2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1219983 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Benim içim rahatladı şahsen.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben mesajda acziyet hissediyorum.yetersizlikkerini açıklama ile seviye yükseltmişler.

Çevrimdışı KadirA

Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok tabiikide aklım el verdiği ile 30 yıldır maç izliyorum.Gòz var,nizam var bu çocuk başka!Daha 18 yaşında ve son 2-3 ay içinde ocak-şubat ayına göre adalelerinide doldurdu.Şu an fiziksel olarak gençler içinde Tr nin en dolusu.Geçen sezon oynadığı maçlarda sahanın en çok koşan oyuncularımdan.Sahaya çıkıp 2-3 maç yaptığı an 10+ milyon kaçınılmaz olarak yazacak bu çocuk

+10 milyona kaç tane TR altyapılı oyuncu gitti avrupaya? Emirhan gibi parlamış, sürüyle oyuncu var(di). E noldu onların akibeti? Yahu burada forumda bile, kimse Emirhani 11e yazmıyordu, neymişmiş; Emirhana yük bindirmeye gerek yok, Emirhan hazır degil, oraya iki transfer lazım vs vs, bunlar söylenmedi mi? Kusura bakmayın da, Emirhan iyi ki de gidiyor, elin kulübü gelir koyar cebine 4.5 milyon alır götürür oyuncuyu, kral gibi yetiştirir, 30 milyona satar. Baksana biz kendi özkaynagimizdan adam koymuyoruz 11'e, altyapı hocası olup td görevine getirilen önder hocamız bile bir tane 45 dk oynatmadı, simdi de ağlıyoruz vay efenim 4.5 milyon para mi.

Aynisi, Oguzhan Ozyakupta da yapıldı. Biz taraftar olarak oyunculara zarar veriyoruz, sahip cikmayi bilmiyoruz. O yüzden 3 5 milyon her neyse direk gitsinler. Sen zaten, Ersini Necibi yuhlayabilen bir oluşumsun, Emirhan da aptal degil, ne ugrasacagim diyordur, Ridvan da öyle, giderim Avrupaya der, o sözlesmeye o cicisi da koydurur. Koydurmasak zaten, o cocuk serbestti bugün.

Çevrimdışı KadirA

Abicim zaten herkesin kızgınlığı gençlere hak ettiği ücreti vermeyip zamanında 5 yillık kontrat yapmamaları ve daha 2 ay ònce Emirhan ile 3 yıllık sözleşme yapıp sòzleşme detaylarını saklamaları.Ne olur dican kurulundan birisi ön ayak olsunda A.Ş nin şartları arasıma varsa bir imkan tüm sozleşme detaylarının açıklanmasını koysun?Sahi bir halka açık bir şirketiz.Sözleşme detayları nasıl gizlenebiiyor?Misal hissesi olan şimdi şikayet edebilir mi?Olan varsa şikayet etsin baride bir kez acı çekeriz bari!

Belli bir bütçenin altındaki anlaşmalar, aciklanilmak zorunda degil. Yasadisi birsey yok yani.

Zaten bize 200 bin euroya imza atmış, öyle aylık 10bin tl falan hikaye yani.

Yahu farzedelim 2 yil once imzalansaydı, maaşı da 200 degil 400 bin euro olsaydi. Birincisi hangi altyapı oyuncuna 400 bin euro vereceksin, daha birey vermemiş, 14 15 yasinda çocuğa mi 400 bin vereceksin? Ikincisi, zaten oyuncu gitmek isterse, 5 yıllık kapı gibi sözleşme de olsa, maks teklif 4 milyon mu geldi, oyuncu da gideceğim abi dese, nolacak? Aha Ridvan, imzalamıyorum, Avrupaya gitmek istiyorum dedi, gitti. Yok kozmuş suymus buymuş, hikaye. Oyuncun gitmek istiyorsa, istiyorsan 10 yil sözleşmenin olsun. Oyuncuların da avrupaya gitmek istemesi kadar doğal birsey yok, ne verebiliyoruz ki biz onlara burada? Baksana, Necibi Ersini yuhalayabilen bir oluşumuz.

Çevrimdışı autopsy

Açıklamadan anladığım kadarıyla olayı sorguladığımız için suçlu biziz, onlarsa kabahatsiz. Yapılan yanlış sözleşme yokmuş gibi davranarak olayı sadece teklife indirgemek ise tam olarak insanları aptal yerine koyma çabası. İletişim konusunda iş insanı Ali Beyden danışmanlık alıyorlar sanırım. Onun cümlelerini okuyorum zannettim birden.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Belli bir bütçenin altındaki anlaşmalar, aciklanilmak zorunda degil. Yasadisi birsey yok yani.

Zaten bize 200 bin euroya imza atmış, öyle aylık 10bin tl falan hikaye yani.

Yahu farzedelim 2 yil once imzalansaydı, maaşı da 200 degil 400 bin euro olsaydi. Birincisi hangi altyapı oyuncuna 400 bin euro vereceksin, daha birey vermemiş, 14 15 yasinda çocuğa mi 400 bin vereceksin? Ikincisi, zaten oyuncu gitmek isterse, 5 yıllık kapı gibi sözleşme de olsa, maks teklif 4 milyon mu geldi, oyuncu da gideceğim abi dese, nolacak? Aha Ridvan, imzalamıyorum, Avrupaya gitmek istiyorum dedi, gitti. Yok kozmuş suymus buymuş, hikaye. Oyuncun gitmek istiyorsa, istiyorsan 10 yil sözleşmenin olsun. Oyuncuların da avrupaya gitmek istemesi kadar doğal birsey yok, ne verebiliyoruz ki biz onlara burada? Baksana, Necibi Ersini yuhalayabilen bir oluşumuz.
Ne 200 bin Euro'su, takip etmiyor musun dünden beri mesajları?

Aylık 45 bin liradan 550 bin lira vermişler, senelik 30 bin Euro bile değil. O da TL cinsinden üstelik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarım daha fazla sıvacılık yapmadan giderler de şöyle saçma hamleler görmeyiz.

https://twitter.com/dedikodubjk/status/1553400057214418945

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gittim demek istemiş. Yolu açık olsun. Ama bunu kesin yönetim yazdırmıştır diyorum.

https://twitter.com/ilkhan26/status/1553401666308800517

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Komik açıklama geldi...

https://twitter.com/Besiktas/status/1553387946656645121
benim anladığım daha beşiktaşın içine tam edemedik etmek için görevimizin başındayız siz sesinizi kesin oturun oturduğunuz yerde demek istemişler

Çevrimiçi Samet Ç

Gittim demek istemiş. Yolu açık olsun. Ama bunu kesin yönetim yazdırmıştır diyorum.

https://twitter.com/ilkhan26/status/1553401666308800517
Emirhan için sevindim en azından kendini bu saçma sapan futbol ortamından kurtardı.

Çevrimiçi levitate

emirhanı yuhalarlar falan sanıyordum tam tersi destek olup alkışlamışlar helal
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

anç ailecek gelmiş valla iyi cesaret
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

anç ailecek gelmiş valla iyi cesaret
ailesinin yanında küfür edilmeyeceğini düşünmüştür yada tribünden garanti almıştır

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Emirhan'ın şu açıklamayı yönetim direk yazdırmış çok belli.

Adama demezler mi, kardeşim kal bir sene daha iyice 11 e yerleş, şu an 1 takım istiyorsa o zaman 10 takım ister diye.

Bu ANÇ ve tayfasından acaip sıkıldım.

Hiç hamaset yapmaya da gerek yok. Beşiktaş sahipsiz kalmazmış.
Maalesef kalmış bile.

Çevrimiçi Mehmet57

Maci hangi kanal gosteriyor? Spor Smart 1’de reklam var.

Çevrimdışı umutow

Maci hangi kanal gosteriyor? Spor Smart 1’de reklam var.
Trt spor

Çevrimdışı umutow

Profesyonel bir kalecinin ayağı cidden nasıl bu kadar kötü olabilir ya.

Çevrimiçi tolga1903

Takım orta sahada çok geçirgen rakip de iyi takım bize göre. Bu dizilişe dönecekse biraz transfer lazım takıma emirhan peşkeşinden gelen parayla yapsınlar artık

Çevrimdışı murat baltacı

Emirhan hayırdır kardeşim sen ne oynadın ne katkı verdinde Avrupa'ya gitme kolaylığı istiyorsun. Bu kadar Avrupa meraklisiysaniz gidin oranın alt yapısında oynayın Rıdvanda emirhanda Beşiktaşlı değildir benim gözümde biraz bulunduğunuz camianın ağırlığını bilin efsane abilerinizi örnek alın hayırdır Anadolu takımımı Beşiktaş kaçar gibi gidiyorsunuz.

Niye renklilerin oyuncuları böyle gidemiyor yönetim baş suçlu ama oyuncularinda ayakları yerden kesilmiş belli.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Ghezzal kariyerinin en kötü maçını oynuyor şu ana kadar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ghezzal kariyerinin en kötü maçını oynuyor şu ana kadar.
Öyle deme şimdi hep yerinde oynamadığı için kötüydü. Kimse demiyor ki hep form tutması uzun sürüyor Ghezzal

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

saiss kale vuruşu kullanıyor :D
bipbipbupbup

Etiketler: