"Mahalle yanarken (Küfür Yasak)₃ saçını tararmış" gibi olmasında:)) ben bekte Oğuzhan'ın sure aldıkça Rıdvan'dan daha iyi olacağını düşünüyorum.Çocuk ilk kez oynadığı 1-2 maçta o ışığı verdi.Bugün merakla bekliyorum ne yapacağını.Oynadıkça pizisyon almayı öğrenecektir
Iste abim biri gider başkası yerini alır, bu is böyle olur. Biz alt ligden adama niye para veriyoruz, gidelim sol beke marceloyu bağlayalım deniliyor. Eee? Bak iste, 8 numara alsaydın gecen sene devre arasında, muhtemelen kimse Emirhan'i da bilmeyecekti, Nskala yerine daha maliyetli daha iyi bir sol bek alınsaydı bugün Rıdvani da bilmeyecektik, yerli kuralı zorunluluğundan yabancı kaleci çekseydik Ersini de bilmeyecektik. Aaa altyapıdan su oyuncu varmış deyip, nerede ya o deyip, bi bakmisiz 23 yasinda belki 2.ligde top koşturmaya devam ediyordu. Istedigimiz kadar kızalım, Nihattan sonra Atinctan sonra 2 oyuncumuz yurtdisina GIDEBILDI. Kim 20 milyon euroları gördü yahu, piyasamız vallahi de billahi de bu. Keske 1 yil daha kalsaydı da 8 10 a okutsaydık, ama onun bile garantisi yok.
Alt ligden adamlara 1-2 milyon verince yaygara koparanlar var burada. Kendi alt liginden alıyorsun bak. Ama adamlar geliyor 3.dünya ülkesinden 3 tane 90 dk oynamamış adama 4.5 milyon verince yaygara koparıyorsun. Yerli kuralı faktörünü bi kenara bırakıyorum, çelişki yok mu? Nereden alacağız oyuncu o zaman? Nasıl döndüreceğiz bu carki?
Evet, Emirhan gibi gelecegi parlak bir oyuncuya böyle bir madde konulması fiyasko. Ama arka planını biliyor muyuz isin? Tek tarafli mi yapılıyor sözlesmeler? Ben yurtdisina gitmek istiyorum dese oyuncu, uzatmiyorum sözleşme dese? 4.5 milyona da alamayacaktın. Ee uzattı diyelim, farket ki daha 5 yıllık sözleşmesi olsun oyuncunun, teklif geldi 4 milyon, oyuncu gideceğim diyor, göndermediginde nolacak, garantisi var mi kalıp daha iyi bir para getireceğinden.
Kiziyoruz ediyoruz, ben de çok kızıyorum, ama realite bu. TR de yetişen oyuncu Avrupa ister. Türk altyapı cikisli oyuncuların da ederi belli. Arda ve Cengiz 10 milyonu gecebildi. Emirhan da gecerdi evet, ama garantisi yok.