2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1220444 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı KadirA

Yaa çok yönetim yanlısı gibi gözükmek istemem ama 2 hafta oncesine kadar guzel transfer planlamasi ve stratejisi, kampa bir kısmı yetisen nokta atışı transferler, gencleri de kadroya dahil etmeye calısan-bir kisim taraftara umut veren, en azindan çaliskan ve bilgili bir td, bize hayaller kurduran yeni bir olusum mevcutken ruzgarın, takımın taraftar onune cikacagi ilk mac oncesi terse donmesi size de garip gelmiyor mu?  Ilk once VI mevzusu yavas yavas ısıtıldı ve son 3 gundur arşa çıktı, simdi de taraftar onune cikmana 24 saatten az bir zaman kala Emirhan mevzusu. Tek taşla iki kuş. Hem yonetim hem hoca. Evet yazilanlar dogruysa yonetim hatalıdır ve istifa sebebidir. Ama bu zamanlama garip sanki.

Evet çok manidar gercekten. Ama Emirhanin böyle bir olayı yoksa cikip yalanlasaydı keske yönetim. Birden Sergenciler Fikret Ormancilar alevlendi Twitter'da. Gözlerim kan ağlıyor valla.

Çevrimiçi Necmi

Yaa çok yönetim yanlısı gibi gözükmek istemem ama 2 hafta oncesine kadar guzel transfer planlamasi ve stratejisi, kampa bir kısmı yetisen nokta atışı transferler, gencleri de kadroya dahil etmeye calısan-bir kisim taraftara umut veren, en azindan çaliskan ve bilgili bir td, bize hayaller kurduran yeni bir olusum mevcutken ruzgarın, takımın taraftar onune cikacagi ilk mac oncesi terse donmesi size de garip gelmiyor mu?  Ilk once VI mevzusu yavas yavas ısıtıldı ve son 3 gundur arşa çıktı, simdi de taraftar onune cikmana 24 saatten az bir zaman kala Emirhan mevzusu. Tek taşla iki kuş. Hem yonetim hem hoca. Evet yazilanlar dogruysa yonetim hatalıdır ve istifa sebebidir. Ama bu zamanlama garip sanki.
bu emirhanla alakalı değil aslında bu jenerasyon altın jenerasyon olarak biliniyor yıllardır bekleniyor nasıl kumpas örüldüyse bir bir kaybediyoruz alt yapıyı menejerlere peşkeş çekmişler sonrada onları kendilerine düşman ettiler hiç biri kontrat yenilemek istemiyor bir tane buldular gövde gösterisi yaptılar imza attırırken böyle çıkınca tepki gayet normal ismaeli şenolcu tayfa yemeye uğraşıyor ikisi ayrı konu üst üste geldi
Alt yapından çıkan oyuncuya kontrat imzalatamamak nedir ya
Ne zaman önce söyledik menejerlerin isimlerini verip bu menejerlerle çalışanlar ya bıraksın bunları yada kapıdan çıkıp gitsin demeleri lazım oyuncu kaybederiz belki ama oyuncak olmayız bir dahada herkes ayağını denk atar

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Kağıt üstünde bakıldığında Rıdvan ve Emirhan 9 m euro Yıllardır istenen şey özkaynaktan her sene 1-2 oyuncu çıkaralım satalım kaliteli oyuncular alıp şampiyon olalım. Ama Emirhan işi başka Özkaynakta en yetenekli ve en değerli oyuncuydu. Yerli kuralı varken bu kalitede bir oyuncu kaçmaz. Ersin i satsınlar 4.5 a Serdar ı satsınlar kimse bir şey demezdi. Maaş konusu ayrı olay 1000 tane topçu var %90 ı anca A takımla idmana çıkabiliyor. Onlardan da 3-4 tanesi forma bulabiliyor öncesinde olsa 10 bin tl 15 bin tl fazla denir ama profesyonel sözleşme imzalandı. O saatten sonra hiçbir işe yaramayan Utku kadar en az maaş vereceksin maddeyi de ona göre koyabilirdin o zaman. Büyük fiyasko   

Talisca hariç kimse havasını değiştiremez bu saatten sonra bu camianın.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı murat baltacı

Emirhan'ın reel değeri belirlensin, ki bence en az 10 milyon Euro.

Kalan 5.5 milyon Euro'yu cebinden ödesin başkan.

Artık evini mi ipotek ettirir, Emre Kocadağ ile Ceyhun Kazancı'dan mı tahsil eder bilemem l.
Emirhan 10 milyonada gitse kimseyi mutlu etmez kaç yılda çıkıyor böyle oyuncular birde çocuk kendini geliştiriyor hedefi büyük koymuş şöyle iki üç sezon oynayıp katkı verse şampiyonluklara etki etse sonra 20-30 milyonlara gider zaten herkezde mutlu olur
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı BlackEagle16

eğer durumu çözemezlerse maç oynanır tören iptal maçada en gariban olayla ilgisi olmayan biri gelir şimdi ismaeli zorluyorlardır naap yap bu maçı kazan diye aklıma maçı manuple edebilecekleri bile geliyor birde yenilirsek pazartesini göremezler
Kendi sahanda sezon açılış maçı yapacaksın tribüne gelemeyeceksin ! Yok artık gelmezlerse şayet yazıklar olsun en rezil insanlardır kendileri kim gelip o taraftarın önüne çıkamıyorsa.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Bana belki kızacaksınız ama Öylede böylede bu saatten sonra ne Emirhan kalmalı ne yönetim ne td bunlar apar topar bir ay içersinde çözülmeli ! Emirhana gereğinden fazla ilgi gösterilip çocuğun kariyerini dahi bu gece baltalayabiliriz.! Zaten yönetim şu haberlere bu kadar etkileşime çıkıp ağzını açamadıysa fiilen oradaki görevini tamamlamış demektir bundan sonra orada alıp verdikleri her nefes Beşiktaş’a verilen en büyük zarardır.

Çevrimiçi sefaköykartali

Şu anda yönetimin görevde kalması için yapabileceği tek şey, cebinden para koyup elden kaçan iki değerli yerli oyuncunun yerini doldurmak. Atıyorum üçlü oynuyorsak Mert Müldüre cebinden parayı koyacaksın ki üç yerli işini halledebilesin. Ama 4lüde orta sahaya bir yerli atmak zorundasın, Salih dışında oynayabilecek adam yok onun da ne vereceği şüpheli. Ki getirsen bile iki oyuncudan 25 30 kazanabilecekken 9m getirdin, bunun telafisi yok. Cidden çok sıkıntılı iş. Vidayla oturup anlaşamıyor olsan hadi tamam, Beşiktaş altyapısında 10 yıl vermiş, bu formayı terleten çocuklarla anlaşamıyorsun.
Yani şunu söylemek yanlış ama fo olsa 25e yollar, 5 ini cepler 5 ini menajere indirir kasaya yine 15 sokardı Emirhandan. Bizi rahmet okutacak hale getirdiler.

Çevrimdışı BlackEagle16

Şu anda yönetimin görevde kalması için yapabileceği tek şey, cebinden para koyup elden kaçan iki değerli yerli oyuncunun yerini doldurmak. Atıyorum üçlü oynuyorsak Mert Müldüre cebinden parayı koyacaksın ki üç yerli işini halledebilesin. Ama 4lüde orta sahaya bir yerli atmak zorundasın, Salih dışında oynayabilecek adam yok onun da ne vereceği şüpheli. Ki getirsen bile iki oyuncudan 25 30 kazanabilecekken 9m getirdin, bunun telafisi yok. Cidden çok sıkıntılı iş. Vidayla oturup anlaşamıyor olsan hadi tamam, Beşiktaş altyapısında 10 yıl vermiş, bu formayı terleten çocuklarla anlaşamıyorsun.
Yani şunu söylemek yanlış ama fo olsa 25e yollar, 5 ini cepler 5 ini menajere indirir kasaya yine 15 sokardı Emirhandan. Bizi rahmet okutacak hale getirdiler.
Bu saatten sonra mert müldürüde alsan taliscayıda alsan bitti o iş kriz anında çöküp bir tane yönetici açıklama yapamadı Beşiktaş sahipsiz kalmıştır. Yönetilmemiştir. Bu sahipsizliğe bir son verilmeli artık.

Çevrimdışı Orhan_

Yönetimin kalabileceği tek senaryo ortadaki haberlerin hepsinin yalan olması. Yoksa bunlara kulüp falan teslim edilmez.

Çevrimdışı BlackEagle16

Yönetimin kalabileceği tek senaryo ortadaki haberlerin hepsinin yalan olması. Yoksa bunlara kulüp falan teslim edilmez.
Yalan olsa bu saate durmazdı yönetim biri sazı eline alır konuşurdu.

Çevrimdışı Orhan_

https://www.fanatik.com.tr/emirhan-ilkhan-besiktas-camiasini-rahatlatti-karar-baskanimin-2294107

Fanatik denen paçavranın haberi. Çocuk giderse başkan zorla gönderdi olacak ve tepkiler iyice şiddetlenecek. Bu paçavraların çalışma prensibi ateşi körüklemektir. İnanmayın!...

Çevrimdışı BlackEagle16

Fanatik denen paçavranın haberi. Çocuk giderse başkan zorla gönderdi olacak ve tepkiler iyice şiddetlenecek. Bu paçavraların çalışma prensibi ateşi körüklemektir. İnanmayın!...
Öyle çok destekledim. Hep Beşiktaş İçin iyi şeyler yapılıyor diye düşündüm. Be krizi yönetebiliyorlar. Ne getirdikleri td bin arkasında durabiliyorlar. Ben Beşiktaş’ın başında bir başkan olduğunu görmüyorum. ! Emirhanlada başkanlada td ile de ayrılmak bizim için en doğrusu bu saatten sonra.

Çevrimdışı BlackEagle16

Sanırsın dün gece erkenden uyuya kaldılar. Gece saat 1 de Fikret orman mesaj atsa basın açıklaması yapacak adamlar uyuya kaldılar dün gece yazık.!

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Emirhan, Torino'ya sıcak bakıyormuş.
Menejeri belirli oynama sözü almış diyorlar.
Buradan dönmez artık.

Çevrimdışı Orhan_

Öyle çok destekledim. Hep Beşiktaş İçin iyi şeyler yapılıyor diye düşündüm. Be krizi yönetebiliyorlar. Ne getirdikleri td bin arkasında durabiliyorlar. Ben Beşiktaş’ın başında bir başkan olduğunu görmüyorum. ! Emirhanlada başkanlada td ile de ayrılmak bizim için en doğrusu bu saatten sonra.

Öncelik Beşiktaş'ın değeridir. Onca sene sonra ederi çift haneli rakamlara ulaşabilecek bir potansiyeli birinin işgüzarlığı sebebiyle kaptıramayız.
Emirhan'la ayrılmak bizim için niye doğru olsun. Elalem ellerindeki değerleri korumak için her türlü taklayı atıyor biz de gidecekler listesine kendi değerimizi koyuyoruz. Hepsinden öte artık bu Beşiktaş'ın menfaati ile ilgili. O çocuk bu takımda kalmalı!

Çevrimiçi Samet Demir

Güzel bir durum olsa birbiri ile yarışırlar televizyona çıkmak için. Şimdi hepsi kafasını kuma gömmüş.

Yazıklar olsun ya. Beğenmediğiniz FO size ders verir, sizi sınıfta bırakır.

Beşiktaşa ne yaşatıyorsanuz misli ile şirketlerinizde yaşarsınız inşallah.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Savaş

Ha açıklama yok dimi? Napicaz diye düşünüyorlardır şimdi kara kara.

Okuyanı vardir burayi elbet. Kolayı var ben söyleyeyim. Oyuncuyu suçlayın. Hep yapıyorsunuz zaten.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kahyaoglueren

Oyuncuyu sucladıktan sonraki aşama da Çebi iyi ama çevresi kötü olur. Klasik. Bir de baskan hakkinda duygusal haberler cikar.

Bu arada sampiyon olduğumuz sezon öncesi Beşiktaş yönetimine borç vardı 120 milyon TL kadar. Ancak şampiyon olduktan sonra o borç kapandı. Bilancolarda görebilirsiniz. Buraya da yazdım. Sampiyon olduktan sonra hemen aldılar geri borçları.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Rıdvan ve emirhanı toplamda, TOPLAMDA..!! 8.5m GÖNDERDİK...
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

fo bile atınç gibi adamı 6 milyona sattı
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Herkesin ulaşabildiği bir kanalda bakalım neler olacak? Sahadan çok saha dışı merak konusu.

https://twitter.com/trtspor/status/1553143699902763009
Çok acayip denk geldi. Önceden planlanan taraftarla buluşma maçının bir gün öncesinde patlayan skandal. Bir yandan çok kızgınım bir yandan da çok endişeliyim. Bakalım ne olacak bu akşam.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Nazım Ar

Bugünkü maçtan da çok aşırı bir şey beklemiyorum tepki namına. Oyuncuyu kaybettiğimizle kalacağız. Herkes ucuza gitti kafasında öncelikle haklılar da ama bir konu daha var, Emirhan bu sezon oynayacaktı ve ilk 11 olmasa bile hocanın oyuna ilk sokacağı adam konumundaydı. Hatta çoğumuz bir süre sonra formayı hiç bırakmayacağını düşünüyorduk. Hem yerli kotasının yönetimi, hem taraftarı heyecanlandıran hem de takımı ateşleyen genç oyuncu konumundaydı ve bize maçlar kazandıracaktı. Hocanın gitmesine en az Rıdvan kadar belki daha fazla canının sıkılacağını düşünüyorum.

Bu arada Emirhanın da iyi düşünmesi lazım, Beşiktaşta böyle bir fırsat varken gitmeye değer mi? Sen torinoya ne zaman istersen gidersin kardeşim, burada şampiyon ol, avrupada 5 maç oyna Juventus a da gidersin.

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Stoper sağ bek orta sahaya mutlaka transfer gerekiyor. Valerien in de aklını başına alıp 3 lü savunmadan vazgeçmesi lazım. İğrenç bir futbol oynuyoruz. Hazırlık maçlarında Bremen maçının bir bölümüne zor tahammül edebildim. Gelen gideni aratıyor resmen önder karavei yi mumla arar hale geldik.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı underworld

Emirhan da gram akıl varsa 1 dk durmaz.
Rıdvan, Emirhan...
Sırada Ersin var.
Onunda aklı varsa bu dönemde kaçtı kaçtı

Etiketler: