2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1219523 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Unnamed

İleride top tutacak bir tane adam yok takımda. Sampdoria 3 atar bize.

Çevrimdışı mrred

Bulgaristan liginden hallice olan ligimizde Türk altyapısından cikan bir oyuncu icin gayet guzel para teklif edilmis. Neden yangin yapiliyor anlamiyorum. Yangini adem ljajic , lens , pjanic , alex veya batshuayi alinirken yapcaktiniz. Turkiye liginin marka degeri artik kabul edin. En pahali turk altyapili transfer sanirim ardaydi. Cenk alman altyapili. Bence emirhan gibi cok topcu bulunur bu topraklarda sorun yok . Onemli olan uretip satmak her yil 10 15 milyonluk topcu satsak butce dengelenir iste . Ben dogru buluyorum fiyatta bence gayet iyi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı BlackEagle16

Sizce yönetim kurulundan hangi isimler statta olacak?  :evillol:
Başkan  emre kocadağ gelemiyorlarsa terketsinler bu diyarı ????
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı celiker1

Bulgaristan liginden hallice olan ligimizde Türk altyapısından cikan bir oyuncu icin gayet guzel para teklif edilmis. Neden yangin yapiliyor anlamiyorum. Yangini adem ljajic , lens , pjanic , alex veya batshuayi alinirken yapcaktiniz. Turkiye liginin marka degeri artik kabul edin. En pahali turk altyapili transfer sanirim ardaydi. Cenk alman altyapili. Bence emirhan gibi cok topcu bulunur bu topraklarda sorun yok . Onemli olan uretip satmak her yil 10 15 milyonluk topcu satsak butce dengelenir iste . Ben dogru buluyorum fiyatta bence gayet iyi.
Her yıl 10 15 milyonluk topçu satmak tabiiki iyi,umarım başarılı olurlar ve alt yapıda bir marka halinede geliriz ama becerisizlik yüzünden 1 sene içinde 10-15 edecek topçuyuda 4.5 a verecek adamlar tepki koymak nornaldir herhalde?Emirhan'ı diğer gençlerle karıştırmamalıyız ayrıca.Misal Arda Güler çok çok çok büyük yetenek misal ama emin ol günümüz üst düzey liglerinde Emirhan'ın oyun mevkisi ve tarzı çok daha değerli.Ayrıca bonservis rakamından hariç yabancı kuralından dolayı senin için çok değerli oyuncuyu elinden kaçırıyorsun.Mayıs-Haziran olsa tamamda lig başlıyor.Transferlerin çoğunu yapmışsin.Simdi sahada 3 yerli olayı hepten karmaşık hal aldi
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

gelirlermi sence

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaan Ayhan işi bir anda gerçekleşmeye yakın hale geldi. Tepki azaltmak için herhalde transferi birden bitirecekler.

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1553347774015496192

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

"Mahalle yanarken (Küfür Yasak)₃ saçını tararmış" gibi olmasında:)) ben bekte Oğuzhan'ın sure aldıkça Rıdvan'dan daha iyi olacağını düşünüyorum.Çocuk ilk kez oynadığı 1-2 maçta o ışığı verdi.Bugün merakla bekliyorum ne yapacağını.Oynadıkça pizisyon almayı öğrenecektir
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı KadirA

Ersin, Rosier, Welinton, Saiss, Oğuzhan, Kartal, Salih,  Gedson, Ghezzal, Muleka, Weghorst

Güzel 11, Kartal'i izleyelim su ana kadroda.

Bu arada Kartal'in da Rangers ihtimali var.

Emirhan yedeklerde bu arada, kulüp açıklama yaptı, transfer teklifi gelmiştir Emirhanin kalmasını istiyoruz diye.

Çevrimdışı celiker1

Kaan Ayhan işi bir anda gerçekleşmeye yakın hale geldi. Tepki azaltmak için herhalde transferi birden bitirecekler.

Dòrtlüye dönerse tam facia olur.Emirhan'ın gidişinin 2-3 katı maliyet ile olacağı içinde yazmaya bile gerek yok.Olmuşken 3-4 daha fazla verinde Mert Muldur alin bari
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

gelirlermi sence
Ben kimin geleceğini, açıklamanın ne olacağını, kimi yazacaklarını, ne uyduracaklarını bildiğimden soruyorum. Taraftar her şeyin farkında olsun bu süreçte.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sEuL

Bok var su Kaan'da butun takimlar pesinde, herif birsey oynasa gam yemeyecegim ama buyuk ihtimalle Emirhan olayinin uzerini kapatmak icin abes bir bonservis bedeli ile alacagimiz yerli cop.  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimiçi levitate

fırat fidan :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Emirhan gidiyorsa bari üçlüde kalalım. Kaan, Emrecan ve kaleci üçlüsü yerli sınırlamasında elimizi rahatlatır. Bütün orta saha ve hücum hattını yabancı yaparız.
Kaan-Saiss-Emrecan savunma hattı da fena olmaz. Mert Müldür olsa daha iyi olurdu tabi ama olmuyorsa da yapacak çok bir şey yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkes aranmış tepki gösterilmesin diye. Umarım maddiyat tatlı gelmez bazılarına.

https://twitter.com/dedikodubjk/status/1553385250285387776

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Her yıl 10 15 milyonluk topçu satmak tabiiki iyi,umarım başarılı olurlar ve alt yapıda bir marka halinede geliriz ama becerisizlik yüzünden 1 sene içinde 10-15 edecek topçuyuda 4.5 a verecek adamlar tepki koymak nornaldir herhalde?Emirhan'ı diğer gençlerle karıştırmamalıyız ayrıca.Misal Arda Güler çok çok çok büyük yetenek misal ama emin ol günümüz üst düzey liglerinde Emirhan'ın oyun mevkisi ve tarzı çok daha değerli.Ayrıca bonservis rakamından hariç yabancı kuralından dolayı senin için çok değerli oyuncuyu elinden kaçırıyorsun.Mayıs-Haziran olsa tamamda lig başlıyor.Transferlerin çoğunu yapmışsin.Simdi sahada 3 yerli olayı hepten karmaşık hal aldi
Ne garantisi var 10-15 milyonluk topcu olacaginin 1 yilda? Milli takimda oynamayacak, avrupada oynamayacak, biz de bile 11 oyuncusu olup olmayacagi belli degil.
2-3 sene icinde bak olabilir ona karsi cikmam. Hull cityle onla bunla anlasmamiz yok bizim el altindan bonservisleri sisirip satalim. En iyi zamaninda SLde goller atan, kac kere milli takimda oynamis Cenk'i 20 seviyesinde zor sattik.

Çevrimdışı KadirA

"Mahalle yanarken (Küfür Yasak)₃ saçını tararmış" gibi olmasında:)) ben bekte Oğuzhan'ın sure aldıkça Rıdvan'dan daha iyi olacağını düşünüyorum.Çocuk ilk kez oynadığı 1-2 maçta o ışığı verdi.Bugün merakla bekliyorum ne yapacağını.Oynadıkça pizisyon almayı öğrenecektir

Iste abim biri gider başkası yerini alır, bu is böyle olur. Biz alt ligden adama niye para veriyoruz, gidelim sol beke marceloyu bağlayalım deniliyor. Eee? Bak iste, 8 numara alsaydın gecen sene devre arasında, muhtemelen kimse Emirhan'i da bilmeyecekti, Nskala yerine daha maliyetli daha iyi bir sol bek alınsaydı bugün Rıdvani da bilmeyecektik, yerli kuralı zorunluluğundan yabancı kaleci çekseydik Ersini de bilmeyecektik. Aaa altyapıdan su oyuncu varmış deyip, nerede ya o deyip, bi bakmisiz 23 yasinda belki 2.ligde top koşturmaya devam ediyordu. Istedigimiz kadar kızalım, Nihattan sonra Atinctan sonra 2 oyuncumuz yurtdisina GIDEBILDI. Kim 20 milyon euroları gördü yahu, piyasamız vallahi de billahi de bu. Keske 1 yil daha kalsaydı da 8 10 a okutsaydık, ama onun bile garantisi yok.

Alt ligden adamlara 1-2 milyon verince yaygara koparanlar var burada. Kendi alt liginden alıyorsun bak. Ama adamlar geliyor 3.dünya ülkesinden 3 tane 90 dk oynamamış adama 4.5 milyon verince yaygara koparıyorsun. Yerli kuralı faktörünü bi kenara bırakıyorum, çelişki yok mu? Nereden alacağız oyuncu o zaman? Nasıl döndüreceğiz bu carki?

Evet, Emirhan gibi gelecegi parlak bir oyuncuya böyle bir madde konulması fiyasko. Ama arka planını biliyor muyuz isin? Tek tarafli mi yapılıyor sözlesmeler? Ben yurtdisina gitmek istiyorum dese oyuncu, uzatmiyorum sözleşme dese? 4.5 milyona da alamayacaktın. Ee uzattı diyelim, farket ki daha 5 yıllık sözleşmesi olsun oyuncunun, teklif geldi 4 milyon, oyuncu gideceğim diyor, göndermediginde nolacak, garantisi var mi kalıp daha iyi bir para getireceğinden.

Kiziyoruz ediyoruz, ben de çok kızıyorum, ama realite bu. TR de yetişen oyuncu Avrupa ister. Türk altyapı cikisli oyuncuların da ederi belli. Arda ve Cengiz 10 milyonu gecebildi. Emirhan da gecerdi evet, ama garantisi yok.

Çevrimdışı XiaoHan

Klupten yapılan açıklama resmen yine kendilerini aklama üzerine hata kabul edip istifa edeceklerine durumu transfer teklifine çevirme peşindeler yuh diyorum oy veren trabzonsporlu başkan seçen eller kırılsın.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı celiker1

Ne garantisi var 10-15 milyonluk topcu olacaginin 1 yilda? Milli takimda oynamayacak, avrupada oynamayacak, biz de bile 11 oyuncusu olup olmayacagi belli degil.
2-3 sene icinde bak olabilir ona karsi cikmam. Hull cityle onla bunla anlasmamiz yok bizim el altindan bonservisleri sisirip satalim. En iyi zamaninda SLde goller atan, kac kere milli takimda oynamis Cenk'i 20 seviyesinde zor sattik.
Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok tabiikide aklım el verdiği ile 30 yıldır maç izliyorum.Gòz var,nizam var bu çocuk başka!Daha 18 yaşında ve son 2-3 ay içinde ocak-şubat ayına göre adalelerinide doldurdu.Şu an fiziksel olarak gençler içinde Tr nin en dolusu.Geçen sezon oynadığı maçlarda sahanın en çok koşan oyuncularımdan.Sahaya çıkıp 2-3 maç yaptığı an 10+ milyon kaçınılmaz olarak yazacak bu çocuk
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Komik açıklama geldi...

https://twitter.com/Besiktas/status/1553387946656645121
Benim içim rahatladı şahsen.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Cevap veriyorum hiç biri.
Yemez çünkü bir yerleri.

Çevrimdışı celiker1

Iste abim biri gider başkası yerini alır, bu is böyle olur. Biz alt ligden adama niye para veriyoruz, gidelim sol beke marceloyu bağlayalım deniliyor. Eee? Bak iste, 8 numara alsaydın gecen sene devre arasında, muhtemelen kimse Emirhan'i da bilmeyecekti, Nskala yerine daha maliyetli daha iyi bir sol bek alınsaydı bugün Rıdvani da bilmeyecektik, yerli kuralı zorunluluğundan yabancı kaleci çekseydik Ersini de bilmeyecektik. Aaa altyapıdan su oyuncu varmış deyip, nerede ya o deyip, bi bakmisiz 23 yasinda belki 2.ligde top koşturmaya devam ediyordu. Istedigimiz kadar kızalım, Nihattan sonra Atinctan sonra 2 oyuncumuz yurtdisina GIDEBILDI. Kim 20 milyon euroları gördü yahu, piyasamız vallahi de billahi de bu. Keske 1 yil daha kalsaydı da 8 10 a okutsaydık, ama onun bile garantisi yok.

Alt ligden adamlara 1-2 milyon verince yaygara koparanlar var burada. Kendi alt liginden alıyorsun bak. Ama adamlar geliyor 3.dünya ülkesinden 3 tane 90 dk oynamamış adama 4.5 milyon verince yaygara koparıyorsun. Yerli kuralı faktörünü bi kenara bırakıyorum, çelişki yok mu? Nereden alacağız oyuncu o zaman? Nasıl döndüreceğiz bu carki?

Evet, Emirhan gibi gelecegi parlak bir oyuncuya böyle bir madde konulması fiyasko. Ama arka planını biliyor muyuz isin? Tek tarafli mi yapılıyor sözlesmeler? Ben yurtdisina gitmek istiyorum dese oyuncu, uzatmiyorum sözleşme dese? 4.5 milyona da alamayacaktın. Ee uzattı diyelim, farket ki daha 5 yıllık sözleşmesi olsun oyuncunun, teklif geldi 4 milyon, oyuncu gideceğim diyor, göndermediginde nolacak, garantisi var mi kalıp daha iyi bir para getireceğinden.

Kiziyoruz ediyoruz, ben de çok kızıyorum, ama realite bu. TR de yetişen oyuncu Avrupa ister. Türk altyapı cikisli oyuncuların da ederi belli. Arda ve Cengiz 10 milyonu gecebildi. Emirhan da gecerdi evet, ama garantisi yok.
Abicim zaten herkesin kızgınlığı gençlere hak ettiği ücreti vermeyip zamanında 5 yillık kontrat yapmamaları ve daha 2 ay ònce Emirhan ile 3 yıllık sözleşme yapıp sòzleşme detaylarını saklamaları.Ne olur dican kurulundan birisi ön ayak olsunda A.Ş nin şartları arasıma varsa bir imkan tüm sozleşme detaylarının açıklanmasını koysun?Sahi bir halka açık bir şirketiz.Sözleşme detayları nasıl gizlenebiiyor?Misal hissesi olan şimdi şikayet edebilir mi?Olan varsa şikayet etsin baride bir kez acı çekeriz bari!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Cevap veriyorum hiç biri.
Yemez çünkü bir yerleri.
Bence başkan gelir.Yanlışları vardır,bende istifa etmeleri gerektigini düşünüyorum ama tanıďığım başkanda taraftarından kaçmaz,yüzleşir
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

4-1-2-1-2 oynayacağız galiba

Etiketler: