2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1218643 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Emirhan hayırdır kardeşim sen ne oynadın ne katkı verdinde Avrupa'ya gitme kolaylığı istiyorsun. Bu kadar Avrupa meraklisiysaniz gidin oranın alt yapısında oynayın Rıdvanda emirhanda Beşiktaşlı değildir benim gözümde biraz bulunduğunuz camianın ağırlığını bilin efsane abilerinizi örnek alın hayırdır Anadolu takımımı Beşiktaş kaçar gibi gidiyorsunuz.

Niye renklilerin oyuncuları böyle gidemiyor yönetim baş suçlu ama oyuncularinda ayakları yerden kesilmiş belli.

Arkadaşlarıyla dışarıda gezmeye çıkarken babasından harçlık istemek zorunda kalmaktan hoşlanmıyordur belki Emirhan. Zira Beşiktaş'ın yıldızı olan bu çocuğun maaşı bırak gezmeyi, faturalarını ödemeye bile yetmiyor. Gerçekten şu yazdığın mesaj. Akıl alır bir mesaj değil.

Çevrimiçi tolga1903

Ghezzal kariyerinin en kötü maçını oynuyor şu ana kadar.

Aynen baya kötü başladı ve sezon içindeki böyle git gelli durumlar için alınmış herhangi bir önlem yok adamı kenarda oturtamıyorsun çünkü yedeği yok almıyorlar

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Saiss iyi oyuncu bu arada hele orada vida'yı düşününce iyi ekleme gerçekten

Çevrimiçi levitate

sahada martı var en az 1.5 km koştu
bipbipbupbup

Çevrimdışı kahyaoglueren

E hani 10 numaradan dolayı kötüydü Ghezzal. 2. 3. Haftadan sonra kendini iyice toparlar.
Fiziken diri gözüküyoruz.

Çevrimiçi tolga1903

Ulan şu salih yerine emirhan atsaydın da son kez izleseydik 4 3 3'de gedsonla ikisini ne güzel hayal ettiriyordu çocuk reziller bir de açıklama yaptırtmış

Çevrimiçi Mehmet57

Uff Muleka Rincon’un irzina gecti

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bıraksa Weghourst vuruyormuş aslında.

Çevrimiçi mayguntr

Kartal resmen toptan kaciyor surekli pas almamak icin. Basabas oynuyoruz italya orta sira takimiyla, sanki son 10 yilin en kotu macini oynuyoruz gibi yorum yapanlar yuruyuse ciksin topraga ayagiyla bassin bu kadar stres gerilim bunyeye iyi degil.

Çevrimdışı 38life

Welinton her ortaya kafa vuruyor iyi hoş da hepsini dağa taşa gönderiyor. Son pozisyonda vurmasa arkada Weghorst bomboş.

Çevrimdışı murat baltacı

Wenilton ısrarı nedir arkadaş adam boş kafayı bile kaleye vuramiyor koysana Emrecan sais izleyelim. Kartal'da kayıp topsuz oyunda hiç yok
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı sEuL

Bu salak hakemleri nerden buluyorlar ya, kartlarini bi yerine sokmuslar sanki. Birader kartini kullansana, gereksiz sertlik var macta, Lincoln denen adam once Ghezzal’i bicti ardindan Gedson’u simdide Muleka.

Çevrimdışı tuncaboylu

ilk yarım saat fena değil takım.

Çevrimdışı sEuL

Ulan şu salih yerine emirhan atsaydın da son kez izleseydik 4 3 3'de gedsonla ikisini ne güzel hayal ettiriyordu çocuk reziller bir de açıklama yaptırtmış
Salih gayet iyi oynuyor.

Çevrimdışı 38life

Weghost bir türlü kafa vuramadi toplara, sürekli takım arkadaşları tarafından engelleniyor. :)

Çevrimdışı blackeagle35

Bu arada 4lüye dönersek Emrecan-Saiss ikisi de sol ayaklı muhtemelen ikisi aynı anda oynamaz.

Çevrimiçi tolga1903

Salih gayet iyi oynuyor.

Kötü oynuyor demedim ki bu maçlık çocuğu son kez görseydik dedim kartal yerine de olabilirdi farketmez

Çevrimdışı Unnamed

Weghorst'u cok aradılar mı acaba merak ettim. Batshuayi'den daha berbat

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Yonetim o 4.5 milyon maddesi ile hatali olabilir, ama burda Emirhan’a da iki cift soz soylenilebilir. Ne olur yani bir sezon daha kalsan? Daha topu topuna alt yapisindan ciktigin takimda yarim sezon oynamadin.

Giderse gitsin. Daha nice Emirhanlar gelir bu takima. O 4.5 ile iyi bir 8 alsinlar. Yerli rotasyonu icin Emre Demir’i kiralansinlar Barca’dan.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Kartal resmen toptan kaciyor surekli pas almamak icin. Basabas oynuyoruz italya orta sira takimiyla, sanki son 10 yilin en kotu macini oynuyoruz gibi yorum yapanlar yuruyuse ciksin topraga ayagiyla bassin bu kadar stres gerilim bunyeye iyi degil.
Siz bu mesaji yazmadan kim kötü demiş takima ? Ben aradim bulamadim. Sadece ghezzalin etkisizliginden bahsedilmiş.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Kötü oynuyor demedim ki bu maçlık çocuğu son kez görseydik dedim kartal yerine de olabilirdi farketmez
Gerek yok bu noktada, gidicekse umarim bir dakika sans bulmaz bu macta. Sezona bizle olacaklarla hazirlanmak lazim, Delibas oynasin.

Çevrimdışı 38life

Yonetim o 4.5 milyon maddesi ile hatali olabilir, ama burda Emirhan’a da iki cift soz soylenilebilir. Ne olur yani bir sezon daha kalsan? Daha topu topuna alt yapisindan ciktigin takimda yarim sezon oynamadin.

Giderse gitsin. Daha nice Emirhanlar gelir bu takima. O 4.5 ile iyi bir 8 alsinlar. Yerli rotasyonu icin Emre Demir’i kiralansinlar Barca’dan.

Gelmez.
Ister gider ister kalır, profesyonel futbolcu. Kimseye laf söylemek düşmez. Ayrıca İstanbul'da ortalama bir ev kirası fiyatına oynamak zorunda değil hiçbir futbolcu. Sen olsan sen de giderdin. Bekara karı boşamak kolay.

Etiketler: