2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1223308 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Be herif iyi,.
Şuana kadar isimleri çıkanlar arasında en iyisi. İnşallah gelir

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı worns

Transferle durmuş vaziyette zaten abi :) 10 gün sonra maçımız var hala sağ stoper ve sol bek yok. Gedson ya da salihe birşey olsa orta saha oyuncun yok.

şu merkez orta saha işi benim de çok kafamı kurcalıyor. hoca oyuncu istemiyor gibi, ropörtajından böyle anladım. bana eldekiler yetersiz geliyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Transferle durmuş vaziyette zaten abi :) 10 gün sonra maçımız var hala sağ stoper ve sol bek yok. Gedson ya da salihe birşey olsa orta saha oyuncun yok.

4231 yap o zaman Sametim puan kaybetmek zorundamısın
ersin
rosier weli emrecan umut
 gedson atiba
raşit emirhan (ilkanda olur delibaşda)muleka
weghorst
çokmu zor şunu yapmak 2 pas yapamıyorsun işte neyin inadı
daha cenki var nkodusu var

Çevrimiçi Samet Demir

şu merkez orta saha işi benim de çok kafamı kurcalıyor. hoca oyuncu istemiyor gibi, ropörtajından böyle anladım. bana eldekiler yetersiz geliyor.
Yani kartal ve emirhanda var ama onlar ne yapacak daha belirsiz. Onlara da bu kadar yük bindirmek kariyerlerine zarar verebilir.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

ersin
rosier weli emrecan umut
 gedson atiba
weghorst

Bu sene bu oyunu yeterince izlemedik mi? Sergen hocadan v.s.

Atiba 2 maçtır nerede? Umutu da gördük ondan anca yedek olur.

Çevrimdışı Talisca1903

orta sahanın görevi oyun kurmak değilki hocanın sisteminde dönenlere basmak rakibi karşılamak pas yapamak czasahsına paslaşarak girmek kanatları çalıştırmak felan yok yani ondan yanına pas veremeyen canı oynatıyordu koşsun bassın yeter

Çevrimdışı Talisca1903

Bu sene bu oyunu yeterince izlemedik mi? Sergen hocadan v.s.

Atiba 2 maçtır nerede? Umutu da gördük ondan anca yedek olur.

mulekan gedson emirhanınmı vardı geçen sene vitaminsiz ozzy sarhoş ljaçiç yanına pas veremeyen can oynuyordu golcun yoktu wegortun var cenkin var nkodun bile yoktu sakattı zaten o sakatlanı takıldı takım ilk 5 hafta liderdin

Çevrimiçi murat

şu an oynadığımız 3-5-2 bizi ortasahada eksik oynatıyor.kanatlar hücum yapamadığı gibi arkasında da boşluk bırakıyor.ortasahadaki iki yetersiz adamda top geldiğinde atacak adam bulamıyor.hatlar arasında bağlantı kuramıyoruz topuşişiriyoruz.sistemi işletecek oyuncular eksik.defansta 2 kazma yerine 3 kazma oynayınca ortasahada vasıfsız olunca çok birşey beklememek lazım.belki ligde kondisyon vs işimizibir nebze görür.takım çok eksik.

Çevrimdışı worns

ersin
rosier weli emrecan umut
 gedson atiba
weghorst

o takımdan hiç bir şey olmaz abi kusura bakma da :)

atiba'nın o sistemde biçilen rolü kaldıramadığını geçen sene bin defa gördük. muleka da sanılanın aksine kenar forvet olarak verimsiz olmaya çok yakın bence. 4'lü de oynanır yani ben ona çok takılmıyorum ama ana plan oysa da en az 3 transfer lazım ona.

Çevrimdışı Nazım Ar

Yahu sıcakmış zemin kötüymüş iyi güzel de bir tek bize mi sıcak, bize mi kötü? Karşındaki takım takır takır hücum etti biraz daha ciddi ya da üst kalite santraforları olsaydı 4 tane daha atabilirlerdi. Geçen maç da öyle oldu. Emrenin kariyeri belki zedelenecekti. Biz 2,5 pozisyonla maçı bitirdik. Yıldız forvetimizin faul çalınan pozisyonda bir tane zorlama dönerek şutu var, Cenke tek pozİsyonda topa vurdurmadılar bile. Zemin kötü ok ee topla oynamayan zaten biziz neden bize yaramadı bu iş? Adamlar gayet güzel sağlı sollu baskılar kurdular. Aldığımız topu aldığımızdan da hızlı veriyoruz.

5 maç kötü giderse müdahale edilirmiş de 10 maç kötü giderse yollanırmış da kardeşim Beşiktaş düşmanı mıyım ben 15-20 puan gittikten sonrasını bekleyeyim sıkıntıyı dile getirmek için? Lig başladıktan sonra hücum varyasyonu mu çalışacak bu takım yoksa şu an rakipler uyanmasın diye numara yapıyoruz da ligin ilk maçıyla şova mı başlayacağız?

Duran top organizasyonu ya bari bir tane duran top organizasyonu olsun. 1.97 lik adamın var senin orda.

Çevrimiçi Samet Demir

mulekan gedson emirhanınmı vardı geçen sene vitaminsiz ozzy sarhoş ljaçiç yanına pas veremeyen can oynuyordu golcun yoktu wegortun var cenkin var nkodun bile yoktu sakattı zaten o sakatlanı takıldı takım ilk 5 hafta liderdin
Ondan önceki sene şampiyon olan takımın üzerine geçen sene bir sürü takviye yapıldı. Batshuayi gelince hepimiz sevindik. Werghostun öyle çıkmayacağı ne malum.

Çevrimdışı Talisca1903

o takımdan hiç bir şey olmaz abi kusura bakma da :)

atiba'nın o sistemde biçilen rolü kaldıramadığını geçen sene bin defa gördük. muleka da sanılanın aksine kenar forvet olarak verimsiz olmaya çok yakın bence. 4'lü de oynanır yani ben ona çok takılmıyorum ama ana plan oysa da en az 3 transfer lazım ona.
josefi yok bu takımn yerine tek oyuncu yeter muleka olmaz cenk oynar solda zaten zamanında oynadı en kötü senaryoda raşit rosier en az 5 kez kafasına kondırur topu weghorstun

Çevrimiçi Samet Demir

şu an oynadığımız 3-5-2 bizi ortasahada eksik oynatıyor.kanatlar hücum yapamadığı gibi arkasında da boşluk bırakıyor.ortasahadaki iki yetersiz adamda top geldiğinde atacak adam bulamıyor.hatlar arasında bağlantı kuramıyoruz topuşişiriyoruz.sistemi işletecek oyuncular eksik.defansta 2 kazma yerine 3 kazma oynayınca ortasahada vasıfsız olunca çok birşey beklememek lazım.belki ligde kondisyon vs işimizibir nebze görür.takım çok eksik.
Biz şuan 5-2-1-2 oynuyoruz abi. Bize 1 tane stoper, 1 de sol bek lazım en acilinden. Bizim büyük takım olarak 1-2-4-1-2 gibi oynamamız gerekiyor

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş camiasında müthiş bir saldırganlık hakim oldu hoşgörü azalıyor gitgide belki bende buna ayak uyduranlardanım. Ama ne olursa olsun bu kadar kötü girilen sezon bende hatırlamıyorum. Müthiş bir sessiz çığlık var geleni ilk maç yenildiğimizde ortalık yangın yeri olur. Birazda başkanın demeçleri bunda etkili ya patlayacağız ya şampiyon olacağız. Bu açıklamayla patlama taraftarı çoğaldı.
sezona girmedikki daha sorun orda uzun zamandır ilk defa hazırlık maçları yayınlandı insanlar geçmişde bütün hazırlık maçlarını takip etmiş gibi davranıyor şenolun hazırlık maçlarında galibiyet falan alamazdık hemde berbat takımlarla oynardık kulüp hata etti hem hazır olmayan takımın karşısına güçlü hazır takımlar çıkardı hem bu kadar eksik ve alt yapı denenen maçları canlı yayınlattı
Hazırlık maçlarının geçmişden farkı yok hiç bir zaman ligde oynayacağımız oyunu göremeyiz zaten amaçta bu değildir yükleme yapabilirsen başarıdır birde oyuncuların alışma süreci geçiştirilir bu gece bütün oyuncular sinirliydi ben onu çözemedim

Çevrimdışı Talisca1903

Ondan önceki sene şampiyon olan takımın üzerine geçen sene bir sürü takviye yapıldı. Batshuayi gelince hepimiz sevindik. Werghostun öyle çıkmayacağı ne malum.

yani ne demek istedin anlamadım ben kardeşim senin en kötü halinde bile iş yapan sağ tarafın var ROsier&raşit gedson gibi dikine gidebilen emirhan gibi ceza sahsına sızan orta sahaların var bunların yanına bır yardımcı eklersin cenk soldan çekr şut atar sen hiçbirini yapamıyorsun şuan görmüyormusun

Çevrimiçi Samet Demir

sezona girmedikki daha sorun orda uzun zamandır ilk defa hazırlık maçları yayınlandı insanlar geçmişde bütün hazırlık maçlarını takip etmiş gibi davranıyor şenolun hazırlık maçlarında galibiyet falan alamazdık hemde berbat takımlarla oynardık kulüp hata etti hem hazır olmayan takımın karşısına güçlü hazır takımlar çıkardı hem bu kadar eksik ve alt yapı denenen maçları canlı yayınlattı
Hazırlık maçlarının geçmişden farkı yok hiç bir zaman ligde oynayacağımız oyunu göremeyiz zaten amaçta bu değildir yükleme yapabilirsen başarıdır birde oyuncuların alışma süreci geçiştirilir bu gece bütün oyuncular sinirliydi ben onu çözemedim

Abi 2 seneden beri bu zamanlar tatil gibi kamp yapıyorlardı. Bizim takımda enerjisi en yüksek rosier bile Hazırlık Maçlarında ne halde baksana.

Çevrimiçi Samet Demir

yani ne demek istedin anlamadım ben kardeşim senin en kötü halinde bile iş yapan sağ tarafın var ROsier&raşit gedson gibi dikine gidebilen emirhan gibi ceza sahsına sızan orta sahaların var bunların yanına bır yardımcı eklersin cenk soldan çekr şut atar sen hiçbirini yapamıyorsun şuan görmüyormusun
Abi başkasıda gelse değişen birşey olmayacak diyorum. Şapkadan tavşan çıkaramaz kimse. Takım eksik bunun başka açıklaması yok. Takım tam olsa o zaman söyleriz raşit neden kenarda oynamıyor diye.

Çevrimdışı Talisca1903

iki pas yapamayan bu kadar berbat bir takım ben hiç hatırlamıyorum bu takımın bir planı yok mahhale maçlarında bile bizim bir taktiğimiz oyun planımız oluyor teknik çocuğa adam markajı sağdan bizim hızlı çocuğu kaçırmak gibi

Çevrimdışı Talisca1903

Abi başkasıda gelse değişen birşey olmayacak diyorum. Şapkadan tavşan çıkaramaz kimse. Takım eksik bunun başka açıklaması yok. Takım tam olsa o zaman söyleriz raşit neden kenarda oynamıyor diye.

asıl bu yapılmak istenen şapkadan tavşan çıkarmaya çalışmak yetenekte yok çıkaramıyorsun çıkın bildiğiniz gibi oynayın desen bundan iyi oynarlar

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yani seyretme imkanım olmadı hazırlık maçlarını ama -adı üstünde- hazırlık dönemi çok mu abartıyoruz acaba eleştirilerde. Hazırlık döneminde hocayı gönderelim falan garip geldi bana.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Samet Demir

asıl bu yapılmak istenen şapkadan tavşan çıkarmaya çalışmak yetenekte yok çıkaramıyorsun çıkın bildiğiniz gibi oynayın desen bundan iyi oynarlar
Yav abi açık açık anlatacağım böyle olmayacak.

Geçen maç sol bekde umut, defansda necip, weliton, rosi sağ bekte de boyd vardı.

Bu hafta da bunun benzeri. Biz bu nedenle 3 lü değil 5 li defans ile oynadık. Bu 5 li ile pas yapmak rüya gibi birşey. Ki yerlerine yazabileceğin başka kimsede yok.

Biz hangi varyasyonda oynarsak oynayalım defans 3 lüde olsa 4 lüde olsa hepsinin pas konusunda belli bir seviyesi olmalı. Hal böyle olunca takım dan dun oynamak zorunda kalıyor.

İşleyen sistemde 1 zincir değişse diğerleri idare eder. Fakat biz 5 zinciri birden değişiyoruz sonra makina neden çalışmıyor diyoruz....

Çevrimdışı Akil Emre

Geçen sene çok pozisyona girip batsuayi, larin ve güven sayesinde zor gol atıp kötü defans hattımızla ilk atakta gol yiyip puan kaybediyorduk. Şuan hucüm hattı gayet iyi duruyor ama defansta hala saiss dışında elle tutulur bir tane adam yok. Tüm hazırlık dönemi weligton montero necip ve umutla heba edilemez, hem bu taktikte stoper ve kanat bekleri çok önemli diyeceksin hem de saiss ve genç emrecan dışında defans hattını bekleteceksin. Yapılması gereken kariyerli a class en az bir stoper ve sol kanat bek almak, elimizde yeterince genç var umarım transferde zar atılmaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Yani seyretme imkanım olmadı hazırlık maçlarını ama -adı üstünde- hazırlık dönemi çok mu abartıyoruz acaba eleştirilerde. Hazırlık döneminde hocayı gönderelim falan garip geldi bana.
Sanki geçen senelerde valencia, everton falan hepsini sıraya dizdik

Çevrimiçi Samet Demir

Geçen sene çok pozisyona girip batsuayi, larin ve güven sayesinde zor gol atıp kötü defans hattımızla ilk atakta gol yiyip puan kaybediyorduk. Şuan hucüm hattı gayet iyi duruyor ama defansta hala saiss dışında elle tutulur bir tane adam yok. Tüm hazırlık dönemi weligton montero necip ve umutla heba edilemez, hem bu taktikte stoper ve kanat bekleri çok önemli diyeceksin hem de saiss ve genç emrecan dışında defans hattını bekleteceksin. Yapılması gereken kariyerli a class en az bir stoper ve sol kanat bek almak, elimizde yeterince genç var umarım transferde zar atılmaz.
Eyvallah bunu anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri

Çevrimdışı Talisca1903

Sanki geçen senelerde valencia, everton falan hepsini sıraya dizdik

ne yapalım hiç birşey görmedik futbol adına gördük mü diyelim

Etiketler: