2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1229011 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Jeahze yedek bugün haber doğru galiba bu sene oynanan 13 maçın hepsinde 11 başlamış.

Çevrimdışı Savaş

Sola koridoru komple gidip gelecek bi ciğersiz lazım. Yok mu Münch'ün yeni versiyonu bi alman?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi sefaköykartali

emirhan olmaz onu unutun bir sezonda çocuğu yemiş oluruz daha hazır değil onu sonucu aldığımız maçlarda ufak ufak oynatıp bir iki sene ısıtmak gerekiyor
Salih yumuşak falan kalmıyor hazırlık maçlarını izlemedinmi rakipler çok sert oynadı ve çok kaliteliydi ona ramen oyunda öne çıktı diyorum ya siz ön yargılı bakıyorsunuz olaya josef gedson olursa orta sahada verim olmayacak
Josef Gedson da olur demiyorum. Daha teknik biri isteniyorsa gsli Sevilladaki Fernando, Roma' dan Diawara veya Gueye gibi bir profil de olabilir, daha mücadeleci biri isteniyorsa Ajax dönemi Van de Beek, Bakayoko, Loftus-Cheek gibi bir profilde oyuncu alınabilir. Josef enerjisi ve sahada verdiği güçlü oyunla çok işimize yarıyor ama iki orta sahalı oyunda zorlanacaktır. Hazırlık maçlarındaki tempoyla ligdeki zor deplasmanların temposu da zorluğu da bir olmayacaktır. Bence genel olarak kadronun agresifliği biraz eksik.

Çevrimdışı DieForYou1903

rıdvanla 5 senelik sözleşme imzalamışlar biz yapsak şuan 10 milyon € satmıştık.  :)
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi sefaköykartali

Sola koridoru komple gidip gelecek bi ciğersiz lazım. Yok mu Münch'ün yeni versiyonu bi alman?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Leipzig den Halstenberg veya Psvli Philipp Max tam o Almanlar olurdu. Ama bizde onu alacak para yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yolun açık olsun aslan parçası.
Belki herkesin içine sinen biçimde bir ayrılık olmadı ama sen her zaman Kartalsın.

Çevrimdışı BlackEagle16

rıdvanla 5 senelik sözleşme imzalamışlar biz yapsak şuan 10 milyon € satmıştık.  :)
O kadar basit değil o işler. Tam bi sezon çıkarmamış bir futbolcu gidebileceği en iyi yere en ideal rakama gitti. 1 sene daha kalsa 2 ye üçe katlarmıydı. Katılamadı muhtemeldi. Ama topçu gitmek istedi eline gelen fırsatı çevirmek istemedi. Yolu bahtı açık olsun. Belki seneye bu teklifte gelemeyecek bi pozisyona düşecekti bence sıçramak İçin en doğru zamanıydı.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı BlackEagle16

Ee bonusların şartları neler?

Başkan çıkıp %99, %90 falan demediğine göre, nanay
Çok şeffafız abi 😂 ya bi bonus varsa maddesi vardır paylaş kardeşim maddesi ne bilelim.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Talisca1903

şükür bir futbolcu sattık bonservis geliri nasıl bir şeymiş bizde bir tadına bakalım

Çevrimiçi Samet Demir

Abi 4 değil de 10 milyona satmış olsalar ne fark edecek

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi 4 değil de 10 milyona satmış olsalar ne fark edecek

Irak'lı değil de Alman bir sol bek alırız belki.

Çevrimdışı Orhan_

@Orhan_  :) abi sen görselli mörselli ne güzel yazmışsın işte.

bence de 3412'yi 352'den farklı tarif etmelerinin nedeni orta sahadaki dizilim. klasik 352'lerde üç tane merkez orta saha oluyor hatta mümkünse biri 6 numara gibi konumlanıyor. 3412 ise daha çok 343'e yakın aradaki 1 orta saha özelliklerinden çok on numara özellikleriyle öne çıkıyor. yalnız bunlar çok keskin farklar değil aslında 3 sistem ufak oyuncu kaymalarıyla yerine göre bir adet oyuncu değişikliğiyle vs çok hızlı birbirinin yerini alabilir. mesela oyununu kısmen bize benzettiğimiz conte hızlı şekilde bunların arasında geçiş yapabiliyor.
Arakladığım adamlara güvenemedim :D.

Çevrimiçi mayguntr

Salih ne olmus oyle, helal olsun. Oziyi bi kere gormedik boyle kac sezonda.

Çevrimdışı Orhan_

3.5.2 yi bulan hocanın söylediği elimde çok iyi beş orta saha vardı hiç birini yedek bırakmaya kıyamadım defansdan bir eksikttim demişdi o sene fırtına gibi esmişler yani

Valla abi modern futbolun da 3lü sisteme doğru kaydığını okudum. Eğer hoca-kulüp-takım başarılı olursa bence elimize çok güzel bir fırsat geçecek. Şimdilik şom ağzımı açmak istemiyorum ama bu sene -salt şampiyonluk değil- bazı şeyleri başarırsak uzun süreli bir baskınlık kurabilme ihtimalimiz var gibi hissediyorum. Bu seneyi iyi okumak çok önemli olacak bence.

Çevrimiçi Necmi

Salih ne olmus oyle, helal olsun. Oziyi bi kere gormedik boyle kac sezonda.
necip arkada sırıtıyor kimi alırsanız alın sahada yine beni göreceksiniz sırıtması bu 😂

Çevrimiçi Necmi

Necip allahın sevgili kulu mevkisine 20 oyuncu al aynı gün sakatlanır necip o formayı giyer yine

Çevrimiçi Necmi

Irak'lı değil de Alman bir sol bek alırız belki.
ıraklı olmayıp alman olması ne farkediyor

Çevrimdışı Mehmet57

Bu Mohanad bildigin Irakli Ekrem Dag. Kosmasi bile ayni.

Lutfen gelmesin.

Çevrimdışı murat baltacı

Sola callium yada daha iyisini almamız lazım stopere amartey yada boazer alsak en azından Josef dönene kadar gerektiğinde orta sahadada kullanırdık.

Bence olmazsa olmaz bir yerli stoper daha almalıyız Koray,ozan kabak,Kaan Ayhan hangisini alabilirsek artık hem Emrecan hem saisde sakatlanma ihtimali var.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Vida AEK ile 2 yıllık anlaşmış

Etiketler: