2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1218409 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

Arkadaşlarıyla dışarıda gezmeye çıkarken babasından harçlık istemek zorunda kalmaktan hoşlanmıyordur belki Emirhan. Zira Beşiktaş'ın yıldızı olan bu çocuğun maaşı bırak gezmeyi, faturalarını ödemeye bile yetmiyor. Gerçekten şu yazdığın mesaj. Akıl alır bir mesaj değil.
O zaman sözleşme uzatmayacak yada istediği rakama yakın bir bedelle uzatacak yada önce kendini göstersin Beşiktaş büyük kulüp herkese hakettiği parayı verir
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi mayguntr

Siz bu mesaji yazmadan kim kötü demiş takima ? Ben aradim bulamadim. Sadece ghezzalin etkisizliginden bahsedilmiş.
En fazla top isteyen bir sey yapmak isteyen Ghezzal, basarili degil su ana kadar. Sol taraf da sifir isliyor simdiye kadar.

Çevrimiçi levitate

çok sert giriyorlar ya kupa finali mi oynuyorsunuz napıyorsunuz
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Salihteki o uyuşuk haller biraz gitmiş gibi. Ya da artık ona mecbur olduğumuz için iyi düşünmek istiyorumdur.

Çevrimdışı murat baltacı

Kötü oynuyor demedim ki bu maçlık çocuğu son kez görseydik dedim kartal yerine de olabilirdi farketmez
Salihin oynaması lazım gedson Salih Emirhan yapsaydı keşke
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı sEuL

Yonetim o 4.5 milyon maddesi ile hatali olabilir, ama burda Emirhan’a da iki cift soz soylenilebilir. Ne olur yani bir sezon daha kalsan? Daha topu topuna alt yapisindan ciktigin takimda yarim sezon oynamadin.

Giderse gitsin. Daha nice Emirhanlar gelir bu takima. O 4.5 ile iyi bir 8 alsinlar. Yerli rotasyonu icin Emre Demir’i kiralansinlar Barca’dan.
Tamam yonetim yonetemiyorda bu genc oyunculardaki Avrupa aski da sacma bi hal almaya basladi. Ali Akman Almanya’ya gitti sonra koy takimlarina kiralanip durdu. Omer Faruk Beyaz Stuttgart’a gitti bir mac oynayamadi. Mustafa Kapi Fransa’ya gitti en son Adana ile anlastigi soyleniyordu.

Hani takimda sans bulamasa anlayacagimda bu sezon kalsa Torino’da bulacagi sanstan fazla sans bulacak bizde. Neyse gule gule kendisine.

Çevrimdışı blackeagle35

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sEuL

Ulan yok mu Ersin’in 1M euro’ya serbest kalir maddesi

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Alın size ersin
Orta sahadan yedi

Çevrimiçi Necmi

üste para versek almazlar

Çevrimiçi tolga1903

😂😂 Çok iyiydi. Volkan ota b.a faul çaldı maçın başından beri golden önce gedson'a faul verebilirdi ama muazzam attı herif ersin fena avlandı

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Weghorst çok kart görür bizim ligde.

Çevrimdışı 38life

O zaman sözleşme uzatmayacak yada istediği rakama yakın bir bedelle uzatacak yada önce kendini göstersin Beşiktaş büyük kulüp herkese hakettiği parayı verir

Once kendini göstersin mi? Puhahahaaa. Kendini gösterdiğinde iş işten geçmiş oluyor zaten. Bir futbol kulübünün görevi nedir? Önden hareket etmek için varlar. Potansiyelini gösterdiği anda basarsın sözleşmeyi ki daha gözü açılmadan kafeslersin. Gerçekten yönetimden nefret ediyorum ama bir yandan da böyle taraftara böyle yönetim mustehak diyorum.

Çevrimiçi Mehmet57

Omar Colley’i bize bir kac kez yazmislardi. Tas gibi stopper.

Ersin’in de bir orta sahadan gol yemedigi kalmisti, hele sukur onu da yedi artik.

Çevrimdışı blackeagle35

Kartal da şu an için bu seviyelerde değil. Orta sahaya mutlaka transfer lazım. Hücuma da yaratıcı özellikleri olan biri şart. 3lü de oynansa 4lü de oynansa 4 transfer lazım takıma.

Çevrimiçi tolga1903

Weghorst o hareket ligde kırmızı kardeşim. Ufaktan konuşulmaya başlanır bu adam da yakında pres gücü çok yüksek evet ama geçen sene ki rezalet santrafor performansı fobi oluşturdu insanlarda bir an önce golle tanışması lazım.

Çevrimdışı murat baltacı

Once kendini göstersin mi? Puhahahaaa. Kendini gösterdiğinde iş işten geçmiş oluyor zaten. Bir futbol kulübünün görevi nedir? Önden hareket etmek için varlar. Potansiyelini gösterdiği anda basarsın sözleşmeyi ki daha gözü açılmadan kafeslersin. Gerçekten yönetimden nefret ediyorum ama bir yandan da böyle taraftara böyle yönetim mustehak diyorum.
At gözlüğünü çıkarmanı tavsiye ederim.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi levitate

çizginin üstünde iki kez kaçırmak büyük başarı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Gedson’un yaninda yaraticiligi yuksek bir 8 olsa o kadar iyi olur ki. Gedson gercekten farkli bir seviye.

Çevrimdışı murat baltacı

Weghorst burası Türkiye kardeşim bunlarda futbol katili Türk hakemleri tanısan iyi edersin.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı kahyaoglueren

Kartal da şu an için bu seviyelerde değil. Orta sahaya mutlaka transfer lazım. Hücuma da yaratıcı özellikleri olan biri şart. 3lü de oynansa 4lü de oynansa 4 transfer lazım takıma.
Şimdi ben yazıyordum. Ana rotasyonda olma olasılığı da düşük geliyor. Az çok izledim gecen sene Kartalı. Uzun topları ve duran toplari iyi. Baskı olmadığında topu iyi yönlendiriyor. Ancak baski altinda baskidan çıkabilecek ne fiziği ne de yeteneği var.

Etiketler: