışı Nazım Ar

Emirhan'ı suçlayanlar bana göre kimse alınganlık göstermesin gram empati yeteneği olmayan kişiler. Salt taraftar olarak herkes der ulan seni bu kulüp çıkardı ne bu daha dünkü b.k avrupa hayali diye. Peki hanginiz bugün iyi şartlarda bir avrupa ülkesinde yaşamak istemez? Bu çocuklar sadece kendisi mi karar veriyor ailesi var anası babası daha velisi bu çocukların o sözleşmeler imzalanırken velisi onay vermeden sözleşme geçerli bile olmuyor 16 17 yaşında çocuğun. Sen kulüp olarak ağırlık koyup da değer mi verdin çocuğa ki kaçtı diye suçluyorsun iki tane bilet vermekten imtina ettin memur maaşı önerdin bu çocuk sana tapmıyor ki seninle kalsın bir ömür, profesyonel bunlar en nihayetinde.

Geçelim kardeşim bu duyarları altyapı oyuncularının bir farkı olacak herhalde daha ne profesyoneli? Kapatsın o zaman kulüpler altyapıyı hiç bir oyuncudan faydalanamayacak ise, öyle ya da böyle Beşiktaş altyapısı bu ülkede çoğu takımda bulamayacakları imkanlar ve bir etiket sağlıyor bu çocuklara. Öyle olmasa zaten hiçbiri gelmez. Belli ki çakalların gazlamasıyla bizim yönetimi faka bastırmışlar veya köşeye sıkıştırmışlar, olabilir yasal olarak haklarıdır, ama bunun için de kimseye helal olsun demek zorunda değil taraftar.

Çevrimdışı sozkul

Emirhan konusunda hatanın tamamı yönetime yazar, bu affedilir bir hata değil.
İlerde daha da üzecek bu olay bizi.
Rıdvan’a üzülmemiştim. Emirhan kolay bulunur bir yetenek değil.

Çevrimiçi Mehmet57

Tolga Cigerci haberleri dogru mu?

Çevrimdışı can1903

Gelelim Emirhan gerçeklerine..

Çocuk parladığı dönemde sözleşme yenilemek istiyorlar klasik Türk ailesinin şuan bulunduğu temel sorunları yaşayan bir aile var ortada en azından ailesini rahatça yaşatma isteği olan bi gence bir kurye maaşını bile uygun görmüyorlar.

Emirhan ve onun yanında bazı altyapı oyuncuları mavi tikli sosyal medya hesabı için iletişim direktörüyle konuşuyolar sizin de burnunu havada, ne ara bu kadar kalktı *** minvalinde bir açıklama yapıyor iletişim direktörümüz çocuklar gidiyor.

Emirhan, menajerinin baskısına rağmen sözleşme yeniliyor en azından Beşiktaş benden para kazansın düşüncesiyle hareket ediyor. Emirhanın gelişiminde menajerinin büyük etkisi var her türlü sorunuyla ilgileniyor, özel hoca tutuyor, maddi-manevi bütün sorunlarında yanında oluyor.

Ve Beşiktaş yönetimi 1.5 ay önce sözleşme yenilerken maddeyi kabul ediyor., etmeyip medyaya açık açık anlatabilirlerdi tercih etmediler çünkü haksızlardı.

Veya beşiktaşın genç yeteneğine Şubat ayında 10 bin tlyi layık görmeyebilirlerdi. Selamlar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Hani menajer Beşiktaşlı deniliyordu. Menajerin takımı olmaz. Kendi çıkarlarının peşnde koşuyor hepsi. Zamanında yönetim ilk geldiğinde altyapı menajer yuvası oldu diye kızıyorduk. Sonra birdenbire şampiyonluk gelince hepsi unutuldu. Bu konuda en başta yönetim hatalı. Ozkaynak yatırımı konusunda da çok başarısızlar. Buradan dönüş olmamalı bence. Benim açımdan yönetime olan güven bitmiştir. Bu dakikadan sonra uzatmaları oynuyorlar. Herhangi bir sıkıntıda da giderler.
Menajeri yani bulan keşfedeni hasta Beşiktaşlı abi ben bildiğimi söylüyorum. Mirsadın tabiki de takımı yok  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Çocuk parladığı dönemde sözleşme yenilemek istiyorlar klasik Türk ailesinin şuan bulunduğu temel sorunları yaşayan bir aile var ortada en azından ailesini rahatça yaşatma isteği olan bi gence bir kurye maaşını bile uygun görmüyorlar.

Emirhan ve onun yanında bazı altyapı oyuncuları mavi tikli sosyal medya hesabı için iletişim direktörüyle konuşuyolar sizin de burnunu havada, ne ara bu kadar kalktı *** minvalinde bir açıklama yapıyor iletişim direktörümüz çocuklar gidiyor.

Emirhan, menajerinin baskısına rağmen sözleşme yeniliyor en azından Beşiktaş benden para kazansın düşüncesiyle hareket ediyor. Emirhanın gelişiminde menajerinin büyük etkisi var her türlü sorunuyla ilgileniyor, özel hoca tutuyor, maddi-manevi bütün sorunlarında yanında oluyor.

Ve Beşiktaş yönetimi 1.5 ay önce sözleşme yenilerken maddeyi kabul ediyor., etmeyip medyaya açık açık anlatabilirlerdi tercih etmediler çünkü haksızlardı.

Veya beşiktaşın genç yeteneğine Şubat ayında 10 bin tlyi layık görmeyebilirlerdi. Selamlar.

"...Emirhan ve bazı altyapı oyuncuları..."  ibaresini Emirhan'dan sonra da bu tip işlerin devamı gelecek olarak yorumluyorum. Rıdvan da benzer tavırlar sebebiyle kalmadı büyük ihtimal. Geriden gelecekler de durmaz bundan sonra. Surda gedik açıldı.

Çevrimdışı Necmi

Emirhan konusunda hatanın tamamı yönetime yazar, bu affedilir bir hata değil.
İlerde daha da üzecek bu olay bizi.
Rıdvan’a üzülmemiştim. Emirhan kolay bulunur bir yetenek değil.
en çok korktuğum şeydi bu başımıza geldi alt yapıdaki çocuklara gerçekten iyi davranmıyorlar bunlar beşiktaşın büyüklüğünün ya farkında değiller yada farkındalar ve küçültmeye uğraşıyorlar başka izahı yok amatör branşlarıda mahvettiler sanki beşiktaşı bitirmeye gelmişler bunları daha yaşamaya devam edeceğiz gibi görünüyor
Sen bu kadar kırpıp borcu nasıl iki katına çıkartmayı becerdin diye sormakta bizim hakkımız

Çevrimiçi Umutcan Kaya

yukarıdaki arkadaş oku bunu iyice
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

sorunlar söylenmeden bilinmez bilinmeyen sorunda çözülmez bunu camia o zaman bilseydi bu duruma gelmezdi
Alt yapıyı yıllardır söylüyoruz zaten hep boşamı söyledim şu alt yapıyı profesyonellere bırakın altın kuşak geliyor harcamayın diye milletin duyarlılığı harcandıktan sonramı geldi
Yönetim hatalı bile diyemiyorum hata istenmeden yapılan birşeydir hatanın affı vardır bu hata değil tamamen beşiktaşa ihanettir en değerli oyuncunu kaybetmenin hiç bir mazereti olmaz
Bence bu iş planlı oyuncu tarafıda masum değil bu sözleşmeyi yapmalarıda en azından beşiktaşlı oldukları içindir yoksa pek alada o sözleşmeyi yapmadanda gidebilirlermiş bunu yapanlarda var
Menejer suçlamasın kimse evine yılan sokmayacaksın sokarsan o yılan seni soktuğunda suçlamayacaksın alt yapı çocukları sadece ailelerin değil bu camianında emaneti onları menejer insafına bırakırsan bu olur
Bundan sonra yapılacak belli kim olursa olsun önemi yok menejerlerini değiştirmeyen alt yapı oyuncularını kapıya koyacaksın bundan sonrada mimli menejerleri alt yapının yakınına yanaştırmayacaksın bilsin oyuncular aileleri beşiktaş alt yapısında olmak istiyorlarsa beşiktaşın kurallarına uyacaklar kimse beşiktaştan büyük değil

Etiketler: